Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Συνεχομενα ενωτικα μηνυματα που προτασσουν το καλο της ομαδας.
Μπραβο ρε Γιωργο,μπραβο.Συνεχισε ετσι
Μπραβο ρε Γιωργο,μπραβο.Συνεχισε ετσι
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά στην προσπάθεια για τον στόχο μας. Ο Γιώργος κινείται προς αυτή την κατέυθηνση και μπράβο του.
OK Ζόρζ εσείς είστε τα αφεντικά, σεβαστό.
Βεβαίως πολύ θετική η προσπάθεια διατήρησης καλού κλίματος, αυτές είναι νορμάλ παρεμβάσεις οχι τα χλεχλέδικα έξω απ το χαριλάου που δε νοιάζουν κανέναν.
Βεβαίως πολύ θετική η προσπάθεια διατήρησης καλού κλίματος, αυτές είναι νορμάλ παρεμβάσεις οχι τα χλεχλέδικα έξω απ το χαριλάου που δε νοιάζουν κανέναν.
Οτι καλυτερο θα μπορουσε να γινει.Στηριξε τον Μιχελ δημοσια(επιτελους) και εβαλε τους αρδ στη θεση τους.Μπραβο Γιωργαρα.
Έτσι ρε Γιώργο και ποιο νωρίς μπορούσε να γίνει....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για ραπτοπουλο μιλαει,εχει χρωματισει και την λεξη ομαδα με κιτρινοScientist@PAOK έγραψε:Στο υστερόγραφο μιλάει για τον Αλαφούζο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άρης είναι ο ραπτόπουλος;Alastor έγραψε:για ραπτοπουλο μιλαει,εχει χρωματισει και την λεξη ομαδα με κιτρινοScientist@PAOK έγραψε:Στο υστερόγραφο μιλάει για τον Αλαφούζο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σκουλήκι από τα χειρότερα του είδουςHermann έγραψε:Άρης είναι ο ραπτόπουλος;Alastor έγραψε:για ραπτοπουλο μιλαει,εχει χρωματισει και την λεξη ομαδα με κιτρινοScientist@PAOK έγραψε:Στο υστερόγραφο μιλάει για τον Αλαφούζο.
εγω τον συγκεκριμενο σκ@τι-αρη ραπ τον εχω κατονομασει αμετρητες φορες , ακουγοντας τον μια φορα και μονο σουρχεται εμετος, τι ψαγμενος πρεπει νασαι δηλαδη που λεει κι ενας φιλος πιο πανω
ο συγκεκριμενος δε σεβαστηκε ουτε το νεκρο πατερα του και τον τριγυριζε γυρω απο το γηπεδο τους οτι και καλα ηταν η τελευταια του επιθυμια
ο συγκεκριμενος δε σεβαστηκε ουτε το νεκρο πατερα του και τον τριγυριζε γυρω απο το γηπεδο τους οτι και καλα ηταν η τελευταια του επιθυμια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Απλά χτυπά στα μάτια μου ασχημα καταλαβαίνεις πως το λέωDimg4 έγραψε:Οτι ειναι ενωμενοι με τον Ιβαν... μην ψαχνεις ψυλλους στα αχυρα αδερφε.