70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Leonardo10

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω να πω την αμαρτία μου αφού ηρέμησα, και μετά αφού είδα την εικόνα του στο τελος, και αμέτρητα hashtag κάτω απ ο το post της ΠΑΕ στο FB #samattaout τον λυπήθηκα, θα μου πείτε το κλασικό «παίρνει εκκατομυρια τι να τον λυπηθείς» δεν ξέρω δεν σκέφτομαι με γνώμωνα τα λεφτά, αλλά όσο κακος και αν είναι τόσο λιγοτερη τυχη έχει. Είναι κάκιστος ναι, δεν κάνει ούτε τα βασικά, αλλά δεν έχει τίποτα με το μέρος του…
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κούρασε ο Σαματα , κούρασαν και οι κατάρες.

Πέρα από την κακή του απόδοση γενικώς, δεν πιστεύω ότι υπάρχει επιστροφή μετά το αποψινο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 22 Φεβ 2024, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

εντάξυ ρε παιδιά δεν σκοράρει..όμως φαίνεται να έχει θέμα επικοινωνίας με τους συμπαίκτες του..απόψε είχαμε πλάγιο άουτ και τον φώναζαν να βγεί μπροστά απ τον αμυντικό, πολλές φορές δεν έπαιρνε κάν θέση

αν θέλουμε να τον υπολογίζουμε θα πρέπει να τον βοηθήσουν όλοι στην ομάδα και να μιλήσουν μαζί του, δεν μας παίρνει να είμαστε μείον ένα παίκτη που από βασικός θα πηγαίνει μόνο να βγάζει την προπόνηση..όχι άλλη περίπτωση χατσερίδη και γενικότερα παικτών που είναι στο γκρούπ αλλα δεν υπολογίζονται

πήρε και κάποιες δυνατές κεφαλιές προς το κέντρο που οδήγησαν σε καλές ευκαιρίες για γκόλ..δηλαδή μπορεί να κάνει πράγματα όμως παίζει στα χαμένα

μια κοπελιά να τον τυλίξει κι αυτόν δεν έχουμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πολύ κρίμα

ο παίχτης σαφώς δεν έχει καθόλου ψυχολογία.

πρώτα από όλα, ενώ είναι εκ των εκτελεστών πέναλτι, πάει και βαράει τελευταίος.

κρίμα γιατί είναι μισό βήμα πριν το παντελές κάψιμο του και σε μια κρίσιμη φάση.

θέλει πολύ τσαγανό για να γυρίσεις από μια τέτοια κακή πορεία αυτούς τους μήνες με κερασάκι το σημερινό...φιάσκο.

κρίμα γιατί δεν μπορεί κανείς να πεί ότι ήρθε ώς άγνωστος ή χωρίς έστω κάποιες λίγες καλές προδιαγραφές στην καριέρα του. δεν φαινόταν ότι μιλάμε για τόσο κακή επιλογή αλλά έδινε κάποιες ελπίδες, ειδικά αν σκεφτόσουν την κάποια ικανότητα του στο ψηλό παιχνίδι και το κράτημα της μπάλας...

αλλά... δείχνει να ..φοβάται να παίξει μπάλα. το θεωρώ ακατανόητο τόσο απογοητευτική εικόνα....
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Leonardo10 έγραψε:Εγω να πω την αμαρτία μου αφού ηρέμησα, και μετά αφού είδα την εικόνα του στο τελος, και αμέτρητα hashtag κάτω απ ο το post της ΠΑΕ στο FB #samattaout τον λυπήθηκα, θα μου πείτε το κλασικό «παίρνει εκκατομυρια τι να τον λυπηθείς» δεν ξέρω δεν σκέφτομαι με γνώμωνα τα λεφτά, αλλά όσο κακος και αν είναι τόσο λιγοτερη τυχη έχει. Είναι κάκιστος ναι, δεν κάνει ούτε τα βασικά, αλλά δεν έχει τίποτα με το μέρος του…
Κι εγω το ιδιο επαθα αδερφέ. Γι αυτο ελπίζω να τον προστατέψει η ομαδα και να μη τον ξαναδουμε. Καλο για εμας καλο και για εκείνον θα είναι. Κατα τα αλλα δεν αναιρω οσα εχω γραψει, ειναι κακιστος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παιδιά..

να παίξει, όταν και αν θα μπορεί να προσφέρει, που πλέον έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι.

ίσως δεν είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, ίσως λέω.

αλλά η μη απαραίτητη δυναμική στο χαρακτήρα του παίχτη στο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

εκεί τώρα είναι άλλο θέμα, ηθικής.

ναι παίρνει ένα μισθό, σχεδόν 60% μικρότερο από την προηγούμενη του ομάδα, τον οποίο σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει δικαιολογήσει, ούτε καν στο έπακρο.

δε θεωρώ από την άλλη ότι δείχνει σημάδια αδιαφορίας...

Και έρχομαι στο θέμα: το πληγωμένο ζώο, το φτύνεις; ή το κάνεις υπομονή και αν δεις ότι έχει όρεξη (τύχη, πείσμα κτλ) να ζήσει, το βοηθάς; αν όχι, ο Ιπποκράτης έλεγε αυτός που δεν θέλει να θεραπευτεί, δε μπορεί και να θεραπευτεί.....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η κουβέντα θα είχε σταματήσει προ πολλού αν μιλούσαμε μόνο για καταρακωνενη ψυχολογία. Κάποτε προσπαθούσαμε να λύσουμε τα ψυχολογικά του Κλάους των 100+ γκολ με τον ΠΑΟΚ.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με κακό ποδοσφαιριστη. Μην κουράζω και εγώ. Τα έχουν πει οι προηγούμενοι. Δεν έχει ούτε μισό καλό χαρακτηριστικό στο παιχνίδι του και δεν κάνει και τίποτα μέσα στο γήπεδο που να δείχνει τουλάχιστον διάθεση
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Έχουμε και λέμε:
Ο Λουτσεσκου δεν θα τελειωσει τον ακριβοπληρωμενο παιχτη που ο ιδιος διαλεξε.Θα συνεχίσει να τον βάζει.
Ο Σαματα ΔΕΝ προκειται να βρει προταση για να παει αλλου.
Για ποιο λόγο να αφησει το 1.000.000 το χρόνο

Δεν το κουναει για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο,όσο και να χτυπιόμαστε

Καλό κουράγιο σε όλους μας!
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Συμφωνοι παιδια. Προσωπικα δε μιλαω για στηριξη. Πρεπει να απομακρυνθεί αμεσα. Αλλα μη φτασουμε και στο σημειο να του κανουμε ψυχολογικο πολεμο. Πανω απ ολα ειναι ανθρωπος. Οκ παιζει με την τρελα μας για τον ΠΑΟΚ μας, αλλα ενταξει μη τα ισοπεδωσουμε ολα. :pano:
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Ολόκληρος ο οργανισμός αλλά και ο λαός του ΠΑΟΚ έχουν δείξει απίστευτη στήριξη στον συγκεκριμένο αλλά και σε άλλους παίκτες. Όταν όμως υπάρχει προσπάθεια ..
Αυτος εδω κοροιδευει ***** ..

Δε θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για κανονικό απατεώνα ..

Γιατί να μη βγει αυτός να ζητήσει συγνώμη και να θέσει το συμβόλαιο του στη διάθεση της διοίκησης ; Δε θα ήταν πιο έντιμο ;

Επεξεργάστηκε.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Δεν έχει ψυχολογία λέει κάποιος.
Δεν έχει στήριξη, λέει άλλος.
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ, λέω εγώ
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Πρεπει να μεινει εκτος αποστολης πλεον. Εχει μετατραπει σε εγκλημα η χρησιμοποιηση του αντι Τζιμα
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Δεν τον εκθέτουμε εμείς με αυτά που γράφουμε, αλλά αυτός με αυτά που (δεν) κάνει. Και κυρίως ο Λουτσος με την εμμονή του να τον χρησιμοποιεί. Αφού είναι να μην βολεύει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τι στον διάολο ενέκρινε την αγορά του; Ας μην τον βάζει να πιάνει θέση στην ενδεκάδα και ας παραδεχτεί την αποτυχία του. Κανένας δεν θα με πείσει πως τα εκτός τόπου και χρόνου ξεσπάσματα του όπως στο πλάγιο που ανακάτεψε την προώθηση, το κοντρολ με το καλάμι και γενικά αυτή τη άχαρη παρουσία δεν την εμφανίζει στις προπονήσεις. Δεν τον κράζω για το πέναλτι αλλά για όλα τα άλλα. Πάμε για τέλος του πρωταθλήματος και έχει αποδείξει το απόλυτο μηδέν. Και τον λέμε Τανζανο με συσχετισμό του πόσο ποδόσφαιρομάνα είναι η χώρα του. Το ίδιο θα γράφαμε αν ήταν Καναδός. Και τον βερνμπλουμ τον ειχαμε περάσει γενεές δεκατέσσερις ως κάτοικο του βρακιου της Νίνας και ως Βίκινγκ του γλυκού νερου. Δεν είναι ρατσισμος. Ο άνθρωπος είναι μια αποτυχημένη μεταγραφή. Δεν είναι βλάκας να φύγει και να αφήσει το χαβιάρι που κερδίζει άδικα, αλλά δεν είμαστε βλάκες να κάνουμε τους ψυχιάτρους του σε βάρος της ομάδας μας.
Μείον ένας στόχος και έχει πάνω του την υπογραφή του , για το πως έπαιξε. Τόσο μπορεί τόσο κάνει, δεν μας πίεσε να έρθει, άλλος φταίει που τον έφερε και άλλος φταίει που τον βάζει και παίζει. Μακριά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εδώ που φτάσαμε και ειδικά για το σημερινό δεν φταίει ο παίκτης.

Εντάξει, δεν είναι για πολλά και το ξέρουμε. Έρχεται και από μια τραγική εμφάνιση με τον γαύρο.

Κρατά τον έξω γαμω το ξεσταυρι μου να τον προστατεύσεις κι αυτόν και να μην το πληρώσει η ομάδα.

Τώρα και τον παίκτη έκαψες τελείως και η ομάδα το πλήρωσε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μα ρε παιδια ειναι να τρελενεσαι...δεν θα με ενοχλουσε να το εκτελουσε και να το απεκρουγε ο κωλοφαρδος τερματας τους σημερα αλλα ρε φιλε σε αυτο το σημαντικο σημειο του παιχνιδιου εσυ απλα γλιστρας πριν την εκτελεση και την στελνεις στα περιστερια???κανε μια κανονικη εκτελεση και ας παει δοκαρι,εξαλου τα πεναλντι τυχη ειναι που σημερα δεν ειχαμε καθολου λες και ο θεος του ποδοσφαιρου χρωσταει κατι στον βαζελο...Εχει τελειωσει απο την ομαδα νομιζω ειναι προφανες,αμα δειτε αντιδρασεις συμπαικτων κατα την διαρκεια του αγωνα τους εκνευριζει και αυτους συνεχως...
Ο Τζιμας να προωθηθει αμεσα και να ανεβει απο τον ΠΑΟΚ Β ενα παιδι που πιστευουν οτι εχει προοπτικες...
Ο Γκορτεζιανι ειναι τραυματιας θα μπορουσε για 3ος...
Ο Γκιτερσος φαινεται καλος ας παρει προπονησεις στην Α ομαδα...
Ας δουμε και τον 17χρονο Μυθου που λενε ολοι για τον νεο Τζιμα....
Ο Σαποβαλοβ δεν ξερω αν μπορει να σταθει ειναι και κοντουλης απ'οτι ειδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”