Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
ПАРТИЗАН

Δημοσίευση από ПАРТИЗАН »

Τη δικια μου την ψηφο την μετρησε κανεις?
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Εκλογές!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα την ημέρα και ώρα που θα ορίσει η εκτελεστική επιτροπή του ότι να 'ναι μετά από σύσκεψη.
Παρακαλούνται οι ψηφοφόροι όλων των κομμάτων να είναι νηφάλιοι να μην έχουνε καταναλώσει αλκοόλ να μην έχουνε πιει τίποτα παράξενο να μην έχουνε φάει τον αγλέορα και να μην έχουνε κάνει σεξ τις τελευταίες 3 ημέρες πριν!!!!!!!!!
Οι αντίπαλοι στις εκλογές θα προσκομίσουν 8 φωτογραφίες σε όλες τις στάσεις , 6 μητρώα παράδοσης πινακιδών κυκλοφορίας επαγγελματικού αυτοκινήτου , 800 κιλά ρύζι μαύρο , 69 αυγά φραγκόκοτας , κανά 233 κουραμπιέδες ξεσκονισμένους καθώς και μία υπεύθυνη δήλωση τον Ν. 1599 (πρώην 105) ότι κατά την διάρκεια της διαδικασίας δεν απάτησαν τον-την σύζηγό τους με ελάφι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι λοιπόν θα διασφαλιστεί η τιμιότητα του εκλογικού αποτελέσματος!!!
Μετά τιμής και απόλυτης διαφάνειας
Ο κατά κόσμον Dr DreamWarrior
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Υ.Γ.

Δημοσίευση από dreamwarrior »

ΑΑΑΑΑΑΑ Και να μην το ξεχάσω.......
Ο ΤΡΑΚΤΕΡΟΚΟΥΔΟΥΛΟΒΛΑΧΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ;;;;;
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΄΄ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ΄΄

Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Ψήφοι/ gika,dreamwarrior,draculation,blackterror4,agave?tsakalos,
gate4mitsos,fofanaserres,alexakisg4,arrwstos,Stavros_Paoki,elgrego83,
Μακεδών Αετός

Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Ψήφοι/
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες/οι : aspromauri,antigoni,platon,eva
Ψήφοι/ Dimisk,mi8rio,falegkos,aspromauri,antigoni,platon,eva,
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt,Free4
Ψήφοι/ axilleas4,Free4
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σύζηγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Ψήφοι/
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek
Ψήφοι/ Shrek

ο νοβιτο ψηφιζει δεν ψηφιζει ακομα κανεναν
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

3 μέρες χωρίς σεξ είναι πολλές ρε Ντρημ..
Κάντες τουλάχιστον 2 1/2!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: ΈΛΑ

Δημοσίευση από aspromauri »

dreamwarrior έγραψε:Το κόμμα μας καλοσωρίζει τον αγαπητό Μακεδών Αετό (που ορθά σκεφτόμενος μπήκε στην παράταξή μας) και του εύχεται και εις ανώτερα για την προαγωγή του!!!
ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΠωΠωΠωωωωωωωω ... βλέπω καινούρια ΜΕΛΗ στο forum και για έναν περίεργο λόγο και ψηφίζουν τους "άντρες" αλλά και είναι και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nov ... με συγκινείς!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Eva ... τί να σε πώ κοπέλα μου ... εκτός από ...

RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

agave έγραψε:
blackterror4 έγραψε:την λιβ δεν θα σου δωσουμε .....
οκ. είμαι με το άλλο κόμμα.
Koρίτσια ξεχάσατε και την δικιά μου.

Monsieur dreamwarrior μπορώ να μπω σε διαθεσιμότητα στο ρόστερ σας???
blackterror4

gika έγραψε:Ψηφίζω τον Μπλακ και την παρέα του...
Να πεθανουν οι γυναικες να πεθανουνε
εκτός απ' αυτες που μας καθονται,
οι αδερφές κι οι μανες μας δεν πιανονται,
να πεθανουν οι γυναικες να πεθανουνε

Τους
1.να σαι καλα εβα τετοιο γελιο δεν εχω ξαναριξει ποτε μου.σε ευχαριστω.χαχαχαχαχα.ο γκιγκα οπως βλεπετε σελιδα 177 και οχι 85 υποστηριζει εμας.και θελετε να σας παρει ο κοσμος στα σοβαρα?χαχαχαχα.πατε να κλεψετε ψηφους.χαχαχα

2.ο καρινια ειδατε καμια λεξη που να λεει ψηφο σε εσας?οχι αλλα ουτε αυτος ο ισχυρισμος μετραει.

3.ο γκας δεν ανεφεραι παλι για ψηφο αλλα ισως για συνεργασια στον δευτερο γυρω.ασε που εχει και δικο του κομμα και η ψηφος του γκας παει σε αυτον.μεχρι να δηλωσει το αντιθετο.

4.ο μπιλι και η μαριαλενα δεν ανεφεραν παλι ψηφο,απλη υποστηριξη να δηλωσουν οτι θα ψηφισουν και θα τους βαλω στην λιστα

5.την μονη ψηφο που θα σας κατο χυρωσω ειναι του αναθεμα αφου δεν μιλαει για ψηφο αλλα δειχνει δυστηχως ενθερμος υποστηρικτης σας και δεν το ειχα δει και του αγκαβ που να μην σωσει να δει ποτε του την λιβ :lol: :lol: :lol:

ετσι εχουν τα πραματα.τελος
blackterror4

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΄΄ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ΄΄

Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Ψήφοι/ gika,dreamwarrior,draculation,blackterror4,tsakalos,
gate4mitsos,fofanaserres,alexakisg4,arrwstos,Stavros_Paoki,elgrego83,
Μακεδών Αετός

Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Ψήφοι/ Gash042
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες/οι : aspromauri,antigoni,platon,eva,
Ψήφοι/ Dimisk,mi8rio,falegkos,aspromauri,antigoni,platon,eva,agave,anathema
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt,Free4
Ψήφοι/ axilleas4,Free4,Vaggt
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σύζηγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Ψήφοι/ Sourdos
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek
Ψήφοι/ Shrek

ο νοβιτο ψηφιζει δεν ψηφιζει ακομα κανεναν
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

μην αγχωνεσε black, χαλαρα την εχετε την νικη εαν τους κατατροπωσετε στο debate, περιμενω με αγωνια.... 8)
blackterror4

εμα φιλε πανε να κλεψουν ψηφους. :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
aspromauri

agave έγραψε:Koρίτσια ξεχάσατε και την δικιά μου.
Να ευχαριστήσουμε τον agave για την ψήφο του!!!!!

Και να ξαναθυμήσουμε τον φανταστικό λόγο του τρισμέγιστου προέδρου μας ...
Platon έγραψε:Ο προεκλογικος λογος του προεδρου της Π.Α.Ο.Κ (Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση)

Λαε της ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!!!
Λαε της Ελλαδας!!!
Λαε της υφηλιου!!!

Με βαση τις προκειμενες εκλογες, θα ηθελα σημερα να σας αναπτυξω το προγραμμα μας, το προγραμμα της Π.Α.Ο.Κ, το προγραμμα της προοδου και της ευημεριας.

Αν και δεν ειναι της φυσης μου να μιλω πολλα και να λεω λιγα, οπως καποιοι αλλοι, νοιωθω την υποχρεωση σαν προεδρος της Π.Α.Ο.Κ, να σας ενημερωσω για το προγραμμα και το οραμα μας.

Η κινηση μας ξεκινησε κανοντας τα πρωτα δειλα της βηματακια την επομενη της προκηρυξης των εκλογων απο τον κατα τ' αλλα αξιοτιμο ιδρυτη του τοπικ, κ. Ντρημ.

Η κινηση στην αρχικη της φαση οργανωθηκε απο τις αξιες συντροφους μου κ.κ. Ευα, Αντιγονη κι Ασπρομαυρη με τη προσθηκη της Μαριαλενας λιγο αργοτερα, με σκοπο τη διασφαληση των γυναικειων δικαιοματων στην παρουσα ιστοσελιδα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Οι παραπανω κοπελες, με τα αγνα συναισθηματα τους, την ανιδιοτελεια και τη γυναικεια τους χαρη, συντομα με προσελκυσαν και ωσαν πανταχου παρων, υπερμαχος του Δικαιου, προστατης των αδυνατων και θερμος λατρης του γυναικειου φυλλου, θεωρησα ως ελαχιστη μου υποχρεωση να συμπαρασταθω και να ηγηθω του κινηματος τουτου.

Ως γνωστον, η απηχηση των γυναικων ηταν τεραστια και υπερανω καθε προσδοκιας κι εδω οφειλω να ευχαριστησω και παλι τα κοριτσια και να υπογραμμισω, οτι θα συνδραμω τα μεγιστα των δυνατοτητων μου για την διεκπεραιωση του κοινου μας στοχου.

Αποτελει παγια τακτικη ενος καθε κομματος, προεκλογικα, να αναλωνεται σε υποσχεσεις προς τους ψηφοφορους και διαβολες εναντιον των αντιπαλων παραταξεων- συνηθως ανυποστατες.

Εγω εδω θα πρωτοτυπησω και θα πω οτι ολες οι αντιπαλες ποαραταξεις ειναι καλοδεχουμενες. Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε με καμια αλλη παραταξη, σιγουρα ολες ειναι καλοπροαιρετες και διεπονται απο την αγαπη τους προς το Δικεφαλο Αϊτο, οπως αλλωστε κι εμεις!!!

Η διαφορα μας απο τις αντιπαλες παραταξεις, η μεγαλη μας διαφορα θα ελεγα ειναι ο τροπος σκεψης και η εφαρμογη του προγραμματος μας. Ειναι γνωστο οτι η παραταξη μας αποτελειτε εκτος των κοριτσιων και εμου κι απο αλλους ανδρες, οι οποιοι αποτελουν κατα τη γνωμη μου, ιδιοφυϊες στο ειδος τους. Οι ανθρωποι αυτοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι στο ευρυ κοινο της ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και τυγχανουν της γενικης αποδοχης του. Δε κλεινουμε τη πορτα σε κανεναν, δε περισσευει κανεις, ολοι ειστε καλοδεχουμενοι!!!

Αγαπητοι μου αναγνωστες και αναγνωστριες, η παραταξη μας εγγυαται την πληρη ομονοια και αδελφοτητα των μελων της. Ολοι εχουμε εναν κοινο στοχο κι αυτον θα ακολουθησουμε. Δυστυχως σε μια κοινωνια οπως τη δικη μας, οι αντιπαραθεσεις δε θα εκλιπουν, αλλα αυτο ειναι και ενα χαρακτηριστικο της δυναμης μας. Ο καθενας μπορει να πει ελευθερα τη γνωμη του και να εκφρασει τις τυχον αντιπαραθεσεις του, διχως να φοβηθει οτιδηποτε.

Συν τοις αλλοις, οι κοπελες μας σαν κυριοι εκφραστες του κινηματος μας εχουν παρει πολυ σοβαρα τη δουλεια τους. Ετσι το τραπεζι μας θα ειναι παντοτε στρωμενο για οποιονδηποτε πεινά. Επισης ο καθενας θα μπορει να ανοιξει τη καρδια του και να την ελαφρωσει απο τα προβληματα του, εχουμε παντοτε το χρονο να ακουσουμε με υπομονη και κατανοηση, αλλα και να βοηθησουμε εμπρακτα.

Κηρυσουμε την αγαπη κι οχι το μισος.
Κηρυσουμε την ειρηνη κι οχι τον πολεμο.
Κηρυσουμε τη τροφη κι οχι την πεινα.

Ειμαστε παντοτε εδω, κοντα σας!!!

Προειδοποιω ομως οποιονδηποτε που θα θεωρησει αυτη τη σταση μας, ως ενδειξη αδυναμιας!!! Μπορουμε και αλλοιως και το εχουμε αποδειξει πολλακις!!! Μη προσπαθησει κανεις να εκμεταλλευθει τη καλη μας θεληση, θα μας βρει αντιμετωπους ολους!!!!

Αγαπητοι φιλοι δε θα σας κουρασω παραπανω... Διαβαστε το κειμενο και ρωτηστε την καρδια σας, αν αξιζουμε τη ψηφο σας. Δε ζηταμε ελεημοσυνη απο κανενα που δε μπορουμε να πεισουμε. Εχουμε μαθει να δουλευουε σκληρα και τιμια και αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε και στο μελλον...

Σας δινουμε το οραμα και την ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο, οπου ολοι ενωμενοι θα συνεχισουμε την πορεια μας προς τον ουρανο, εκει οπου ανηκουμε ολοι μας!!! Ελατε μαζι μας!!!

Θα ηθελα να ευχαριστησω σε αυτο το σημειο τον κυριο αντιπαλο μου, κ. Ντρημ, γιατι χωρις αυτον δε θα εφτανα ποτε εδω που βρισκομαι τωρα. Αυτος μου εδωσε την αιγλη, την αυτοπεποιθηση, τη δυναμη και το κουραγιο να γινω εδω αυτος που ειμαι... Χωρις το δευτερο αλλωστε, τι αξια εχει ο πρωτος??? Προφανως καμια...

Φιλοι μου τις επομενες μερες θα κληθειτε ολοι σας να ψηφισετε μια παραταξη... Κανετε το καθηκον σας, σαν απογονοι των περηφανων Ποντιων, Κρητικων, Χιωτων, Αθηναιων και Μακεδονομαχων που εδωσαν το αιμα και τη ψυχη τους για να μπορουμε εμεις σημερα, να ζουμε και να δρουμε ελευθεροι.

Σας ευχαριστω...
Με τιμη κι αγαπη
Platon
Προεδρος Πανγυναικείας Αυτόνομης Οτι να'ναι Κίνησης (Π.Α.Ο.Κ)
blackterror4

η κυρια α/μ δεν σχολιασε το ατοπυμα της συνηποψηφιας της με τον γκικα που να σχολιασει δεν συμφερει
Άβαταρ μέλους
aspromauri

gika έγραψε:Το Δυνατό Γυναικείο Ασπρόμαυρο Κίνημα κερδισε την ψηφο μου...

Τοση ωρα δε μιλαω... Σκευτομαι τι θα ηταν καλυτερο για το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...
Νομιζω οτι δυσκολα καποιος θα μπορεσει να προσφερει περισσοτερα απο Πλατονα Γκας Ασπρομαυρη κτλ

ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
Αμα χρειαστήτε κατι πειτε μου...
gika έγραψε:Ψηφίζω τον Μπλακ και την παρέα του...
Να πεθανουν οι γυναικες να πεθανουνε
εκτός απ' αυτες που μας καθονται,
οι αδερφές κι οι μανες μας δεν πιανονται
,
να πεθανουν οι γυναικες να πεθανουνε
Σας τον χαρίζουμε αγαπητέ blackteroulini ... εμείς δεν θέλουμε ψηφοφόρους με αυτή την ιδεολογία ... και ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να μας πείτε άν ασπάζεστε τα σχόλια του ψηφοφόρου σας!!!!!!!!! Για να ξέρει και ο κόσμος που μας ψηφίζει!!!!!!!!

'Οσον αφορά την αγαπητή συντρόφισα μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και έφερε το θέμα στην επιφάνεια!!!

Ευχαριστώ ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”