Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Βαζελος 18 εκ. (2 χρονια)
Μανταλαεκ 19-20 εκ. (2 χρονια)
Οαρης παράπονα οτι παίρνει λιγα
Και εμεις το παιζουμε υπερανω, και Ρομπεν των δασων και προστατης των μικρων κτλ κτλ. Μας ξεφτιλιζουν σε καθε ευκαιρια, και εμεις ακομη εκει να συζηταμε μαζι τους.Και 99 στους 100 γκρινιαζετε για τις μεταγραφες και για τους ΤΔ και δεν ξερω εγω τι.Οτι μας κοστολογουν στα ιδια χρηματα με τον βαζελο που πηρε τελευταιο τιτλο 10 χρονια πριν και ενα κυπελλο στο ενδιαμεσο, ή με την χαρτινη ή κοντα στο ασανσερ του πρωταθληματος δεν φαινεται να σας απασχολει και τοσο.
Αλλη ομαδα στην θεση μας, θα ειχε κοψει καθε συζητηση εξ αρχης, θα ειχε δωσει δικαιωματα σε πλατφορμα τυπου beIN, εστω και για ενα κομματι ψωμι, και πωληση περιορισμενων στιγμιοτυπων, τυπου 3λεπτο, για τρελα λεφτα σε οποιο καναλι θελει να τα δειξει.
Και εμεις το παιζουμε υπερανω, και Ρομπεν των δασων και προστατης των μικρων κτλ κτλ. Μας ξεφτιλιζουν σε καθε ευκαιρια, και εμεις ακομη εκει να συζηταμε μαζι τους.Και 99 στους 100 γκρινιαζετε για τις μεταγραφες και για τους ΤΔ και δεν ξερω εγω τι.Οτι μας κοστολογουν στα ιδια χρηματα με τον βαζελο που πηρε τελευταιο τιτλο 10 χρονια πριν και ενα κυπελλο στο ενδιαμεσο, ή με την χαρτινη ή κοντα στο ασανσερ του πρωταθληματος δεν φαινεται να σας απασχολει και τοσο.
Αλλη ομαδα στην θεση μας, θα ειχε κοψει καθε συζητηση εξ αρχης, θα ειχε δωσει δικαιωματα σε πλατφορμα τυπου beIN, εστω και για ενα κομματι ψωμι, και πωληση περιορισμενων στιγμιοτυπων, τυπου 3λεπτο, για τρελα λεφτα σε οποιο καναλι θελει να τα δειξει.
-
Γενικά για τα εκτός (γιατί στα εντός πάντα ήμουν γήπεδο) είμαι άτομο της καφετέριας...δεν μου αρέσει σπίτι. Αλλά τι να κάνεις που δεν ξέρεις αν θα είναι ανοιχτά και με ποιες συνθήκες...
Δεν έχουν καμία διάθεση να βοηθήσουν να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοντόφθαλμη λογική και σκεπτικό ανθρώπων με πολύ χαμηλό επίπεδο σκέψης.
Δεν πειράζει θα τρώνε σφαλιάρες κάθε Ιούλη από κάτι χωριά της Ευρώπης αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η συνολική αναβάθμιση θα τους ευνοήσει και ατομικά
Δεν πειράζει θα τρώνε σφαλιάρες κάθε Ιούλη από κάτι χωριά της Ευρώπης αφού δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η συνολική αναβάθμιση θα τους ευνοήσει και ατομικά
-
Εχεις γνώση για ποια ποσά συζητάει ο ΠΑΟΚ??vdragic έγραψε:Βαζελος 18 εκ. (2 χρονια)
περσι πηρε 9,5 εκ, το γνωρίζεις??
Αν δεν εχεις γνωση των συζητήσεων, δεν υπάρχει λογική να εκφράζεις άποψη για το θέμα.
Γράφεις μόνο για να γράψεις.
Από που προκύπτει ότι δεν γνωρίζω για το ύψος του συμβολαίου που ζητάμε; Εγώ θα πρότεινα να πας στο δίπλα τοπικ με τους ξερολες να κουνήσεις δάχτυλα. Άιντε γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει μερικοιΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εχεις γνώση για ποια ποσά συζητάει ο ΠΑΟΚ??vdragic έγραψε:Βαζελος 18 εκ. (2 χρονια)
περσι πηρε 9,5 εκ, το γνωρίζεις??
Αν δεν εχεις γνωση των συζητήσεων, δεν υπάρχει λογική να εκφράζεις άποψη για το θέμα.
Γράφεις μόνο για να γράψεις.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τηλεοπτικά δικαιώματα
Για πες εσύ που έχεις γνώση για τι πόσα μιλάμε; Άντε ντε! Άντε με όλους τους ξερολες εδώ μέσα!
-
Εγώ δεν έγραψα ούτε κατέκρινα την ΠΑΕ γιατί ακριβώς δεν ξέρω, άρα ξερολας δεν είμαι.vdragic έγραψε:ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:vdragic έγραψε:
Από που προκύπτει ότι δεν γνωρίζω για το ύψος του συμβολαίου που ζητάμε; Εγώ θα πρότεινα να πας στο δίπλα τοπικ με τους ξερολες να κουνήσεις δάχτυλα. Άιντε γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει μερικοι
Εσύ λοιπόν που εκφέρεις άποψη και λες ότι ξέρεις, άρα ξερολας, πες μας για ποια ποσά συζητά η ΠΑΕ όταν είναι γνωστό ότι πέρσι πήρε 9,5 εκ.
Σημ.
Εσύ κουνάς το δάχτυλο στην ΠΑΕ.
- ΑποστόληςΑ
Υπενθυμίζω ότι πέρυσι το συμβόλαιο με Nona περιελάμβανε:
1. 7 μύρια πάγιο
2. 1 μύριο αν βγει η ομάδα 2η ή 3η.
3. 2,5 μύρια αν πάρουμε πρωτάθλημα
4. 1,5 μύριο αν σηκώσουμε το Κύπελλο και
5. 1 εκατομμύριο για αήττητο Πρωτάθλημα.
1. 7 μύρια πάγιο
Τα λεφτα που ζηταμε τα εχουμε βρει πιστευω. Απλα ειμαστε οι μονοι που θελουμε κεντρικη διαχειριση και παλευουμε τοσο καιρο. Θεωρω οτι δεν θα ξεκινησει το πρωταθλημα μεχρι να τελειωσει αυτο το θεμα.
Η κοσμοτε λογω πανικου που θα μεινει μονο με Ιταλια του χρονου, πηρε οσο οσο βαζελο και κουλα και θα προσπαθησει να τους παρει ολους του χρονου. Το οτι καναν 2ετες συμβολαιο δεν λεει κατι, αν παρουν τα ιδια και σε μια κεντρικη διαχειριση απο την επομενη χρονια.
Επισης η united group (νοβα) πλεον χτυπαει πρωταθληματα που εχουν ενδιαφερον σε ολα τα βαλκανια γιατι τα αγοραζει πακετο. Δυσκολα να ασχοληθει με την λιγδα απο του χρονου οταν θα εχει Αγγλια, Ισπανια, Γερμανια και Γαλλια.
Η κοσμοτε λογω πανικου που θα μεινει μονο με Ιταλια του χρονου, πηρε οσο οσο βαζελο και κουλα και θα προσπαθησει να τους παρει ολους του χρονου. Το οτι καναν 2ετες συμβολαιο δεν λεει κατι, αν παρουν τα ιδια και σε μια κεντρικη διαχειριση απο την επομενη χρονια.
Επισης η united group (νοβα) πλεον χτυπαει πρωταθληματα που εχουν ενδιαφερον σε ολα τα βαλκανια γιατι τα αγοραζει πακετο. Δυσκολα να ασχοληθει με την λιγδα απο του χρονου οταν θα εχει Αγγλια, Ισπανια, Γερμανια και Γαλλια.
- bersekeros
Συμφωνώ, αλλά ήταν υπερβολικά τα χρήματα που δόθηκαν σε κούλα και βάζελο.
Όταν παίρνει 9Μ ο πεθαμένος πράσινος λαγός, πόσα χρήματα πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ;
Δεν πρέπει να πάρει τουλάχιστον 11Μ+;
Στο θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης μόνο ο ΠΑΟΚ κράτησε χαρακτήρα.
Όλοι οι υπόλοιποι κοιτάνε τον λωκό τους και γι'αυτό δεν πρόκειται να δει χαΐρι,
αυτό το υποβαθμισμένο βαλκανικό πρωτάθλημα που βρίσκεται στην 19η/20η θέση της Ευρώπης.
Όταν παίρνει 9Μ ο πεθαμένος πράσινος λαγός, πόσα χρήματα πρέπει να πάρει ο ΠΑΟΚ;
αυτό το υποβαθμισμένο βαλκανικό πρωτάθλημα που βρίσκεται στην 19η/20η θέση της Ευρώπης.
-
2020-2021 // 7+1+1,50=9,50 εκΑποστόληςΑ έγραψε:Υπενθυμίζω ότι πέρυσι το συμβόλαιο με Nona περιελάμβανε:
1. 7 μύρια πάγιο
-
Στο θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης μόνο ο ΠΑΟΚ κράτησε χαρακτήραbersekeros έγραψε:Συμφωνώ, αλλά ήταν υπερβολικά τα χρήματα που δόθηκαν σε κούλα και βάζελο.
Κι έτσι πρέπει να συνεχίσει
Τα τηλεοπτικά και η στάση του ΠΑΟΚ είναι η συνέχεια στην συμπεριφορά του ΠΑΟΚ σε όλα τα μεγάλα θέματα από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Πόντιος ...
ΕΠΟ, διαιτησία, VAR, συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου ( με εξαίρεση τον αγώνα με την ΑΕΚ όπου και εκεί ακόμα το πλήρωσε με τρία χρόνια έμπρακτη αποχή).
Με τα τηλεοπτικά είναι ο μόνος που έχει κρατήσει σταθερή στάση χρόνια τώρα. Μέχρι και το ΠΑΟΚ ΤΒ περηφάνια ήταν που δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς ...
Μόνο περηφάνια για την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ ... σε μια χώρα που οι λέξεις περηφάνια και σεβασμός έχουν χάσει δυστυχώς την αξία τους ... και για αυτό δεν έχουμε σωτηρία ...
ΕΠΟ, διαιτησία, VAR, συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου ( με εξαίρεση τον αγώνα με την ΑΕΚ όπου και εκεί ακόμα το πλήρωσε με τρία χρόνια έμπρακτη αποχή).
Με τα τηλεοπτικά είναι ο μόνος που έχει κρατήσει σταθερή στάση χρόνια τώρα. Μέχρι και το ΠΑΟΚ ΤΒ περηφάνια ήταν που δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς ...
Μόνο περηφάνια για την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ ... σε μια χώρα που οι λέξεις περηφάνια και σεβασμός έχουν χάσει δυστυχώς την αξία τους ... και για αυτό δεν έχουμε σωτηρία ...
Γνώμη μου ότι συντασσόμαστε με τους μικρούς γιατί δεν μπορούμε να βρούμε τηλεοπτικό συμβόλαιο στα χρήματα που ζητούμε. Πιστεύω ότι στο τέλος κάποιο από τα δύο συνδρομητικά θα δώσει λίγα ψίχουλα παραπάνω στους μικρούς και θα τους πάρει (σπάζοντας το μπλοκ της κεντρικής διαχείρισης που δεν συμφέρει ούτε Cosmote ούτε Nova). Εμείς θα μείνουμε εκτός ή θα συμβιβαστούμε με τα λίγα (λιγότερα από χάρτινη και βάζελο ακόμα και με τα μπόνους) που θα μας δώσουν αν μας τα δώσουν κι αυτά.
Υπάρχει βέβαια και το PAOK tv....
Γνώμη μου όλα αυτά (βασισμένη στο πως αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια πρωθυπουργίας οικογένειας δρακουμέλ), δεν ξέρω κάτι, ούτε inside πληροφορίες έχω.
Υπάρχει βέβαια και το PAOK tv....
Γνώμη μου όλα αυτά (βασισμένη στο πως αντιμετωπίζεται ο ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο τουλάχιστον χρόνια πρωθυπουργίας οικογένειας δρακουμέλ), δεν ξέρω κάτι, ούτε inside πληροφορίες έχω.