Kolokotronis_4 έγραψε:καλά καλά ξέρω τώρα, θα βγούνε τώρα παιχταράδες οι Γερμανοί, ...... στο CL να τους δω! όχι τώρα που λόγω συγκυριών και κωλοφαρδίας έχουν ξετινάξει την μπάνκα!
ο κλόζε δεν πάει σε κανένα καζίνο? ότι ρίχνει μέσα είναι γκολ! απίστευτη κωλοφαρδύα ο συνταξιούχος πολωνός!
το έγραψα και πριν, αυτό το μουντιάλ, είναι το χειρότερο στην ιστορία του θεσμού. η ομάδα που θα το κατακτήσει θα ντρέπεται να καθήσει δίπλα στους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων.

ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΑΒΩ ...

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ... ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ...

Ο Κλόζε αν ότι έριχνε έμπαινε γκολ ... ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ 8-9 ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.
ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ. Δική σου η άποψη για το "ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ"... για τις ομάδες σου σίγουρα.

ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΟΠΑ ΑΜΕΡΙΚΑ ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ 12η φορά σε ημιτελικό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (μακράν μπροστά απο το δεύτερο) ...
ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ ΤΗΝ 8η ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ...(ΜΕ 13-2 ΤΕΡΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΠΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.

Πάμε τώρα ...
Μπαλίτσα βλέπουμε ... ή απλά σηκώνουμε σημαίες και φανέλες?

Γερμανία - Αυστραλία 4-0
Τρέξατε οι περισσότεροι να υποβαθμίσετε την 4άρα ... ακόμα και όταν αυτή ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ των καγκουρώ ... τη στιγμή που έστειλε τους Σέρβους στο καναβάτσο και δεν έχασε με 10 παίκτες από την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ) ΓΚΑΝΑ.
Σερβία - Γερμανία 1-0
Επιβεβαιωθήκατε "και καλά" όσοι μιλήσατε για συγκυρίες στο πρώτο ματς.
1.ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ PANZER ME 10 ΠΑΙΚΤΕΣ 1,5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ... (και κιτρινισε την μισή ομάδα.)
2. ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΠΟΥ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ) ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ... (με δοκαρι από το ημίχρονο, με άχαστες ευκαιρίες από τον Ποντόλσκυ, με ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ, ... και καθήσατε στα 2 δοκάρια της Σερβίας που έκανε μετα το 80 που βγήκε όλη η Γερμανία μπροστά.
Γερμανια - Γκάνα 1-0
Με κακή ψυχολογία και την πλάτη στο τοίχο για πιθανή αποτυχία ... δεν είδατε το στήσιμο των Panzer που μπήκαν για το αποτέλεσμα... ΚΑΙ ΤΟ ΠΉΡΑΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ "ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ".
Προσωπικά, θεωρούσα πως αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι τους μέχρι τώρα και όχι η ήττα από τους Σερβους ... ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ... ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΓΚΑΝΑ... ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 4.
Γερμανία - Αγγλία 4-1
ΌΛοι μιλάτε για το ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΚΩΣ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ... δεν θυμάται κανέις όμως πως μέχρι το 2-0 ... το σκορ θα μπορούσε να ήταν 4-0, με 2 ευκαιρίες που δεν χάνονται από Οζύλ και Κλοζε.
ΚΑΙ 4 ΓΚΟΛ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ .. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ 5 ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ... ΗΤΑΝ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ.
Γερμανία - Αργεντινή 4-0
Ίσως ημουν ο μοναδικος που πιστευα στον διασυρμο της Αργεντινής... ακόμα και κάτι φανατικά ξαδέλφια της Νύφης μου στη Γερμανια, ... όταν τους έλεγα στο τηλέφωνο, πως θα είναι 4 τα τεμαχια στο τέλος ... με έλεγαν πως πιστεύουν στη νίκη αλλά όχι τόσο εύκολα.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ... ΚΑΙ ΘΕΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ? ... Ή ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ?
Βλέπετε τα στησίματα μιας ομάδας? Βλέπετε τους αυτοματισμούς και την αλληλοκάλυψη? Βλέπετε τις κινήσεις χωρίς την μπάλα? Βλέπετε τη φυσική κατάσταση των παικτών? Τους ρόλους τους και τις δουλεμένες σε προπονήσεις φάσεις που είναι εμφανείς ακόμα και σε τυφλούς.Το passing game? ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Τι είδατε από την Αργεντινή? ... Μια ομάδα με ταλαντούχοιυς ποδοσφαιριστές ... ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ... ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ.
Δύσκολα πήρε το ματς με τους Νιγηριανούς (τις θυμάστε στο τέλος εκείνες τις ευκαιρίες?)... που όλοι είδαμε ποσο χαλαρά έχασαν και από τους δικούς μας.
Πήρε ένα ματς με την Κορέα... βασιζόμενη σε 2 τυχαίες φάσεις και την ανοιχτή (στα @@ τους) άμυνα της ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ... ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΜΕ ΦΑΣΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΑΣ) ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ. ΤΑ ΔΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ... ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ... με τον Μέσσι να κάνει και πολύ "ΜΙΚΡΕΣ" για το ποδοσφαιρικό του μεγεθος ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Στη συνέχεια ήρθε το ματσάκι με το ΜΕΞΙΚΟ ... που την είχε μονότερμα με δοκάρι και κλασική ευκαιρία μέχρι να γίνουν τα 2 λάθη, ... (ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ) ... ΜΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΕΒΕΣ ... ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ" ΝΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ.
ΤΟ 4-0 πραγματικά θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο ... αν ο ΚΛΟΖΕ δεν έχανε αυτή την τεράστια ευκαιρία για το 2-0 στο ημίχρονο.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ... ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΩ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ.
ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ... ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ ΧΘΕΣ ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. (ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΜΕ 2-0

ΤΩΡΑ ΤΑ PANZER ... ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥΝΤΑΙ.
Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΜΕ 4άρες ΔΙΚΕΔΙΚΗΤΕΣ ΤΙΤΛΟΥ ... ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ , ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.
Θα δούμε πιστεύω ένα καταπληκτικό παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα μου την Ισπανία
Η Ισπανία δεν είναι αυτή του Euro2008 (ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ)... όπως δεν είναι και η Γερμανια( ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ)
Η άμυνα των ΙΣΠΑΝΩΝ, η ποιότητα των παικτών της, το ταχύτατο και πανεμορφο παιχνίδι της, με ένα μεγάλο προπονητή (για μένα) στον πάγκο της, θα ειναι το δυνατοτερο ΤΕΣΤ για τα PANZER.
O ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ...
... ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

(ΔΙΝΩ 70-30 ΥΠΕΡ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)
ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ... αλλά χωρίς τον Σουάρες νομίζω δεν θα τα καταφέρει με τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ.
ΤΗ ΔΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ... ΠΑΙΞΤΕ ΟΒΕΡ.
ΣΑΝ ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ... ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ...
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ.