Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- Sick Bastard
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Με Ζουέλα-Φωτάκη, δεξια ήταν λογικό να πάμε συνέχεια αό την πλευρά του.
Επίσης με Σακελαρίου εμφανώς χεσμένο, έπρεπε να πηγαίνει να παίρνει μπάλα από πολύ πιο πίσω.
Παρόλα αυτά τη σέντρα πάρε-βάλε την έβγαλε. Συν όλα τα άλλα, που δεν είναι λίγα.
Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα ούτε μέτριος ήταν ούτε τίποτα, δεν παίζει μόνος του ο παίχτης.
Επίσης με Σακελαρίου εμφανώς χεσμένο, έπρεπε να πηγαίνει να παίρνει μπάλα από πολύ πιο πίσω.
Παρόλα αυτά τη σέντρα πάρε-βάλε την έβγαλε. Συν όλα τα άλλα, που δεν είναι λίγα.
Δεδομένων των συνθηκών του αγώνα ούτε μέτριος ήταν ούτε τίποτα, δεν παίζει μόνος του ο παίχτης.
- Federacion
Τι λένε αυτοί ρε παιδιά??
Από που και ως που βγήκε αυτό και μάλιστα με ποσό?? Εάν δεν υπάρχει πηγή ή υπόσταση μήπως η ΠΑΕ θα έπρεπε να αρχίζει να βάζει φίμωτρο στο κάθε κωλοπαίδι που γράφει ό,τι του κατέβει??
"Στην κορυφή της λίστας των Αντωνίου-Φρέιτας βρίσκεται μεταξύ άλλων ονομάτων και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ο άσος του ΠΑΟΚ αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θεωρείται ιδανικός για το Τριφύλλι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής των «πράσινων», Ζεσουάλντο Φερέιρα ξέρει αρκετά καλά τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό και θα τον ήθελε ως αντικαταστάτη του Σίντνεϊ Γκοβού στην Παιανία. Βέβαια, το οικονομικό είναι σημαντικό πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλεύρες, αφού ο ΠΑΟΚ αξιώνει 4 εκατομμύρια ευρώ...
Από τον Παναθηναϊκό πάντως λένε ότι η τιμή μπορεί να πέσει... Κάτι θα ξέρουν παραπάνω...."
www.gazzetta.gr
Από που και ως που βγήκε αυτό και μάλιστα με ποσό?? Εάν δεν υπάρχει πηγή ή υπόσταση μήπως η ΠΑΕ θα έπρεπε να αρχίζει να βάζει φίμωτρο στο κάθε κωλοπαίδι που γράφει ό,τι του κατέβει??
"Στην κορυφή της λίστας των Αντωνίου-Φρέιτας βρίσκεται μεταξύ άλλων ονομάτων και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού ο άσος του ΠΑΟΚ αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και θεωρείται ιδανικός για το Τριφύλλι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος προπονητής των «πράσινων», Ζεσουάλντο Φερέιρα ξέρει αρκετά καλά τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό και θα τον ήθελε ως αντικαταστάτη του Σίντνεϊ Γκοβού στην Παιανία. Βέβαια, το οικονομικό είναι σημαντικό πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλεύρες, αφού ο ΠΑΟΚ αξιώνει 4 εκατομμύρια ευρώ...
Από τον Παναθηναϊκό πάντως λένε ότι η τιμή μπορεί να πέσει... Κάτι θα ξέρουν παραπάνω...."
www.gazzetta.gr
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Δείτε το κι απο την άλλη. Αν βάλουν 6 εκ. οι άραβες και πάρουμε και άλλα 5 εκ. αν πουληθεί ο Βιειρίνια, χάνουμε μεν τον πιο ποιοτικό μας παίκτη αλλα ξεμπερδεύουμε σχεδόν με τα χρέη.
Πολλά αν έβαλα ε;
Δείτε το κι απο την άλλη. Αν βάλουν 6 εκ. οι άραβες και πάρουμε και άλλα 5 εκ. αν πουληθεί ο Βιειρίνια, χάνουμε μεν τον πιο ποιοτικό μας παίκτη αλλα ξεμπερδεύουμε σχεδόν με τα χρέη.
Πολλά αν έβαλα ε;
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
o bierinia αν πουληθει 5 εμεις παιρνουμε το 2/3 γυρω στα 3 κατι δηλαδη ......ξεχασετο σαν σκεψη....
Αν γίνει αυτό που λες , εγώ θα αρχίσω απεργία πείνας έξω από το σπίτι του Ζαγοράκη
Αντε με όλα τα λιγούρια που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Λες κ είναι συνεννοημένοι όλοι τους.
Ενας βαζελοφλωρος στη δουλειά μου το λέει εδώ κ μια βδομάδα...
Ου ρε λιγούρια
Αντε με όλα τα λιγούρια που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Λες κ είναι συνεννοημένοι όλοι τους.
Ου ρε λιγούρια
- ΑποστόληςΑ
Κύριοι μεταγραφολάγνοι, παρακαλώ να μην μας ταλαιπωρείτε κάθε τρεις και λίγο με την υποτιθέμενη πώληση του Adelino.
- Aureliano Buendia
[youtube]keLrn0Wo014&feature=related[/youtube]
Ακούτε όλοι
Λογιστές ημέτεροι και νεόπλουτοι εχθροί
Άντε γιατί μας τα χετε κάνει τσουρέκια
Ακούτε όλοι
Λογιστές ημέτεροι και νεόπλουτοι εχθροί
Άντε γιατί μας τα χετε κάνει τσουρέκια
-
gate4mitsos
Ασε μας ρε φιλε που ο Ζαγορακης θα εδινε τον Βιειρινια στον βαζελο,σε ομαδα εκτος ελλαντας μπορει,σε ελληνικη με τιποτα...Αλλαξαν οι εποχες οικοδομου-μελισση.Ακου να δωσει τον Βιειρινια για 4 μιρια και τον κλειτονGI4NNEN4 έγραψε:Εγώ πιστευω πως με 5 εκ. τον έδιναν αύριο κιόλας. Μπορεί όμως, αν γίνει το "deal", η τιμή να πέσει και κάτω απο τα 4 εκ. + έμψυχα ανταλλάγματα. O Βάζελος άλλωστε έχει παίκτες που ίσως μας ενδιαφέρουν. Ο Ίβανσιτς, ο Μάττος, ο Κλέιτον νομίζω οτι του ανήκουν ακόμη.
Αδερφέ δώστου 5 κι άλλα 5 δέκα από μας...giapas έγραψε: