Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από ZamanFou »

Το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για την ηττα σημερα το εχεις εσυ αλλα και αυτο μεσα στο κολπο ειναι..
Μαγκες το ποδοσφαιρο στην πραγματικοτητα δεν ειναι σαν το manager που παιζετε..
Και θα χασει το ματσ απο τον αντιπαλο προπονητη και αστοχες αλλαγες θα κανει και κανα λαθος στην διαχειριση του υλικου μπορει να γινει διοτι πολυ απλα ειναι απειρος στους παγκους..Τοοοοσο απλο..!!
Ο τουντορ ηρθε για να κανει ονομα στον ΠΑΟΚ και αυτο θα γινει το θελετε ή οχι..!!Και μαζι με το ονομα του τουντορ θα μεγαλωσουν και οι επιτυχιες του ΠΑΟΚ μας..

Ξερει ο αρνεσεν :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Α και επειδή το ξεχασα, να σημειωσω οτι κλεισαμε το ματς με 2 αλλαγες και παροτι πιεζαμε για 2ο γκολ (ο σαντος πχ θα κλειδωνε το Χ και ο,τι εβγαινε μπροστά) , ο γκολασα ειχε χασει δυναμεις και η ενεργεια του χαριση μαλλον ηταν αναγκαια απο ενα σημειο και μετα..

Χρειαζομαστε περισσοτερη σταθεροτητα μες στο 90λεπτο, με ενα καλο ημιωρο ανα ματς δεν ειναι ευκολο να κερδιζεις..,
Παρουσιαζουμε αρκετες μεταπτωσεις οχι μονο απο παιχνιδι σε παιχνιδι,αλλα και απο ημιχρονο σε ημιχρονο, κατι που εν μερει ειναι φυσιολογικο σε μια νεα ομαδα και ιδιως οταν πολλοι παικτες εχουν δειξει οτι δε εχουν τον απαιτουμενο βαθμο συγκεντρωσης..
Θελει ν'αποκτησουμε περισσοτερα καλα διαστηματα και να διατηρουμε ενεργεια-παθος-συγκεντρωση, ειδικα στα κρισιμα σημεια..

Anw, τα παθηματα ας γινονται μαθηματα,
οπως φανηκε οτι προσπαθησε μετα τον ηρακλη να βελτιωσει καποια θεματα νοοτροπιας και χτυπηματα στα στημενα..
Χρειαζεται κι αλλη προσπαθεια, και ξερω οτι θα το κανει..
Απλα ειναι σημαντικο να βελτιωσει και το κοουτσαρισμα του εν ωρα αγωνα ;)
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

gergeo4 έγραψε:433 ολσεν-κιτσιου-βιτορ-μαλεζας-λεοβατς-τσιμιροτ-σαμπο-πελκας-γκαρυ-μακ-μπερμπα,...
να αγιασει το στομα σου,αλλα αντι Σαμπο βαλε Τζιολη.Μας ταιριαζει το 4-3-3 τοσο πολυ.Ειναι κριμα για την ομαδα να αδικει τον εαυτο της.

-Για τερμα ειτε Γλυκος ειτε Ολσεν για μενα πλεον ειναι το ιδιο.Δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτον τον τομεα.
-Τις 2 θεσεις center back πρεπει να τις μοιραζονται οι Μαλεζας,Βιτορ,Τζαβελλας.
-Λεοβατς-Κιτσιου δεξια και αριστερα στα μπακ με Κωνσταντινιδη-Σκονδρα αλλαγες
-Στα χαφ βαζεις τον Τζιολη για κλεψιματα και ηρεμια στο παιχνιδι,Τσιμιροτ/Γκολασα(θα βαζα και Σαμπο αλλα το παιδι δεν κανει) σε πιο δημιουργικο ρολο και Πελκα/Γκολασα 10αρι.
-Ο Μακ και ο Γκαρυ επιβαλεται να παιζουν ΜΟΝΟ εξτρεμ,διοτι ειναι σαιτες,αλλα στα τελειωματα δεν το χουν και εχει αποδεδειχτει πολλακις .Φυσικα θα δινουν της απαραιτητες βοηθειες με τρεξιματα και αλληλοκαλυψεις οπως γινοταν επι Σαντος
-Φορ Κλαους -Μπερμπατοφ για παστελωμα με τροφοδοτησεις απο Μακ-Ροντριγκεζ-Λεοβατς-Κιτσιου στις πτερυγες,αλλα και Μακ-Τσιμιροτ απο αξονα

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Τούντορα, το παιχνίδι σήμερα το έχασες εσύ.
Στην απειρία σου καταλογίζεται η τόση επιθετικότητα στο ματς. Όταν έχεις να παίξεις με αντιπάλους που λίγο πολύ έχουν την τακτική και μπορούν να σου κάνουν γκολ, τότε στο 0-1 παίζεις έξυπνα.
Δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό που κρατάω είναι πως το πάθος σου είναι μεγαλύτερο από την κρίση σου..
Σε παιχνίδια με αδύναμους αντιπάλους, βοηθάει. Σε παιχνίδια όπως το σημερινό, όχι.
Θα μάθεις στην πορεία πως την νίκη την δίνει η άμυνα.

Υγ. Είναι αδιανόητο παίχτης που διακρίθηκε στο ψηλό παιχνίδι, να μην μπορεί να προπονήσει την ομάδα του στα στημένα. :evil:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O Rodriguez απ' τη στιγμή που μπήκε ως wing back, είτε δεξιά είτε αριστερά, είναι από τους καλύτερους παίκτες.
Ο Μακ ως κρυφός φορ μέχρι στιγμής, είναι πιο επικίνδυνος και καλός από ότι ήταν πέρσι ολόκληρη χρονιά ως εξτρέμ.
Τώρα το πώς επιβάλλεται να παίζουν αυτοί οι 2 ΜΟΝΟ ως εξτρέμ δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Duke_Rolson

Δημοσίευση από Duke_Rolson »

Alastor έγραψε:
gergeo4 έγραψε:433 ολσεν-κιτσιου-βιτορ-μαλεζας-λεοβατς-τσιμιροτ-σαμπο-πελκας-γκαρυ-μακ-μπερμπα,...
να αγιασει το στομα σου,αλλα αντι Σαμπο βαλε Τζιολη.Μας ταιριαζει το 4-3-3 τοσο πολυ.Ειναι κριμα για την ομαδα να αδικει τον εαυτο της.

-Για τερμα ειτε Γλυκος ειτε Ολσεν για μενα πλεον ειναι το ιδιο.Δεν υπαρχει σωτηρια σε αυτον τον τομεα.
-Τις 2 θεσεις center back πρεπει να τις μοιραζονται οι Μαλεζας,Βιτορ,Τζαβελλας.
-Λεοβατς-Κιτσιου δεξια και αριστερα στα μπακ με Κωνσταντινιδη-Σκονδρα αλλαγες
-Στα χαφ βαζεις τον Τζιολη για κλεψιματα και ηρεμια στο παιχνιδι,Τσιμιροτ/Γκολασα(θα βαζα και Σαμπο αλλα το παιδι δεν κανει) σε πιο δημιουργικο ρολο και Πελκα/Γκολασα 10αρι.
-Ο Μακ και ο Γκαρυ επιβαλεται να παιζουν ΜΟΝΟ εξτρεμ,διοτι ειναι σαιτες,αλλα στα τελειωματα δεν το χουν και εχει αποδεδειχτει πολλακις .Φυσικα θα δινουν της απαραιτητες βοηθειες με τρεξιματα και αλληλοκαλυψεις οπως γινοταν επι Σαντος
-Φορ Κλαους -Μπερμπατοφ για παστελωμα με τροφοδοτησεις απο Μακ-Ροντριγκεζ-Λεοβατς-Κιτσιου στις πτερυγες,αλλα και Μακ-Τσιμιροτ απο αξονα

:nairepaok:
Συγνώμη, αλλά το πρόβλημα είναι η νοοτροπία. Όχι τα πρόσωπα.
Επι Σάντος θα μπορούσε η εντεκάδα να είναι αλλαγμένη κατά τα 3/4, αλλά η φιλοσοφία παρέμενε..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Duke_Rolson έγραψε: Υγ. Είναι αδιανόητο παίχτης που διακρίθηκε στο ψηλό παιχνίδι, να μην μπορεί να προπονήσει την ομάδα του στα στημένα. :evil:
Οταν τα στημενα ειναι μαν2μαν, ειναι καθαρα ατομικη ευθυνη και θεμα συγκεντρωσης-IQ..
Οκ, θα καργιολισει οταν δεν κανουν επαρκες block out στον αντιπαλο, θα βρισει οταν χανουν τη συγκεντρωση τους αλλα οταν κατι επαναλαμβανεται με οδυνηρο τροπο,
το μονο ουσιαστικο που μπορει να κανει ειναι να στειλει στον παγκο τη μια αιτια του κακου..
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εντάξει ρε αγόρι να σε στηρίξω.Μου αρέσει ο τρόπος που θες να παίξει η ομάδα.Αλλά δεν έχεις τα υλικά...Και η επιμονή σου τσακίζει...Έχω όμως απορίες...Εφόσον θες να είσαι δίκαιος και να παίζουν αυτοί που είναι καλά και αυτοί που είναι έτοιμοι πες μου κάτι.Είναι καλά ή είναι έτοιμοι ο Κόστα,ο Λέοβατς,ο Κλάους,ο Σάμπο και τόσο καιρό που ήταν ο Όλσεν?Όχι για να καταλάβω.Αλλά και να με κράξουν όλα τα αδέρφια εμένα κάτι αρχίζει να μην μ αρέσει...Ο συνδυασμός να παίζουν κάποιοι γιατί ''πρέπει'' να παίζουν,να τους κράζω μετά από κάθε ματς και το γεγονός ότι το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο (κάτι πολύ βασικό που κάποιοι ίσως δεν το θυμούνται) μου δείχνει πρώτα κάλυψη στον κώλο μας και την καριέρα μας και μετά όλα τ' άλλα....κι αυτό δεν μ αρέσει καθόλου...μακάρι να με βγάλεις ψεύτη... :?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχετε κολησει καποιοι με την αλλαγη ζαιρο,Κλαους.Εγω δινω απολυτο δικιο στον Κροατη ο οποιος εδω και καιρο ψαχνει απεγνωσμενα εναν παικτη να εχει το γκολ.Ο ΠΑΟΚ παραγει φασεις σε καθε παιχνιδι αλλα αν καποιος ψαξει τις τελικες μας οι περισσοτερες απο αυτες ειναι τραγικες.Ζαιρο,Πελκας,Ροντριγκεζ ακομα και ο Μακ βλεπουν τερμα και βγαζουν σπυρακια,ενα σουτ της προκοπης βλεπουμε σπανια,καλες ειναι οι τριπλες και τα τσαλιμια αλλα τα αποτελεσμετα φερνει η ουσια στο παιχνιδι και αν δεν πρεπει να βαλει τον πρωτο σκορερ της ομαδας,τον μονο που εχει θεωρητικα καλα τελειωματα οπως ειπε και ο ιδιος ποιον να βαλει;Μια αλλαγη σε 4-3-3 θα βοηθουσε ισως για να ταιστει πιο ορθολογικα ο Κλαους αλλα καλως η κακως επιμενει σε αλλες διαταξεις.εγω λεω καλως,το ξεραμε οταν τον πηραμε οτι αυτες χρησιμοποιουσε παντα ας του περναμε τα καταλληλα εργαλεια και εγω επιςης λεω οτι αν δεν γινουν οι αναγκαιες κινησεις τον γεναρη στο τελος θα την πληρωσει αυτος χωρις να φταιει.Πειτε μου ρε παλικαρια,οσον αφορα ουσια και τελικες ο Ζαιρο ως φορ τι εχει κανει ακριβως και σας ελειψε τοσο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιστεύω ότι με 4-3-3 θα είμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή η βασική αιτία που δεν κερδίζουμε. Η άμυνα μας μπάζει από παντού και εάν δεν βελτιωθούμε στον τομέα αυτό θα δούμε πολλά παιχνίδια όπου θα είμαστε μια κλάση ανώτεροι και θα τα χάνουμε. Όπως επίσης και το ότι δεν δίνουμε ασίστ όταν πρέπει με κύριο υπεύθυνο τον Μακ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Josh την απαντηση σου για το Ζαιρο νομιζω θα την παρεις απ'τις εμφανισεις του στα πρωτα ματς που στηριχθηκε, με Κρασνονταρ (δες τη φαση στο 67' με Sabo), με βαζελο αλλα και με Πανθρακα που στο 1ο ηταν ο μοναδικος που κινουνταν μπροστα..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Μια αλλαγη σε 4-3-3 θα βοηθουσε ισως για να ταιστει πιο ορθολογικα ο Κλαους αλλα καλως η κακως επιμενει σε αλλες διαταξεις.εγω λεω καλως,το ξεραμε οταν τον πηραμε οτι αυτες χρησιμοποιουσε παντα ας του περναμε τα καταλληλα εργαλεια και εγω επιςης λεω οτι αν δεν γινουν οι αναγκαιες κινησεις τον γεναρη στο τελος θα την πληρωσει αυτος χωρις να φταιει.Πειτε μου ρε παλικαρια,οσον αφορα ουσια και τελικες ο Ζαιρο ως φορ τι εχει κανει ακριβως και σας ελειψε τοσο;
Συμφωνώ τζος αλλά η 4αδα γαυρου , ηρακλή , κρασνονταρ και τρίπολης μας πόνεσε και πλέον τα περιθώρια είναι μικρότερα. Είμαστε αρκετά κάτω από την αναμενόμενη συγκομιδή βαθμών για το σημείο του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

simba έγραψε:Josh την απαντηση σου για το Ζαιρο νομιζω θα την παρεις απ'τις εμφανισεις του στα πρωτα ματς που στηριχθηκε, με Κρασνονταρ (δες τη φαση στο 67' με Sabo), με βαζελο αλλα και με Πανθρακα που στο 1ο ηταν ο μοναδικος που κινουνταν μπροστα..
Καμια απαντηση δεν πηρα,αποκτηθηκε για επιθετικος και στα παιχνιδια που αναφερεις δεν ειχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ.Η ομαδα οπως ουσιαστικα ειπε και ο Τουντορ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ αυτη τη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αποκτηθηκε απ'την Τρεντσιν που επαιζε ως εξτρεμ και οχι ως επιθετικος..
Ασχετο αν και αυτον του κανουμε ταχυρυθμα για αλλη θεση..

Και παροτι εχει παιξει σε λιγα παιχνιδια και δεν εχει δειξει ακομα αυτα που μπορει (λιγο αρχισε με ρωσους και βαζελο), ειναι απ'τους λιγους στο ροστερ σου που θα κανει προσωπικη ενεργεια σε κλειστο χωρο, που με την τεχνικη του θα δημιουργησει προυποθεσεις για γκολ απ'το πουθενα και θα ανακατεψει τον αντιπαλο..

Τωρα αν μιλαμε καθαρα για στειρα νουμερα, παμε στην ιδια συζητηση που εγινε πριν μερες για Γκολασα..
0 ασιστς αλλα τα 2 απο τα 3 γκολ στα τελευταια 2 ματς, προερχονται κυριως απ'το Γκολασα..
Κυριως το 2ο με πανθρακα που απ΄το πουθενα κατεληξε σε γκολ λογω του σλαλομ του και του ωραιου τεχνικου σουτ..

Οποτε, λογω της ακομα μεγαλυτερης δυνατοτητας του Ζαιρο να μου δωσει αυτο το unexpected και κυριως λογω της κινητικοτητας-διαθεσης του να δωσει και λυσεις πισω απ'τον επιθετικο και να ανοιξει διαδρομους (οπως επρεπε να δωσει ο Μακ σημερα πχ), θα προτιμουσα να μεινει στον αγωνα για διδυμο με Κλαους...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να επιστρεψουμε τοτε σε μια αλλη απορια μου.Πηραμε παικτες που ηθελε ο προπονητης; Για ποιο λογο επρεπε να παρουμε παικτες και να πρεπει να τους αλλαζουμε θεσεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”