Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Totem_pk

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ισως η ποιο σημαντικη μεταγραφη/ες μας. Ενας (δυο) καλοι φορ με γκολ και νουμερα θα αλλαξουν ολη την εικονα της ομαδας. Φετος στα ματς που ο Νελσον ηταν υποφερτος η ομαδα εκανε παπαδες. Απλα ηταν λιγα αυτα τα ματς.
Καποιες φορες οι ομαδες δεν χρειαζονται 20 νεους παικτες. Μερικες φορες χρειαζονται απλα το συστατικο που χρειαζονται.

Με αυτο το σκετπικο συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο. Χωστε στο φορ φερτε και Πριγιο και δεσαμε.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ebrima Colley και Bistrovic.. Εξτρέμ και χάφ που δυνητικά μπορούμε να κινηθούμε αναλόγως του μπατζετ μας.. Έχουν και οι δυο κάτι που λείπει .. ταχύτητα..
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τέτοια αρνητικότητα για Τσίμιροτ.
Πέρα από την εικόνα που είχαμε, σε κάποια άρθρα που διάβασα για ενδιαφέρον άλλων ομάδων του εξωτερικού όλοι τονίζουν ότι είναι ένας καλός αμυντικός χαφ με καλό πάσινγκ γκέιμ.
Δεν είναι ο βασικός χαφ 8άρι που χρειαζόμαστε δίπλα στον Αουγκούστο, αλλά θα ήταν εξαιρετική επιλογή για 3ος χαφ θεωρώ. Με 4ο τον Τσιγγάρα και 5ο τον Σβάμπ.
Ο Φελίπε Σόαρες μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα και χωρίς βελτίωση, πάει φουλ για δανεισμό πιστεύω το καλοκαίρι.
Είναι λογικό, διότι για έναν παίκτη που δόθηκαν 2,5 εκ. το να κάτσει άλλη μια χρονιά ως 5η επιλογή, απλώς θα ρίξει την αξία του.

Στο θέμα του φορ, ο Μίχος στο sportdog (κρίνεται για την αξιοπιστία του όπως κάθε αρθρογράφος, οπότε με κάθε επιφύλαξη. Συνήθως αυτά που ανεβάζει είναι από μανατζερικές πηγές) γράφει σήμερα πως
δίνουμε ως 1,3 εκ. σε συμβόλαιο για βασικό φορ γκολτζή, χωρίς transfer fee (τον θέλουμε ελεύθερο ή δανεικό με loan fee).
Λέει επίσης πως ρωτήσαμε την Έλτσε για τον Πόνσε, για ενδεχόμενο δανεισμό με σημαντικό loan fee και ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με το μανατζερικό γραφείο του παίκτη, τη γνωστή από τη μεταγραφή Τζόλη Wasserman.
Ο παίκτης έχει συμβόλαιο 1,25 εκ. για την νέα σεζόν, το οποίο θα έχει μείωση 33% λόγω υποβιβασμού της ομάδας του, οπότε συμφέρει και την Έλτσε και τον ίδιο να αποχωρήσει. Προς το παρόν, οι Ισπανοί προτιμούν να τον πωλήσουν με αρχική τιμή στα 5 εκ., η οποία όμως λόγω μέτριας σεζόν του παίκτη, μπορεί στην συνέχεια να πέσει κάτω από τα 4εκ (τόσα δώσανε στην Σπαρτάκ για να τον αγοράσουν). Αλλιώς δέχονται loan fee τουλάχιστον 1 εκ. και ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.
Και κλείνει λέγοντας πως είναι στην μεταγραφική λίστα και άλλης ελληνικής ομάδας (όχι ΑΕΚ, οπότε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ).
Αν ισχύουν όλα αυτά, μου φαίνεται λογικό να μην έχει προχωρήσει η περίπτωση του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

rainmaker έγραψε:Ίσως επειδή έχουμε τον Αουγκούστο που είναι το ίδιο πράγμα και καλυτερος
Εγώ δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι ο Cimi είναι καλύτερος στην προώθηση του παιχνιδιού από τον Augusto και μπορούν να παίξουν μαζί.
icue

Δημοσίευση από icue »

O Αουγκουστο θελει διπλα του εναν Κουρτιτς ή Σβαμπ, πεντε-εξι χρονια νεοτερο και δυο κλικ πιο γρηγορο. Εναν παικτη που να παταει περιοχη. Ο Τσιμιροτ οσο ηταν σε εμας την περιοχη την εβλεπε σαν ναρκοπεδιο. Δεν νομιζω να αλλαξε δραματικα αυτο στο Βελγιο.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ίσως επειδή έχουμε τον Αουγκούστο που είναι το ίδιο πράγμα και καλυτερος
Εγώ δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι ο Cimi είναι καλύτερος στην προώθηση του παιχνιδιού από τον Augusto και μπορούν να παίξουν μαζί.
Πέρυσι ο Τσίμιροτ σε πάνω από 10 παιχνίδια έπαιξε σέντερ μπακ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ακόμη καλύτερα. Deep-lying play maker.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

https://www.transfermarkt.com/teddy-oko ... ler/503327

Κάπου αναφέρεται ότι έχουμε δείξει ενδιαφέρον για αυτον
Προπερσι χωρίς ομάδα φέτος δείτε στατιστικά!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

https://youtu.be/Wr3n-6weJqM

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στόχος για ομάδα τύπου Παναιτωλικού, αν δεν έκανε τα νούμερα στην Β' Ελβετίας φέτος.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Εμένα δεν θα με χαλούσε ο Τσίμιροτ, αν ερχόταν και ένα καλό 8άρι.
Από την άλλη διαβάζω στο paok24 ότι συζητάει με ΠΑΟ για 1,6 συνολικά για δυο χρόνια.
Στη φάση που είμαστε μου φαίνεται πολυτέλεια η όλη περίπτωση, αν υπάρχει η διάθεση να πέσουν χρήματα ,όλα καλά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μια χαρά φαίνεται!!!
Δύο πόδια, γκολ, ντρίπλα, τρέχει
Μόνο που είναι κοντός, ρε γαμωτο....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θυμίζει λίγο Garry στη φάτσα ή μου φαίνεται;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν θες να κάνεις δίδυμο τσιμιροτ - Ντάγκλας θα πρέπει οι μπροστά τους να είναι όλοι κανόνια.
Βέβαια μπορείς να πάρεις τώρα τον συμπαθή Βόσνιο και όταν με το καλό έρθει η πρόταση τον Αύγουστο για Ντάγκλας,τον πουλάς χωρίς πολύ πόνο ( έτσι είναι ρασβαν μου) και πας με μεγαλύτερη οικονομική άνεση για ένα σύγχρονο 8αρι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Κομβική και η θέση του Β τερματοφύλακα κατά την γνώμη μου. Σεζόν με Ζιβκο δεν βγαίνει. Ο 2ος πρέπει να είναι ικανός να παίξει ανά πάσα στιγμή.
Having said that αν ο Μπάρκας δεν είχε κάνει τις @@@ακιες την χρονια του κλεμμένου θα ήταν καλή περίπτωση. Σήμερα από ότι λέγεται συμφωνήθηκε να μείνει ελεύθερος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”