Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Παικταράς είναι ο χεζόνια , οκ τι να λέμε τώρα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

freemind έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 09:35
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 09:22 Δηλαδή εσείς ρε παιδιά βλέπετε ότι είναι γρήγορος ο Χατζινς; Γιατί με τα υπόλοιπα θετικά στοιχεία που έχει αν ήταν γρήγορος θα έπαιζε ήδη Ευρωλιγκα νομίζω.

Δεν ξέρω. Μπορεί εγώ να τον βλέπω αργό. Θα φανεί.
Αν δεν κάνω λάθος κι άλλοι το έχουν γράψει πάντως.
ο Καλάθης είναι πιο αργός, τι σημαίνει αυτό;
ο Σλούκας στον ΠΑΟ και ο Γουοκαπ στον ΟΣΦΠ είναι γρήγοροι;
δεν χρειάζεται να είναι ΟΛΟΙ οι παίκτες γρήγοροι

έχεις Ταϊρί στο 2 που ειναι υπεργρήγορος
Ο Καλαθης και ο Σλουκας μια χαρά γρήγοροι παίκτες ήταν. Τώρα με την ηλικία τους σαφώς και έχουν πέσει σε ταχύτητα αλλά ανταποκρίνονται μια χαρά.
Έχουν και τα ανάλογα προσωνυμια αν δεν κάνω λάθος.

Nick the quick και Σλουκι Λουκ δεν τους βάφτισαν οι Αθηνεζοι;

Ο Σλουκας μια χαρά γρήγορα drives έχει ακόμη και σε αυτή την ηλικία.

Ο Καλαθης με την εμπειρία του επίσης. Και τα φλοτερακια του θα κάνει.

Τον Χατζινς όσα βίντεο έχω δει, ελάχιστα drives που φαίνεται να δυσκολεύεται.
Εκτός αν έχετε δει ολόκληρα ματς του παίκτη, οπότε πάω πάσο.

Και για να μην παρεξηγηθώ για ακόμη μια φορά. Έχει πολύ καλά στοιχεία. Τα έχουμε πει. Κορυφαία ποσοστά ευστοχίας σε τρίποντο και βολές και οικονομία σε ασίστ /λάθη.

Dimitris_L4 δεν αμφισβητώ τις ικανότητες του. Έχω ενδοιασμούς σχετικά με το ύψος του και την ταχύτητα του.

Τέλος πάντων ας έρθει ο Χεζονια και ο... Smailagic και δεν με ενοχλεί ο Χατζινς :opaokara:
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

κι εγώ δεν τρελαίνομαι με το ύψος του
αλλά όλα του τα άλλα τα στοιχεία φαίνονται πολύ καλά

και το ότι τον έβγαλαν 4ο καλύτερο παίκτη στην Γαλλία
These users thanked the author freemind for the post:
shearer4
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Περι ανακοινωσεων δεν ξερουμε και ποτε ληγουν τα συμβολαια με τις προηγουμενες ομαδες τους.Μπορει πχ του Αλεξαντερ να ληγει τελη Ιουνιου αφου στο Τουρκικο πρωταθλημα δεν εχουν ξεκινησει ακομα οι τελικοι.
These users thanked the author dtown for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

άντε να ελπίζουμε και σε νίκη της Ντουμπάι την Τετάρτη να τελειώνουμε και με Καλάθη
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

PAOKevolution έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 09:57
@Equalizer Ρε καημό το έχω να πεις καλή κουβέντα για έναν αθλητή! Με έχεις σκάσει!
Χαχα κομπλεξικός εντελώς ρε! :lol:

Γκομες στο βολει

Τετράτζε + Μαραγκος, Κοντρέρας, Πάμπλο, Αντρέ και Λέο στη μπάλα

Κορφας, Μπαρλοου, Πέτζα, Σάβιτς, Μπόνερ, Φαντερμπεργκ, Σακλφορντ, Μουλα, Παουελ, Λάζος στο μπασκετ

Σάντος στη μπάλα

Σκαϊλς στο μπάσκετ

Ορίστε μια λίστα με πουλέν που αποδεικνύουν οτι δεν είμαι ελέφαντας
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
PAOKevolution, navigator11
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

PAOKevolution έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 09:57 @nunies4 , θεωρώ πως το χρηματικό τον απασχολεί τον Κροάτη (θυμήσου μετά το βάζελο θαρρώ πήγε στην Ούνικς). Βέβαια ήταν Ευρωλίγκα τότε οι Ρώσοι. Δεν δίνω πιθανότητες να είμαστε Ευρωλίγκα. Επομένως ΜΟΝΟ το οικονομικό μπορεί να τον ψήσει τώρα. Και το project προφανώς.
Δε ξέρω αν ισχύει σαν είδηση ή όχι, αλλά μιλάμε (ίσως) για τη μεγαλύτερη μεταγραφή σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον γίνει.
Για το γούρι θα πω, ότι δεν ισχύει καν.

@Equalizer Ρε καημό το έχω να πεις καλή κουβέντα για έναν αθλητή! Με έχεις σκάσει!
Μαλλον δεν το εξεφρασα σωστα. Το χρηματικο δεν ειναι εμποδιο. Η προταση ειναι λευκο χαρτι. Οτι συμπληρωσε εσυ το ποσο που θες
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Και με τον παίκτη να τα βρεις, άντε βρες τα μετά με τη Ρεάλ. Τελικά μπάλα-μπάσκετ ίδιο τοπικ είναι :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Στο μπασκετ βεβαια ειναι πολυ ευκολο να σπασεις συμβολαια δινοντας 1 με 1,5 μυριο τ πολυ...ποσα που στο μπασκετ βεβαια ειναι τεραστια, αλλα για τν μπαλα ειναι για καραμελες
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@nunies4 Άρα ισχυρίζεσαι πως ισχύει και δεν είναι μπαρούφες όλα αυτά με τον Μάριο. Το ξέρεις. Α ρε μλκ έτσι και γίνει... Πιστεύεις είναι θέμα διοργάνωσης δηλαδή;
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

freemind έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 10:05 κι εγώ δεν τρελαίνομαι με το ύψος του

Αυτο, μιλαμε για παιχτη που παιζει σε ενα απο τα πιο (αν οχι το πιο) αθλητικα πρωταθληματα στην Ευρωπη. Για το υψος μαζι σας (unpsofable :) ), κι εγω προτιμω ασσους με υψος (Παπαλουκας) αλλα περισσοτερο προτιμω ασσους με το μυαλο μεσα στο κεφαλι τους (ακους Τεοντοσιτς?) και το ratio assist/TOs ειναι πολυ ενθαρρυντικο για Χατζινς.

Αμα ειναι για βομβες γιατι να ειμαστε με ημιμετρα, φερε την απολυτη υπερκαψουρα Μπογκντανοβιτς πισω στην Ευρωπη να τελειωνει το παραμυθι :lol:
These users thanked the author shearer4 for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καπου εδω να πω οτι μετα το χθεσινο στο ισραηλ που διακοπηκε ο αγωνας λογω επιθεσης του Ιραν μπορουν οι παιχτες να επικαλεστουν αιτια πολεμου (που ειναι,αληθεια) κ να σπασουν τα συμβολαια τους...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 4):
Equalizer, Maurice_Escargot, st4this, margas
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

shearer4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 10:25
freemind έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 10:05 κι εγώ δεν τρελαίνομαι με το ύψος του

Αυτο, μιλαμε για παιχτη που παιζει σε ενα απο τα πιο (αν οχι το πιο) αθλητικα πρωταθληματα στην Ευρωπη. Για το υψος μαζι σας (unpsofable :) ), κι εγω προτιμω ασσους με υψος (Παπαλουκας) αλλα περισσοτερο προτιμω ασσους με το μυαλο μεσα στο κεφαλι τους (ακους Τεοντοσιτς?) και το ratio assist/TOs ειναι πολυ ενθαρρυντικο για Χατζινς.

Αμα ειναι για βομβες γιατι να ειμαστε με ημιμετρα, φερε την απολυτη υπερκαψουρα Μπογκντανοβιτς πισω στην Ευρωπη να τελειωνει το παραμυθι :lol:
Για Μπογκντανοβιτς, ο ατζέντης του δήλωσε πως θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στο NBA
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 10:27 Καπου εδω να πω οτι μετα το χθεσινο στο ισραηλ που διακοπηκε ο αγωνας λογω επιθεσης του Ιραν μπορουν οι παιχτες να επικαλεστουν αιτια πολεμου (που ειναι,αληθεια) κ να σπασουν τα συμβολαια τους...
Θα επρεπε οι παικτες τους - που ειναι το πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα first world gig economy - να μποικοταρουν και να φυγουν επιτελους απο εκει.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 4):
freemind, Unpsofable78, Ριαν_Καπαγιαννιδης, navigator11
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Equalizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 09:54 Περίεργη περίπτωση ο Χεζόνια

Ασυζητητί πρόκειται για μεγάλο όνομα στο επιπεδο που ακόμα είμαστε.

Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έγινε μεγάλο όνομα. Δεν βλέπω τίποτα εξωπραγματικό ούτε στην καριέρα ούτε στα στατιστικά του, ενώ οι αρνητικές κριτικές για αγωνιστική νοοτροπία κλπ ήδη γράφτηκαν παραπάνω, δεν χρειάζεται να τις επαναλάβουμε. Επειδή όμως επίσης έχω τονίσει πολλάκις πως εδώ και είκοσι εφτά χρόνια συνειδητά δεν παρακολουθώ στενά μπάσκετ, πιθανώς να μου διαφεύγουν πολλά πράγματα.
Αν με το καλό θα έρθει , θα δεις ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά στον ΠΑΟΚ. Επίσης πιστεύω εδώ θα είναι κάτι σα να λέμε "πρώτος στο χωριό" , θα ξεδιπλώσει και άλλο τις ικανότητές του. Κατά τα άλλα δες λίγα βιντεάκια στο yt θα τον δεις και Live.

Α και κάτι τελευταίο. Φαντάσου , και σαν πρεστίζ (που για σένα μπορεί να μη σου λέει τίποτα και δεν πειράζει καθόλου) φαντάσου όλη την Ευρώπη να λέει "Ο Χεζόνια της Ρεάλ και του τελικού του F4 πάει στον ΠΑΟΚ"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”