29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Στο καλο ρε παιχταρα,σε πιστεψα απ την αρχη και βγηκες λιρα εκατο.
Να λες καμια καλη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ εκει που θα εισαι.
Ευχομαι να διαπρεψεις.
Να λες καμια καλη κουβεντα για τον ΠΑΟΚ εκει που θα εισαι.
Ευχομαι να διαπρεψεις.
Ρε παιδιά, λέτε τελικά εκείνος που ξέρει πολλά τελικά να.....................ήξερε???prist64 έγραψε:Δεν αντεξες.pilotos έγραψε:Σε ποια ομάδα;
Ο Μακ έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Έτσι είπε ένας που ξέρει πολλά.
SM-G935F
Έχω όμως την απορία για το ποιος είναι, για να παρακολουθώ προσεκτικά τα posts του από δω & πέρα...
Αν θέλει ο pilotos ας μας ενημερώσει παρακαλώ αν είναι από δω μέσα ή κάνας ΑΡΔ της προκοπής...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιούλ 2016, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε ευχαριστω για ολα παιχταρα..!
Τιμησες την φανελα του ΠΑΟΚ μας και με το παραπανω..Υποδειγμα αθλητη και συμπεριφορας εντος και εκτος γηπεδων..
Ξερω πως ενα κομματι μεσα σου παντα θα ανηκει εδω,στην νυμφη του θερμαικου..!
Ελπιζω να φτασεις πολυ ψηλα και να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα..Το αξιζεις ρε μαγκα!!!
Ελπιζω σε μερικα χρονια να τα ξαναπουμε και οχι αντιπαλοι..
Υγεια και τυχη σε σενα και την οικογενεια σου..!!Οτι καλυτερο ευχομαι ειλικρινα..!!
Τιμησες την φανελα του ΠΑΟΚ μας και με το παραπανω..Υποδειγμα αθλητη και συμπεριφορας εντος και εκτος γηπεδων..
Ελπιζω να φτασεις πολυ ψηλα και να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα..Το αξιζεις ρε μαγκα!!!
Υγεια και τυχη σε σενα και την οικογενεια σου..!!Οτι καλυτερο ευχομαι ειλικρινα..!!
Καλή συνέχεια στην καριέρα του με υγεία και επιτυχίες θα ευχηθώ προσωπικά...Ευχαριστούμε για όσα έδωσε...
goran αν ανατρεξεις λιγο στα ποστ μου,θα δεις οτι αυτος που ξερει πολλα ηρθε δευτερος.
Το εχω γραψει εδω και δυο μηνες,και δεν ξερω πολλα.
Τελος παντων,γλυκοπικρη γευση μου αφηνει η αποχωρηση του Σλοβακου.
Ελπιζω ο αντικαταστατης του να πουληθει για περισσοτερα,ετσι για να χαρει και ο φιλος μου ο Μανιακος.
Ελπιζω ο αντικαταστατης του να πουληθει για περισσοτερα,ετσι για να χαρει και ο φιλος μου ο Μανιακος.
+11ZamanFou έγραψε:Σε ευχαριστω για ολα παιχταρα..!
- navigator11
Και κερδίσαμε και κέρδισε από τη συνεργασία μας. Ασφαλώς και θα αποτελέσει "κράχτη" υπέρ μας, όπου κι αν πηγαίνει. Και αυτόν τον γλιτώσαμε από τη μαρμάγκα!! Ένας ακόμα. Καλά να είναι ο άνθρωπος και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
- thanos-xanthi
στο καλο Ρομπερτ, μονο επιτυχιες απο δω και περα
τιμησες τη φανελα, σωστος επαγγελματιας, σωστος αθλητης
καλη συνεχεια
τιμησες τη φανελα, σωστος επαγγελματιας, σωστος αθλητης
καλη συνεχεια
- buffalobill4
Στο καλο παλικαρι μου. Οπου κι αν πας γαμησε τα ολα και μην ξεχασεις ποτε ποιος σε εφτιαξε.
Μπάνε, καλύτερα να μας απαντήσει ο pilotos, (ή και ο παπάς που φαίνεται ότι ήξερε ποιος είναι αυτός που ξέρει πολλά προσθέτοντας το "δεν άντεξες"obanebane έγραψε:goran αν ανατρεξεις λιγο στα ποστ μου,θα δεις οτι αυτος που ξερει πολλα ηρθε δευτερος.![]()
Δεν είναι ανάγκη και να τσακωθούμε ποιος "ξέρει καλύτερα" απ τους δυο μας...δίχως να ξέρουμε τίποτα...
-
P.A.O.K AGAINST ALL
Καλη τυχη ρε φιλαρακι..πιστευα οτι κατι θα γινει στο τελος και θα μεινεις ..καλη τυχη φιλε και σε εσενα και στην οικογενεια σου..για παντα Π.Α.Ο.Κ ρε μακαρε ..
Στο καλό και να συνεχίσεις την καριέρα σου με υγεία όπου και αν θα είσαι.Νομίζω την απόφαση να φύγεις την πήρες στο παιχνίδι με τον σκατόγαυρο που αυτά που είδες και έζησες δεν τα αξίζει κανένας ποδοσφαιριστής.Να σαι καλά και να μας θυμάσαι
Καλή συνέχεια να έχεις γιατί το αξίζεις. Σ' ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας.
Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα προσωπικά αλλά και για την οικογένειά σου. Κάτι μου λέει ότι δε θα μας ξεχάσεις.
Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα προσωπικά αλλά και για την οικογένειά σου. Κάτι μου λέει ότι δε θα μας ξεχάσεις.