László Bölöni

Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από sunnyblack »

Μήπως λέω μήπως κε Τσορμπατζόγλου στενό συγγενικό πρόσωπο της κας Μπόλονι έχει θέμα υγείας, γεγονός που την αποτρέπει για τώρα από το να εγκατασταθεί στη Θεσ/νίκη? Και ως φυσικό επακόλουθο έχουμε κι ένα τελικό europa να πάμε ναουμ θα διαλέγουμε μόνοι έπιπλα από το ικεα???Όταν με το καλό έρθει η κυρά θα συμμαζευτούμε... :pano:
υ.γ. Κε Τσορμπατζόγλου τσκ τσκ τσκ τα λέει ένας απλός ουγκ και όχι ο εκ των πρωτομάστορων της διαμόρφωσης γνώμης... :pano:
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Είναι άραγε αλήθεια ότι στα γεύματα της ομάδας ο Μπόλονι χαλάει το κλίμα και την ενωτηκότητα επιλέγοντας να τρώει φαί από ταπεράκια που του ταχυδρομεί η κυρά μονο και μόνο για να μην την εκνευρίσει και πέσει παντόφλα????
Ομιχλώδες τοπίο γύρω απο τις σχέσεις του ζεύγους....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οχι του Μπόλονι στα Σαουδαραβικά δολάρια!

Στενά δεμένος φαίνεται πως είναι ο Λάζλο Μπόλονι με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την αρνητική απάντηση που έδωσε σε... ιλιγγιώδη πρόταση που δέχθηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport103.gr πριν από τον αγώνα με την Τότεναμ δέχθηκε επίσημη πρόταση από τους Σαουδάραβες ύψους 1.500.000 δολαριών για συμβόλαιο ενός έτους. Μετά την τεράστια επιτυχία του Δικεφάλου στο Λονδίνο οι Σαουδάραβες επανήλθαν προτείνοντας στον προπονητή του ΠΑΟΚ αμοιβή 2.000.000 δολαρίων τον χρόνο και συμβόλαιο δυο ετών. Ο Μπόλονι αρνήθηκε εκ νέου την άκρως δελεαστική πρόταση επιμένοντας ότι θέλει να συνεχίσει το έργο του στην Τούμπα. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο ρουμάνος τεχνικός είναι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Συχνά υποστηρίζει ότι είναι ευτύχημα για κάθε προπονητή να συνεργάζεται με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Με ανθρώπους που ξέρουν τον ποδόσφαιρο όπως ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και ο Κωνσταντινίδης. Παρά την πίεση που ασκούν οι Σαουδάραβες ο Μπόλονι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ έχοντας όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον.

Αποζημίωση και στον ΠΑΟΚ!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Σαουδάραβες ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν αποζημίωση στον ΠΑΟΚ προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο με τον έμπειρο τεχνικό και να τον απελευθερώσει προκειμένου να συνεχίσει τη συνεργασία του στη Σαουδική Αραβία. Να τονίσουμε ότι κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου είναι η δεύτερη φορά που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχεται δελεαστική πρόταση και την απορρίπτει προκειμένου να παραμείνει στον ασπρόμαυρο πάγκο.

*sportouvorra.gr

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sports-live.gr/2011/12/blog-post_9217.html
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Βλέποντας τις δηλώσεις του Μπόλονι ένα έχω να πω.Πρέπει να ανανεώσει οποσδήποτε και μετά τα 2 χρόνια.Είναι ευλογία για τον σύλλογο να έχει τέτοιον προπονητή στον πάγκο.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τον στηρίζω ναι, αλλα όσο αν είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω. Λίγα παιχνίδια πιο πίσω μου έδειξε ότι δεν έχει καταλάβει σε πια ομαδα είναι με τα πειράματα που έκανε. Δέχεται πολυ πιο εύκολα γκολ ο ΠΑΟΚ φέτος απο καθε άλλη χρόνια.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γιατι πλέον δε παιζει με 11 παίκτες πίσω απ τη σέντρα. ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αφού τον θέλουν τόσο πολύ οι Σαουδαραβες γιατί δεν παίρνουν τον ΠΑΟΚ για να συνεργαστούν μαζί του; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

László Bölöni

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Γιατι πλέον δε παιζει με 11 παίκτες πίσω απ τη σέντρα. ;)
έτσι ειναι το ρίσκο εχει καμμια φορα και συνέπειες ......άλλο στυλ παιχνιδιού ίσως η φυσιολογική εξέλιξη μετα τον μεγάλο σαντος που έκανε ομάδα με μέταλο τον ΠΑΟΚ
Ο μπολονι που ειναι και αυτός σπουδαίος προπονητής δίνει τα δικα του χαρακτηριστικά στην ομάδα με σαφώς ποιο επιθετικό στυλ.....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα όσα πέτυχες μέχρι τώρα.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ο ΠΑΟΚ σε όμιλο του Europa, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα.
Συνέχισε έτσι mr Boloni, και βούλωσε τα στοματάκια κάποιων που τόλμησαν να σκεφτούν πως θα σε διώξουν με τον τρόπο τους.

ΥΓ. Χίλια ευχαριστώ για τον Γλύκο.Το στοίχημα που έβαλες να ανέβουν οι δικοί μας παίκτες, θα κερδιθεί επειδή το θέλεις εσύ..

Respect, από ένα λυσσασμένο σαντόσκυλο..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ωραίες δηλώσεις.......

Ελα μωρέ ποιος μπολονι τωρα? κλαι μαιν.....

ε ΠΑΟΚτσι?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι πρεπει..Ολοι να στηριξουμε τον προπονητη και στα καλα αλλα και στα ασχημα...

Τα εχουμε πει πολλες φορες για τον μπολονι..Τι να ξαναπουμε...

Το καλοκαιρακι να ετοιμαζεται και η ανανεωση...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

sourmenetes έγραψε:
Το καλοκαιρακι να ετοιμαζεται και η ανανεωση...
δεν ενημερώθηκες ακόμα ......
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

το θεμα που ανοιξε καλο για τον ΠΑΟΚ να κλεισει γρηγορα....εχουμε σημαντικους αγωνες μπροστα και αμεσως μετα πρεπει να υπαρχει κατι οριστικο...μακαρι να μεινει ο Λάζλο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

«Μελετώ την πρόταση από τη Σ. Αραβία»

15 Δεκ 2011 22:54, Από PAOK24
«Μελετώ την πρόταση από τη Σ. Αραβία»

Ο Λάσλο Μπόλονι έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές του, όσο και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε την πορεία στο Europa League ωραία περιπέτεια. Το σημαντικότερο όμως, όσων είπε, είναι ότι εξακολουθεί να μελετά την πρόταση που έχει από τη Σαουδική Αραβία.

«Ξεκινήσαμε καλά, δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς σημείο πετύχαμε το γκολ, αλλά ήταν πολύ νωρίς και άλλαξαν όλα. Η κυριαρχία μας ήταν μεγαλύτερη, όμως δεν είχαμε έναν μπαλαντέρ για να τον βγάλουμε από το μανίκι, να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να κυριαρχήσουμε απόλυτα. Όταν δεν καταφέρνεις τρεις φορές να τελειώσεις το παιχνίδι, μπορεί δεχθείς ένα γκολ από κόντρα και να ισοφαριστείς. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, που δεν έχασαν παιχνίδι στους δέκα ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο όμιλος ήταν επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ταξιδέυει στο Europa League και στην επόμενη χρονιά. Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολλά. Οι οπαδοί μας ήταν στο Όσλο, στο Καζάν, στην Ιρλανδία και στο Λονδίνο. Μπράβο τους και τους ευχαριστώ. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι εναντίον ουκρανικών και ρώσικων ομάδων, πίστευα ότι θα μας δημιουργούσαν μεγαλύτερα προβλήματα. Και όμως σε τέσσερις αγώνες δεν αισθάνθηκα ότι μας δημιούργησαν τόσα προβλήματα όσα θα δικαιολογούσε η διαφορά στο μπάτζετ τους. Σαφώς και είναι πίσω μας όλη αυτή η εμπειρία του Europa League, είναι μία ωραία περιπέτεια και τώρα το πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας έρχεται την Κυριακή. Θα κάνουμε το καλύτερό μας», σχολίασε ο Μπόλονι.

Αν ο ΠΑΟΚ σκεφτόταν περισσότερο το ματς με τη Δόξα Δράμας: «Δεν νομίζω ότι μπήκαμε με το μυαλό μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο μακεδονικός λαός είναι περήφανος, όπως και εγώ. Θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση και ξαναδίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Για τη συμμετοχή του Γλύκου: «Σίγουρα κάθε ομάδα έχει ένα ξεκάθαρο νούμερο 1. Εγώ έχω την τύχη να έχω τρεις καλούς τερματοφύλακες. Το σκεφτόμουν καιρό για τον Γλύκο και έδωσε εξετάσεις. Ήταν καλός. Ο αγώνας δεν είχε πολλά πράγματα για εκείνον. Δυστυχώς δέχθηκε γκολ, αλλά ήταν μία εκκίνηση για εκείνον ώστε να κερδίσει τη θέση».

Για τη συνέχεια στο θεσμό: «Προχωράμε βήμα – βήμα. Θα δούμε τι θα πετύχουμε. Όπως εσείς θέλετε να είστε οι καλύτεροι έτσι και εγώ θέλω να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, να κατακτήσω τα πάντα. Όμως κρατώ τα πόδια μου στο έδαφος και περιμένω να δω τι θα γίνει στην επόμενη φάση».

Σε ερώτηση του PAOK24 για την πρόταση που έχει από Σαουδική Αραβία και αν την αρνήθηκε: «Δέχθηκα πρόταση, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι αρνήθηκα μέχρι αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής . Η ζωή δεν είναι εύκολη σε αυτό το επάγγελμα και πρέπει να αναλύσω όλα τα δεδομένα».

Αν έχει προβλήματα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ: «Θα προσπαθήσω να κάνω μία τρίπλα, όπως τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, είναι θρησκεία. Έχει μερικά προβλήματα, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και προσπαθώ να επιλύσω κάποια. Όταν δέχεσαι μία πρόταση σταθμίζεις όλα τα δεδομένα. Πάντως έχω ένα μεγάλο πρόβλημα, μου αρέσει πολύ η μελιτζάνα και το καρπούζι. Θα πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση, έχω ήδη μιλήσει. Δεν είμαι υποκριτής, τουλάχιστον όχι πολύ, δεν είμαι ούτε ψεύτης, το 50% όσων λέω είναι αλήθεια. Γι’ αυτό δώστε μου λίγο χρόνο».

Αν έχει κάποια προτίμηση στην αυριανή κλήρωση: «Ξέρω τρεις ομάδες τις οποίες δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω.

24 :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

αποχαιρετιστηρια συνεντευξη? Αντε ζαγορακη ψαχνε για προπονητη δεκεμβρη μηνα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”