Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Simewn

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Simewn »

obanebane έγραψε:Odi ξερεις οτι κατα βαση δεν διαφωνουμε,καλο ειναι ομως να μην ισωπεδωνουμε τα παντα.
Εχουν μεγαλη ευθηνη για την ολη κατασταση (το ξενερωμα του κοσμου εννοω) οι ΖΖ και οι επιλογες τους.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι μπορουν να φτιαξουν κατι μεγαλο ξανα και αυτη τη φορα μεγαλυτερο γιατι υπαρχει μεγαλομετοχος.
Δυστηχως ομως δεν θα τους στηριξει ο κοσμος αυτο για μενα ειναι πλεον ξεκαθαρο γιαυτο οσο πιο γρηγορα απομακρυνθουν τοσο καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.
Γιατι κακα τα ψεματα ομαδα υψηλου επιπεδου χωρις την στηριξη του κοσμου δεν μπορει να υπαρξει.
Μπορεί να φαίνεται άσχημο αλλά για μένα δεν είναι κακό να περάσουμε σε άλλη εποχή. Αρκετά με τους φιλάθλους του παρελθόντος. Είμασταν ο καλύτερος λαός και μπορούμε να ξαναγίνουμε, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Πιστεύω πραγματικά οτι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και περιμένουν να έρθουν όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν από τους μονίμως γκρινιάρηδες και μίζερους συνοπαδούς μας που έχουν κολλήσει στο παρελθόν. Εγώ θυμάμαι ΠΑΟΚτση να κάνει έρανο για να πάει στον τελικό του Μπάσκετ τότε, Ευρωλίγκα και χαρούμενος μας έλεγε οτι τα μάζεψε τα λεφτά. Όταν τον ρωτήσαμε για επιστροφή, ποιά επιστροφή; Για να πάω βρήκα μόνο. Και πήγε. Τί εποχές να συγκρίνουμε; Που πήγαινα Τούμπα σε παιχνίδι 12 ώρες πήγαινε-έλα με αυτοκίνητο και στην επιστροφή έπινα καφέδες για να μην αποκοιμηθώ; Σιγά μην το κάνω τώρα. Χαζός ήμουν και τότε. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί. Ας μην πω για το οτι πιο πολύ ώρα έκανα να φύγω από το γήπεδο και να βγω στην εθνική από το υπόλοιπο ταξίδι.
Εν ολίγοις, οι καιροί αλλάζουν και χαίρομαι που βλέπω να αλλάζει ο ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσουν και οι οπαδοί, μην ανησυχείτε.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

mpouJr έγραψε:
Realcon έγραψε:
bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.

Πιο πολύ στο στυλ "όποιος γουστάρει και μπορεί" τον έχω.
Πόσο έτοιμος ήταν Μαντουρο σε αυτό το παιχνίδι. Πόσο μπορούσε και πόσο γούσταρε. Παραπάνω από τον P. Garcia;
Του δόθηκαν 45 λεπτά και είναι στην ομάδα 48 ώρες. Τοσο έτοιμος ήταν; Μακάρι να κάνω λάθος. Με πείραξε που δεν του δόθηκαν λεπτά συμμετοχής στον Garcia.και Όχι μόνο σε αυτόν. Θέλω να δω την συνέχεια. Και εύχομαι να είναι πάντοτε για το καλό και μόνο της ομάδας.
Αν δεν ειχε γινει θεμα οτι θα φυγει νομιζω θα τα επαιρνε τα λεπτα συμμετοχης του ο Παμπλο.
Θα στο εξηγησω ετσι οπως το βλεπω εγω
28χρονος με 30 συμμετοχες περυσι στο Ισπανικο πρωταθλημα/Κυπελλο κ 6μηνη αγωνιστικη απραξια (προπονησεις εκανε κανονικα)
35χρονος με 2 90λεπτα σε 1 χρονο κ 6 μηνες προπονησεις
ποιον θα δοκιμαζες σε ενα παιχνιδι σαν αυτο?
Το θέτεις πολύ ωραία το θέμα. Ναι θα έβαζα τον Μαντούρο. Αλλά από πριν θα είχα δώσει κάποια λεπτά και σε παίκτες που έχω πει κατά επανάληψη ως προπονητής... Όλοι είναι χρήσιμη. Πολιτική λέξη και καλά κάνει ο προπονητής μας εδώ. Ψυχολογικά παιδιά δεν μου δίνει την αίσθηση και το εξήγησα να μην πάω στα ίδια. Είναι τεράστιο όνομα ο Στέφενς, δεν ήρθα εγώ για να τον ακυρώσω, προς Θεού. Μένω σε αυτό που λες για τον Garcia, ότι γνώριζε μάλλον ότι θα φύγει. Αλλά δεν είναι αποκλειστικά θέμα Garcia. Η διαφορά σε βάθος πάγκου δεν είναι μεγάλη. Αθανασιάδης, που το παιδί αυτό τον θεωρώ γκολτζή και καλό παίκτη. Είχε καπαρώσει την θέση και μπάλα δεν έπαιζε. Δεν είδα δηλαδή παιχνίδι έστω και δεκάλεπτο τύπου Νέσιντ, μέσα στην Ρωσία που σκόραρε και θα γύριζε το παιχνίδι μόνος του. Αλλά και πάλι δεν του δόθηκαν ευκαιρίες. Όπως και να έχει θα βρει την άκρη ο Στέφενς. Τον πιστεύω. Απλά μίλησα για διαχείριση ψυχολογίας, στο παίζεις πότε και γιατί.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ταγμα σαφώς και δε βάζω τον Αγγελο στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους καθότι Αγγελόσκυλο.Απλα έβαλα συμπάθειες και αντιπάθειες στην ιδια πρόταση.Οσο για τα... κυριλέ, το ξέρεις κι εσύ καλύτερα οτι το σώμα δεν αντέχει εδώ και καιρό,το μυαλό λέει "που πας ρε Μ.... μεσα στο κρύο" αλλα η καρδούλα εκεί.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ!!!
Που είσαι Realcon, άντε φαγώθηκες κι εσύ. Με προλαβαίνω, για να μην με προλάβει από πάνω :roll: :roll:

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

εχει κανει λαθη προπονητικα οπως το τελευταιο με τη τοποθετηση του Κατσικα...
εν τελει ειναι η πρωτη του χρονια μαθαινει ακομη αλλα τα συνολικα αποτελεσματα ειναι υπερ του...57,1% η επιτυχιες του στον ΠΑΟΚ...
με τον Σαντος αγανακτησαμε την πρωτη χρονια....
τωρα στηριζουμε στεφενς αλλα θελουμε και παικτες....γιατι χωρις παικτες καλος ειναι και ο χαβος
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ενιοτε οι προπονητες αναγκαζονται να παρουν καποια τετοια ρισκα,σε αυτο το παιχνιδι με τον κατσικα ελειπε και ο βιτορ,και αυτα τα ρισκα δεν τους βγαινουν.Το διωρθωσε παντως γρηγορα και εβαλε τον τζιωλη και καταφερε εστω να ισοροπησει το παιχνιδι γιατι μεχρι εκεινη την στιγμη μαςπηγα νε γ.......ς η ξανθη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όλοι κάπου σφάλουν. ουδείς άσφαλτος! :mrgreen:

Πιστεύω ότι με την ενδυνάμωση του squad θα δούμε πράγματα που τουλάχιστον εμείς οι....u-40 :mrgreen: δεν έχουμε δει ποτέ απο τον ΠΑΟΚ.......
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ρε συ Κατ5...
υπομονη κανω...αλλα μεχρι ποτε....τα 50ηντα κοντευω :o :mrgreen:
και εξαλλου για να σου απαντησω σε αυτα που λες...
1) ξερεις οτι την Κυριακη στα τσιμεντα θα ειμαι...και οχι στα κυριλε της 5 ;) ...αλλα στη 4 μαζι με τα ''πετσια''
2)δεν ειπα να φυγει ο Στεφενς, το αντιθετο...αλλα θα στο ξαναπω...το εργο αρχισε να κουραζει....
3)αυτο που με τρελενει ειναι οτι επειδη ακριβως εχω Σαββιδη-Στεφενς...δεν βλεπω τον ΠΑΟΚ που θελω...
4)θα σε παρακαλουσα ...να μην βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον ΑΓΓΕΛΟ,με κατι αλλους περιεργους...
5)...την καψουρα που εχω με τον Βιερινια....την διατηρω αμειωτη :mrgreen:
6)με αγωνιστικους χαιρετισμους σε καληνυχτω...γιατι αυριο εχει δουλεια...εγερτηριο στις 6... :opaokara:

....ΠΑΟΚ...και δεν ειμαι καλα... :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara:
ρε συ καραβανα μαμω την σαρα μου μεσα
τοσα χρονια βλεπεις ΠΑΟΚ ειναι δυνατον να λες ...μεχρι ποτε??....
θα κανεις υπομονη μεχρι οσο χρειαστει
ποιο εργο αρχιζει και κουραζει οταν βλεπεις οτι οσο τρεχουν οι αγωνες η ομαδα αρχιζει και παιζει καλητερα
τι περιμενες δηλαδη μετα την διακοπη να συνεχισουμε απο εκει που ειμασταν
το κακο με μας ειναι οτι εχουμε μετρο συγκρισεις τον γαυρο και επιδη αυτος παει ετσι οπως παει πρεπει και εμεις να παμε ετσι....
δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι ο γαυρος παει ετσι μετα απο 10 χρονια με ολους να τον στυριζουνε να τον ταιζουνε και να τον εχουνε στην πουδρα
οι αλλαγες προπονητη παντα νομοτελιακα φερνουν και καποια αγωνιστικα σκαμπανεβασματα σε ολες τις ομαδες εντος και εκτος συνορων εκτος του γαυρου που οποιον και να εχει ...δεστε την ιστορια του...
τον διαμαντοπουλο .τον σερ τακη,τον αλε, τον σολιντ,τον προηγουμενο,τον τωρινο,τον επομενο,η αγωνιστικη του συμπεριφορα ειναι οπως ολων των ομαδων αλλα επιδη προστατευετε δεν το βλεπει κανεις
απεναντιας επιδη εχουμε-εχετε κολησει σε μια ανευ ουσιας αντιπαραθεση με τον γαυρο τα βλεπουμε ολα χαλια ολα στο γονατο ολα βιαστικα ο βρυζας ετσι, ο ιβαν γιουβετσι, ο γχ τη ρολο βαραει, ζαγορακη τι εγεινε με το πορισμα, η ιδεολογια του ΠΑΟΚτση και ο γκαρσια, η φανελα του κατσε , ο βυντρα και ο τζιολης.....
αλλα πολλη ευκολα προσπερναμε-προσπερνατε οτι ο σαντος εκανε ενα μια καποια υποφερτη ομαδα τον 3ο χρονο
θυμαστε νομιζω τα πρωτοσελιδα τον πρωτο γεναρη των μεταγραφων του σαντος...αστακοκονσεϊσαο.....

εγω επιδη θυμαμε την πρωτη χρονια του χααν η ομαδα ειναι τετοια και καλητερη με ποιο πολλες τελικες και με καλητερα αποτελεσματα
και εκ του αποτελεσματος δικαιωνομε αλλα ξερω κιολας οτι η ομαδα για να ρολαρει ετσι οπως πρεπει θελει συνεχομενη προσπαθεια και προσθαφαιρεση δεδομενων για 2 χρονια τουλαχιστον να δει ο προπονητης τα καλα της και τα κακα της να διωξει τα κακα και να προσπαθησει να βρει τις καλητερες λυσεις για να βελτιωσει τα καλα.
οσοι πιστευετε οτι αυτα επρεπε να τα ειχε κανει μεχρι εδω που ειμαστε μαλλον δεν μπορουμε να επικοινωνισουμε
και μην τρελαινεστε με αυτα που λεει ο ιβαν
καλως τα λεει ...μαθατε πιστευω ο ροναλτινιος τι ζητησε απο την μπεσικτας για να παει εκει ε??
οδηγο και το ρεζερβουαρ να ειναι παντα γεματο.....δεν φτανουν μονο τα 6
και σαν υποκριτες που ειμαστε ποσοι απο εμας δεν καναμε ονειρο τελικο ευρωπης
αλλα το τραπεζη του ιβαν το κατακριναμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα αν δεν ερχόταν ο Σαββιδης ρε τάγμα τι θα έλεγες για την υπομονή ; Με τον ποζογλου πρώτο όνομα θα εισουν
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ρε συ eorptol......μη με ανεβαζεις την πιεση...τι λεω γ@μω την τρελα μου και δεν το καταλαβαινεις...τα λεν οι αλλοι...τα λες και εσυ;....διαβασε ξανα τι λεω .

...3)αυτο που με τρελαινει ειναι οτι επειδη ακριβως εχω Σαββιδη-Στεφενς...δεν βλεπω τον ΠΑΟΚ που θελω..
αν δεν τον ειχα...τοτε τι να ζητουσα και απο ποιον;..τωρα ομως που εχω δυο ''βουνα''...τωρα ζηταω...

παμε τωρα στον abg12d34
ρε..Καρπουζα....γιατι με τρελαινεις ρε αδελφε...επειδη λοιπον σε γουσταρω για αυτα που λες και γραφεις...
για αυτο θα την ''ακουσεις και εσυ''...

..ρε συ καραβανα μαμω την σαρα μου μεσα
τοσα χρονια βλεπεις ΠΑΟΚ ειναι δυνατον να λες ...μεχρι ποτε??....
θα κανεις υπομονη μεχρι οσο χρειαστει
ποιο εργο αρχιζει και κουραζει οταν βλεπεις οτι οσο τρεχουν οι αγωνες η ομαδα αρχιζει και παιζει καλητερα..

δηλαδη τωρα εσενα τι να σου πω... ποσο θα χρειαστει να κανω υπομονη;...sorry φιλος.. μας τελειωσε το ''φαρμακο''... δεν εχω αλλη υπομονη....την τελευταια την πηρε ο Θωδωρος με τον Ζηση...φτανει πια..οχι αλλη υπομονη.....δεν μπορω να ακουω για υπομονη με Ιβαν προεδρο και Στεφενς στον παγκο.....δεν γινεται..
....30 χρονια υπομονη κανω ρεεεεεεεεεεεεεεε....30 χρονια.....ουτε ενα ουτε δυο...30 χ-ρ-ο-ν-ι-α....
τοσα περασαν απο την τελευταια φορα που διπλα στο ΠΑΟΚ μπηκε η λεξη Πρωταθλητης.....
...30 ολοκληρα χρονια...καληνυχτα μας...

οσο... για το οτι οσο τρεχουν οι αγωνες η ομαδα αρχιζει και παιζει καλυτερα; :o :lol: :lol: :lol:
...που το παιζει ρε το εργο να παω να το δω.....χαλι μαυρο ησουν με Ατρομητο ξανθη και γρια..χαλι μαυρο.
που το ειδες το ''καλυτερα''...ειλικρινα απορω...
α ρε Καρπουζα...το ξερεις το νιωθεις το βλεπεις και εσυ....ετσι ειναι...κατι δεν παει καλα...

...τελος παντων...μπορει να ειμαι εγω λαθος..οποτε...ολα καλα...
συνεχιζουμε..ολοι ενωμενοι...και ολοι μαζι ΠΑΟΚ...

και κατι για τον αδελφο μου τον Κατ5....
...εκει διπλα σου θα μαι γκαρντασι μου...διπλα...γιατι και εγω το ιδιο μαλ@κας ειμαι... :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Φιλε ταγμα, συνεχισε να γραφεις, με γλυτωνεις απο πολύ τράβηγμα.

Αρχιζεις και μπαινεις στο σωστο κλιμα. Καιρος ητανε. Αναπαυσης :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ταγμα σε νιώθω αλλα...απάντηση δεν έχω.Ούτε κι εσύ νομίζω στο τι μπορεί ν αλλάξει.Να φύγει ο Χουμπ ?Οχι (τ απάντησες) Να φύγει ο Ιβαν?(το ίδιο).Να ρθει ο Ιμπρα ?(αδύνατον)Ασε που και να ρθει 40 κίτρινες θα χει .Αρα τί μένει?

ΥΓ Αυτό ο Ιώβ, "τρελό" ΠΑΟΚι ήτανε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από eorptol »

Υπομονή άγνωστη λέξη ξαφνικα :):)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

guardian4 έγραψε:Φιλε ταγμα, συνεχισε να γραφεις, με γλυτωνεις απο πολύ τράβηγμα.

Αρχιζεις και μπαινεις στο σωστο κλιμα. Καιρος ητανε. Αναπαυσης :lol:
Τάγμα στην συνιστώσα του φρουρού μπήκες ; Και χαίρετε ; :):)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τα προηγουμενα χρονια η υπομονη ηταν χωρις αντικρισμα γιατι ανα πασα στιγμη η ελειψη χρηματων μπορουσαν να διαλυσουν το οποιο ροστερ ειχες αυτο πια ειναι παρελθον,ειμαστε ομως πολυ κοντα γιατι τωρα την πρωτη θεση την λοιταμε απο την δευτερη και οχι απο την τεταρτη,αντικειμενικα λοιπον εχουμε πλησιασει ενα σμπρωξιμο χρειαζεται ακομα...κι εκει που θες και τον κοσμο να βοηθησει και να σμπρωξει και αυτος,σιωπη διχονια φαγομαρα μιρλα και...0 υπομονη,η χαρα των γαυρων ειμαστε μας ακουνε που φαγωνομαστε και τριβουν τα χερια τους,και απο διπλα να σου και τα μμε να αβανταρουνε και να τροφοδοτουνε την μιρλα,μπορει ο ταγμα ο guardian να μην επηρεαζονται αλλα ειναι πολυς κοσμος που οταν μιλαω μαζι τους χρησιμοποιουν την φρασεολογια του καμορα του μυρτσου του ραπτοπουλου του ζαγορα και τοσων αλλων παραγωγων που διαμορφωνουν αποψεις.Αρωστη κατασταση αδερφια αρωστη,μονο μεσα απο αγωνιστικες επιτυχιες μπορει να ξεπεραστει αυτο ας ελπισουμε ξεκινωντας απο σημερα οτι θα δουμε νικη και καλη μπαλιτσα γιατι αλλιως...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”