Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
γεια σας φιλοι παοκτσακια!!!εγω μια ειδηση απο ενα αρωστο σκουλικακι κ οχι μονο,ειναι κ σε αρκετα θεματα της δοιηκισεις του αρουλι κ μου ειπε οτι ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ τα εχει βρει σε ολα με τον παοκ κ το καλοκαιρι τηα μετακομισει στο ναο μας!!!απλα περιμενοθν ν μινει ελευθερος,γιαθτο δεν τον θπολογιζουν πλεςν στον αρουλι κ να μοθ το θυμιθειτε δεν θα ξανα παιξει στον αρουλι.
υ.γ μιν με κραξετε ποθ το εβα΄λα σε αυτο το τοπικ
υ.γ2 συγουρα δεν ειναι παππας!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ3 μιν με κραξετε απλα καντε υπομονη κ θα δειτε το καλοκαιρι
Levon Pachajyan
Αργησα να δω τα video του Levon Pachajyan. Βγαίνουν κάποιοα συμπερασματα παρά την κακή ποιότητα της εικόνας. Φαίνεται πολύ γρήγορος και είναι ένα στοιχείο που λείπει από την ομάδα. Μόνο οι Lino kai Vierinha είναι γρήγοροι για την κόντρα επίθεση. Και για αλλαγή να ερθει δεν είναι άσχημος, γιατί απλά δεν κοστίζει και το ρίσκο δεν υπάρχει σε αυτή την περίπτωση. Αν ο παίκτης αποδείξει μεγάλα πράγματα τότε είναι πιθανό να τον αποκτήσουμε. Μπραβο στο μάτι του Ζήση που ψάχνει να βρει λύσεις παρόλου που δεν υπάρχουν χρήματα και παρόλου που δεν κάναμε μεγάλα πράγματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαιου. Εγώ έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον παίκτη από όσα είδα στο video και συνήθως πέφτω μέσα. (Για τον Φρούντζα έλεγα τα χειρότερα, οπως και για τον Σάλμον. Δεν είμαι παντα θετικός στις κρίσεις μου). Είδα και καλή τεχνική κατάρτιση. Όσον αφορά το τι έχει επιτύχει στην καριέρα του: Το να είσαι διεθνής λέει κάτι. Το να είσαι ο καλύτερος παίκτης αυτής της εθνικής λέει κάτι παραπάνω. Και η Αίγυπτος έχει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και είδαμε ότι ο Σικαμπάλα είναι ντελικάτος όσο κανένας Έλληνας σήμερα. Επειδή βλέπω ότι πολλοί είναι αυτοί που μηλούν απαξιωτικά για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχω να τους πω ότι και το ελληνικό πρωτάθλημα ως ερασιτεχνικό, έβγαλε έναν Κούδα, Παπαϊωάνου, Δομάζο και ανέδειξε απο τον μικρό Ηρακλή έναν παίκτη σαν τον Χατζηπαναγή που έπαιξε μικτή κόσμου.
Πολύ σηκώσαμε τον αμανε στην Ελλαδάρα μας που μέχρι το 2004 ήταν ανύπαρκτη στον χάρτη ποδοσφαιρικά. Γενικά ως Έλληνες έχουμε την νοοτροπία ότι είμαστε καλύτεροι και πιο κυριλλέ από τους ξένους. Βγάζουμε όλο το κόμπλεξ μας σε αρμάνιους και Αλβανούς και άλλους, που μείνανε πίσω λόγω των καθεστώτων τους, και κοντεύουν να μας ξεπεράσουν. Είμαστε η Ελλάδα των 700 ευρών μισθού και ανεργίας 12%-15% (βέβαια επίσημα πάντα μικρότερη υπολογίζεται). Τα χάλια μας έχουμε δηλαδή, όμως ποδοσφαιρικά γίναμε τεράστιοι ξαφνικά. Να συμπληρώσω ότι είμαι Έλληνας φυσικά για να μην παρεξηγηθώ, και το κράξιμο πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται από όλους μας. Καλύτερα να μην ξεχνάμε τα προβλήματά μας, όμως να προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε. Το ίδιο θα πω και για μπάσκετ μας, όπου βλέπω δεν ασχολείτε κανείς γιατί απλά μας φθείρει, χαλαέι την ζαχαρένια πολλών αναμεσά μας. ΠΑΟΚ είσαι ρε!!! Η κυρίλλα είναι για τα φλωροβαζέλια και τα κακομαθημένα παιδάκια των ομάδων του ΠΟΚ. Εμείς εδώ είμαστε για τα δύσκολα....
Πολύ σηκώσαμε τον αμανε στην Ελλαδάρα μας που μέχρι το 2004 ήταν ανύπαρκτη στον χάρτη ποδοσφαιρικά. Γενικά ως Έλληνες έχουμε την νοοτροπία ότι είμαστε καλύτεροι και πιο κυριλλέ από τους ξένους. Βγάζουμε όλο το κόμπλεξ μας σε αρμάνιους και Αλβανούς και άλλους, που μείνανε πίσω λόγω των καθεστώτων τους, και κοντεύουν να μας ξεπεράσουν. Είμαστε η Ελλάδα των 700 ευρών μισθού και ανεργίας 12%-15% (βέβαια επίσημα πάντα μικρότερη υπολογίζεται). Τα χάλια μας έχουμε δηλαδή, όμως ποδοσφαιρικά γίναμε τεράστιοι ξαφνικά. Να συμπληρώσω ότι είμαι Έλληνας φυσικά για να μην παρεξηγηθώ, και το κράξιμο πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται από όλους μας. Καλύτερα να μην ξεχνάμε τα προβλήματά μας, όμως να προσπαθούμε να τα αντιμετωπίζουμε. Το ίδιο θα πω και για μπάσκετ μας, όπου βλέπω δεν ασχολείτε κανείς γιατί απλά μας φθείρει, χαλαέι την ζαχαρένια πολλών αναμεσά μας. ΠΑΟΚ είσαι ρε!!! Η κυρίλλα είναι για τα φλωροβαζέλια και τα κακομαθημένα παιδάκια των ομάδων του ΠΟΚ. Εμείς εδώ είμαστε για τα δύσκολα....
Re: Υπαρχει προγραμματισμος?
Το ημίχρονο "έκλεισε" με ένα φάουλ του Πατσατζιάν που πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι του ΝικοπολίδηFantomas έγραψε: 15ο λεπτό: Μετά από λάθος του Κυργιάκου, ο Πατσατζιάν κλέβει την μπάλα και σουτάρει, αλλά ο Νικοπολίδης διώχνει σε κόρνερ.

Και αυτός πολύ ψηλά τον αμανέ έχει πάρει και είναι πολύ υπερτιμημένος κατά την άποψη μου..με 2 καλά παιχνίδια στους σκώληκες έγινε το ανερχόμενο ταλέντο στην Ελλάδα...δεν νομίζω να αξίζει όλο αυτόν τον ντόρο που γίνεται γύρο από το όνομα του!!maik4 έγραψε:γεια σας φιλοι παοκτσακια!!!εγω μια ειδηση απο ενα αρωστο σκουλικακι κ οχι μονο,ειναι κ αρκετα τηεματα τοιδ δοιηκισεις τοθ αροθλι μεσα.κ μοθ ειπε οτι ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ τα εχει βρει σε ολα με τον παοκ κ το καλοκαιρι τηα μετακομισει στο ναο μας!!!απλα περιμενοθν ν μινει ελευθερος,γιαθτο δεν τον θπολογιζουν πλεςν στον αρουλι κ να μοθ το θυμιθειτε δεν θα ξανα παιξει στον αρουλι.
εισαι
Re: Υπαρχει προγραμματισμος?
Πανθεσσαλονι έγραψε:Τι ειναι αυτο το φρουτο παλι ρε Ζηση?
Παιρνεις παικτη απο ενα αστειο ερασιτεχνικο πρωταθλημα ο οποιος προερχεται απο χωρα που ειναι τσακωμενη με τον ομαδικο αθλητισμο?Ειναι παγκοσμιως αγνωστος και αμφιβαλω αν τον εχεις δει σε κατι αλλο εκτος απο τα 3 βιντεο που εβαλαν τα παιδια στην πρωτη σελιδα.Μη μου πεις οτι τον παρακολουθουσες ή οτι τον ηξερες γιατι θα χασεις οποια εκτιμηση σου εχω.
Εχω συμπερανει και απο τις τωρινες κινησεις οτι σχεδιασμος για την ομαδα δεν υπηρξε ποτε.Γυρνας ολο τον κοσμο εδω και μηνες για να καταληξεις τελικα σε 2 παρομοιους παικτες και σαν τελικη πινελια ειναι ενας ουρανοκατεβατος που το ονειρο του ποδοσφαιρικα ολοκληρωνεται με το να προπονηθει σε γηπεδο της Ελλαδας.
Αν οντως πιστευες οτι η ομαδα ποναει απο τα δεξια (που ποναει και απο εκει) θα επρεπε να ειχες κινηθει ΠΟΛΥ νωριτερα και μαλιστα για καποιον αξιολογο και οχι εναν που επαιζε καλα στο χωριο του.Αν δεν ειχες λεφτα ας εδιωχνες τον Λακη ή τον Κονσεισαο για να παρεις εναν καλο.Δυστυχως κρατας και τους 2 και μαλλον θα φερεις και αυτον.
Μοιραια λοιπον αρχιζουν οι σκεψεις.Ποιος ειναι ο προγραμματισμος?Με Δαρλα σβουρα Βιειρινια και Γεωργιου απο αριστερα κρινεις οτι αυτος που πρεπει να φυγει ειναι ο Γεωργιου?Μαλιστα φερνοντας αλλους 2 απο εκεινη την πλευρα.Ο Δαρλας δεν ειναι παικτης του ΠΑΟΚ(ειναι δανεικος) ο σβουρας δεν ειναι για μπαλα και ο Βιερινια τελειωνει το καλοκαιρι.Με αυτα τα δεδομενα διωχνεις τον μικρο???
Η ομαδα στον οργανωτικο τομεα εχει χοντρο προβλημα και συνεχιζουμε με τον ελαχιστο Ιβιτς?Υποβαθμισες το προβλημα της δεξιας πτερυγας και ξαφνικα θυμηθηκες να πειραματιστεις παλι στου ΚΑΣΙΔΙ το κεφαλι?
Περσι εφερες τον απιθανο Φρουνζα και τωρα τον Καφου της Αρμενιας?Ελεος καπου ρε ζηση.Αν δεν εχουμε λεφτα μη παιρνεις κανενα.Κρατησε τα παιδια που το πρωταθλημα ως νεοι και δωσε τους την ευκαιρια.Μη τους τελειωνεις με δανεισμους απο 'δω και απο εκει.Ποσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ειναι απο τους,Μπιζερα, Φρουνζα,Ιβιτς, Λακη, σβουρα, αρμενιους κτλ.Οχι αλλα πειραματα που κοστιζουν ακριβα.
Επειδη ειμαι ψυχολογος, αυτο που εχεις λεγεται αγαμια.
- ΑΛΕΧΑÎΔΡΟΣ
- ΑΛΕΧΑÎΔΡΟΣ
-
-
ΘΕΙΟ,τωρα που πηρα και πατσαν θα μ'αφησεις να παρω και γω κανα πρωταθλημα ψιλοκομμενο(πριν τα τιναξω)?
οταν βλεπεις αυτο το ροστερ και την θεση της ομαδας λες'ρε που ποσο να τον γελας τον χαρο?'
αυθορμητα λες οτι για να μην υποχωρηση η ομαδα φετος χρειαζεται 2-3 παικτες,αυτος ηταν και ο σκοπος της συγκεκριμενης μεταγραφικης περιοδου,το να βγουνε παλτα αυτοι οι παικτες ειναι το πιθανοτερο στατιστικα,αλλα θα τους χρειαστουμε οπωτε αστους να ζησουν λιγο ακομα...Να καλυψεις τις θεσεις 9-10 με τους καταλληλους(αν οχι ιδανικους) παικτες το γεναρη οπως επισης το ψαρεμα με τον κωλο και δυναμιτη απαγορευεται.
ασχετο,για ορισμενους λακαμαδες φιλους μου που μιλανε με τον θεο(για την δικη τους υποσταση αυτος ειναι η διοικηση της ομαδας),λακαμα μου το ξαναπα μην γινομαστε βασιλικοτεροι,αυτο που 'φωναζει' απο μιλια μακρια ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να δουν την ομαδα πρωτη,με καθε κοστος και ευτυχως γραφοντας στα παπα τους τις μαλακιες καθεκαστου,ειτε ειναι αυτος εκ γενετης κραχτης ειτε ποδοσφαιρογνωστης(4-4-6,3-2 σε μιλαω πολλα κιλα μπαλα) ειτε ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ...

οταν βλεπεις αυτο το ροστερ και την θεση της ομαδας λες'ρε που ποσο να τον γελας τον χαρο?'
αυθορμητα λες οτι για να μην υποχωρηση η ομαδα φετος χρειαζεται 2-3 παικτες,αυτος ηταν και ο σκοπος της συγκεκριμενης μεταγραφικης περιοδου,το να βγουνε παλτα αυτοι οι παικτες ειναι το πιθανοτερο στατιστικα,αλλα θα τους χρειαστουμε οπωτε αστους να ζησουν λιγο ακομα...Να καλυψεις τις θεσεις 9-10 με τους καταλληλους(αν οχι ιδανικους) παικτες το γεναρη οπως επισης το ψαρεμα με τον κωλο και δυναμιτη απαγορευεται.
ασχετο,για ορισμενους λακαμαδες φιλους μου που μιλανε με τον θεο(για την δικη τους υποσταση αυτος ειναι η διοικηση της ομαδας),λακαμα μου το ξαναπα μην γινομαστε βασιλικοτεροι,αυτο που 'φωναζει' απο μιλια μακρια ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι θελουν να δουν την ομαδα πρωτη,με καθε κοστος και ευτυχως γραφοντας στα παπα τους τις μαλακιες καθεκαστου,ειτε ειναι αυτος εκ γενετης κραχτης ειτε ποδοσφαιρογνωστης(4-4-6,3-2 σε μιλαω πολλα κιλα μπαλα) ειτε ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ...