Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Macho που είσαι τοσο καιρό;; Έχουμε κάνα νέο;;
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- theodorosstefan
Έλεος....στην παραλία πίνουμε μπύρα είδαμε το φιλικό... Και μια μεταγραφή ρε παιδιά..... Είμαι εξαρτημένος...
Πιστεύω θα έρθει ένας χαφ μέχρι τις 15/7 και θα πάρει τη θέση του Κάτσε, και ένας ακόμα γύρω στις 15/8 για να πάρει τη θέση του Καντουρί. Ανάλογα με την αποθεραπεία των άλλων δύο θα δούμε αν θα μεινει ο Μίσιτς ή θα τερματιστεί ο δανεισμός του.
Πάντως, αν και δε νομίζω να μείνει, ο Καντουρί είναι ο ποιοτικότερος μέσος από τους διαθέσιμους. Ο Αουγκούστο θέλει χρόνο προσαρμογής και πιστεύω θα αργήσει να δείξει αυτά που μπορεί. Φαντάζομαι θα πάρει τον περσινό χρόνο συμμετοχής του Ζαμπά.
Ολιβέιρα - Μεταγραφή - Ντάγκλας - Μαουρίσιο - Βερνμπλουμ, εξαιρετική 5άδα.
Πάντως, αν και δε νομίζω να μείνει, ο Καντουρί είναι ο ποιοτικότερος μέσος από τους διαθέσιμους. Ο Αουγκούστο θέλει χρόνο προσαρμογής και πιστεύω θα αργήσει να δείξει αυτά που μπορεί. Φαντάζομαι θα πάρει τον περσινό χρόνο συμμετοχής του Ζαμπά.
Ολιβέιρα - Μεταγραφή - Ντάγκλας - Μαουρίσιο - Βερνμπλουμ, εξαιρετική 5άδα.
Αυτο που αναφερετε ολοι σας τον Βερμπλουμ και τον Μαουριτσιο ως επιλογες ενω δεν ξερουμε καλα καλα αν θα παίξουν και ποτε, με.προβληματιζει..
Ο Μαουριτσιο θα μπει με την ομαδα Νοεμβρη και ο Βερμπλουμε ελπιζουμε Σεπτεμβρη.
Θελετε δλδ να μου πειτε οτι θα παμε για 7-8 παιχνιδια με μονους μεσους Αουγκουστο Μισιτς και Καντουρι...
τι να πω
Ο Θεος να βαλει το χερι του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μαουριτσιο θα μπει με την ομαδα Νοεμβρη και ο Βερμπλουμε ελπιζουμε Σεπτεμβρη.
Θελετε δλδ να μου πειτε οτι θα παμε για 7-8 παιχνιδια με μονους μεσους Αουγκουστο Μισιτς και Καντουρι...
τι να πω
Ο Θεος να βαλει το χερι του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε παιδια αλλα επειδη δε βγαινουν μεταγραφικα επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια.
Ποιος ειπε οτι θα μεινουμε χωρις χαφ ή ότι έχουμε χαφ για τα πρωτα ματς??
Δηλαδη που τα ειδατε γραμμενα??
Αντε να μπει ο σουηδος. Και παλι θες χαφ.
Ποιος ειπε οτι θα μεινουμε χωρις χαφ ή ότι έχουμε χαφ για τα πρωτα ματς??
Δηλαδη που τα ειδατε γραμμενα??
Αντε να μπει ο σουηδος. Και παλι θες χαφ.
Ευτυχως τουλαχιστον ο Φερειρα δηλωσε πως μας λειπει ενας αμυντικος μεσος...Ειμαστε βεβαια ικανοι να φερουμε για τετοιον τον Ολιβειρα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ολιβέιρα+Καμπορέ και έχεις το καλύτερο δίδυμο χαφ στην Ελλάδα!
Σε πρώτη φάση ένα 6αρο-8αρι από το πάνω ραφι αλλά αυτό πρέπει να γίνει άμεσα ώστε να εγκλιματιστεί γρηγορα στην ομάδα. Για τις υπόλοιπες θέσεις (2ο χαφ - αρ. μπακ και φορ) εχω την εντύπωση ότι θα πάνε για αργότερα και μετά απο το ανάλογο ψαξιμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 06 Ιούλ 2019, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά για το 80% των παιχνιδιών στην Ελλάδα το δίδυμο καντουρί Ολιβέιρα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.joshua έγραψε:Ευτυχως τουλαχιστον ο Φερειρα δηλωσε πως μας λειπει ενας αμυντικος μεσος...Ειμαστε βεβαια ικανοι να φερουμε για τετοιον τον Ολιβειρα...
Πάντως θα το ξαναπώ και ίσως γίνομαι κουραστικός.
Το να έχεις τον Μάτος σε θέση δεξιού στόπερ σε φάση επιθεσης είναι αμαρτία και για την ομάδα και για τον παίκτη
Μπορεί να εφαρμοστεί από την αριστερή πλευρά αυτό. Όντως το να παίξει αυτό το ρόλο ο Μάτος θα ναι αμαρτία.
Πχ προκριματικά τσουλου Αρ μπακ Κρέσπο σε τέτοιο ρόλο και Μάτος με Ζαμπά να σπέρνουν από δεξιά
Εσύ φίλε Τζος έκανες το πιο πετυχημένο σχόλιο από την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία.. ότι χρειαζόμαστε πρώτα έναν αμυντικό χαφ κ μετά τον Ολιβέιρα, δλδ κάποιος να παίρνει την μπάλα από την άμυνα και να τη δίνει σωστά μπροστά.joshua έγραψε:Ευτυχως τουλαχιστον ο Φερειρα δηλωσε πως μας λειπει ενας αμυντικος μεσος...Ειμαστε βεβαια ικανοι να φερουμε για τετοιον τον Ολιβειρα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αφού είπε ο Γιώργης να μην αγχωνόμαστε για το χαφ πάει να πει πως είμαστε κοντά! Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον.. 

Αν πιασουμε τον Καναντι στη Νυρεμβεργη και τον πεισουμε να κανουμε μια συμφωνια που θα συμπεριλαμβανει τον Ουαρντα ωστε να παρουμε τον Hanno Behrens που ειναι Μαχητης του Πολεμου, τοτε αυτο θα ηταν μια καταπληκτικη κινηση κ απο αγωνιστικης κ απο οικονιμικης αποψης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Σάβ 06 Ιούλ 2019, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεχνάς ότι έχει αλλάξει το σύστημα και έχει καμία δεκαριά ντέρμπι παραπάνω στα οποία θα κριθεί το πρωτάθλημα.renegade έγραψε:Καλά για το 80% των παιχνιδιών στην Ελλάδα το δίδυμο καντουρί Ολιβέιρα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.joshua έγραψε:Ευτυχως τουλαχιστον ο Φερειρα δηλωσε πως μας λειπει ενας αμυντικος μεσος...Ειμαστε βεβαια ικανοι να φερουμε για τετοιον τον Ολιβειρα...
Πάντως θα το ξαναπώ και ίσως γίνομαι κουραστικός.
Το να έχεις τον Μάτος σε θέση δεξιού στόπερ σε φάση επιθεσης είναι αμαρτία και για την ομάδα και για τον παίκτη