Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Δεν νομίζω Olorin. Δυστυχώς ακόμα δεν τον πιάσαμε...
Στη νοοτροπια πάντως έτη φωτός πίσω...
Η δε ειρωνεία του προπονητή έχει ξεπεράσει τα όρια....
Στη νοοτροπια πάντως έτη φωτός πίσω...
Η δε ειρωνεία του προπονητή έχει ξεπεράσει τα όρια....
Μια χαρά η ερώτηση του δημοσιογράφου για την ευρώπη.
Μην τα ισοπεδώνουμε ολα.
Μην τα ισοπεδώνουμε ολα.
"Πλέον μπαίνω κι εγώ σε άλλη βάση. Γιατί; Γιατί θέλω το κεφάλι μου να το παίξω για τα δικά μου λάθη και όχι για λάθη άλλων".
Ποιοι ειναι οι αλλοι και γιατι τους ακουγε??????????????????/ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ???>?
Ποιοι ειναι οι αλλοι και γιατι τους ακουγε??????????????????/ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ???>?
διαφωνεί στη παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι dinamo zagreb και brugge δεν είναι μεγαθήρια , και μετά λέει ότι είναι καλές και δυνατές ομάδες.
άρα μεγαθήριο=καλές και δυνατές ομάδες κατά τον προπονητή του ΠΑΟΚ
ρίξε και μια σφαλιάρα στο δημοσιογράφο. εκεί να δεις αποθέωση. και μαθήματα δημοσιογραφίας. η διατύπωση πρέπει να είναι σωστή λέει
το δικό μου σχόλιο: αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
άρα μεγαθήριο=καλές και δυνατές ομάδες κατά τον προπονητή του ΠΑΟΚ
ρίξε και μια σφαλιάρα στο δημοσιογράφο. εκεί να δεις αποθέωση. και μαθήματα δημοσιογραφίας. η διατύπωση πρέπει να είναι σωστή λέει
το δικό μου σχόλιο: αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
- paok nafplio
Παρακολουθώ τις ακαδημίες και θέλω να έχω άποψη για τους νεαρούς, ώστε να κάνω προτάσεις όταν πρέπει"
Εμενα αυτο μου αρεσει...ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...
Εμενα αυτο μου αρεσει...ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ...
Το θεμα ειναι οτι οι συνεντευξεις ειναι μια μεγαλη παπαρια.Στα λογια ολοι μπορουν να τα πουν μια χαρα να πουλησουν μαγκια να χτυπησουν ενα χερι και να πεις πωωωωωωω τι ωραιος τυπος,αλλα τον προπονητη δεν τον παιρνεις για να μιλαει τον παιρνεις να σου φτιαξει ομαδα και αυτος μεχρι τωρα την καταστρεφει.Τον παιρνεις για να δεις ποδοσφαιρο και εμεις βλεπουμε την ιδια ομαδα που περσι κεντουσε φετος να σερνεται και ως δικαιολογια ακουσα τον 5ο στοπερ (ζησης) ακουσα οτι περσι η ομαδα του σαντος ηταν σε χειροτερη κατασταση (σαντος) και οτι εχει κακη φυσικη κατασταση (μπερεττα) και εσεις χερεστε.
Ο αλλος λεει να βρισω τον ζηση και τον σαντος για χαρη του δερμιτζακη,μιλαμε το εχουμε χασει εντελως.
ωχ ο κολκας θα ξεσπαθωσει τον εχει εδω και καιρο βγαλει τελειως αχρηστο τον δερμιτζακη....ο μεγαλος κολκας η μπαλαδοφατσα
.....

.....

ειπε και για τις αλλαγες ... οτι κανω μια αλλαγη και μπορει να ειναι λαθοςPetm έγραψε:50 λεπτά συνέντευξη μέχρι στιγμής και είναι το μοναδικό λάθος που έχει αναφέρει ότι έχει κάνειMaximus έγραψε:Ενα λάθος που έκανε και αφορά τον τρόπο προσεγγισης με τους παίχτες, το παραδεχτηκε και ειπε ότι θα αλλαξει φιλοσοφια...
- sourmenetes
- Moderator
οχι ρε φιλε να μην βρισεις κανενα τοσο δυσκολο ειναι ....προπονητης του ΠΑΟΚ λιγο σεβασμο τον αξιζει.....joshua έγραψε:Ο αλλος λεει να βρισω τον ζηση και τον σαντος για χαρη του δερμιτζακη,μιλαμε το εχουμε χασει εντελως.
το ρώτησαν DAAT εδώ και αρκετή ώρα και ο προπονητής του ΠΑΟΚ απάντησε..... τώρα τι είπε στην απάντηση μη το ψάχνεις...D.A.A.T. έγραψε:"Πλέον μπαίνω κι εγώ σε άλλη βάση. Γιατί; Γιατί θέλω το κεφάλι μου να το παίξω για τα δικά μου λάθη και όχι για λάθη άλλων".
-
Άντε τώρα να κάνουμε μια λίστα, να μετρήσουμε πόσα λάθη παραδέχτηκε, πόσα δεν, να κάνουμε προσθαφαίρεση και αν το αποτέλεσμα είναι +, τον κρατάμε, αν - τον διώχνουμε.