Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Παντως και εγω πιο πολλες πιθανοτητες δινω να αποκτηθει εκτος του επιτελικου και ενας πολυθεσιτης επιθετικος παρα στοπερ,ειδικα αν ερθουν μεχρι τελος του μηνα 2-3 καλα αποτελεσματα ακομα με 4δα στην αμυνα.Εξαιρειται η περιπτωση αποχωρησης καποιου απο τους υπαρχοντες.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Α ρε Νικολάκη Αλαβάντα να μην είσαι 25 χρόνων τώρα...Κι έναν τύπου Μπότσιεκ για φορ
Ρε θηριο εισαι πιο μεγαλος απο τον Νικολα;Οντως πολυ καλος ο Μποτσιεκ αλλα κ ο Μιετσελ(ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ).
Νομιζω οτι το δεκαρι εκτος των αλλων χαρακτηριστικων που ειπατε για μενα πρεπει να ειναι καλος σε σουτ κ στημενα(κορνερ-φαουλ)στα οποια εχουμε προβλημα φετος.
Εναν τυπου Βαν-Ροι(βρ@μοσουτο),επι Χααν οποιοι θυμουνται.Εμενα παντως για τα λεφτα του 500 χιλ,ο Ρουμανος ο Μπουντεσκου εχει αυτα τα στοιχεια κ με μεταπωλητικη αξια,νομιζω 26 στα 27 πρεπει να ειναι.

Ρε θηριο εισαι πιο μεγαλος απο τον Νικολα;Οντως πολυ καλος ο Μποτσιεκ αλλα κ ο Μιετσελ(ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ).
Νομιζω οτι το δεκαρι εκτος των αλλων χαρακτηριστικων που ειπατε για μενα πρεπει να ειναι καλος σε σουτ κ στημενα(κορνερ-φαουλ)στα οποια εχουμε προβλημα φετος.
Εναν τυπου Βαν-Ροι(βρ@μοσουτο),επι Χααν οποιοι θυμουνται.Εμενα παντως για τα λεφτα του 500 χιλ,ο Ρουμανος ο Μπουντεσκου εχει αυτα τα στοιχεια κ με μεταπωλητικη αξια,νομιζω 26 στα 27 πρεπει να ειναι.
Μααααλιστα...που είναι ο Κόστα; Μέχρι να επανέλθει τα λέμε. Τραυματισμούς δεν έχει; τιμωρίες δεν έχει;ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το PAOKVoice ο Tudor έχει αποφασίσει ότι το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ και αυτό θα ακολουθήσει από δω και μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζονται μόνο 2 στόπερ σε κάθε αγώνα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει 4 (Vitor, Costa, Μαλεζάς Τζαβέλλας) πιθανόν να μην γίνει τώρα μεταγραφή παίκτη στη θέση αυτή, κάτι που ανάγεται στην καλοκαιρινή περίοδο όταν θα λήξουν τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων, για τα οποία θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα ανανεωθούν.
4-2-3-1 με τον Πέλκα; ή μήπως εννοούν 4-3-2-1 με 2 στα άκρα και χωρiς Πέλκα; Γιατί το να πάει σε 4-3-2-1 είναι πιο φυσιολογικό στο 3-5-2 που παίζεμε.
- ΑποστόληςΑ
O Costa επανέρχεται γρήγορα, πιθανόν να είναι στην αποστολή με την Ξάνθη ή την ΑΕΚ.
Οπως και να χει δεν βλέπω καμμιά λογική στο σκεπτικό αυτό, είπαμε να έρθει ποιοτικό στόπερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να βλετιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Τώρα αν μας λένε, "δεν πειράζει, έχουμε" ειδικά όταν θα πρέπει να ψάχνουμε για τουλάχιστον ένα αν όχι δύο το καλοκαίρι μου φαίνεται περίεργο.
Ε φέρτε και κάποιον από την Κ-20 αν κολλήσετε, δεν τρέχει και τίποτα.
Ε φέρτε και κάποιον από την Κ-20 αν κολλήσετε, δεν τρέχει και τίποτα.
Αν οι 2 στόχοι που μας έχουν μείνει χαθούν στα στημένα στα οποία είμαστε τραγωδία (και σ αυτό φταίνε και οι τερματοφύλακες φυσικά), τότε θα ψάχνουμε πάλι γιατί δεν αποκτήθηκε ένα κανονικό σεντερ μπακ. Θεωρώ ότι μόνον ο Στέλιος είναι κανονικό σεντερ μπακ που θα ανέβει μόνον αν του βάλεις δίπλα του έναν ποιοτικό παίκτη.
-
john4serres
εχει παιξει 16 απο τα 17 ματς.ABALAEA2 έγραψε:Τον Σκαριόνε εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω. Διαβάζοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και 2 μήνες έκανα την αναζήτηση μου και κατέληξα ότι θα τον ήθελα, αλλά με τίποτα στα λεφτά που ακούγονται. Εγώ θα έδινα 500χιλ max το χρόνο. Και εξηγούμαι. 1,5 εκ το χρόνο plus εφορία πας στα 2,5 ετησίως. Με αυτά τα λεφτά φέρνεις μεγάλο αστέρι και εξελίξιμο. Επίσης ο παίκτης είναι 30 χρονών (δεν διαφωνώ απαραίτητα με την ηλικία γιατί δύο χρόνια μπορεί να τα έχει σε top επίπεδο), δεν το έχει με τις ασίστ - ο λόγος που θες δεκάρι -, ενώ είναι και ντεφορμέ καθώς στα τελευταία ματς της Κατσίμπασα δεν αγωνίζεται 90λεπτο, ενώ έχει ξεκινήσει και ματς από τον πάγκο.
οκτω 90λεπτα
μ.ο. συμμετοχης 80λεπτά
4 γκολ , 0 ασσιστ
-
panpangr77
Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι , Έλληνα μάνατζερ που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ και οχι ο τεχνικός διευθυντης ,μιλάει με τον ΠΑΟΚ μου φαίνεται περιέργο.Με το καλό να πάει στην Μπεσικτας .john4serres έγραψε:εχει παιξει 16 απο τα 17 ματς.ABALAEA2 έγραψε:Τον Σκαριόνε εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω. Διαβάζοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και 2 μήνες έκανα την αναζήτηση μου και κατέληξα ότι θα τον ήθελα, αλλά με τίποτα στα λεφτά που ακούγονται. Εγώ θα έδινα 500χιλ max το χρόνο. Και εξηγούμαι. 1,5 εκ το χρόνο plus εφορία πας στα 2,5 ετησίως. Με αυτά τα λεφτά φέρνεις μεγάλο αστέρι και εξελίξιμο. Επίσης ο παίκτης είναι 30 χρονών (δεν διαφωνώ απαραίτητα με την ηλικία γιατί δύο χρόνια μπορεί να τα έχει σε top επίπεδο), δεν το έχει με τις ασίστ - ο λόγος που θες δεκάρι -, ενώ είναι και ντεφορμέ καθώς στα τελευταία ματς της Κατσίμπασα δεν αγωνίζεται 90λεπτο, ενώ έχει ξεκινήσει και ματς από τον πάγκο.
οκτω 90λεπτα
μ.ο. συμμετοχης 80λεπτά
4 γκολ , 0 ασσιστ
μαζι με 10αρι ολκης κ κραμαριτς
θελω κ αυτον τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ
http://www.transfermarkt.co.uk/giannis- ... ler/128931
Απο ποτε τα γατια ειναι παιχταραδες;
Ο Κουτσιανικουλης ειναι καλυτερος απο δαυτον και δεν κανω καθολου πλακα.
θεωρώ ότι ο Βίτορ θα ανανεώσει. βασικά το έχω σχεδόν σίγουρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το PAOKVoice ο Tudor έχει αποφασίσει ότι το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ και αυτό θα ακολουθήσει από δω και μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζονται μόνο 2 στόπερ σε κάθε αγώνα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει 4 (Vitor, Costa, Μαλεζάς Τζαβέλλας) πιθανόν να μην γίνει τώρα μεταγραφή παίκτη στη θέση αυτή, κάτι που ανάγεται στην καλοκαιρινή περίοδο όταν θα λήξουν τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων, για τα οποία θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα ανανεωθούν.
κατα τα άλλα, αφήνει μαλεζά εκτός 18αδας αύριο, κόστα λενε φεύγει... λες να κινηθούμε απο τώρα πχ για χατζησαϊα και το καλοκαίρι να κάνουμε μια ακόμα κίνηση ηγετικού σεντερ μπακ;;;
είχαν πει για αρκετές αλλαγές στην άμυνα το καλοκαίρι και λογικά, ανάλογα και με την εξέλιξη του γιαννούλη μπορεί να παμε και για ένα ακόμα φερέλπη λογικά αρ. μπακ...
στο 10 τώρα, θεωρώ ότι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα έχει ο παίχτης θα είναι πάσα, ομαδικότητα, καλά στημένα, συμμετοχή στο αμυντικό παιχνίδι και καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα.
τέλος, αν ένας απο όλους τους παίχτες που ποστάρατε/ποσταρα μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι δάυτος ο γιοργκενσεν της κοπεγχαγης που στα βίντεο ήμουν καπως έτσι
ε οχι κ χειροτερος του κουτσια..παιχταρα ειναι κατα τη γνωμη μουobanebane έγραψε:Απο ποτε τα γατια ειναι παιχταραδες;
- kataramenos5
Παικταρας που στα 25 του παει στην αραπια δεν υφισταται._gergeo4 έγραψε:μαζι με 10αρι ολκης κ κραμαριτς![]()
θελω κ αυτον τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ
Κι εγω τον γουσταρα, αλλα απ οτι φαινεται δε θελει να ζοριζεται.
-
panpangr77
Παικταράς αλλα εμένα με εχει πιάσει μια αρνητικοτητα ,μαλλον λόγω του πυρετου που έχω .K_geo έγραψε:θεωρώ ότι ο Βίτορ θα ανανεώσει. βασικά το έχω σχεδόν σίγουρο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το PAOKVoice ο Tudor έχει αποφασίσει ότι το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ και αυτό θα ακολουθήσει από δω και μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζονται μόνο 2 στόπερ σε κάθε αγώνα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει 4 (Vitor, Costa, Μαλεζάς Τζαβέλλας) πιθανόν να μην γίνει τώρα μεταγραφή παίκτη στη θέση αυτή, κάτι που ανάγεται στην καλοκαιρινή περίοδο όταν θα λήξουν τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων, για τα οποία θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα ανανεωθούν.
κατα τα άλλα, αφήνει μαλεζά εκτός 18αδας αύριο, κόστα λενε φεύγει... λες να κινηθούμε απο τώρα πχ για χατζησαϊα και το καλοκαίρι να κάνουμε μια ακόμα κίνηση ηγετικού σεντερ μπακ;;;![]()
![]()
είχαν πει για αρκετές αλλαγές στην άμυνα το καλοκαίρι και λογικά, ανάλογα και με την εξέλιξη του γιαννούλη μπορεί να παμε και για ένα ακόμα φερέλπη λογικά αρ. μπακ...
στο 10 τώρα, θεωρώ ότι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα έχει ο παίχτης θα είναι πάσα, ομαδικότητα, καλά στημένα, συμμετοχή στο αμυντικό παιχνίδι και καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα.
τέλος, αν ένας απο όλους τους παίχτες που ποστάρατε/ποσταρα μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι δάυτος ο γιοργκενσεν της κοπεγχαγης που στα βίντεο ήμουν καπως έτσι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και θα μου άρεσε σαν κίνηση πέρα απο το 10αρι...
Νομιζω για δεκάρι θα ψωνίσουμε απο εκει που ξέρουμε
Μάλλον θα ψωνίσουμε απο εκει που ξέρουμε
http://www.transfermarkt.co.uk/ibrahim- ... eler/62337
τι τις θέλουμε τις μεταγραφές, όταν μέσα σε ένα 6μηνο, έχουμε βγάλει άχρηστους τους μισούς και βάλε του καλοκαιριού;
Να μην έρθει κανείς, να φύγουν όλοι.
Να μην έρθει κανείς, να φύγουν όλοι.