Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
σατανικο
Sep 2, 2024 κλεινει η Πορτογαλια
edit, καποια νουερα (ανα 90λεπτο) για την κουβεντα
Baka:

Meite:

Baka:

Meite:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 29 Αύγ 2024, 13:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
O Μπαμπά είχε θέματα τραυματισμού και ήταν τοτε 26 χρόνων.
Βασικά οι πρώτοι που θα ακούσουν τα βαρίδια είναι οι αρδ που από το Φλεβάρη θέλουν κάτι καλύτερο απ' Μειτε.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά οι πρώτοι που θα ακούσουν τα βαρίδια είναι οι αρδ που από το Φλεβάρη θέλουν κάτι καλύτερο απ' Μειτε.
-
Ξεχασες πεδρι, καμαβινγκα, βερατι.gergeo4 έγραψε:Οι επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιριστές, όπως ο Εντοάρντο Μπόβε, ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς, ο Νίκλας Ντορς, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους.
οποιος μου βρει τι κοινό εχουν οι 3 με τον μπακαγιοκο ,τον κερναω μια παστα
Ε τι να κανουμε δεν ηθελαν αυτοι και καταληξαμε στον μπακαγιοκο
Βαλε και κανα Κυπελλακι και τους διεθνεις οταν θα παιζουν οι εθνικες.... Γενικα το πραμα θα παει ταπαWeWillRockYou έγραψε:Είναι τόσο μικρή η απόσταση ανάμεσα στο να έχεις μια πλήρη μεσαία γραμμή με διαφορά χαρακτηριστικά ανάλογα με τις απαιτήσεις των παιχνιδιών ή ένα τεράστιο κενό στα χαφ, που θα είναι κρίμα αν δεν κλείσουν 2 παίκτες.Σουριναμέζος έγραψε:Όπως έγραψα και χθες, αν αποκτηθεί μόνο ο Μπακαγιόκο είναι πρόβλημα, αν αποκτηθεί ο Μπακαγιόκο σαν έξτρα κίνηση και έρθει και ο Μεϊτέ τότε είναι πολυτέλεια.
Η ομάδα φέτος θα έχει 8 ευρωπαικά παιχνίδια στους ομίλους, που σημαίνει ότι θα παίζει κάθε 3 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Κανεις δεν περισσευει η αληθεια ειναι,ειτε ο Μειτε ειτε ο Μπακαγιοκο,
Τον παικτη θα τον κρινουμε οταν ερθει με το καλο και παιξει.ΟΧΙ τωρα
Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τέλη ΦλεβάρηAzrael έγραψε:Τον παικτη θα τον κρινουμε οταν ερθει με το καλο και παιξει.ΟΧΙ τωρα
- WeWillRockYou
https://www.transfermarkt.com/statistik/transferfenster
Εδώ ένα λινκ με όλες τις ημερομηνίες και το πότε κλείνει κάθε χώρα την μεταγραφική της περίοδο.
Τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα κλείνουν αύριο στις 30/8.
Η Πορτογαλία μέχρι τις 2/9, έχει άλλες 4 μέρες.
Εδώ ένα λινκ με όλες τις ημερομηνίες και το πότε κλείνει κάθε χώρα την μεταγραφική της περίοδο.
Η απόκτηση ενός ετέρου χαφ μαζί με τον Μπακαγιοκο, μειώνει κατά πολύ το ρίσκο της επιλογής του και του δίνει χρόνο να γίνει έτοιμος
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ολη η αληθεια κρυβεται στο possesion. Αυτο λεμε τοσο καιρο για τον Μειτεastral έγραψε:σατανικο
Baka:
Meite:
Παλια κλειναμε στις 31/08 και εμεις, νομιζω πολυ καλο το οτι το παρατειναν,μπορει να επωφεληθουν οι ελληνικες ομαδες απο το παρατεταμενο παραθυρο μεταγραφωνWeWillRockYou έγραψε:https://www.transfermarkt.com/statistik/transferfenster
- WeWillRockYou
Επίσης, τέλος και ο Πολωνός Wieteska, ο οποίος κλείνει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για τον Marco Silvestri που πάει στην Κάλιαρι.
- Σουριναμέζος
Το μόνο αρνητικό αν αποκτηθούν και οι δύο είναι ότι θα υπάρχει μεγάλος μ.ο. ηλικίας στα χαφ. Μισθολογικά δεν βλέπω τόσο μεγάλο πρόβλημα καθώς το συμβόλαιο του Μπακαγιόκο αποκλείεται να ξεπερνάει το εκατομμύριο παρά το βιογραφικό του, ενώ αν ο Μεϊτέ μείνει ελεύθερος όπως γράφτηκε χθες θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το ποσό για τον Μπακαγιόκο.joshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να αποκτηθουν Μειτε και Μπακαγιοκο καθως και μισθολογικα το πακετο ειναι βαρυ και αγωνιστικασαν καθως δυσκολα μπορουν να συνυπαρξουν σε 11δα. Αντιθετα θα μπορουσε να αποκτηθει ο Ταχιροβιτς ο οποιος εχει μικρο συμβολαιο η καποιος αντιστοιχος. Εχω παντως και εγω την εντυπωση οτι θα κανουμε και αλλη κινηση στη γραμμη.
Αγωνιστικά προφανώς δεν θα προορίζονται για δίδυμο, το βασικό δίδυμο θα ήταν το Μεϊτέ - Μαντί με τον Μπακαγιόκο να είναι μια έξτρα λύση με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στην ομάδα.
Σε περίπτωση που ο Μπακαγιόκο επανέλθει σε καλή κατάσταση, θα δώσει την δυνατότητα στον Ραζβάν να μπορεί να χρησιμοποιήσει και το παρακάτω σχήμα σε δύσκολους ευρωπαϊκούς αγώνες : Μαντί σε ρόλο ψευτοδεκαριού και Μεϊτέ - Μπακαγιόκο πίσω του, όπως πετυχημένα έκανε σε απαιτητικά ματς ο γαύρος στην καλή χρονιά του Μαρτίνς με Μαντί και Μβιλά-Μπουχαλάκη πίσω του. Επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι σχήμα ειδικών συνθηκών, σίγουρα δεν θα παίζουμε έτσι σε αγώνες που θα έχουμε την πρωτοβουλία.
Τέλος πιστεύω ότι η Μαρία θα προτείνει στον Μπακαγιόκο 1+1 το οποίο ο παίκτης θα δεχτεί αφού έχει ξεμείνει από επιλογές. Έτσι ακόμα και αν δεν βγει, δεν θα μας κοστίσει. Για να προλάβω κάποιους που μπορεί να πουν ότι έτσι του χρόνου το καλοκαίρι πάλι θα χρειάζεται να αλλάζουμε την μεσαία γραμμή, θα πω ότι η διαφορά είναι ότι θα έχουμε το βασικό δίδυμο δεμένο με συμβόλαια (Μεϊτέ - Μαντί) και ουσιαστικά θα είναι στο χέρι της ομάδας τι θα κάνει με τους τρεις αναπληρωματικούς (Μπακαγιόκο - Οζντόεφ - Σβαμπ) και να αποφασίσει πόσους και ποιους θα κρατήσει και ποιους θα αντικαταστήσει με νεότερους.
Όσο το σκέφτομαι μου αρέσει περισσότερο.