Μπορεί να φαίνεται άσχημο αλλά για μένα δεν είναι κακό να περάσουμε σε άλλη εποχή. Αρκετά με τους φιλάθλους του παρελθόντος. Είμασταν ο καλύτερος λαός και μπορούμε να ξαναγίνουμε, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Πιστεύω πραγματικά οτι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και περιμένουν να έρθουν όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν από τους μονίμως γκρινιάρηδες και μίζερους συνοπαδούς μας που έχουν κολλήσει στο παρελθόν. Εγώ θυμάμαι ΠΑΟΚτση να κάνει έρανο για να πάει στον τελικό του Μπάσκετ τότε, Ευρωλίγκα και χαρούμενος μας έλεγε οτι τα μάζεψε τα λεφτά. Όταν τον ρωτήσαμε για επιστροφή, ποιά επιστροφή; Για να πάω βρήκα μόνο. Και πήγε. Τί εποχές να συγκρίνουμε; Που πήγαινα Τούμπα σε παιχνίδι 12 ώρες πήγαινε-έλα με αυτοκίνητο και στην επιστροφή έπινα καφέδες για να μην αποκοιμηθώ; Σιγά μην το κάνω τώρα. Χαζός ήμουν και τότε. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί. Ας μην πω για το οτι πιο πολύ ώρα έκανα να φύγω από το γήπεδο και να βγω στην εθνική από το υπόλοιπο ταξίδι.obanebane έγραψε:Odi ξερεις οτι κατα βαση δεν διαφωνουμε,καλο ειναι ομως να μην ισωπεδωνουμε τα παντα.
Εχουν μεγαλη ευθηνη για την ολη κατασταση (το ξενερωμα του κοσμου εννοω) οι ΖΖ και οι επιλογες τους.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι μπορουν να φτιαξουν κατι μεγαλο ξανα και αυτη τη φορα μεγαλυτερο γιατι υπαρχει μεγαλομετοχος.
Δυστηχως ομως δεν θα τους στηριξει ο κοσμος αυτο για μενα ειναι πλεον ξεκαθαρο γιαυτο οσο πιο γρηγορα απομακρυνθουν τοσο καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.
Γιατι κακα τα ψεματα ομαδα υψηλου επιπεδου χωρις την στηριξη του κοσμου δεν μπορει να υπαρξει.
Εν ολίγοις, οι καιροί αλλάζουν και χαίρομαι που βλέπω να αλλάζει ο ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν και οι οπαδοί, μην ανησυχείτε.