To "ρε" μου κακοφάνηκε λιγάκι, αλλα το "φίλε" με συγκίνησε. Είσαι ο πρώτος "φίλος" που κάνω εδω μέσα!gate4mitsos έγραψε:Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτονGI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
teod1980 έγραψε:Αδερφέ δώστου 5 κι άλλα 5 δέκα από μας...giapas έγραψε:
Ενας βαζελοφλωρος στη δουλειά μου το λέει εδώ κ μια βδομάδα...
Οπως είναι θα του το στείλω

Ξέρεις τι λέει ...αυτά τα βαζέλοηλίθια..
Καλός παίκτης ο Βιερίνια ... κ από το ΠΑΟΚ μόνο αυτόν θα ήθελα...κ πόσα θέλετε να μας τον δώσετε...
και μη στεναχωρηθείς άμα το καλοκαίρι κατηφορίσει,γιατι τάχα μου έτσι ακούγεται από έγκυρους κύκλους (

Και του λέω, δώστε μας εσείς το Σισε !!
Μου έχει πρήξει τα ούμπαλα , μετά το γκολ με την ΑΕΚ που έβαλε.
ειναι αληθεια οτι ο ΠΑΟΚ παραχωρει τον παικτη με 4 χαρτια..αλλα με 4 για αυτον.οχι 4 για αυτον και την πορτο..καντε την πραξη για να δειτε το συνολικο ποσο
στοχος του ΠΑΟΚ ειναι να παει προς Ρωσσια,στοχος του παικτη ειναι η Ισπανια ή και η Πορτο.
το σιγουρο ειναι πως ο αντρε περνα καλα εδω ,δεν καιγεται να φυγει και 100000000000000% δεν τον ενθουσιαζει καθολου να παει σε αλλη ελληνικη ομαδα..ΑΝ παρει μεταγραφη θελει να το κανει για ομαδα εξωτερικου
στοχος του ΠΑΟΚ ειναι να παει προς Ρωσσια,στοχος του παικτη ειναι η Ισπανια ή και η Πορτο.
το σιγουρο ειναι πως ο αντρε περνα καλα εδω ,δεν καιγεται να φυγει και 100000000000000% δεν τον ενθουσιαζει καθολου να παει σε αλλη ελληνικη ομαδα..ΑΝ παρει μεταγραφη θελει να το κανει για ομαδα εξωτερικου
Ο ΠΑΟ είναι στο άρμα μας, εμείς του παίρνουμε παίχτες. Αποκλείεται να του δώσουμε το Βιερίνια.
Αν υπάρχει κάτι που παραδέχομαι στα χαβουζιανά μίντια, είναι ότι με μια αβαβά παράγραφο μας κάνουν γιογιό.
Κάτι που ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν οι δικοί μας.
Κάτι που ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν οι δικοί μας.
Το παραπανω γραφτκε πριν μια βδομαδα, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...guardian4 έγραψε:Εχει καταντηση τοσο προβλεψιμο και γραφικο, οποτε παμε καλα , να βγαζουν φημες για βιερινια, που εχω ξεκινησει οποτε διαβαζω κατι τετοιο να ξυνω το δεξι μου @ρχιδι και να λεω, Κ. Α. Λ. Α......
Αι σιχτιρ πια δηλαδη.
Ειδικα εκει κατω με τη γατα, καθε μα καθε φορα, οποτε παει καλα η ομαδα μας, και παει χαλια η δικια τους βγαζουν φημες για βιερινια. Τους τη λεει ασχημα ο ζαγορακης φενεται στο θεμα αυτο και τους εμεινε αποθημενο.
Εχει αρχίσει και καταντάει αηδία το συγκεκριμένο topic.
παρακαλω πολυ(ως μελος του σαιτ και οχι ως μοντ) να μην αναπαραγουμε μαλακιες ουτε καν για πλακα γιατι σημαινει οτι δινουμε και αξια...και μονο που ειδα κειμενο αδερφου στην κεντρικη θιχτηκα γιατι δινουμε εστω και την παραμικρη αξια...αρκετα πονουν τα μυαλα μας και χωρις βαζελοηλιθιοτητες...οσο αναφορα τους βαζελους ας ερθουν να τον παρουν...μονο που φευγοντας αν παρουν κατι αλλο και τους γαργαλαει ο κωλος μην ανησυχουν...καλο ειναι και αυτο.... :ugeek: :ugeek:
-
Ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγμη μου στο ΠΑΟΚμανια,επιτελους ειμαστε "φιλοι"...GI4NNEN4 έγραψε:To "ρε" μου κακοφάνηκε λιγάκι, αλλα το "φίλε" με συγκίνησε. Είσαι ο πρώτος "φίλος" που κάνω εδω μέσα!gate4mitsos έγραψε:Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτονGI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
επαναλαμβάνεσαι DC κι αυτό δεν είναι καλό...
παρτο και σε emoticon τουλαχιστον... 
Επειδή δε πολυπαρακολουθώ τους αρδ, που πουλησαμε αυτη τη φορα τον Βιερινια...???

Επειδή δε πολυπαρακολουθώ τους αρδ, που πουλησαμε αυτη τη φορα τον Βιερινια...???
- navigator11
απο αυριο,αφου θα εχει παιχτει η χαρντκορια σε λιγες ωρες με τη μπαρτσα,να δειτε τι εχει να γραφτει στον φλωρικο τυπο μπας κ αμβλυνθει καπως ο πονος απο την τσαπου.σαν να το βλεπω μπροστα μου το πρωτοσελιδο περι ... καθοδου του βραχυσωμου μαγου το γεναρη στην παιανια!

4εκ. ε??? Με πορδές αυγά δεν βάφονται "Πολυμετοχικέ".........
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
XAXAXAXAXXAXAXAX το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει εδω και καιρο!!! Εμεις ρε δεν τους τρυπησαμε περσυ???? χαχαχαPegasus έγραψε:Ο ΠΑΟ είναι στο άρμα μας, εμείς του παίρνουμε παίχτες. Αποκλείεται να του δώσουμε το Βιερίνια.