Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ολα καλα μεχρι τωρα,μονο μην ανακοινωσουν και καμια ανανεωση Βιτορ
.Ξεκινησαμε με 2 κινησεις που δεν εντυπωσιαζουν κανεναν αλλα ελπιζουμε να δικαιωσουν τις προσδοκιες τοσο αυτων που τους επελεξαν οσο και τις δικες μας.Ειμαι αρκετα αισιοδοξος για τον βραζιλιανο,ημουν πιο πολυ πριν ακουσω οτι μονο αδυνατο σημειο του ειναι οι σεντρες,αλλα και παλυ μου αρεσουν οι βραζιλιανοι μπακ και πιστευω θα βοηθησει,ειμαι πιο επιφιλακτικος με τον Ουκρανο.Εχω κολησει ασχημα με τον Βιτορ και πιθανη προταση ανανεωσης καθως δεν εχει καμια μα καμια λογικη.Εχεις αποδεδειγμενα εναν μετριο παικτη,κατι που το αναγνωριζεις κανοντας μια κατωτερη των απαιτησεων του προταση και ενω μιλαμε για μια θεση που δεν εισαι αδειος και προκειται να ενισχυθεις θεωρητικα και με βασικουρα.Δεν βλεπω για ποιον λογο τον ρολο του παικτη βαθους να μην τον δωσεις σε εναν παικτη στοιχημα που μπορει να σου βγει και λαυρακι και αντι αυτου να επιλεξεις ενα ξαναζεσταμενο αλλα ανοστο φαγητο.
- Kostas_Peraia4
[ΜΑΝΙΑΚΟS]Και ο Βρύζας δεν είχε κλείσει από Μάη μήνα Κοροβέση, Χαρίση; [/ΜΑΝΙΑΚΟS]
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω τζος ειναι να πιστευει ο Ιβιτς οτι μαζι του ο Βιτορ μπορει να βελτιωσει καποιες αδυναμιες και να παιξει καλυτερα.
Εχω την αισθηση οτι ο παιχτης ειχε ερθει με εισηγηση η αν το θελετε αλλιως εγκριση Σαντος,ισως και αυτο να παιζει το ρολο του για τον ιβιτς που ισως να ξαναρωτησε τον πορτογαλο.
Η ηλικια του ειναι ιδανικη για στοπερ αλλα και αρχη ποδοσφαιρικης ωριμανσης.
Ουτε εγω τον θελω και δεν ψαχνω δικαιολογιες αλλα με 300 το χρονο δε βρισκουμε καλυτερο,το λεω αυτο γιατι δεν ξερουμε πως εχει μοιραστει το μπατζετ αν βεβαια υπαρχει συγκεκριμενο μπατζετ.
Εχω την αισθηση οτι ο παιχτης ειχε ερθει με εισηγηση η αν το θελετε αλλιως εγκριση Σαντος,ισως και αυτο να παιζει το ρολο του για τον ιβιτς που ισως να ξαναρωτησε τον πορτογαλο.
Η ηλικια του ειναι ιδανικη για στοπερ αλλα και αρχη ποδοσφαιρικης ωριμανσης.
Ουτε εγω τον θελω και δεν ψαχνω δικαιολογιες αλλα με 300 το χρονο δε βρισκουμε καλυτερο,το λεω αυτο γιατι δεν ξερουμε πως εχει μοιραστει το μπατζετ αν βεβαια υπαρχει συγκεκριμενο μπατζετ.
Το οτι παιρνεις τον βασικο μπακ της Ντνιπρο που την χρονια που μας περασε ειχε στο Ουκρανικο (καλυτερο, δυστυχως πρωταθλημα απο το Ελληνικο) πρωταθλημα 3 γκολ και 6 ασσιστ δεν την λες και κινηση απλα ουσιας. Το οτι η ομαδα του φετος εχει θεματα οικονομικα δεν μου λεει κατι. Εφτασε τελικο Γιουροπα οπως κι αν εφτασε. Θα τον δουμε στο χορτο φυσικα απλα θελω να πω οτι ειναι μια προσθηκη που περιμενεις να σου κανει την διαφορα στην δεξια πτερυγα εμπειρος σε πολυ καλο επιπεδο και καλα νουμερα.
Λογικα δεν υπαρχει συγκεκριμένο
Κ λογικα παλι θα ανοίξει με λουκας κ μετα μακ
Για στοπερ Σέρβος κ Καμερουνέζος δεν εχουν σχέση παίκτικα οποτε ειναι παραξενο λιγο
Λογικα εναν θα παρουμε εκτος αν εχουμε αποχώρηση εκπληξη
Κ λογικα παλι θα ανοίξει με λουκας κ μετα μακ
Για στοπερ Σέρβος κ Καμερουνέζος δεν εχουν σχέση παίκτικα οποτε ειναι παραξενο λιγο
Λογικα εναν θα παρουμε εκτος αν εχουμε αποχώρηση εκπληξη
Ρε Μανιακ εσυ χθες δεν ειπες για ανακοινωσεις σημερα; Ποιος εισαι πραγματικα; Αποκαλυψου.
Μανιακ η αρσενικη εκδοση της

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 06 Ιουν 2016, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και οι 2 3ετες...
Άρα πάμε για νέο 3ετες πλάνο μέχρι τον Μάρτιο;
(δεν μπορώ να ακούω άλλο για πλάνα, όλη μου την ζωή την έφαγα στα αεροπλάνα...)
SM-G935F
Άρα πάμε για νέο 3ετες πλάνο μέχρι τον Μάρτιο;
(δεν μπορώ να ακούω άλλο για πλάνα, όλη μου την ζωή την έφαγα στα αεροπλάνα...)
SM-G935F
- Chuck Norris
Τι φάση τοπικ στον Σαχοφ δεν θα ανοίξουμε ; Μανιακ επειδή το έχεις με τις προβλέψεις παίζει να μας βρεις και κάνα σοσακι για την εξεταστική;
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Chuck Norris έγραψε:Τι φάση τοπικ στον Σαχοφ δεν θα ανοίξουμε ; Μανιακ επειδή το έχεις με τις προβλέψεις παίζει να μας βρεις και κάνα σοσακι για την εξεταστική;
Σε τι μάθημα ;