+1926Σουριναμέζος έγραψε:Όπως έγραψα και χθες, αν αποκτηθεί μόνο ο Μπακαγιόκο είναι πρόβλημα, αν αποκτηθεί ο Μπακαγιόκο σαν έξτρα κίνηση και έρθει και ο Μεϊτέ τότε είναι πολυτέλεια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να αποκτηθουν Μειτε και Μπακαγιοκο καθως και μισθολογικα το πακετο ειναι βαρυ και αγωνιστικασαν καθως δυσκολα μπορουν να συνυπαρξουν σε 11δα. Αντιθετα θα μπορουσε να αποκτηθει ο Ταχιροβιτς ο οποιος εχει μικρο συμβολαιο η καποιος αντιστοιχος. Εχω παντως και εγω την εντυπωση οτι θα κανουμε και αλλη κινηση στη γραμμη.
Ας περιγράψει κάποιος τον μπακαγιοκο. Τον πρόσφατο μπακαγιοκο, όχι το 2017.
Γρήγορος, τεχνίτης; Πάσα;
Είναι εσιτι ρε παιδί μου;
- WeWillRockYou
Είναι τόσο μικρή η απόσταση ανάμεσα στο να έχεις μια πλήρη μεσαία γραμμή με διαφορά χαρακτηριστικά ανάλογα με τις απαιτήσεις των παιχνιδιών ή ένα τεράστιο κενό στα χαφ, που θα είναι κρίμα αν δεν κλείσουν 2 παίκτες.Σουριναμέζος έγραψε:Όπως έγραψα και χθες, αν αποκτηθεί μόνο ο Μπακαγιόκο είναι πρόβλημα, αν αποκτηθεί ο Μπακαγιόκο σαν έξτρα κίνηση και έρθει και ο Μεϊτέ τότε είναι πολυτέλεια.
Η ομάδα φέτος θα έχει 8 ευρωπαικά παιχνίδια στους ομίλους, που σημαίνει ότι θα παίζει κάθε 3 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Στο σημείο που φτάσαμε προκειμένου να καλυφθούν τα κενά πηγαίνεις σε δευτερες και τριτες επιλογές.
Ο σχεδιασμός παρουσιάζει συγκεκριμένες δυσκοιλιοτητες που δεν γιατρευονται.
Απο εκεί και πέρα κάθε παικτης και καθε επιλογή θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Σε καθε περίπτωση οι παίκτες που έρχονται πλέον έχουν το ρίσκο να μην αποδείξουν την αξία τους για τον Α,Β λόγο και όχι αν την έχουν. Είναι σημαντική διαφορά κ σημαντικό ρόλο και επιπλεον βάρος αναλαμβάνει και ο Λουτσεσκου.
Ο σχεδιασμός παρουσιάζει συγκεκριμένες δυσκοιλιοτητες που δεν γιατρευονται.
Απο εκεί και πέρα κάθε παικτης και καθε επιλογή θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Σε καθε περίπτωση οι παίκτες που έρχονται πλέον έχουν το ρίσκο να μην αποδείξουν την αξία τους για τον Α,Β λόγο και όχι αν την έχουν. Είναι σημαντική διαφορά κ σημαντικό ρόλο και επιπλεον βάρος αναλαμβάνει και ο Λουτσεσκου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 29 Αύγ 2024, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πάντως έχω καινούρια υπογραφή. Μέγα λάθος ο Μπακαγιοκο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+++cartman έγραψε:Να μάθουμε ποιανού εισήγηση ειναι ο Μπακαγιοκο να απολυθεί το χειμώνα.
- zarathustra79
Να πω και γω τη γνώμη μου, επειδή γίνεται μια σύγκριση με την περίπτωση του Kagawa.
Φαινομενικά πράγματι και οι δυο ήταν στην ίδια κατάσταση πριν έρθουν σε εμάς. Ωστόσο ο γιαπωνέζος ήρθε με αρκετά χαμηλό ποσό και ουσιαστικά περίσσευε στο ρόστερ. Δε μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό και αποχώρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς.
Ωστόσο για τον Bakayoko καταρχάς δε νομίζω οτι θα αποκτηθεί στο ίδιο πλαίσιο, δηλαδή λογικά και η αμοιβή του θα είναι αρκετά υψηλότερη και πιστεύω οτι θα θεωρείται η νο1 επιλογή στη θέση του. Φαντάζομαι οτι θα πάρει πολύ περισσότερα παιχνίδια από τον Kagawa και θα έχει μεγαλύτερο περιθώριο να ενταχθεί.
Πάντως εφόσων καταλήξαμε σ' αυτόν, προτιμώ το να του δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να έρθει στα ίσια του με το ενδεχόμενο να επανέλθει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, παρά να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης ίσης ή κατώτερης αξίας και να μοιρασθούν το χρόνο.
Φαινομενικά πράγματι και οι δυο ήταν στην ίδια κατάσταση πριν έρθουν σε εμάς. Ωστόσο ο γιαπωνέζος ήρθε με αρκετά χαμηλό ποσό και ουσιαστικά περίσσευε στο ρόστερ. Δε μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό και αποχώρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς.
Ωστόσο για τον Bakayoko καταρχάς δε νομίζω οτι θα αποκτηθεί στο ίδιο πλαίσιο, δηλαδή λογικά και η αμοιβή του θα είναι αρκετά υψηλότερη και πιστεύω οτι θα θεωρείται η νο1 επιλογή στη θέση του. Φαντάζομαι οτι θα πάρει πολύ περισσότερα παιχνίδια από τον Kagawa και θα έχει μεγαλύτερο περιθώριο να ενταχθεί.
Πάντως εφόσων καταλήξαμε σ' αυτόν, προτιμώ το να του δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να έρθει στα ίσια του με το ενδεχόμενο να επανέλθει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, παρά να αποκτηθεί και δεύτερος παίκτης ίσης ή κατώτερης αξίας και να μοιρασθούν το χρόνο.
Δηλαδη ο Μπακαγιοκο περα απο το ονομα και το παρελθον του, ερχομενος απο ομαδα της Ligue 2 ουσιαστικα, τι συμβολαιο θα εχει;
Δεν χρειαζεται να συνυπαρχουν στην 11αδα. Το οφελος θα ηταν κατι που δεν ειχαμε τα τελευταια χρονια.
Π.χ κερδιζουμε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι στο 70 και πρεπει να κρατησουμε το αποτελεσμα . Βγαζεις Μειτε η καμαρα και βαζεις Μπακαγιοκο . Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου..
Π.χ κερδιζουμε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι στο 70 και πρεπει να κρατησουμε το αποτελεσμα . Βγαζεις Μειτε η καμαρα και βαζεις Μπακαγιοκο . Καπως ετσι το εχω στο μυαλο μου..
Επειδη βλεπω οτι επικρατει γκρινια και απαισιοδοξια τον Μπακαγιοκο , να σας ενημερωσω οτι ο Μπαμπα πριν ερθει 1η φορα στον ΠΑΟΚ ειχε 18 συμμετοχες απο το 2018 μεχρι το 2020 κι ειδαμε ποσο καλα ανταποκριθηκε επειδη ηταν παικτης αξιας σαν τον Μπακαγιοκο
Γρηγορος;;; Εεεε οχι και σφαιραkos έγραψε:Ας περιγράψει κάποιος τον μπακαγιοκο. Τον πρόσφατο μπακαγιοκο, όχι το 2017.
Τεχνιτης;;;; Ουτε καν. "Καταστροφεας του παιχνιδιου του αντιπαλου"
Πασα;;;; Safe. Στα 5 μετρα. Οχι για να βγαλει την ομαδα απο την αμυνα στην επιθεση με μεταβαση
Δηλαδη χθες ο Μειτε βρεθηκε με Ιβαν και κατεληξαν οτι δεν τα βρισκουν?
Πάντως αποκτηση Μπακαγιοκο μονο θα ειναι τρελο αυτογκολ.
Ελπίζω να επικρατήσει η στοιχειωδης ποδοσφαιρικη λογικξ και να ερθει ενας κανονικος χαφ για να καλυψει το κενο στα χαφ, κι αν τοσο πολυ θελουν να τζογαρουνε τον Μπακαγιοκο ας τον πάρουν με ενα συμβολαιο 1+1 και συμπληρωματικο ρολο.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ!
Πάντως αποκτηση Μπακαγιοκο μονο θα ειναι τρελο αυτογκολ.
Ελπίζω να επικρατήσει η στοιχειωδης ποδοσφαιρικη λογικξ και να ερθει ενας κανονικος χαφ για να καλυψει το κενο στα χαφ, κι αν τοσο πολυ θελουν να τζογαρουνε τον Μπακαγιοκο ας τον πάρουν με ενα συμβολαιο 1+1 και συμπληρωματικο ρολο.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ!
Οι επαφές που έγιναν το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιριστές, όπως ο Εντοάρντο Μπόβε, ο Μπέντζαμιν Ταχίροβιτς, ο Νίκλας Ντορς, δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους.
οποιος μου βρει τι κοινό εχουν οι 3 με τον μπακαγιοκο ,τον κερναω μια παστα
οποιος μου βρει τι κοινό εχουν οι 3 με τον μπακαγιοκο ,τον κερναω μια παστα