Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

rainmaker έγραψε:Κατι με ηλικιες σωματικες και νοητικες; 8-)

Αποστολη προς τι η ευχη; θενξ παντως
"Κοκκίνησες" μου φαίνεται και δεν καταλαβαίνεις...

;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικα εκει στο νοτινχαμ σας ψεκαζουν και δεν πιανετε τη μετριοφροσυνη στα λογια μου. Ισως παλι ειναι οντως λογω ηλικιας!

:grin:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ντιπ καταντίπ άσχετος είσαι DC!!!

O άνθρωπος κοντεύει τα 60 (είναι 51,75 = 51 3/4 = περίπου σε 3 μήνες κλείνει τα 52) αλλά το μυαλό που κουβαλάει είναι δεν είναι 8χρονου...

500 χιλιάδες φορές το έχει παραδεχτεί! 'Ετσι και σε τσακώσω, κακομοίρη μου, να του πας κόντρα και να του κάνεις πλακίτσες, την έβαψες! Παντελής έλλειψη χιούμορ, πλέον! Δηλαδή, κάποτε είχε, αλλά τώρα που τον πήρε η κάτω βόλτα και η κατηφόρα... χιούμορ πάπαλα!
Γουάου .... :shock:
Σχεδόν τα διπλά μου χρόνια δηλαδή ....
Μακάρι να μπορώ να πληκτρολογώ όταν φτάσω στην ηλικία του. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά γίνομαι αντιληπτός! Κώστα ευχαριστώ για την ευχή!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Χαχα δεν ειχα δει τπτ απ ολα αυτα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

rainmaker έγραψε:Βασικα εκει στο νοτινχαμ σας ψεκαζουν και δεν πιανετε τη μετριοφροσυνη στα λογια μου. Ισως παλι ειναι οντως λογω ηλικιας!

:grin:
Μμμμ... Σώπα, ρε Rain! Απ' τα μπατζάκια σου τρέχει η μετριοφροσύνη!!!

Δώσε και σε μας ρε, αφού σου περισσεύει!

Μας το παίζεις ότι δεν κατάλαβες και καλά... και τάχα μου και δήθεν μου, επίσης!

Και 25 χρονών ΔΕΝ θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο. Λιγότερα από τα μισά χρόνια του Μαθουσαλίξ έχω! :roll: :roll: :roll:

Άντε ρε... τέλος πάντων! Κομμάτια να γίνει... Με γεια το χρώμα...

Εύχομαι δίκαιη κρίση (όπως κάνεις πάντα... σχεδόν), καθαρό μυαλό, σωστές επιλογές και πάνω απ' όλα να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη και το ίδιο κέφι. Είναι ωραίο το Paokmania και τέτοιες παρουσίες σαν τη δική σου το κάνουν ακόμα καλύτερο.

Και λίγο μεγαλύτερη επιείκια με ορισμένα παιδιά εδώ μέσα... Μπορείς!!!

Εύχομαι σιδερένιος ολόκληρος και όχι απλώς σιδεροκέφαλος που σου είπε ο τσιγκούνης ο υπερήλιξ! Εγώ, δηλαδή, σου εύχομαι με πανωπλία και όχι με μία απλή μεταλλική περικεφαλαία...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

:-) δια της μετριοφροσυνης βρε εννουσα οτι δεν αλλαζει κατι κ οι ευχες δεν χρειαζονται.
Τα υπολοιπα τα παλευουμε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μετριόφρων εδώ μέσα είμαι μόνον εγώ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Την Κυριακή μετά το παιχνίδι μπαίνοντας στο φόρουμ κυριολεκτικά έπαθα σοκ
Μιρλα και απαξίωση σε βαθμό που δεν είχα ξαναζήσει η τουλάχιστον δε την είχα
αισθανθεί έτσι, ίσως γιατί έγινε μετά από νίκη. Είχα την αίσθηση πραγματικά ότι είμαι σε λάθος φόρουμ Γι αυτό λοιπόν ξενύχτησα δύο βράδια ψάχνοντας τα ποστ όλων :mrgreen: .Το αποτέλεσμα με εξέπληξε τελικά γιατί ο «αλλόθρησκος» ήμουν εγώ (και λιγοστοί ακόμα).Το να διαφωνείς με κάποιους σε ένα τόπικ είναι φυσιολογικό. Το να διαφωνείς σχεδόν με όλους στα περισσότερα όμως πάει να πει ότι μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα(τα ακούς ..souko? :D )
Ίσως όμως να φταίει και το γεγονός ότι όταν μπήκα στο φόρουμ δε πρόσεξα καλά το δεύτερο συνθετικό του σαιτ. mania, παει να πεί μανία που κατα το wiki είναι:
«Η μανία είναι μια εξαιρετικά σοβαρή διαταραχή διάθεσης, η οποία χαρακτηρίζεται από ανυψωμένη ή οξύθυμη διάθεση, ανυψωμένη ενέργεια και διαταραγμένες σκέψεις.Συμπτώματα της μανίας περιλαμβάνουν διαταραχή της συναισθηματικής διάθεσης, ευφορία, ευερεθιστότητα, διογκωμένη αυτοεκτίμηση, ελαττωμένη ανάγκη για ύπνο, πίεση λόγου κα»
Έτσι λοιπόν έγινα ένας ΜΝΙΚΟΣ φτου (την κατάρα της ορθογραφίας έχει αυτή η λέξη :mrgreen: )
ένας ΜΑΝΙΑΚΟΣ του φόρουμ που κοντραριζόταν με άλλους επίσης μανιακούς επι 3 και 4 ώρες κάθε μέρα ,κι αυτό είναι way too much για μένα.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα για το καλό όλων μας να την κάνω μ ελαφριά πηδηματάκια.
Το κυνήγι των ανεμόμυλων και η υπεράσπιση της τιμής της δικιάς μας Δουλτσινέας
με κούρασε(καλό κουράγιο despe,eorptol) κι ένιωσα την ανάγκη να απομακρυνθώ απ όλ αυτά.Το αν θα είναι για πάντα ή για λίγο (ποτέ μη λές ποτέ όπως μου έμαθε ο φίλτατoς 007) δε το ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι θα ναι δύσκολο :cry: γιατι σας ένιωθα όλους σαν παρέα.
Ευχαριστώ λοιπόν τις admin και mod team αλλά και όλους εσάς που μ ανεχτήκατε τόσο καιρό και λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους. Όπως λέει λοιπόν κι ο φίλτατος Ταγματάρχης(κρίμα που δεν ήπιαμε μαζί μια ρετσίνα) : Τα λέμε στα τσιμέντα.

ΥΓ Δε μπορούσα να μη βάλω κι ενα υστερόγραφο :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 14 Ιαν 2014, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ασε τα χαζα kataramenos.
Η μιρλα υπαρχει δυστυχως αλλα δεν ειναι μονο η ομαδα.Η καθημερινοτητα ειναι μια μιρλα και ο καθενας ξεσπαει σε πολλα σημεια.Δε το θεωρω αξιο αποχωρησεως.
Ηρεμησε και εδω ειμαστε. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

δυστηχως σε καταλαβαινω απολυτα και δυστηχως καπως ετσι ειναι και στο τσιμεντο. στο επανιδειν λοιπον
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν αποχωρούν άλλοι κι άλλοι κ θα φύγεις εσύ... μια εσύ, μια ο Αυστραλός, μια ο CCCP, ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΊΝΕΙ!

Ο Αποστόλης θα πάρει σύνταξη σε λίγο, ο σουκο (:p) μια γράφει 3 δεν γράφει, ο giapas επίσης τελευταία σπάνια... και θα μείνει ο ντεσπε και ο εορπτολ μόνοι να παλεύουν με κάτι... θεουληδες :roll:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κι εγώ απείχον για λίγο, αλλά γύρισα. Δεν κόβεται το Paokmania λαίμαι!

Να κάνουμε ένα topic "Κούνα μου το μαντήλι σου" για να χαιρετάμε όσους φεύγουν, πλέον έγιναν πολλοί...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

kataramenos5 έγραψε:Την Κυριακή μετά το παιχνίδι μπαίνοντας στο φόρουμ κυριολεκτικά έπαθα σοκ
Μιρλα και απαξίωση σε βαθμό που δεν είχα ξαναζήσει η τουλάχιστον δε την είχα
αισθανθεί έτσι, ίσως γιατί έγινε μετά από νίκη. Είχα την αίσθηση πραγματικά ότι είμαι σε λάθος φόρουμ Γι αυτό λοιπόν ξενύχτησα δύο βράδια ψάχνοντας τα ποστ όλων :mrgreen: .Το αποτέλεσμα με εξέπληξε τελικά γιατί ο «αλλόθρησκος» ήμουν εγώ (και λιγοστοί ακόμα).Το να διαφωνείς με κάποιους σε ένα τόπικ είναι φυσιολογικό. Το να διαφωνείς σχεδόν με όλους στα περισσότερα όμως πάει να πει ότι μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα(τα ακούς ..souko? :D )
Ίσως όμως να φταίει και το γεγονός ότι όταν μπήκα στο φόρουμ δε πρόσεξα καλά το δεύτερο συνθετικό του σαιτ. mania, παει να πεί μανία που κατα το wiki είναι:
«Η μανία είναι μια εξαιρετικά σοβαρή διαταραχή διάθεσης, η οποία χαρακτηρίζεται από ανυψωμένη ή οξύθυμη διάθεση, ανυψωμένη ενέργεια και διαταραγμένες σκέψεις.Συμπτώματα της μανίας περιλαμβάνουν διαταραχή της συναισθηματικής διάθεσης, ευφορία, ευερεθιστότητα, διογκωμένη αυτοεκτίμηση, ελαττωμένη ανάγκη για ύπνο, πίεση λόγου κα»
Έτσι λοιπόν έγινα ένας ΜΝΙΚΟΣ φτου (την κατάρα της ορθογραφίας έχει αυτή η λέξη :mrgreen: )
ένας ΜΑΝΙΑΚΟΣ του φόρουμ που κοντραριζόταν με άλλους επίσης μανιακούς επι 3 και 4 ώρες κάθε μέρα ,κι αυτό είναι way too much για μένα.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα για το καλό όλων μας να την κάνω μ ελαφριά πηδηματάκια.
Το κυνήγι των ανεμόμυλων και η υπεράσπιση της τιμής της δικιάς μας Δουλτσινέας
με κούρασε(καλό κουράγιο despe,eorptol) κι ένιωσα την ανάγκη να απομακρυνθώ απ όλ αυτά.Το αν θα είναι για πάντα ή για λίγο (ποτέ μη λές ποτέ όπως μου έμαθε ο φίλτατoς 007) δε το ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι θα ναι δύσκολο :cry: γιατι σας ένιωθα όλους σαν παρέα.
Ευχαριστώ λοιπόν τις admin και mod team αλλά και όλους εσάς που μ ανεχτήκατε τόσο καιρό και λυπάμαι αν στεναχώρησα κάποιους. Όπως λέει λοιπόν κι ο φίλτατος Ταγματάρχης(κρίμα που δεν ήπιαμε μαζί μια ρετσίνα) : Τα λέμε στα τσιμέντα.

ΥΓ Δε μπορούσα να μη βάλω κι ενα υστερόγραφο :mrgreen:
Ειχα φτασει πολυ κοντα στο να την κανω κι εγω οταν ειχαν μπει εδω μεσα αλλα και οπου υπηρχε site του ΠΑΟΚ φανταζομαι.....ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ(οπως καποιοι αλλοι ελεγαν "ποντικια",παραδιπλα)ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ!

Αλλα...δεν τους εκανα τη χαρη...οπως δεν θα κανω τη χαρη στους ιδιους,να φυγω απο τη θεση που καθομαι εδω και παρα πολλα χρονια στην Τουμπα!...

Θα ειμαι εδω,θα ειμαι εκει και θα φωναζω ΠΑΟΚ!!!!!Γιατι καποιοι τον εχουν ξεχασει!!
Και επειδη χωρις υστερογραφω...δεν μπορεις...

ΥΓ.Εαν το ξανασκεφτεις πιο ψυχραιμα....εδω θα μεινεις!..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ρε συ Κατ5, είναι δυνατόν;

Καλά είπα εγώ ότι είσαι πάρα πολύ ευαίσθητος.

Λοιπόν, δεν θα το συζητήσω καθόλου! Επανέρχεσαι πάραυτα...

Σους, σσσς.. τσιμουδιά!

Κάνουμε μία προσπάθεια να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και συ μας «γράφεις» κανονικά και την κοπανάς. Ποια μειοψηφία είσαι, ρε γμ τον μπελά μου; Σύνελθε!

Σε παρακαλώ πάρα πολύ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”