9.Aleksandar Prijovic
- kataramenos5
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Ο ΠΑΟΚ φταιει που παει και διαλεγει τετοιους επιθετικους.Τι μου τον φερνεις κυριε αφου δε συμμετεχει στο παιχνιδι της ομαδας?Αρκετα με τους μονοχνωτους, που δε γουσταρουν να παιζουν με τ αλλα παιδακια.Φτανει πια.
- ΑποστόληςΑ
- Petros1988
Δεν μπορώ να ακούω για αστείες προτάσεις 3 4 και 5 χαρτιά! Όποιος θέλει Πριγιο δίνει από 7 ναι και πάνω και το συζητάμε!
-
Dimg4
Μαγκες αν σηκωσεις πρωταθλημα του δινεις δελεαρ τσου λου οποτε κ με ενα συμβολαιο μεγαλο τον κρατας και εξασφαλιζεις 30 γκολ τη σεζον
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να πουληθεί τώρα, γιατί και εμείς τον έχουμε ανάγκη για το πρωτάθλημα, αλλά και ο ίδιος θα γίνει ελκυστικότερος μετά το Μουντιάλ. Η μόνη περίπτωση είναι κάποια ομάδα της Πρέμιερ να μας δώσει τα λεφτά της ρήτρας.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- aspromaura ioannina
Συμφωνω με Ντιμ. Ο Πριγιο σπανιως πανηγυριζει με ενθερμο τροπο. Αλλα και δυσαρεστημενος να ειναι ειναι λογικο απο τον τροπο διαχειρισης που τυγχανει απο τον Λουτσεσκου.
Του κανεις επισης ανανεωση και ρητρα 30 χαρτια και μπαινεις πλεον σε αλλα τραπεζια συζητησεων για τις πωλησεις παικτων σου...Dimg4 έγραψε:Μαγκες αν σηκωσεις πρωταθλημα του δινεις δελεαρ τσου λου οποτε κ με ενα συμβολαιο μεγαλο τον κρατας και εξασφαλιζεις 30 γκολ τη σεζον
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
L' Equipe: Νέα πρόταση της Ρεν σε 48 ώρες για Πρίγιοβιτς
Aυτό το παραμύθι με τις 48 ώρες γαλλικό είναι τελικά όχι των δικών μας;
Aυτό το παραμύθι με τις 48 ώρες γαλλικό είναι τελικά όχι των δικών μας;
Ελπίζω να μη μας βγει Ροντρίγκες ο Πρίγιοβιτς και έχουμε τα ίδια με πέρυσι...
Άκου εκεί 3.5Μ. Δώστε 7.5+ και πάρτε τον αλλιώς αφήστε μας ήσυχους
Άκου εκεί 3.5Μ. Δώστε 7.5+ και πάρτε τον αλλιώς αφήστε μας ήσυχους
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- aspromaura ioannina
Απαγορευεται να πωλησουμε τον Κοτσιδα τη δεδομενη χρονικη στιγμη, ακομη και για 7-8 μυρια. Θα ηταν εγκληματικο και θα ψαλιδιζε τις πιθανοτητες κατακτησης του πλυποθητου!
Εγώ ένα έχω να πώ και να μαρτυρήσω....
Σήμερα σε κουβέντα με gayρο μαθητή μου παραδέχτηκε ότι πανηγυρίζει πιο πολύ με τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του Prijio και φυγής του από τον ΠΑΟΚ, παρά με την έλευση του μελλοντικά μονόφθαλμου στην ομάδα του βοθρολίμανου. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ πλεον!!!!!
Σήμερα σε κουβέντα με gayρο μαθητή μου παραδέχτηκε ότι πανηγυρίζει πιο πολύ με τα σενάρια πιθανής μεταγραφής του Prijio και φυγής του από τον ΠΑΟΚ, παρά με την έλευση του μελλοντικά μονόφθαλμου στην ομάδα του βοθρολίμανου. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ πλεον!!!!!