Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Παρτενερ κοντρερας?επιθετικος?ο βιερινια ειχε σπασει το ποδι του αδερφε.Ο σορλιν ηρθε προσφερε και εφυγε.το ιδιο και ο τσιριλο.Το ιδιο και ο Μαρκος Αντονιο.Το ιδιο και ο σερτζιο.Δεν ξεκινισαμε με λινο αλλα με δαρλα.Επισης ξεχνας τον κρεσιτς,τον σαλπιγγιδη,τον αναστασακο,τον μπακαγιοκο..Επιθετικο ,ποτε δεν ψαχναμε.Οταν θελαμε ,φεραμε τον τραγικο φιλομενο και τον σαλπιγγιδη.(ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ)Το να παθαινουμε ονειρωξη με την λατινικη αμερικη δενε χει νοημα.Να μου πεις ποιον παικτη απο λατινικη αμερικη ζηλεψες.Εκτος αν ηθελες τον Γκρατσιαν.Αν θελαμε,τον φερναμε.
Κακες επιλογες ηταν ο Φιλομενο και ο Κουτσιανικουλης αλλα και οι 2 μετα προφητων.Οι υπολοιποι προσφεραν.Το να εφυγαν λογω κακου οικονομικου προγραμματισμου ειναι αλλο θεμα.Για αλλους ,τους εφαγαν οι τραγικες επιλογες των παγκων.
Αν θελεις την γνωμη μου,η μονη πραγματικα λαθος επιλογη ηταν αυτη στους παγκους..
Καλυτερα λαθος πληροφορηση,παρα κατασκευασμενο ψεμα με κατα φαντασιαν επιχειρηματα που το παρουσιαζουμε ως αποψη.
Οσο για ποστ που θεωρεις οτι πρεπει να διαγραφονται να τα αγνοεις αν δεν τα γουσταρεις.Απλα πραγματα..
Οι προβληματισμοι μου δεν θα σταματανε οσο διαβαζω ανοησιες περι λατινικης αμερικης και διακοπη συμβολαιων με σπορια.
edit:Bono,συμφωνω σε γενικες γραμμες.Φετος ειναι λογικο ν υπαρχει προβληματισμος αφου ακομα δεν εκλεισε κανενα κενο με μεταγραφη.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΒΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟ.Τα συμβολαιο δεν λυνονται για πλακα.Ειχα γραψει και σε αλλο τοπικ οτι μετα τον μπουλο σε τσιριλο αν νομιζετε οτι θα την κανει ευκολα ο σαβινι ζειτε στην νεραιδοχωρα.
Κακες επιλογες ηταν ο Φιλομενο και ο Κουτσιανικουλης αλλα και οι 2 μετα προφητων.Οι υπολοιποι προσφεραν.Το να εφυγαν λογω κακου οικονομικου προγραμματισμου ειναι αλλο θεμα.Για αλλους ,τους εφαγαν οι τραγικες επιλογες των παγκων.
Αν θελεις την γνωμη μου,η μονη πραγματικα λαθος επιλογη ηταν αυτη στους παγκους..
Καλυτερα λαθος πληροφορηση,παρα κατασκευασμενο ψεμα με κατα φαντασιαν επιχειρηματα που το παρουσιαζουμε ως αποψη.
Οσο για ποστ που θεωρεις οτι πρεπει να διαγραφονται να τα αγνοεις αν δεν τα γουσταρεις.Απλα πραγματα..
Οι προβληματισμοι μου δεν θα σταματανε οσο διαβαζω ανοησιες περι λατινικης αμερικης και διακοπη συμβολαιων με σπορια.
edit:Bono,συμφωνω σε γενικες γραμμες.Φετος ειναι λογικο ν υπαρχει προβληματισμος αφου ακομα δεν εκλεισε κανενα κενο με μεταγραφη.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΒΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟ.Τα συμβολαιο δεν λυνονται για πλακα.Ειχα γραψει και σε αλλο τοπικ οτι μετα τον μπουλο σε τσιριλο αν νομιζετε οτι θα την κανει ευκολα ο σαβινι ζειτε στην νεραιδοχωρα.
D.A.A.T. αν και αραπης ( συγνωμη στρουμφ πλακα κανω για την φωτο )
σε παω με χιλια.
Υ.Γ. Μακαρι να ειχαμε και αλλους τετιους Παοκτσηδες να απαντανε στους Νικολες
:pan
Ο Π.Α.Ο.Κ. θελει αγαπη τουλαχιστον απο εμας.

σε παω με χιλια.
Υ.Γ. Μακαρι να ειχαμε και αλλους τετιους Παοκτσηδες να απαντανε στους Νικολες

Ο Π.Α.Ο.Κ. θελει αγαπη τουλαχιστον απο εμας.

Τον μπούλο σε Τσιρίλο προφανώς δεν τον αποφάσισα ούτε εγώ,ούτε κανείς άλλος από δω μέσα.Αυτός που τον αποφάσισε για 50 χιλ. δεν το φανταζόταν αυτό που λες και που θα το φανταζόταν και ένα 10χρονο παιδάκι?D.A.A.T. έγραψε: ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΒΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟ.Τα συμβολαιο δεν λυνονται για πλακα.Ειχα γραψει και σε αλλο τοπικ οτι μετα τον μπουλο σε τσιριλο αν νομιζετε οτι θα την κανει ευκολα ο σαβινι ζειτε στην νεραιδοχωρα.
ειναι καπως τρελο να μιλαμε για μεταγραφικο σχεδιασμο σε ενα πρωταθλημα που δεν ξερουμε εαν και ποτε θα αρχισει.Bono έγραψε:Χειρότερο μεταγραφικό σχεδιασμό δεν θυμάμαι εδώ και χρόνια
τα πραγματα δεν ειναι ευκολα. εαν συνδιασεις το θεμα με τα στημενα και την οικονομικη κατασταση της χωρας, δυσκολα θα ερθει σοβαρος παικτης φετος στην ελλαδα. εκτος εαν τα παρει μπροστα αλλα απο ποιον?
ουτε αποδεσμευσεις μπορουν να γινουν. ειδικα για ελληνες. ποιος να φυγει και να παει που? σε ομαδα που μπορει να πεσει? θα κατσει στο συμβολαιο και δεν φευγει ουτε με αποζημειωση.
μεταγραφικα θα ειναι μεγαλο καλοκαιρι. ευτυχως που η ομαδα εχει κορμο και δεν εχει αμεση αναγκη απο μεταγραφες. ενα στοπερ ειναι απαραιτητο και οι υπολοιποι αφου ξεκαθαρισει η κατασταση.
- desperando
- Επικοινωνία:
χαρα στο κουραγιο σουD.A.A.T. έγραψε:Παρτενερ κοντρερας?επιθετικος?ο βιερινια ειχε σπασει το ποδι του αδερφε.Ο σορλιν ηρθε προσφερε και εφυγε.το ιδιο και ο τσιριλο.Το ιδιο και ο Μαρκος Αντονιο.Το ιδιο και ο σερτζιο.Δεν ξεκινισαμε με λινο αλλα με δαρλα.Επισης ξεχνας τον κρεσιτς,τον σαλπιγγιδη,τον αναστασακο,τον μπακαγιοκο..Επιθετικο ,ποτε δεν ψαχναμε.Οταν θελαμε ,φεραμε τον τραγικο φιλομενο και τον σαλπιγγιδη.(ΤΟΝ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ)Το να παθαινουμε ονειρωξη με την λατινικη αμερικη δενε χει νοημα.Να μου πεις ποιον παικτη απο λατινικη αμερικη ζηλεψες.Εκτος αν ηθελες τον Γκρατσιαν.Αν θελαμε,τον φερναμε.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε ονουάτσι σάλτα και γ@@@σου με τις ηλίθιες δηλώσεις σου?
τράβα στο χωριό σου να κάνεις τέτοιες δηλώσεις.
λες και λιμπιστήκαμε την αφεντιά σου ρε μ@@ακα
τράβα στο χωριό σου να κάνεις τέτοιες δηλώσεις.
λες και λιμπιστήκαμε την αφεντιά σου ρε μ@@ακα
Ονουατσι επειδη σε κοβω απο τις δηλωσεις σου οτι ταιριαζεις γαντι στην ομαδα της γειτονιας,ετοιμασου απο του χρονου να συνηθισεις φαπα.
Εκει σε βλεπω να καταληγεις γατακι.
Εκει σε βλεπω να καταληγεις γατακι.

D.A.A.T. = ΠΑΕ ΠΑΟΚ
.............................................
λοιπον το 08/09 που επεσε και το χρημα πηραμε τους παικταραδαι γκαρσια , κοντρερας , ζλαταν , βιερι δανεικο και τον χειμωνα σορλεν και λινο
το 09/10 εκτος απο βιτολο ολοι της πλακας παικται .. το 10/11 εκτος τον σαλπι που δεν τραβηξε κιολας οσο μπορει αστειες μεταγραφες ... μεταγραφικος σχεδιασμος δεν υπαρχει εδω και 3 χρονια .. εκτος το 08/09 δλδ
παμε μετα αλλου .. το αεκακι δλδ που εδιωξε τον γιαχιτς που επαιρνε 350 ειναι πιο μαγκες . ?
κατι δεν γινεται καλα και ειναι πολυ ελαστικοι ...

.............................................
λοιπον το 08/09 που επεσε και το χρημα πηραμε τους παικταραδαι γκαρσια , κοντρερας , ζλαταν , βιερι δανεικο και τον χειμωνα σορλεν και λινο

το 09/10 εκτος απο βιτολο ολοι της πλακας παικται .. το 10/11 εκτος τον σαλπι που δεν τραβηξε κιολας οσο μπορει αστειες μεταγραφες ... μεταγραφικος σχεδιασμος δεν υπαρχει εδω και 3 χρονια .. εκτος το 08/09 δλδ
παμε μετα αλλου .. το αεκακι δλδ που εδιωξε τον γιαχιτς που επαιρνε 350 ειναι πιο μαγκες . ?
κατι δεν γινεται καλα και ειναι πολυ ελαστικοι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Κυρ 26 Ιουν 2011, 08:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: προειδοποίηση....
Λόγος: προειδοποίηση....
θα παρακαλουσα να μην με ειρωνευεσαι.
Επισης το πρωτη γραμμη σβηστην γιατι ειναι προσβλητικη.
Κατα τα αλλα ,θα ηθελα να μου ποσταρεις το ποστ που ειχες στο τοπικ του Κουτσιανικουλη και εκραζες την διοικηση για την τραγικη επιλογη.Επετρεψε μου να θεωρω οτι δεν ειναι κακες επιλογες σε παικτες αλλα κακες επιλογες σε προπονητη.Επι σαντος μεχρι και ο Φιλομενο βοηθησε.Για αλλους δεν το συζητω.Επι Σαντος βοηθησαν ολοι..
δεν χρειαζονται συγκρισεις.Αποψη μου,διαφωνεις και τελος.ολοι κρινομαστε..Ή ακομα καλυτερα δεν κρινομαστε γιατι η αποψη μας δεν νοιαζει και κανεναν σοβαρο ανθρωπο αφου ειμαστε ανωνυμοι
Επισης το πρωτη γραμμη σβηστην γιατι ειναι προσβλητικη.
Κατα τα αλλα ,θα ηθελα να μου ποσταρεις το ποστ που ειχες στο τοπικ του Κουτσιανικουλη και εκραζες την διοικηση για την τραγικη επιλογη.Επετρεψε μου να θεωρω οτι δεν ειναι κακες επιλογες σε παικτες αλλα κακες επιλογες σε προπονητη.Επι σαντος μεχρι και ο Φιλομενο βοηθησε.Για αλλους δεν το συζητω.Επι Σαντος βοηθησαν ολοι..
δεν χρειαζονται συγκρισεις.Αποψη μου,διαφωνεις και τελος.ολοι κρινομαστε..Ή ακομα καλυτερα δεν κρινομαστε γιατι η αποψη μας δεν νοιαζει και κανεναν σοβαρο ανθρωπο αφου ειμαστε ανωνυμοι

πρωτον δεν σε ειρωνευομαι απλα σε ειπα με χαβαλε τι πιστευω
αυτο που λες να σβησω δεστο με χαβαλε επισης ..
για τον κουτσια που λες δεν θυμαμαι τι ειχα ποσταρει
η αποψη σου ειναι αυτη ...εγω πιστευω οτι περα του γκαρσια , βιερι , βιτολο , σαλπι , κοντρερας ολοι οι αλλοι ειναι μετριοτατοι παικται ...
ο ΠΑΟΚ θελει δεκαρι εδω και 3 χρονια με τον τροπο που παιζουμε και δεν εχει παρθει
αυτο δειχνει ξεκαθαρα οτι εδω και 3 χρονια δεν υπαρχει μεταγραφικος σχεδιασμος ..
τεσπα αει να δουμε φετο
αυτο που λες να σβησω δεστο με χαβαλε επισης ..
για τον κουτσια που λες δεν θυμαμαι τι ειχα ποσταρει
η αποψη σου ειναι αυτη ...εγω πιστευω οτι περα του γκαρσια , βιερι , βιτολο , σαλπι , κοντρερας ολοι οι αλλοι ειναι μετριοτατοι παικται ...
ο ΠΑΟΚ θελει δεκαρι εδω και 3 χρονια με τον τροπο που παιζουμε και δεν εχει παρθει
αυτο δειχνει ξεκαθαρα οτι εδω και 3 χρονια δεν υπαρχει μεταγραφικος σχεδιασμος ..
τεσπα αει να δουμε φετο
παντως εγω οσες φορες διαβαζω για μεταγραφικα παντα βλεπω ο Σβουρας θα συναντηθει με μανατζερ για παιχτες ποτε δεν διαβασα οτι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για καποιο παιχτη τον οποιο παρακολουθουσε 3,5,8 μηνες για παραδειγμα.
Αυτο που κανει ο ΠΑΟΚ ειναι λεει στους μανατζερ θελω σεντερμπακ με αυτα τα χαρακτηριστικα τους σκανε 10 15 προτασεις και διαλεγει την φθηνοτερη συνηθως ετσι ειναι μαγκες η πικρη αληθεια.
Θα αναφερθω συντομα για το τμημα σκαουτερ που μπορει να εχει η ΠΑΕ με ψιχουλα σε ολοκληρη την ευρωπη.
Το τραγικο ειναι οτι για το ποδοσφαιρικο κοματι ολοκληρου ΠΑΟΚ το τρεχουν 2 ατομα.
Αυτο που κανει ο ΠΑΟΚ ειναι λεει στους μανατζερ θελω σεντερμπακ με αυτα τα χαρακτηριστικα τους σκανε 10 15 προτασεις και διαλεγει την φθηνοτερη συνηθως ετσι ειναι μαγκες η πικρη αληθεια.
Θα αναφερθω συντομα για το τμημα σκαουτερ που μπορει να εχει η ΠΑΕ με ψιχουλα σε ολοκληρη την ευρωπη.
Το τραγικο ειναι οτι για το ποδοσφαιρικο κοματι ολοκληρου ΠΑΟΚ το τρεχουν 2 ατομα.
bristol πραγματικά κρέμομαι απο τα χείλη σου για το πώς πρέπει να οργανωθεί η ΠΑΕ όταν αποφασίσεις να της δώσεις τα φώτα σου.
Και επίσης αφού ξές τόσο καλά τ πως δουλεύει ο Παντελής (που ήρθε μάλιστα στη μέση της χρονιάς σε μια άγνωστη γι αυτόν θέση και έχει πάρει πάνω του 100 πράματα), τι να πώ, απλά είσαι τιτανοτεράστιος παντογνώστης.
Μέχρι να μας λύσεις με ένα ποστ το πρόβλημα που όλοι οι άλλοι δε ξέρουν πώς, ο ΠΑΟΚ θα υπομένει..
ΕΛΕΟΣ
Και επίσης αφού ξές τόσο καλά τ πως δουλεύει ο Παντελής (που ήρθε μάλιστα στη μέση της χρονιάς σε μια άγνωστη γι αυτόν θέση και έχει πάρει πάνω του 100 πράματα), τι να πώ, απλά είσαι τιτανοτεράστιος παντογνώστης.
Μέχρι να μας λύσεις με ένα ποστ το πρόβλημα που όλοι οι άλλοι δε ξέρουν πώς, ο ΠΑΟΚ θα υπομένει..
ΕΛΕΟΣ
Eχετε χασει τη μπαλα ρε μαλακες συνελθετε.
Υ.Γ Ρε DAAT αστο ρε φιλε εχεις απεναντι σου 20χρονους που ειναι ετοιμοι να κατακτησουν τον κοσμο,ειναι δυνατον να μπορεσεις να τα βαλεις μαζι τους?
Και δεν το λεω καθολου ειρωνικα.

Υ.Γ Ρε DAAT αστο ρε φιλε εχεις απεναντι σου 20χρονους που ειναι ετοιμοι να κατακτησουν τον κοσμο,ειναι δυνατον να μπορεσεις να τα βαλεις μαζι τους?
Και δεν το λεω καθολου ειρωνικα.
Κατσε ρε banebane και εσυ με τις λαλακιες περι 20χρονων τις οποιες πραγματικα δεν αντεχω.Επειδη καποιοι νομιζουν οτι οι :μουν,αμπουμπακαρι,σαβινι (για αριστερο μπακ τον πηραμε),κριστιανο,εντινιο,μπουσαιντι,φιλομενο,σακελαριου,ζουελα,ελζαρ,κουτσιανικουλης,φωτακης,παπαζογλου ειναι απο μετριες εως κακες μεταγραφες και για διαφορετικους λογους ο καθενας, γιατι δεν μετραει μονο η αξια του παικτη, αλλα και πως τον διαχειριζεσαι, ειμαστε 20χρονα, ενω ο DAAT που τα βλεπει ολα στους μεταγραφικους μας σχεδιασμους μια χαρα ειναι ο ωριμος κριτης? Στους παικτες δεν εβαλα και τους εττο και ''ατακτο'' αριας γιατι περιμενω να τους δω. Ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε ανανεωσει παικτη απο το 2008/2009 αλλα αντιθετα περιμενουμε με αγωνια ποτε θα ληξουν τα συμβολαια τους να τους ξεφορτοθουμε? Το 3ετες του σαβινι και το 4ετες του φωτακη ειναι δειγμα μεταγραφικου σχεδιασμου? Η αποκτηση δανεικων παικτων οπως ο μουν,ο εντινιο,ο ελζαρ,παικτες που ξεραμε οτι πολυ δυσκολα θα μπορουσαμε λογω οικονομικου να κρατησουμε ειναι δειγμα μεταγραφικου σχεδιασμου? Η μη αποκτηση του αντονιο για οικονομικους λογους με την ταυτοχρονη αποκτηση μετα απο 10 μερες δανεικου του ζουελα με κοστος μεγαλητερο απο τον πρωτο ειναι δειγμα μεταγραφικου σχεδιασμου?Η παραμονη του φευγατου μπαλαφα επειδη εβγαλε μια πασα με την ξανθη και δεν ξαναπαιξε μετα ειναι δειγμα μεταγραφικου σχεδιασμου? Πειτε μου εσεις στο κατω κατω για ποιον παικτη απο τις τελευταιες 4 μεταγραφικες περιοδους λετε ενα μεγαλο μπραβο στην παε που τρεμαμε καθε φορα που χτυπουσε ο βιερινια η μομφαζε ο ιβιτς και αγριευε ο γκαρσια. Γιατι ρε παλικαρια ολη τη χρονια η πλειοψηφια ολων εδω μεσα φωναζε ζαγορακη παρε ατομα να στελεχωσουν την παε αφου ολα πανε καλα?
Εγω προσωπικα περιμενω, δεν σχολιαζω αν δε δω κινησεις. Μην ψαρωνετε