Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
εδω καίγετε ο κ%$ος μας και οι ΑΡΔ ρωταν "γιατι η διοίκηση δεν στηρίζει τον κοντο"
γ#%ω τον σαλπιΠΑΟΚ μου γ@#ω.
γ#%ω τον σαλπιΠΑΟΚ μου γ@#ω.
οι αρδ για μια ακομα φορα Φαλεγκ δικιο εχεις δειξαν οτι ειναι χαμηλου επιπεδου...αλλοι ρωτουσαν τα ιδια συνεχεια ή χαζομαρες..
ενα πρωτο θεμα ειναι γιατι εφυγαν τα χρηματα απο τα ταμεια της παε. με ποιο δικαιωμα καποιος δανιζει ξενα χρηματα. ενα δευτερο θεμα ειναι το εαν θα επιστραφουν αλλα κυριως το ποτε θα επιστραφουν. το οσο θα ειμαι εγω εδω ειναι πολυ ασαφες προεδρε.Για τη σχέση με τον Βιολίδη και τον Ερασιτέχνη, ανέφερε: "Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα να μην πληρωθούν αυτά τα λεφτά, οσο είμαι εδώ; Ξεχάστε το. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Αν δε γίνει αυτό, εδώ θα είμαστε να ξαναπούμε. Αυτά που λέει ο κ. Μαυροφρύδης έχουν συζητηθεί και στο Δ.Σ. Δεν τα έβγαλε από το κεφάλι του ο κ. Μαυροφρύδης".
Και ο κ. Μαυροφρύδης συμπλήρωσε: "Εχει κάνει η ΠΑΕ ένα συμφωνητικό που αναγνωρίζει το χρέος. Μάλιστα, έχει δεσμεύσει και τις μετοχές του, που τιμούνται πάνω από 300.000 ευρώ. Οταν γινονταν οικονομικοί έλεγχοι συζητιούνται με την εταιρεία. Π.χ., λέει σε μία από τις διαπιστώσεις του για μία επιταγή 93.000 που δεν πληρώθηκε δύο φορές, αλλά αυτό δεν ισχύει, γιατί πληρώθηκε μία φορά. Αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Είναι δική του εκτίμηση χωρίς να την επαληθεύσει. Από ότι ξέρω και το λέει και το πόρισμα, κατά διαστήματα ο Βιολίδης είχε διευκολύνει την ΠΑΕ. Τα έχει πάρει πίσω και οφείλει στην ΠΑΕ, περίπου 237.000 ευρώ".
επισης το οτι αναγνωριζει ο αλλος το χρεος δεν λεει απολυτως τιποτα. εκτος εαν θα μπορουσε να μην το αναγνωρισει!!!!
επισης δεν λεει τιποτα, και ας το μεταφερει καποιος στον κυριο αλκη, οτι εχουν δεσμευτει οι προσωπικες μετοχες. δεν νομιζει να εχει ουτε την δυνατοτητα, αλλα και ουτε την διαθεση η παε ΠΑΟΚ να "αγοραζει" μετοχες. μετρητα εδωσε και μετρητα πρεπει να παρει και μαλιστα αμεσα.
εαν κανω καποιο λαθος να μου το πει ο κυριος αλκης να περασω απο τα γραφεια να παρω δανεικα αξιας οσων εχω καταβαλει στις αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου. θα ειμαι μαλιστα προθυμος α) να αναγνωρισω το χρεος που θα δημιρουργηθει και β) να δεσμευσει η παε ΠΑΟΚ τις προσωπικες μου μετοχες.
ΥΓ ειναι πολυ δυσαρεστο να βλεπεις να σε περνανε για μακακα.
ε ναι ρε φιλε ειναι δυνατον?MANIAKOS έγραψε:οι αρδ για μια ακομα φορα Φαλεγκ δικιο εχεις δειξαν οτι ειναι χαμηλου επιπεδου...αλλοι ρωτουσαν τα ιδια συνεχεια ή χαζομαρες..
σε ολες τις συνεντευξεις τα ιδια.
βαλτε 2 παιδια απο μεγαλους συνδεσμους (ειμαι και εναντια των συνδεσμων μαμοτ) να κανουν και αυτοι ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ερωτησεις.
τη να πω.... η καβλα.
@ΜΑΝΙΑΚΟΣ:
Ενεργητικό (Ε) = Παθητικό (Π) + Καθαρή Θέση (ΚΘ)
Καθαρή Θέση μιας επιχείρησης είναι η διαφορά ανάμεσα στο Ενεργητικό και το Παθητικό. Στην ουσία είναι τα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης που μένουν μετά την εξόφληση των υποχρεώσεών της (Παθητικό).
Στο Ενεργητικό μπαίνουν τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και γενικώς εκφράζει τις "Ενέργειες", το τι κάνει η επιχείρηση, πώς δρα οικονομικά (για να το πω με απλά λόγια).
Στο Παθητικό μπαίνουν σε γενικές γραμμές οι υποχρεώσεις της επιχείρησης, πχ η αποπληρωμή κάποιου δανείου, τα χρωστούμενά της κλπ
Έχει δίκιο σε αυτό που είπε ο Μαυρορφύδης. Η Καθαρή Θέση, από άποψη λογιστική και οικονομική, είναι ο καθρέφτης της εταιρίας. Αρνητική ΚΘ σημαίνει ότι "μπαίνεις μέσα", ότι έχεις ζημίες.
Ενεργητικό (Ε) = Παθητικό (Π) + Καθαρή Θέση (ΚΘ)
Καθαρή Θέση μιας επιχείρησης είναι η διαφορά ανάμεσα στο Ενεργητικό και το Παθητικό. Στην ουσία είναι τα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης που μένουν μετά την εξόφληση των υποχρεώσεών της (Παθητικό).
Στο Ενεργητικό μπαίνουν τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησης και γενικώς εκφράζει τις "Ενέργειες", το τι κάνει η επιχείρηση, πώς δρα οικονομικά (για να το πω με απλά λόγια).
Στο Παθητικό μπαίνουν σε γενικές γραμμές οι υποχρεώσεις της επιχείρησης, πχ η αποπληρωμή κάποιου δανείου, τα χρωστούμενά της κλπ
Έχει δίκιο σε αυτό που είπε ο Μαυρορφύδης. Η Καθαρή Θέση, από άποψη λογιστική και οικονομική, είναι ο καθρέφτης της εταιρίας. Αρνητική ΚΘ σημαίνει ότι "μπαίνεις μέσα", ότι έχεις ζημίες.
Επίσης έμαθες οτι η δανείζει.MANIAKOS έγραψε:και σημερα οτι μαθαμε οτι λεξη ανοιγμα στα οικονομικα δεν παρχει
Δεν έμαθες βέβαια, το επιτόκιο του δανεισμού. Γιατί κάθε δανεισμός έχει επιτόκιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Τρί 20 Δεκ 2011, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θενκς Στεπας..
Λοβερμπου δεν εγινε ξεκαθαρο αν δανειστηκε μονος του
ή του δανεισαμε παντως ....τι να πω...Ντροπη το συγκεκριμενο ασχετου προσφορας των εμπλεκομενων..
Λοβερμπου δεν εγινε ξεκαθαρο αν δανειστηκε μονος του
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ..
Εγω νόμιζα τόσο καιρό ότι μόνο χολή και ειρωνεία βγάζουν τα σχόλιά σου. Δίκιο είχα.
Καλός ήταν ο Ζαγοράκης σήμερα κατά τη γνώμη μου. Έδωσε αρκετά στοιχεία έκανε και αυτοκριτική... Κάτι που δεν κάνουμε εμείς οι φίλαθλοι στην πλειοψηφία μας... Με βρίσκει σύμφωνο και η κατανομή αρμοδιοτήτων. Δεν πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερα και πιο εξειδικευμένα στελέχη για αγωνιστικό τμήμα από Βρύζα και Παντελή. Ο πρόεδρος και το ΔΣ απλά πρέπει να ελέγχουν να μην ξεφεύγουν από το προκαθορισμένο μπάτζετ. Γιατί όπως είπε και ο Μπάνε για να υπάρχει ομάδα πρέπει να υπάρχει και εταιρία... Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτά επιτάσσει η εποχή... Για το θέμα Βιολίδη ηθικά υπάρχει ζήτημα ακόμη κι αν ήταν για 1000Ε... Έκανε λάθος ο πρόεδρος και αδίκησε κυρίως τον εαυτό του... Εν κατακλείδι, ας βοηθήσουμε όλοι όσο αντέχουμε. Ο Ζαγορ ούτε μάγος είναι, ούτε ο πιο καταρτισμένος για την θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ, αλλά προσπαθεί, έτσι πιστεύω τουλ.! Αν κάποιος από εμάς πιστεύει ότι είναι καλύτερος κι έχει μεγαλύτερο όραμα ας προσπαθήσει να βρει κι άλλους ικανούς και ας αναλάβει αυτός! Και οπωσδήποτε είναι που είναι δύσκολη η κατάσταση ας φροντίσουμε κι εμείς οι φίλαθλοι να μην βαρύνουμε την ομάδα με πρόστιμα... Τόσο δύσκολο είναι; Πρώτα ξεκινάμε από τον εαυτό μας αδέρφια!
Μόνο οι τράπεζες έχουν δίκαιομα να δανείζουν. Δεν ήξερα οτι o ΠΑΟΚ έχει υηρεσίες δανεισμού και ATM για να τραβάς λεφτά. Αφού δάνεισαν, πως το αντιλήφθησαν κατα τα λεγόμενα τους μόνον τον Ιούνιο του 2011.MANIAKOS έγραψε:Θενκς Στεπας..
Λοβερμπου δεν εγινε ξεκαθαρο αν δανειστηκε μονος τουή του δανεισαμε παντως ....τι να πω...Ντροπη το συγκεκριμενο ασχετου προσφορας των εμπλεκομενων..
Συήθως όποιος δανείζει, γνωρίζει τι και πότε δανείζει. Και πως δανείζει μια διοίκηση που διαχειρίζεται λεφτά του λαού? Ζήτησε έγκριση απο τον λαό?Για το άνοιγμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μαυροφρύδης είπε: "Δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με την λέξη άνοιγμα. Βελτιώθηκε κατά τις 300.000 ευρώ, αυτά λένε τα επίσημα στοιχεία".
Για το θέμα Βιολίδη και αυτά τα χρήματα που έχει διαπιστωθεί πως έχουν "τραβηχθεί" περισσότερα από όσα έβαλε: "Προ ορκωτού λογιστή διαπιστώθηκε, τον Ιούνιο του 2011".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 44573.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Τρί 20 Δεκ 2011, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ χαμηλό επίπεδο ...
Ο ίδιος ο Ζαγοράκης ανέβασε τον ΠΑΟΚ με την βοήθεια όλων μας και πλέον είναι προφανές ότι το επίπεδο αυτό δεν φτάνει.
Τα βασικά συμπεράσματα για εμένα είναι:
1. Αυτή η διοίκηση πέραν της αφέλειάς και του χαμηλού επιπέδου σε θέματα οργάνωσης (διευκρινίζω ότι μιλάω για οργάνωση επιπέδου μεγάλης ευρωπαικής ομάδας-για Ελλάδα μια χαρά οργάνωση έκαναν από το μπουρδέλο που είμασταν) παραμένει ότι πιο γνήσιο και σημαντικό διαθέτει ο ΠΑΟΚ .. Εγγυητής αυτού του πράγματος παραμένει ο Θόδωρος Ζαγοράκης
2. Καλή η προσπάθεια για τον υπεύθυνο οικονομικών. Σοβαρός ακούστηκε. Πρώτη φορά ακούσαμε μία φωνή που έλεγε βασικά πράγματα με κατανοητό τρόπο. Ακόμα όμως είναι εκτός κλίματος ΠΑΟΚ και εν ξέρω αν είναι αποτελεσματικός σαν επαγγελματίας. Θα φανεί στην πράξη.
3. Τραγική η αφέλεια να δανειστεί χρήματα ο Βιολίδης. Δεν γίνονται αυτά και είχαν δίκιο οι σύνδεσμοι που φώναζαν. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση υπαιξέρεση ... Μην ξεχνάει κανείς ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει δώσει πάμπολα χρήματα στον ΠΑΟΚ (σε ΚΑΕ και ΠΑΕ). Αυτό δεν συγχωρεί την αφέλεια να δανειστεί από την ΠΑΕ.
4. Τραγικό το επίπεδο των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ εκτός εξαιρέσεων. Υπάρχουν ιδίως ορισμένοι οι οποίοι είναι τόσο χάλια που ρίχνουν το επίπεδο σε σημείο απαράδεκτο.
5. Μιλάμε μήνες για "άνοιγμα" η οποία είναι μία έκφραση που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες συνεντεύξεις τύπου από την διοίκηση. Ο ίδιος ο υπεύθυνος οικονομικών άδειασε σήμερα αυτήν την έκφραση. Κανείς δεν του είπε ότι αυτό χρησιμοποιούνταν από τους διοικούντες.
Και τελικά πόσο είναι το άνοιγμα ?
Σήμερα μάθαμε και την καθαρή θέση της ΠΑΕ η οποία κρατάει από πριν 4 χρόνια και σύνολο είναι αρνητική κατά 9 εκατ ευρώ.
Βγάλτε άκρη εσείς γιατί εγώ παρά την εμπειρία μου αδυνατώ.
6. Επιβεβαιωθήκαμε όταν εδώ και 3 χρόνια κάνουμε την βασική και απλή κριτική στην διοίκηση για την τεράστια έλλειψη στην οργάνωση του εμπορικού κομματιού (μπουτίκ, άλλες πηγές, κλπ)
Από αυτό η ΠΑΕ έχει χάσει τουλάχιστον 5 μύρια που είναι και ότι της λείπει σε ρευστό.
Αν δεν μπορούν να το πουν στον κόσμο.
Εμείς μπορούμε αρκεί να μας φωνάξουν ... σε όλα τα επίπεδα ... και αφιλοκερδώς
7. Από τα αγωνιστικά βγήκε η σημαντικότερη είδηση ...
Κουμάντο εκεί κάνει ο Ζήσης ότι και αν αυτό συνεπάγετε ... Καλή εξέλιξη γιατί τον πιστεύω πολύ στην οργάνωση του βασικού θέματος της ομάδας ...
Αυτά προς το παρόν ...
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας
Ο ίδιος ο Ζαγοράκης ανέβασε τον ΠΑΟΚ με την βοήθεια όλων μας και πλέον είναι προφανές ότι το επίπεδο αυτό δεν φτάνει.
Τα βασικά συμπεράσματα για εμένα είναι:
1. Αυτή η διοίκηση πέραν της αφέλειάς και του χαμηλού επιπέδου σε θέματα οργάνωσης (διευκρινίζω ότι μιλάω για οργάνωση επιπέδου μεγάλης ευρωπαικής ομάδας-για Ελλάδα μια χαρά οργάνωση έκαναν από το μπουρδέλο που είμασταν) παραμένει ότι πιο γνήσιο και σημαντικό διαθέτει ο ΠΑΟΚ .. Εγγυητής αυτού του πράγματος παραμένει ο Θόδωρος Ζαγοράκης
2. Καλή η προσπάθεια για τον υπεύθυνο οικονομικών. Σοβαρός ακούστηκε. Πρώτη φορά ακούσαμε μία φωνή που έλεγε βασικά πράγματα με κατανοητό τρόπο. Ακόμα όμως είναι εκτός κλίματος ΠΑΟΚ και εν ξέρω αν είναι αποτελεσματικός σαν επαγγελματίας. Θα φανεί στην πράξη.
3. Τραγική η αφέλεια να δανειστεί χρήματα ο Βιολίδης. Δεν γίνονται αυτά και είχαν δίκιο οι σύνδεσμοι που φώναζαν. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση υπαιξέρεση ... Μην ξεχνάει κανείς ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει δώσει πάμπολα χρήματα στον ΠΑΟΚ (σε ΚΑΕ και ΠΑΕ). Αυτό δεν συγχωρεί την αφέλεια να δανειστεί από την ΠΑΕ.
4. Τραγικό το επίπεδο των δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ εκτός εξαιρέσεων. Υπάρχουν ιδίως ορισμένοι οι οποίοι είναι τόσο χάλια που ρίχνουν το επίπεδο σε σημείο απαράδεκτο.
5. Μιλάμε μήνες για "άνοιγμα" η οποία είναι μία έκφραση που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες συνεντεύξεις τύπου από την διοίκηση. Ο ίδιος ο υπεύθυνος οικονομικών άδειασε σήμερα αυτήν την έκφραση. Κανείς δεν του είπε ότι αυτό χρησιμοποιούνταν από τους διοικούντες.
Και τελικά πόσο είναι το άνοιγμα ?
Σήμερα μάθαμε και την καθαρή θέση της ΠΑΕ η οποία κρατάει από πριν 4 χρόνια και σύνολο είναι αρνητική κατά 9 εκατ ευρώ.
Βγάλτε άκρη εσείς γιατί εγώ παρά την εμπειρία μου αδυνατώ.
6. Επιβεβαιωθήκαμε όταν εδώ και 3 χρόνια κάνουμε την βασική και απλή κριτική στην διοίκηση για την τεράστια έλλειψη στην οργάνωση του εμπορικού κομματιού (μπουτίκ, άλλες πηγές, κλπ)
Από αυτό η ΠΑΕ έχει χάσει τουλάχιστον 5 μύρια που είναι και ότι της λείπει σε ρευστό.
Αν δεν μπορούν να το πουν στον κόσμο.
Εμείς μπορούμε αρκεί να μας φωνάξουν ... σε όλα τα επίπεδα ... και αφιλοκερδώς
7. Από τα αγωνιστικά βγήκε η σημαντικότερη είδηση ...
Κουμάντο εκεί κάνει ο Ζήσης ότι και αν αυτό συνεπάγετε ... Καλή εξέλιξη γιατί τον πιστεύω πολύ στην οργάνωση του βασικού θέματος της ομάδας ...
Αυτά προς το παρόν ...
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας
- PaOkArAsIrAkLiO
Καποιοι εδω μεσα βγαζετε τετοια μιζερια που δεν μπορει να σας πιασει απο πουθενα κανεις.Ευτυχως στο συνολο του ΠΑΟΚτσηδικου λαου ειστε μειοψηφια.
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Αυριο εχουμε ματς ρεεεεεεεε.......
κοψτε τις μαλ@κιες.......
.......γ@μω τις συνεντευξεις μου γ@μω.........πουτανα γινωμαστε καθε φορα....
κοψτε τις μαλ@κιες.......
.......γ@μω τις συνεντευξεις μου γ@μω.........πουτανα γινωμαστε καθε φορα....
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Καποιοι εδω μεσα βγαζετε τετοια μιζερια που δεν μπορει να σας πιασει απο πουθενα κανεις.Ευτυχως στο συνολο του ΠΑΟΚτσηδικου λαου ειστε μειοψηφια.
ε ναι. οποιος εχει διαφορετικη γνωμη ειναι μειοψηφια.
Ετσι μαθατε τον τελευταιο χρονο για ολα τα θεματα ετσι λετε.