mbison έγραψε:Για αλλο ενα καλοκαιρι εχω την αισθηση παμε για Βελοσο.

mbison έγραψε:Για αλλο ενα καλοκαιρι εχω την αισθηση παμε για Βελοσο.
Άργησες άλλα απάντησες φίλτατε ευχαριστώ.Macho έγραψε:Δεν θέλω να κρίνω δημοσιογράφους, ας αναφέρουμε απλά πως ο συγκεκριμένος λειτουργεί τουλάχιστον μεθοδικοτερα στα ρεπορτάζ με τις όποιες αποκλίσεις ως τώρα.
Standar χρονικό πλαίσιο δεν υπάρχει. Προτάσεις και επαφές δεν γίνονται μόνο με μία συγκεκριμένη πλευρά και αναλόγως προχωρούμε στην επόμενη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που διαπραγματευονται ΟΛΟΙ.
Το brandname PAOK είναι σε κορυφαία ιστορικά υψηλά και συνεχίζει. Άποψή μου, όποιος από τους χαφ και να κλείσει πλέον, θα ικανοποιηθουν όλοι.
Όσον αφορά τον εξτρεμ ο φίλτατος Αποστόλης, του οποίου την πραότητα εκτιμώ πολύ, θα τον κάνει πουλέν άμεσα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται..)
Ειναι κοντα ή εχει δρομο ;;TheCursed έγραψε:Άργησες άλλα απάντησες φίλτατε ευχαριστώ.Macho έγραψε:Δεν θέλω να κρίνω δημοσιογράφους, ας αναφέρουμε απλά πως ο συγκεκριμένος λειτουργεί τουλάχιστον μεθοδικοτερα στα ρεπορτάζ με τις όποιες αποκλίσεις ως τώρα.
Standar χρονικό πλαίσιο δεν υπάρχει. Προτάσεις και επαφές δεν γίνονται μόνο με μία συγκεκριμένη πλευρά και αναλόγως προχωρούμε στην επόμενη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που διαπραγματευονται ΟΛΟΙ.
Το brandname PAOK είναι σε κορυφαία ιστορικά υψηλά και συνεχίζει. Άποψή μου, όποιος από τους χαφ και να κλείσει πλέον, θα ικανοποιηθουν όλοι.
Όσον αφορά τον εξτρεμ ο φίλτατος Αποστόλης, του οποίου την πραότητα εκτιμώ πολύ, θα τον κάνει πουλέν άμεσα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται..)
Eγω θα ηθελα το χαφ,το αρ.μπακ και το εξτρεμ στην προετοιμασια.Macho έγραψε:Το "όσον το δυνατόν γρηγορότερα" είναι σχετικό. Στην προετοιμασία τους θέλουμε από την αρχή. Ειδικά τουλάχιστον ένα από τα δύο χαφ, γιατί εκεί ποναμε κυρίως.