14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κακός σίγουρα ναι. Χωρίς καθόλου νεύρο. Ο πάγκος θα σου κάνει καλό για την συνέχεια.
* Sick... Έχουμε διαφορετική άποψη για το χιούμορ. Δεν είναι κακό.
* Sick... Έχουμε διαφορετική άποψη για το χιούμορ. Δεν είναι κακό.
- Sick Bastard
Κακό δεν είναι. Είναι κρίμα που έχεις τη λάθος άποψη για το ζήτημα, αυτό είναι όλο.
Xα χα χα! Έχει πλάκα πως μερικοί με το μουντιάλ και την πρόκριση της εθνικής ξέχασαν κάποια πράγματα...Κάνετε λες και πέσατε απο τα σύνεφα! Ο Μήτσος αυτός ήταν πάνω κάτω μια ζωή, μαχητής αλλά άτεχνος σχετικά για τη θέση δυστηχώς...απλά να το θυμάστε αυτό στο επόμενο ματς-αναλαμπή που θα χει και θα τρελαθείτε πάλι και θα γυρίσετε στη γη του Λοτού και θα ξεχάσετε πάλι...Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα κανονικό νο11...τέλος
Περιμενετε να δειτε και τη συνεχεια των διεθνων ειδικα στα play-offs,ηδη εχουν αρχισει και περπατανε.
Αυτοι ειναι με το μυαλο τους στη βραζιλια ηδη.
Αυτοι ειναι με το μυαλο τους στη βραζιλια ηδη.
Το εχω πει και αλλες φορες,ειναι τεραστιο λαθος να συγκρινουμε τον Σαλπι της εθνικης με τον Σαλπι του ΠΑΟΚ,οχι γιατι μεταμορφωνεται μεταφυσικα απο τον ενα στον αλλο,πολυ απλα γιατι ειναι εντελως διαφορετικες οι απαιτησεις,το αγωνιστικο προφιλ και το στυλ των 2 ομαδων.Η εθνικη του Σαντος στηριζεται σε δυναμη,ταχυτητα,παθος,φιλοτιμο και επουδενι σε τεχνικη,φαντασια,επιθετικη φιλοσοφια και οτι αλλο απαιτειται για μια ομαδα πρωταθλητισμου.
Ζητημα αν το χανε ο μπαλαφας αυτο που εχασες.
Καλη η εθνικη αλλα ο ΠΑΟΚ σε πληρωνει.
Καλη η εθνικη αλλα ο ΠΑΟΚ σε πληρωνει.
Προς ολους εσας που δεν γουσταρετε το Σαλπιγγιδη...
Μην μπειτε στην επισημη σελιδα του Εuropa league.....θα χαλαστειτε!

Μην μπειτε στην επισημη σελιδα του Εuropa league.....θα χαλαστειτε!

Να χαλαστούμε για ποιο λόγο..?
Επειδή έχουν τον αρχηγό της παε στα άρθρα για τις ομάδες..?
Και από κάτω έχουν τον Δώνη.
Άρα όσο προπονηταρά θεωρούν το πουλητάρι τον ΓΔ άλλο τόσο παιχταρά θεωρούν και τον αρχηγό της παε..
Κλάιν Μάιν Ον Δε Λάιν..
Επειδή έχουν τον αρχηγό της παε στα άρθρα για τις ομάδες..?
Και από κάτω έχουν τον Δώνη.
Άρα όσο προπονηταρά θεωρούν το πουλητάρι τον ΓΔ άλλο τόσο παιχταρά θεωρούν και τον αρχηγό της παε..
Κλάιν Μάιν Ον Δε Λάιν..
Εγω μπηκα παλι στην σελιδα της ουεφα, αλλα δεν βρηκα τιποτα.
Ισως ο φωτογραφος να ηταν ψηλος...

Ισως ο φωτογραφος να ηταν ψηλος...

- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δεν γνωρίζω πολλά από προπονητική. Ως φίλαθλος χρόνια βλέποντας ποδόσφαιρο... Λέω την γνώμη μου σε αυτό που βλέπω.
Αυτό όμως που μπορώ να πω για τον Σαλπιγγίδη με σιγουριά είναι το εξής.
Όλοι οι προπονητές Εθνικής η σε συλλογικό επίπεδο, με παιχνίδια ειδικότερα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...
Μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Δηλαδή μέσα από 14 παίκτες που αγωνίστηκαν, πάντα τον ξεχωρίζουν.
Αυτό και μόνο για μένα, μαρτυρά το αν ξέρει μπάλα η όχι. Έχει άλλη βαρύτητα να μιλά παράδειγμα ο προπονητής της Τότεναμ η του Αγιαξ κτλπ. και άλλη βαρύτητα ο σχολιαστής η ένας απλός φίλαθλος.
Το να μην σου αρέσει κάποιος παίκτης, δεν είναι κακό. Να βγάζουμε όμως έναν παίκτη σαν τον Δημήτρη, άμπαλο. Πρέπει να ήμαστε πολλοί άμπαλοι. Μα πολύ!!! Κάποια στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα η φούσκα (ποδοσφαιριστής) θα είχε ξεφουσκώσει! Εκτός κι αν ο Σαλπιγγίδης, έχει φούσκα από καουτσούκ και κρατά ακόμη!!!
Κατ5 δεν είμαι ξάδερφος του
Να σε προλάβω
Όλοι οι προπονητές Εθνικής η σε συλλογικό επίπεδο, με παιχνίδια ειδικότερα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη...
Μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Δηλαδή μέσα από 14 παίκτες που αγωνίστηκαν, πάντα τον ξεχωρίζουν.
Αυτό και μόνο για μένα, μαρτυρά το αν ξέρει μπάλα η όχι. Έχει άλλη βαρύτητα να μιλά παράδειγμα ο προπονητής της Τότεναμ η του Αγιαξ κτλπ. και άλλη βαρύτητα ο σχολιαστής η ένας απλός φίλαθλος.
Το να μην σου αρέσει κάποιος παίκτης, δεν είναι κακό. Να βγάζουμε όμως έναν παίκτη σαν τον Δημήτρη, άμπαλο. Πρέπει να ήμαστε πολλοί άμπαλοι. Μα πολύ!!! Κάποια στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα η φούσκα (ποδοσφαιριστής) θα είχε ξεφουσκώσει! Εκτός κι αν ο Σαλπιγγίδης, έχει φούσκα από καουτσούκ και κρατά ακόμη!!!
Κατ5 δεν είμαι ξάδερφος του

Να σε προλάβω

Ελα,ρε,φιλε τωρα....κανε μας τη χαρη!....
Τι να κλασουν τωρα ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι προπονητες του ΠΑΟΚ που τον ξεχωριζουν και τον θεωρουν πολυ καλο παικτη,μπροστα στους...."ειδικους" που εχει ο ΠΑΟΚ?....
Κλαϊν μαϊν......
Τι να κλασουν τωρα ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι προπονητες του ΠΑΟΚ που τον ξεχωριζουν και τον θεωρουν πολυ καλο παικτη,μπροστα στους...."ειδικους" που εχει ο ΠΑΟΚ?....
Κλαϊν μαϊν......
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ.Realcon έγραψε:Εγώ δεν γνωρίζω πολλά από προπονητική. Ως φίλαθλος χρόνια βλέποντας ποδόσφαιρο... Λέω την γνώμη μου σε αυτό που βλέπω.
Κατ5 δεν είμαι ξάδερφος του![]()
Να σε προλάβω
Υ.Γ.: Δεν είμαι ξάδερφος του Realcon!
καλα κανουν και μιλανε και να συνεχισουν να μιλανε ο ανθρωποι κακο δεν κανουν...εγω ομως παραθετω καποια στοιχεια...
χρονια 2010-2011
53 συμμετοχες 12 γκολ(6 στο πρωταθλημα,3 στα πλευ ωχ,2 ευρωπη,1 κυπελλο) 6 ασσιστ
χρονια 2011-2012
46 συμμετοχες 10 γκολ(5 στο πρωταθλημα,2 στα πλευ ωχ,3 ευρωπη) 4 ασσιστ
χρονια 2012-2013
41 συμμετοχες 14 γκολ(9 στο πρωταθλημα,2 στα πλευ ωχ,3 κυπελλο) 8 ασσιστ
χρονια 2013-2014(μεχρι στιγμης)
21 συμμετοχες 3 γκολ(1 στο πρωταθλημα,2 στην ευρωπη) 3 ασσιστ
χρονια 2010-2011
53 συμμετοχες 12 γκολ(6 στο πρωταθλημα,3 στα πλευ ωχ,2 ευρωπη,1 κυπελλο) 6 ασσιστ
χρονια 2011-2012
46 συμμετοχες 10 γκολ(5 στο πρωταθλημα,2 στα πλευ ωχ,3 ευρωπη) 4 ασσιστ
χρονια 2012-2013
41 συμμετοχες 14 γκολ(9 στο πρωταθλημα,2 στα πλευ ωχ,3 κυπελλο) 8 ασσιστ
χρονια 2013-2014(μεχρι στιγμης)
21 συμμετοχες 3 γκολ(1 στο πρωταθλημα,2 στην ευρωπη) 3 ασσιστ