Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

gate4mitsos έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτον :lol:
To "ρε" μου κακοφάνηκε λιγάκι, αλλα το "φίλε" με συγκίνησε. Είσαι ο πρώτος "φίλος" που κάνω εδω μέσα!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:
giapas έγραψε:
Ενας βαζελοφλωρος στη δουλειά μου το λέει εδώ κ μια βδομάδα...
Αδερφέ δώστου 5 κι άλλα 5 δέκα από μας...

Οπως είναι θα του το στείλω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ξέρεις τι λέει ...αυτά τα βαζέλοηλίθια..
Καλός παίκτης ο Βιερίνια ... κ από το ΠΑΟΚ μόνο αυτόν θα ήθελα...κ πόσα θέλετε να μας τον δώσετε...
και μη στεναχωρηθείς άμα το καλοκαίρι κατηφορίσει,γιατι τάχα μου έτσι ακούγεται από έγκυρους κύκλους ( :roll: :roll: )...κ τί ωραίο δίδυμο θα κάνει με Σισε.

Και του λέω, δώστε μας εσείς το Σισε !!

Μου έχει πρήξει τα ούμπαλα , μετά το γκολ με την ΑΕΚ που έβαλε.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ειναι αληθεια οτι ο ΠΑΟΚ παραχωρει τον παικτη με 4 χαρτια..αλλα με 4 για αυτον.οχι 4 για αυτον και την πορτο..καντε την πραξη για να δειτε το συνολικο ποσο

στοχος του ΠΑΟΚ ειναι να παει προς Ρωσσια,στοχος του παικτη ειναι η Ισπανια ή και η Πορτο.

το σιγουρο ειναι πως ο αντρε περνα καλα εδω ,δεν καιγεται να φυγει και 100000000000000% δεν τον ενθουσιαζει καθολου να παει σε αλλη ελληνικη ομαδα..ΑΝ παρει μεταγραφη θελει να το κανει για ομαδα εξωτερικου
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ο ΠΑΟ είναι στο άρμα μας, εμείς του παίρνουμε παίχτες. Αποκλείεται να του δώσουμε το Βιερίνια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αν υπάρχει κάτι που παραδέχομαι στα χαβουζιανά μίντια, είναι ότι με μια αβαβά παράγραφο μας κάνουν γιογιό.
Κάτι που ποτέ δεν κατάφεραν να κάνουν οι δικοί μας.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:Εχει καταντηση τοσο προβλεψιμο και γραφικο, οποτε παμε καλα , να βγαζουν φημες για βιερινια, που εχω ξεκινησει οποτε διαβαζω κατι τετοιο να ξυνω το δεξι μου @ρχιδι και να λεω, Κ. Α. Λ. Α......

Αι σιχτιρ πια δηλαδη.

Ειδικα εκει κατω με τη γατα, καθε μα καθε φορα, οποτε παει καλα η ομαδα μας, και παει χαλια η δικια τους βγαζουν φημες για βιερινια. Τους τη λεει ασχημα ο ζαγορακης φενεται στο θεμα αυτο και τους εμεινε αποθημενο.
Το παραπανω γραφτκε πριν μια βδομαδα, δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εχει αρχίσει και καταντάει αηδία το συγκεκριμένο topic.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παρακαλω πολυ(ως μελος του σαιτ και οχι ως μοντ) να μην αναπαραγουμε μαλακιες ουτε καν για πλακα γιατι σημαινει οτι δινουμε και αξια...και μονο που ειδα κειμενο αδερφου στην κεντρικη θιχτηκα γιατι δινουμε εστω και την παραμικρη αξια...αρκετα πονουν τα μυαλα μας και χωρις βαζελοηλιθιοτητες...οσο αναφορα τους βαζελους ας ερθουν να τον παρουν...μονο που φευγοντας αν παρουν κατι αλλο και τους γαργαλαει ο κωλος μην ανησυχουν...καλο ειναι και αυτο.... :ugeek: :ugeek:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

GI4NNEN4 έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτον :lol:
To "ρε" μου κακοφάνηκε λιγάκι, αλλα το "φίλε" με συγκίνησε. Είσαι ο πρώτος "φίλος" που κάνω εδω μέσα!
Ειναι η πιο ευτυχισμενη στιγμη μου στο ΠΑΟΚμανια,επιτελους ειμαστε "φιλοι"...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

...... get a room.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

επαναλαμβάνεσαι DC κι αυτό δεν είναι καλό... :mrgreen: :lol: :lol: παρτο και σε emoticon τουλαχιστον... Εικόνα

Επειδή δε πολυπαρακολουθώ τους αρδ, που πουλησαμε αυτη τη φορα τον Βιερινια...???
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

απο αυριο,αφου θα εχει παιχτει η χαρντκορια σε λιγες ωρες με τη μπαρτσα,να δειτε τι εχει να γραφτει στον φλωρικο τυπο μπας κ αμβλυνθει καπως ο πονος απο την τσαπου.σαν να το βλεπω μπροστα μου το πρωτοσελιδο περι ... καθοδου του βραχυσωμου μαγου το γεναρη στην παιανια! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

4εκ. ε??? Με πορδές αυγά δεν βάφονται "Πολυμετοχικέ".........
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εικόνα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Pegasus έγραψε:Ο ΠΑΟ είναι στο άρμα μας, εμείς του παίρνουμε παίχτες. Αποκλείεται να του δώσουμε το Βιερίνια.
XAXAXAXAXXAXAXAX το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει εδω και καιρο!!! Εμεις ρε δεν τους τρυπησαμε περσυ???? χαχαχα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”