33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Tolaros »

danirifle έγραψε:
Καπετάνιος έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: εγω προσωπικα δεν εχω δει πιο καυλωτικο πανηγυρισμο απο κλαους με γαβρο.
Μουσλι στη Πολη!
βιέρι μέσα στο βάζελο
Βιέρι κ στο τηγάνι στο κύπελλο μπροστά στους απόγονους
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

262 παιχνίδια 102 γκολ 32 ασσιστ!!! Βρείτε κάποιον καλύτερο στην Σούπερ Λίγδα!!!

Κάτω τα χέρια απ τον αρχηγό του ΠΑΟΚ!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Ο Κλαους κατα τη γνωμη μου αποτελει κεφάλαιο της ομαδας.

οχι μονο για τις επιδοσεις του που εστω με λαθη και αστοχιες τον κατατασσουν στους κορυφαιους στην Ελλαδα, αλλα επειδη αποτελει σημαια και παραδειγμα προς καθε νεο παιδι απο τα χιλιαδες που βρισκονται στις ακαδημιες μας!
Σπλαχνο απο τα σπλαχνα μας, αποτελει στοχο και προτυπο για καθε μικρο ΠΑΟΚτσακι που θελει και μαχεται να φθασει ψηλα, στην πρωτη ομαδα και να πανηγυριζει γκολ με την ασπρομαυρη φανελλα!

ο Κλαους ισως δεν ηταν στην καλυτερη βραδυά του, αλλα εαν το εξετασουμε το ζητημα πιο σφαιρικα, ενας επιθετικος χρειαζεται και ενα καλο κεντρο για να τον τροφοδοτει (κατι που δεν ειχαμε στον ιδιο βαθμο με φετος κατα τη ταπεινη μου γνωμη), αλλα και εναν ακομα ποιοτικο και αποτελεσματικο επιθετικο, ωστε να δημιουργηθει συναγωνισμος και άμιλλα για το καλο της ομαδας και των παικτων.

Εαν λοιπον γινει η κινηση για αποκτηση επιθετικου, θα αποτελεσει ως κινηση εναν πολλαπλασιαστικο παραγοντα, και ως προς τη προσθηκη, αλλα και ως προς τον Κλαους.
Φετος πιστευω θα ειναι η χρονια του, πιο ωριμος, πιο μεστός, και με συναγωνισμο, παρα την ατυχια του σε ενα ματς, εστω και κρισιμο.Πιθανοτατα το πιστευουν και αλλοι αυτο, και γιαυτο βλεπουμε τοση επιθεση ''αγαπης'' απο διαφορα μμε...

Προστατεψτε τους παικτες, προστατεψτε τον ΠΑΟΚ μας!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφου μεσες ακρες συμφωνουμε οτι χρειαζεται ενα ακομα φορ με αλλα χαρακτ., οχι για να φυγει ο Κλαους αλλα να συμπληρωθει γιατι δεν αφηνουμε το τοπικ στην ησυχια του ?Τα παμε ολα νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

falconakis έγραψε:262 παιχνίδια 102 γκολ 32 ασσιστ!!! Βρείτε κάποιον καλύτερο στην Σούπερ Λίγδα!!!

Κάτω τα χέρια απ τον αρχηγό του ΠΑΟΚ!!!

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Ναι, αλλά έχει και 65 τατουάζ αφού..
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν φταιει ο κλαους
εχει συυγκεκριμενα θετικα χαρακτηριστικα και συγκεκριμενα αρνητικα(ας δουλεψει και λιγο),ασφαλως και να μεινει

στην διοικηση τα παραπονα σας αν θελετε παιχταρα μπροστα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

kataramenos5 έγραψε:Αφου μεσες ακρες συμφωνουμε οτι χρειαζεται ενα ακομα φορ με αλλα χαρακτ., οχι για να φυγει ο Κλαους αλλα να συμπληρωθει γιατι δεν αφηνουμε το τοπικ στην ησυχια του ?Τα παμε ολα νομιζω.
:pano:
Άβαταρ μέλους
deadmoon

Δημοσίευση από deadmoon »

Κάπου μέσα, πήρε το μάτι μου το εξής : Να πουλήσουμε το Φακούντο 3εκ (!!!) και μ' αυτά τα λεφτά να πάρουμε ένα φορ...(κάποιος είπε και για 600.000)...
Μήπως θυμάστε τι προτάσεις είχε, πόσα λεφτά πήραμε και πού τελικά πήγε ;
Τζάμπα στην Καμπάλα...

PS : Κλάους, γράψ' τους στ' αρχίδια σου όλους και συνέχισε να κάνεις αυτό που καλά ξέρεις. :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

deadmoon έγραψε:Κάπου μέσα, πήρε το μάτι μου το εξής : Να πουλήσουμε το Φακούντο 3εκ (!!!)

Εδω μεσα το διαβασες αυτο;
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

Τα αναλυτικά στατιστικά του Κλάους όπως τα υπολόγισα σύμφωνα με τα νούμερα που μου εμφανίζει το transfermarkt. Επειδή θεωρώ ότι ουσιαστικά η καταξίωση και η καθιέρωση του στη βασική εντεκάδα ξεκινά από τη στιγμή που επέστρεψε από το δανεισμό του στις Σέρρες ξεκινώ την ανάλυση από τη σεζόν 2010/11.

ΣΕΖΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΓΚΟΛ ΛΕΠΤΑ ΕΥΣΤΟΧΙΑ
10/11 28 7 1480' 1 γκολ/211 λεπτά ή 2.3 παιχνίδια
11/12 45 17 3882' 1 γκολ/228 λεπτά ή 2.5 -//-
12/13 42 23 3480' 1 γκολ/151 λεπτά ή 1.7 -//-
13/14 47 17 3655' 1 γκολ/215 λεπτά ή 2.4 -//-
14/15 41 18 3238' 1 γκολ/180 λεπτά ή 2 -//-
15/16 39 15 2569' 1 γκολ/171 λεπτά ή 1.9 -//-

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Εγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν πως με τον Κλάους για βασικό φορ πρωτάθλημα πολύ δύσκολα θα πάρουμε αλλά όχι και να πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Μπορεί όλοι μας να βλέπουμε ότι έχει χτυπητές αδυναμίες όπως έλλειψη τρίπλας, σουτ ή ταχύτητας αλλά αυτό δεν τον κάνει τελείως άχρηστο γιατί έχει ένα ταλέντο, ξέρει να παίρνει θέση μέσα στην περιοχή και να τσιμπάει τη μπάλα με πολύ μεγάλη ευστοχία πράγμα σπάνιο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτό για μένα τον κάνει έναν εξαιρετικό φορ ειδικών συνθηκών, δηλαδή θα μπορούσε π.χ. να ξεκινάει απέναντι σε ομάδες με άμυνα ταμπούρι που τους σφυροκοπάμε ή να μπαίνει αλλαγή σε αγώνες που στραβώνει το σκορ και θέλουμε να φορτώσουμε την επίθεση με ενδεχόμενη αλλαγή συστήματος δίπλα στον βασικό μας φορ. Γι' αυτό πρέπει να αποκτηθεί ένας σοβαρός επιθετικός που να έχει όλο το πακέτο που λείπει από τον Κλάους και να ξέρει να παίζει και στα πλάγια. Προτιμώ να πέσει ο Κλάους στα μισά γκολ γιατί δεν με ενδιαφέρει πόσα θα βάλει αλλά ότι αν του έρθει η μπάλα εκεί που θέλει θα το βάλει και ο φορ που θα έρθει (αν και θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ αλλά ΠΑΟΚ είσαι) να κάνει το λιγότερο 20 γκολ. Αν κάνει και ο Κλάους άλλα 10αριά γκολ, βάλουν άλλα τόσα τα έξτρεμ σου, βάλει κανένα και ο Βαρέλα που βλέπω ότι το έχει, βάλε μέσα και όσα γκολ δώσουν και οι υπόλοιποι και το πρωτάθλημα το έχω για πλάκα.

Αυτά από εμένα...
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Κανείς δεν τον βγάζει αχρηστο, ίσα ίσα εκτιμάμε την προσφορά του όλα αυτά τα χρονια με όλα τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα που έχει ως παίκτης. Αλλά όπως και να το κάνουμε η ομας χρειάζεται σύγχρονο ολοκληρωμένο επιθετικό με ταχύτητα και ατομική ενέργεια και με πολυπλευρα χαρακτηριστικά.
Και βασικα έναν παίκτη που δεν θα είναι απόλυτα εξαρτημενος από τους συμπαίκτες του, αλλά αντιθέτως οι συμπαίκτες του θα εξαρτώνται περισσότερο από αυτόν.
Αυτό θα είναι καλό και για τον ίδιο τον Κλάους που μέσα από έναν συγκεκριμένο και πιο περιορισμένο ρόλο μπορει να αποδειχθεί πιο χρήσιμος απ' ότι σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Παρ 05 Αύγ 2016, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτο και ξεκολληστε..

Κριτικη να γίνεται, στηριξη να υπαρχει, τα 2 ακρα να σταματησουν απλα!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μετά τις σημερινές φωτογραφίες με τα τσιγάρα και τα ποτάκια στη Χανιώτη, για μένα έχεις τελειώσει.
Ελπίζω οι ακαδημίες στο μέλλον να βγάζουν πραγματικούς αρχηγούς με κάκαλα και προσωπικότητα και όχι κλαρίνα της Μυκόνου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν βρίσκω κακό να πάει ένας ποδοσφαιριστής μας για μπάνιο στον ελεύθερό του χρόνο...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Οκ οτι καπνίζει το ξέρουν και οι πέτρες εδώ και χρόνια, δεν είναι ωραία σαν εικονα να βλέπεις τον αρχηγό της ομάδας σου να καπνίζει. Αυτός είναι ο Κλαους δεν πρόκειται να αλλάξει. Πάρτε έναν επιθετικό με κακαλα να κάθεται στον πάγκο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”