Metagrafakias έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Προσωπικά βλέπω πως αρκετοί συνοπαδοί βρίσκουν σε καθημερινή βάση, τη διάθεση να δικαιολογήσουν τα πάντα.
Καθυστερήσεις στην ενίσχυση, εμμονές και αντιθέτως άμεσες (πιο άμεσες πεθαινεις) πωλήσεις, βασικότατων παικτών.
Όσο συμβαίνει αυτό, μη νομίζετε πως δεν το εισπράττουν μέσα στη ΠΑΕ.
Δεν λέω να τους σταυρώσουμε, υπάρχει ακόμα περιθώριο αν και ρισκαρουν τρομερά.
Όχι όμως και να τους δικαιολογούμε με τόση ρημάδα ευκολία. Όχι και έτσι.
Δεν είναι όλα τέλεια και άψογα έτσι ώστε να κοιτάμε άμεσως να υπερασπιστούμε την ΠΑΕ απέναντι σε όποιον κριτικάρει, αμφιβάλει, ακόμα και απέναντι σε όποιον γκρινιάζει.
Στη τελική ρε μάγκες, καλό στον ΠΑΟΚ θα κάνει η ενίσχυση, όχι σε εμάς.
Ενίσχυση που γ@μώ τον μπελά μου δηλαδή, τη χρειάζεται η ομάδα.
Μια ομάδα που εχει μείνει με 4(!!) μεσοεπιθετικούς και 4(!!) χαφ.. 13 Αυγούστου.
Αν υπάρχουν άτομα που δεν ανησυχούν τι να πω..
Ρε φιλε μερικοι εχουν τον ΠΑΟΚ σαν διασκέδαση να βλεπουν μπαλιτσα να περναει η ωρα τους και μερικοι μεσα κι εγω το καθε αποτελεσμα θετικό η αρνητικό επηρεάζει τη ζωη τους και την καθημερινότητα τους …αυτη ειναι η διαφορα Της παθολογικήσ αγάπης απο τον απλο φίλαθλο του ποδοσφαιρου που απλα υποστηρίζει μια ομαδα..δεν κατηγορώ κανεναν απο τους δυο ο καθενας οτι γουσταρει…αγωνία για το μελλον της ομαδας εχουμε εμεις οι γκρινιάρηδες…το καλο της ομαδας θελουμε ολοι!!!η ομαδα αντικειμενικά εχει καθυστερήσει στις μεταγραφες αυτο θελουμε να επικοινωνήσουμε ο καθενας με τον τροπο του!!!ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΕΕΕ!!ΔΩΣΤΕ ΟΡΑΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΛΑΟ!!
Σωπα ρε φιλε. Δηλαδη, με λιγα λογια , οποιος γκρινιαζει εχει μεγαλυτερη αγαπη απο οσους δεν γκρινιαζουν. Εγω παλι βλεπω το αντιθετο. Πως οποιος γκρινιαζει κανει κακο στην ομαδα. Φαντασου να εισαι παικτης της ομαδας κ να εχεις εναν «μεταγραφακια» κ το παρεακι του, στο βασικο οπαδικο φορουμ της ομαδας να σε κραζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Ψυχολογικα ξεχασε τον αυτον τον παικτη.
Εγω λοιπον ξερω πως οσοι γκρινιαζουν δεν αγαπανε την ομαδα τους, αφου βαζουν τον εγωισμο κ την αμπαλοσυνη τους πολυ πιο πανω απο το καλο του ΠΑΟΚ. Δεν υπολογιζουν καθολου τι αντικτυπο μπορει να εχει η σταση τους στην ομαδα. Προτιμουν να πουν την αμπαλοσυνη τους παρα να στηριξουν την ομαδα
Κ δεν το λεει ο σοφλοδορας, αλλα ιδιος οΑγγελος Αναστασιαδης , που χαρακτηρισε αυτην τη σταση ως «ο καρκινος της ομαδας». Περαστικα μας