11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άντε και να μας βοηθήσεις στην Κομοτινή, που - εύχομαι - θα είναι η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη!
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

eleos έγραψε:...

ΥΓ: Επίσης, οι εφημερίδες έχουν πάρει 15 συνεντεύξεις το Βιειρίνια, 4-5 τον κοντρέρας κλπ κλπ.
Το Μούσλι να βγεί να πεί τι ΣΚΑΤΑ γίνεται, να ξέρουμε πως αισθάνεται, ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, γιατί δε πάει κανείς να του πεί 2 λόγια?
Το μυαλό μου Πονάει...
Αφού δε ρωτάνε εδώ, πάει και τα λέει στη χώρα του.. Πάλι καλά που το κάναν copy paste.

Μουσλίμοβιτς: «Βρίσκω τη φόρμα μου…»

Ετοιμοπόλεμος για ΠΑΟΚ και Εθνική Βοσνίας δήλωσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. «Ήθελα να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς ρίσκο και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ξεκίνησα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από το πρώτο λεπτό» δήλωσε αρχικά ο Βόσνιος φορ του Δικεφάλου και συνέχισε: «Προσπαθώ να βρω τη φόρμα μου και όλα πηγαίνουν καλά. Τελείωσα το παιχνίδι, βάλαμε ένα γκολ στο τέλος και όλα πήγαν καλά». Καταλήγοντας, ο «Μούσλι» τόνισε: «Νιώθω υπέροχα και την ερχόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Πανθρακικό ευελπιστώ πως θα παίξω από το πρώτο λεπτό και έτσι στο παιχνίδι μπαράζ με την Πορτογαλία θα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση».

http://www.metropolisradio.gr/9990
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Αντε αλανι, αντε, ΑΝΤΕ! Δικαιωσε ολους εμας που σε πιστευουμε. Ο καλος Μουσλι, αυτος που ειδαμε περσι τον 1ο γυρο, θα μας κανει να παραμιλαμε και παλι, οπως καναμε και τοτε.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Αποχώρησε προληπτικά

Καμία ανησυχία δεν προκάλεσε στον Φερνάντο Σάντος η προληπτική αποχώρηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στα τελευταία λεπτά της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

Αυτή στο πρόγραμμά της περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (07/11, 19:00) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Οι Κώστας Χαλκιάς και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Λούσιο Φιλομένο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα

http://www.sport24.gr/html/ent/437/ent.325437.asp
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κομανέντσι , Μελλισανίδης και ο .... Γιώργος Τούμπας και σε αυτό το θέμα ο λαός του ΠΑΟΚ....
:redcard:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

πραγματικα δεν με νοιαζει αν δεν περνει πασες....ο σκοπος ειναι να μην χανει την θεση του...αμα γυρναει να περνει μπαλες μπροστα ποιος θα ειναι?σε αυτο φταινει οι κεντρικοι,που δεν ελενγουν το κεντρο,ο σαντος που δεν φωναζει και δεν κανει την ομαδα του να ειναι αφεντικο στο κεντρο,και ο μουσλι που γυρνα πισω και ετσι χανει ολη η ομαδα την θεση της.Βεβαια θα μου πεις να εχει αποσταση 30 μετρα απο το κεντρο?
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αδερφέ Πάμπλο αν ο Σάντος και ο Ροζάριο δεν φωνάζουν για πίεση ή δίνουν οδηγίες τότε ποιος φωνάζει..
Έτσι κερδίσαμε την Ξάνθη..
Και για να μην είμαι οφ τόπικ..
Πάμε ρε Βοσνιακό τάνκ !!
Γ@μα τους όλους και μην ακούς κανέναν..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

gika έγραψε:35 γκολ θα βάλει μέχρι το τέλος της σεζόν... 35.. :opaokara:
Χαχαχααχαχαχα...... :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Παστέλωσέ το αγόρι μου το Σάββατο, φτιάξε μας για τη συνέχεια...
Το περιμένω πως και πως...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Photis έγραψε:

Με τον veron 10άρι το χει νομίζω
Κόλλημα με τον Βερόν ε? χαχαχα
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4EvLbQC2n6I&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4EvLbQC2n6I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Απλά τα πράγματα.
Βάζει Γκολ και προσοχή πως θα το πανηγυρίσει. ΌΧι τίποτε άλλο να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό από ΄τα πανηγύρια :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Ωραία τα πανυγύρια πέρισυ και πολλά χαμόγελα...
Φέτος όμως είναι επικίνδυνο να πανηγυρίσεις γιατί μπορέι να έρθει κάνας Τσιρίλο και να σου πάρει τα νιάτα...
Καλύτερα να του δίνουν του Ιταλού κάνα μπαλάκι να του φεύγει το άγχος από εκείνα τα ειδικά των ψυχολόγων παρά να ξεσπάει στα κεφάλια των συμπαικτών του. Σε λίγο θα ζητάει το τύμπανο για να κάνει κερκίδα κοντά στο σκόρερ...
Ο Ζλάταν μπορεί γκολάκι να μην έβαλε στο προηγούμενο ματσάκι αλλά έδειξε γιατί χρειάζεται ένας παίκτης έτοιμος που ξέρει τη θέση. Είμαι αισιόδοξος για αύριο ότι θα σκοραρει.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Realcon έγραψε:Απλά τα πράγματα.
Βάζει Γκολ και προσοχή πως θα το πανηγυρίσει. ΌΧι τίποτε άλλο να μην έχουμε κανέναν τραυματισμό από ΄τα πανηγύρια :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν έχεις άδικο!!!
Άβαταρ μέλους
teod1980

free4 έγραψε:
Photis έγραψε:

Με τον veron 10άρι το χει νομίζω
Κόλλημα με τον Βερόν ε? χαχαχα
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4EvLbQC2n6I&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4EvLbQC2n6I&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Μήπως η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια κάνει πράγματα σαν αυτό το γκολάκι; Ρωτάω εγώ τώρα. Μήπως βρίσκει τον περσινό εαυτό της και τη δημιουργία της;

Ο Ζλάταν με την καλή εύκολη πάσα από το Γκαρσία αφού ο 2ος δε θα κουραστεί πολύ μιας και θα μαρκάρει ο Βίτολο θα σκοράρει άνετα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εμένα στα λίγα λεπτά που έπαιξε με την Ξάνθη μου δείχνει ότι έρχετε πίσω ο καλος Μουσλίμοβιτς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”