Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από icue »

Logistis έγραψε:Ο γνωστός κλόουν του X λέει για ενδιαφέρον για αυτόν
https://www.transfermarkt.com/kelechi-i ... ler/295330

Iheanacho από Λέστερ
Παικτη με ονομα Κελεκι μονο ως καζουρα θα μπορουσα να το δεχτω.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Iheanacho από Λέστερ
Δεν θα ήθελα να εκφράζομαι έτσι, αλλά ο χαρακτηρισμός σου τον περιγράφει πλήρως.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Iheanacho από Λέστερ
Καψούρα του Ιβάν ,ήθελε να τον φέρει πριν πάει στην Λέστερ ,του τον είχα ανεβάσει όταν ανέβασε ότι και καλά υπογράφει σέντερ φορ σύντομα .Μετά ανέβασε ότι είναι ο Ακπομ.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Αυτος θυμάμαι ειχε ακουστεί για εμας 10 χρονια πριν, τελικά πηγε σε μια ομαδουλα της Αγγλίας.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Stelios Bagios έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Νομίζω βάζουμε σε όλους τους παίκτες μας.

Ομως αυτό αφορά μόνο την πρώτη μεταγραφή, αν μετακινηθούν ξανά σβήνεται
Σωστό είναι αυτό αν ισχύει, αλλά θα ήθελα και κάτι καλύτερο, αν είναι εφικτό φυσικά.
Π χ. ακόμα κι αν ισχύει αυτό που λες, λογικά δεν έχει εφαρμογή σε Πέλκα, Λημνιό, Γιαννούλη και Τζολη.
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό.
Οι ρήτρες μπαίνουν μόνο στην πώληση.
Αν μείνει ο παίκτης ελεύθερος (πχ Γιαννουλης) ή πωληθεί (πχ Τζολης πλέον) δεν ισχύουν. Είναι κάτι σαν το ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά δεν ξέρω αν μπορεί να υπογραφεί κάποιον ιδιωτικό συμφωνητικό με την πλευρά του παίκτη, μου φαίνεται extreme και γενικά δεν έχω ακούσει να συμβαίνει. Δεν έχει και κάποιο κίνητρο να το υπογράψει ο παίκτης.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Jack_riper έγραψε:Αυτος θυμάμαι ειχε ακουστεί για εμας 10 χρονια πριν, τελικά πηγε σε μια ομαδουλα της Αγγλίας.
Ανακάλυψη του Βρύζα από το παγκόσμιο Κ17
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Patron έγραψε:
Jack_riper έγραψε:Αυτος θυμάμαι ειχε ακουστεί για εμας 10 χρονια πριν, τελικά πηγε σε μια ομαδουλα της Αγγλίας.
Ανακάλυψη του Βρύζα από το παγκόσμιο Κ17
Απλά , μάλλον τότε ήταν 27 :lol:
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Napoli4 έγραψε:
Stelios Bagios έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Νομίζω βάζουμε σε όλους τους παίκτες μας.

Ομως αυτό αφορά μόνο την πρώτη μεταγραφή, αν μετακινηθούν ξανά σβήνεται
Σωστό είναι αυτό αν ισχύει, αλλά θα ήθελα και κάτι καλύτερο, αν είναι εφικτό φυσικά.
Π χ. ακόμα κι αν ισχύει αυτό που λες, λογικά δεν έχει εφαρμογή σε Πέλκα, Λημνιό, Γιαννούλη και Τζολη.
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό.
Οι ρήτρες μπαίνουν μόνο στην πώληση.
Αν μείνει ο παίκτης ελεύθερος (πχ Γιαννουλης) ή πωληθεί (πχ Τζολης πλέον) δεν ισχύουν. Είναι κάτι σαν το ποσοστό μεταπώλησης.

Μετά δεν ξέρω αν μπορεί να υπογραφεί κάποιον ιδιωτικό συμφωνητικό με την πλευρά του παίκτη, μου φαίνεται extreme και γενικά δεν έχω ακούσει να συμβαίνει. Δεν έχει και κάποιο κίνητρο να το υπογράψει ο παίκτης.
Για συμφωνία με τον παίκτη ουσιαστικά μιλάω. Το κίνητρο του παίκτη ίσως είναι ότι πιέζει για μεταγραφή.
Δηλαδή, ο παίκτης πιέζει την ομάδα να δεχτεί χωρίς να δίνει κάποιο αντάλλαγμα ο ίδιος (το αντάλλαγμα το δίνει η ομάδα που αγοράζει). Εκεί πάνω, ίσως μπορούμε να πατήσουμε για να θέσουμε έναν τέτοιον όρο.
Καταλαβαίνω ότι δε συνηθίζεται κι ότι είναι εύκολο να το γράφω όταν είμαι έξω από το χορό.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Να πάτε να γράψετε στα οικονομικά θέματα. Άντε να πούμε!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γκρίνια, μιρλα, προβληματισμός και μετά βλέπεις την φωτό του Ιβάν με την κούπα και επανέρχεσαι στα συγκαλα σου.
Και λες ΒΟΥΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΙΒΑΝ σε ευχαριστούμε αιώνια για όλα και για το φετινό.
Πάρε οποια απόφαση θες για τις μεταγραφές γιατί θα είναι απόφαση που θα έχει παρθεί με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αν και η είδηση φαίνεται παπάτζα, αν ήταν αλήθεια εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου ο Kelechi
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

kelechi iheanacho απέρριψε πρόταση της Λεστερ με 3,5 εκ τον χρόνο και είναι κοντά στην Βίλα γράφουν οι Άγγλοι.

Για Μαντύ Καμαρα κάποιος που ρώτησε τι γνώμη έχουμε η Λυων πέρσι πρόσφερε 10 εκ στον γαύρο να τον κάνει δικό της. Δεν έγινε η μεταγραφή , δεν ανανέωσε , δεν πήγε εκεί που τον είπαν και αυτή είναι η αιτία που κυκλοφορεί ελεύθερος. Τις χρονιές που πήρε πρωτάθλημα ο γαύρος μετά το δικό μας το αήττητο, ήταν τότε το καλύτερο χαφ που είχε τότε και το καλύτερο στο πρωτάθλημα μέχρι που ήρθε ο πινεδα και έλαμψε αυτός μετά σαν χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

PAOK1LIFE έγραψε:kelechi iheanacho απέρριψε πρόταση της Λεστερ με 3,5 εκ τον χρόνο και είναι κοντά στην Βίλα γράφουν οι Άγγλοι.

Για Μαντύ Καμαρα κάποιος που ρώτησε τι γνώμη έχουμε η Λυων πέρσι πρόσφερε 10 εκ στον γαύρο να τον κάνει δικό της. Δεν έγινε η μεταγραφή , δεν ανανέωσε , δεν πήγε εκεί που τον είπαν και αυτή είναι η αιτία που κυκλοφορεί ελεύθερος. Τις χρονιές που πήρε πρωτάθλημα ο γαύρος μετά το δικό μας το αήττητο, ήταν τότε το καλύτερο χαφ που είχε τότε και το καλύτερο στο πρωτάθλημα μέχρι που ήρθε ο πινεδα και έλαμψε αυτός μετά σαν χαφ στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Και το τελευταιο του ηταν £4.2. Δεν μπορουμε να δωσουμε τετοια συμβολαια
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Ενας παιχτης που με εντυπωσιασε βλεποντας τον απο κοντα και κατα τη διαρκεια της χρονιας στην τηλεοραση (μενω Σκωτια) ειναι ο Κονορ Μπαρον

https://www.transfermarkt.co.uk/connor- ... ler/567151

Στα δυο ματς με την Αμπερντην ετρεχε ολο το κεντρο και ηταν θετικοτατος. Εκανε πολυ καλη χρονια και Σελτικ και Ρεηντζερς τον εχουν προσεγγισει. Το συμβολαιο του ληγει αυριο, αλλα δεν εχει κλεισει πουθενα.
Με τις προσφατες επιτυχιες Σκωτσεζων στο εξωτερικο (βλ Φεργκιουσον), ψηνεται για Ιταλια και γενικα εξωτερικο.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

και να σας πω και κάτι που το κλέβω από τον Κουλιανό, ξέρω ότι δεν θα αρέσει σε κανέναν, ξέρω μπορεί να τσατίσει πολύ κόσμο αλλά είδη ακούγεται στα ράδιο ότι .....

'' δηλαδή αν περάσεις τον δεύτερο προκριματικό και ξέρεις εξασφάλισες ομίλους κονφερενς δεν θα ψάξεις για κάτι καλύτερο μεταγραφικά '' , '' δηλαδή αν περάσεις τον τρίτο προκριματικό και ξέρεις εξασφάλισες ομίλους γιουρόπα δεν θα ψάξεις για κάτι καλύτερο μεταγραφικά '' , '' δηλαδή αν περάσεις τα πλέι οφ και ξέρεις εξασφάλισες ομίλους τσουλου δεν θα ψάξεις για κάτι καλύτερο μεταγραφικά ''

Μη σας φανεί περίεργο αν γίνει πράξη.

Το first champions legue and after transfers της Γκοτσάρεβα μην πέσετε από τα σύννεφα αν συμβεί και φέτος.

Μπορεί να συμβεί όπως πέρσι πετυχημένα οπότε ψυχολογικά μη νευριάζετε και μπείτε λίγο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις του ΠΑΟΚ γιατί στις 30 Μάϊου μεταγραφές στον ΠΑΟΚ λίγο δύσκολα.

Εγώ είμαι λίγο προσγειωμένος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”