Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από Darkm4n »

mbison έγραψε:Για αλλο ενα καλοκαιρι εχω την αισθηση παμε για Βελοσο.
:arrow: Χλωμό το βλέπω για Veloso sta 34 πάει για άλλους πάμε κανένα Kranevitter κανένα Vukcevic τέτοια θα έρθουν πιστεύω ηλικίες 25-28
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Macho έγραψε:Δεν θέλω να κρίνω δημοσιογράφους, ας αναφέρουμε απλά πως ο συγκεκριμένος λειτουργεί τουλάχιστον μεθοδικοτερα στα ρεπορτάζ με τις όποιες αποκλίσεις ως τώρα.
Standar χρονικό πλαίσιο δεν υπάρχει. Προτάσεις και επαφές δεν γίνονται μόνο με μία συγκεκριμένη πλευρά και αναλόγως προχωρούμε στην επόμενη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που διαπραγματευονται ΟΛΟΙ.
Το brandname PAOK είναι σε κορυφαία ιστορικά υψηλά και συνεχίζει. Άποψή μου, όποιος από τους χαφ και να κλείσει πλέον, θα ικανοποιηθουν όλοι.
Όσον αφορά τον εξτρεμ ο φίλτατος Αποστόλης, του οποίου την πραότητα εκτιμώ πολύ, θα τον κάνει πουλέν άμεσα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται..)
Άργησες άλλα απάντησες φίλτατε ευχαριστώ.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

TheCursed έγραψε:
Macho έγραψε:Δεν θέλω να κρίνω δημοσιογράφους, ας αναφέρουμε απλά πως ο συγκεκριμένος λειτουργεί τουλάχιστον μεθοδικοτερα στα ρεπορτάζ με τις όποιες αποκλίσεις ως τώρα.
Standar χρονικό πλαίσιο δεν υπάρχει. Προτάσεις και επαφές δεν γίνονται μόνο με μία συγκεκριμένη πλευρά και αναλόγως προχωρούμε στην επόμενη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που διαπραγματευονται ΟΛΟΙ.
Το brandname PAOK είναι σε κορυφαία ιστορικά υψηλά και συνεχίζει. Άποψή μου, όποιος από τους χαφ και να κλείσει πλέον, θα ικανοποιηθουν όλοι.
Όσον αφορά τον εξτρεμ ο φίλτατος Αποστόλης, του οποίου την πραότητα εκτιμώ πολύ, θα τον κάνει πουλέν άμεσα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται..)
Άργησες άλλα απάντησες φίλτατε ευχαριστώ.
Ειναι κοντα ή εχει δρομο ;;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Οπότε έχουμε έναν (μπορεί και παραπάνω) συμφωνημένο, τον Ίσμαελ, ενώ είμαστε σε συζητήσεις με 2-3 (μπορεί και παραπάνω) παίκτες από το "πάνω ράφι".

Ο Ίσμαελ μας περιμένει, και δεν τον περιμένουμε, ενώ για τους άλλους δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline, αν και η ομάδα θέλει να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Φαντάζομαι τα προκριματικά του τσου λου είναι ισχυρό κίνητρο για να είναι κάποιος εδώ από την αρχή της προετοιμασίας.

"Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διαπραγματεύονται ΟΛΟΙ", οπότε αυτός ή αυτοί είναι λογικά ελεύθεροι ή transferlisted.

Λόγω και κάποιων πρόσφατων ποστ στο instagram, εμένα ο νους μου πάει στον Ramires, που είχα γράψει εδώ πριν 2 βδομάδες, μόλις είχε μείνει ελεύθερος. (http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1570507)
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Το "όσον το δυνατόν γρηγορότερα" είναι σχετικό. Στην προετοιμασία τους θέλουμε από την αρχή. Ειδικά τουλάχιστον ένα από τα δύο χαφ, γιατί εκεί ποναμε κυρίως.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εγώ πάλι απο τους υποψήφιους θα αφαιρούσαν τον ραμιρες. Δε νομίζω οτι ταιριάζει με το προφίλ. Νομίζω οτι κυνηγάμε παικτες κατω απο 30 με παρουσίες σε πρωταθλήματα μεγαλύτερα απο το δικο μας (ευρωπαϊκά) και παρουσίες σε τσουλου ή έστω γιουροπα σε καλές ομάδες. Αν πόνταρα στα ονόματα που ακούστηκαν θα ήταν σε Ολιβέιρα (ανατροπή), Βούκσεβιτς, Ιμπουλα, Σουτσεκ.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Bruno Costa
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

felipe carvalho
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Από ότι καταλαβαίνω από αυτά που έγραψες Macho το εξτρεμ είναι κλεισμενο. Είναι όνομα που κάνει την διαφορά;; Θα μείνουν ικανοποιημενοι και οι αιώνια ανικανοποιητοι;;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τρελος εισαι?
απο φρενκι ντε γιονγκ κ πανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 02 Ιουν 2019, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Ναι εκλεισε ο εξτρεμ,την πορτα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Macho έγραψε:Το "όσον το δυνατόν γρηγορότερα" είναι σχετικό. Στην προετοιμασία τους θέλουμε από την αρχή. Ειδικά τουλάχιστον ένα από τα δύο χαφ, γιατί εκεί ποναμε κυρίως.
Eγω θα ηθελα το χαφ,το αρ.μπακ και το εξτρεμ στην προετοιμασια.
prax

Δημοσίευση από prax »

Να σαι καλά macho παλικαρε.
Γαμημενη αναμονη, αλλά σίγουρα είναι καλό αυτό που δεν βγαίνουν ονόματα κ σίγουρα είναι προς όφελος της ομάδας αυτό..
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Να σας δωσω μαιλ να μ πειτε κανα ονομα να χω να παιζω? εε σουρμε?? :lol: :lol: :lol: :lol:
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Κανενας δεν ξερει τιποτα ας το παραδεχθουμε,ακομη νωρις ειναι ,ο στοχος πρεπει να ειναι να εχει κλεισει ενα χαφ και ενα αρ μπακ μεχρι την αρχη της προετοιμασιας,εκει ειναι τα μεγαλα κενα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”