Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από joshua »

Παντως και εγω πιο πολλες πιθανοτητες δινω να αποκτηθει εκτος του επιτελικου και ενας πολυθεσιτης επιθετικος παρα στοπερ,ειδικα αν ερθουν μεχρι τελος του μηνα 2-3 καλα αποτελεσματα ακομα με 4δα στην αμυνα.Εξαιρειται η περιπτωση αποχωρησης καποιου απο τους υπαρχοντες.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Α ρε Νικολάκη Αλαβάντα να μην είσαι 25 χρόνων τώρα...Κι έναν τύπου Μπότσιεκ για φορ

Ρε θηριο εισαι πιο μεγαλος απο τον Νικολα;Οντως πολυ καλος ο Μποτσιεκ αλλα κ ο Μιετσελ(ΠΑΙΚΤΟΥΡΕΣ).
Νομιζω οτι το δεκαρι εκτος των αλλων χαρακτηριστικων που ειπατε για μενα πρεπει να ειναι καλος σε σουτ κ στημενα(κορνερ-φαουλ)στα οποια εχουμε προβλημα φετος.
Εναν τυπου Βαν-Ροι(βρ@μοσουτο),επι Χααν οποιοι θυμουνται.Εμενα παντως για τα λεφτα του 500 χιλ,ο Ρουμανος ο Μπουντεσκου εχει αυτα τα στοιχεια κ με μεταπωλητικη αξια,νομιζω 26 στα 27 πρεπει να ειναι. :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το PAOKVoice ο Tudor έχει αποφασίσει ότι το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ και αυτό θα ακολουθήσει από δω και μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζονται μόνο 2 στόπερ σε κάθε αγώνα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει 4 (Vitor, Costa, Μαλεζάς Τζαβέλλας) πιθανόν να μην γίνει τώρα μεταγραφή παίκτη στη θέση αυτή, κάτι που ανάγεται στην καλοκαιρινή περίοδο όταν θα λήξουν τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων, για τα οποία θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα ανανεωθούν.
Μααααλιστα...που είναι ο Κόστα; Μέχρι να επανέλθει τα λέμε. Τραυματισμούς δεν έχει; τιμωρίες δεν έχει;

4-2-3-1 με τον Πέλκα; ή μήπως εννοούν 4-3-2-1 με 2 στα άκρα και χωρiς Πέλκα; Γιατί το να πάει σε 4-3-2-1 είναι πιο φυσιολογικό στο 3-5-2 που παίζεμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Costa επανέρχεται γρήγορα, πιθανόν να είναι στην αποστολή με την Ξάνθη ή την ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Οπως και να χει δεν βλέπω καμμιά λογική στο σκεπτικό αυτό, είπαμε να έρθει ποιοτικό στόπερ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να βλετιωθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Τώρα αν μας λένε, "δεν πειράζει, έχουμε" ειδικά όταν θα πρέπει να ψάχνουμε για τουλάχιστον ένα αν όχι δύο το καλοκαίρι μου φαίνεται περίεργο.

Ε φέρτε και κάποιον από την Κ-20 αν κολλήσετε, δεν τρέχει και τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν οι 2 στόχοι που μας έχουν μείνει χαθούν στα στημένα στα οποία είμαστε τραγωδία (και σ αυτό φταίνε και οι τερματοφύλακες φυσικά), τότε θα ψάχνουμε πάλι γιατί δεν αποκτήθηκε ένα κανονικό σεντερ μπακ. Θεωρώ ότι μόνον ο Στέλιος είναι κανονικό σεντερ μπακ που θα ανέβει μόνον αν του βάλεις δίπλα του έναν ποιοτικό παίκτη.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ABALAEA2 έγραψε:Τον Σκαριόνε εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω. Διαβάζοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και 2 μήνες έκανα την αναζήτηση μου και κατέληξα ότι θα τον ήθελα, αλλά με τίποτα στα λεφτά που ακούγονται. Εγώ θα έδινα 500χιλ max το χρόνο. Και εξηγούμαι. 1,5 εκ το χρόνο plus εφορία πας στα 2,5 ετησίως. Με αυτά τα λεφτά φέρνεις μεγάλο αστέρι και εξελίξιμο. Επίσης ο παίκτης είναι 30 χρονών (δεν διαφωνώ απαραίτητα με την ηλικία γιατί δύο χρόνια μπορεί να τα έχει σε top επίπεδο), δεν το έχει με τις ασίστ - ο λόγος που θες δεκάρι -, ενώ είναι και ντεφορμέ καθώς στα τελευταία ματς της Κατσίμπασα δεν αγωνίζεται 90λεπτο, ενώ έχει ξεκινήσει και ματς από τον πάγκο.
εχει παιξει 16 απο τα 17 ματς.
οκτω 90λεπτα
μ.ο. συμμετοχης 80λεπτά
4 γκολ , 0 ασσιστ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

john4serres έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:Τον Σκαριόνε εγώ προσωπικά δεν τον ξέρω. Διαβάζοντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ εδώ και 2 μήνες έκανα την αναζήτηση μου και κατέληξα ότι θα τον ήθελα, αλλά με τίποτα στα λεφτά που ακούγονται. Εγώ θα έδινα 500χιλ max το χρόνο. Και εξηγούμαι. 1,5 εκ το χρόνο plus εφορία πας στα 2,5 ετησίως. Με αυτά τα λεφτά φέρνεις μεγάλο αστέρι και εξελίξιμο. Επίσης ο παίκτης είναι 30 χρονών (δεν διαφωνώ απαραίτητα με την ηλικία γιατί δύο χρόνια μπορεί να τα έχει σε top επίπεδο), δεν το έχει με τις ασίστ - ο λόγος που θες δεκάρι -, ενώ είναι και ντεφορμέ καθώς στα τελευταία ματς της Κατσίμπασα δεν αγωνίζεται 90λεπτο, ενώ έχει ξεκινήσει και ματς από τον πάγκο.
εχει παιξει 16 απο τα 17 ματς.
οκτω 90λεπτα
μ.ο. συμμετοχης 80λεπτά
4 γκολ , 0 ασσιστ
Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι , Έλληνα μάνατζερ που εκπροσωπει τον ΠΑΟΚ και οχι ο τεχνικός διευθυντης ,μιλάει με τον ΠΑΟΚ μου φαίνεται περιέργο.Με το καλό να πάει στην Μπεσικτας .
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μαζι με 10αρι ολκης κ κραμαριτς :D :D θελω κ αυτον τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ

http://www.transfermarkt.co.uk/giannis- ... ler/128931
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απο ποτε τα γατια ειναι παιχταραδες;
Ο Κουτσιανικουλης ειναι καλυτερος απο δαυτον και δεν κανω καθολου πλακα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Σύμφωνα με το PAOKVoice ο Tudor έχει αποφασίσει ότι το 4-2-3-1 ταιριάζει καλύτερα στον ΠΑΟΚ και αυτό θα ακολουθήσει από δω και μπρος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνίζονται μόνο 2 στόπερ σε κάθε αγώνα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει 4 (Vitor, Costa, Μαλεζάς Τζαβέλλας) πιθανόν να μην γίνει τώρα μεταγραφή παίκτη στη θέση αυτή, κάτι που ανάγεται στην καλοκαιρινή περίοδο όταν θα λήξουν τα συμβόλαια των δύο Πορτογάλων, για τα οποία θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα ανανεωθούν.
θεωρώ ότι ο Βίτορ θα ανανεώσει. βασικά το έχω σχεδόν σίγουρο.

κατα τα άλλα, αφήνει μαλεζά εκτός 18αδας αύριο, κόστα λενε φεύγει... λες να κινηθούμε απο τώρα πχ για χατζησαϊα και το καλοκαίρι να κάνουμε μια ακόμα κίνηση ηγετικού σεντερ μπακ;;; :roll: :roll:

είχαν πει για αρκετές αλλαγές στην άμυνα το καλοκαίρι και λογικά, ανάλογα και με την εξέλιξη του γιαννούλη μπορεί να παμε και για ένα ακόμα φερέλπη λογικά αρ. μπακ...

στο 10 τώρα, θεωρώ ότι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα έχει ο παίχτης θα είναι πάσα, ομαδικότητα, καλά στημένα, συμμετοχή στο αμυντικό παιχνίδι και καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα.

τέλος, αν ένας απο όλους τους παίχτες που ποστάρατε/ποσταρα μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι δάυτος ο γιοργκενσεν της κοπεγχαγης που στα βίντεο ήμουν καπως έτσι :o :shock: :o :shock: :o :roll: και θα μου άρεσε σαν κίνηση πέρα απο το 10αρι...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

obanebane έγραψε:Απο ποτε τα γατια ειναι παιχταραδες;
Ο Κουτσιανικουλης ειναι καλυτερος απο δαυτον και δεν κανω καθολου πλακα.
ε οχι κ χειροτερος του κουτσια..παιχταρα ειναι κατα τη γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gergeo4 έγραψε:μαζι με 10αρι ολκης κ κραμαριτς :D :D θελω κ αυτον τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ

http://www.transfermarkt.co.uk/giannis- ... ler/128931
Παικταρας που στα 25 του παει στην αραπια δεν υφισταται._
Κι εγω τον γουσταρα, αλλα απ οτι φαινεται δε θελει να ζοριζεται.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

K_geo έγραψε:
θεωρώ ότι ο Βίτορ θα ανανεώσει. βασικά το έχω σχεδόν σίγουρο.

κατα τα άλλα, αφήνει μαλεζά εκτός 18αδας αύριο, κόστα λενε φεύγει... λες να κινηθούμε απο τώρα πχ για χατζησαϊα και το καλοκαίρι να κάνουμε μια ακόμα κίνηση ηγετικού σεντερ μπακ;;; :roll: :roll:

είχαν πει για αρκετές αλλαγές στην άμυνα το καλοκαίρι και λογικά, ανάλογα και με την εξέλιξη του γιαννούλη μπορεί να παμε και για ένα ακόμα φερέλπη λογικά αρ. μπακ...

στο 10 τώρα, θεωρώ ότι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα έχει ο παίχτης θα είναι πάσα, ομαδικότητα, καλά στημένα, συμμετοχή στο αμυντικό παιχνίδι και καλή κίνηση χωρίς τη μπάλα.

τέλος, αν ένας απο όλους τους παίχτες που ποστάρατε/ποσταρα μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι δάυτος ο γιοργκενσεν της κοπεγχαγης που στα βίντεο ήμουν καπως έτσι :o :shock: :o :shock: :o :roll: και θα μου άρεσε σαν κίνηση πέρα απο το 10αρι...
Παικταράς αλλα εμένα με εχει πιάσει μια αρνητικοτητα ,μαλλον λόγω του πυρετου που έχω .
Νομιζω για δεκάρι θα ψωνίσουμε απο εκει που ξέρουμε
Μάλλον θα ψωνίσουμε απο εκει που ξέρουμε
http://www.transfermarkt.co.uk/ibrahim- ... eler/62337
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

τι τις θέλουμε τις μεταγραφές, όταν μέσα σε ένα 6μηνο, έχουμε βγάλει άχρηστους τους μισούς και βάλε του καλοκαιριού;
Να μην έρθει κανείς, να φύγουν όλοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”