Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Νομίζω του έστειλε μετά μήνυμα στο viber και ζήτησε συγγνώμη που δε τον χαιρέτησε
Τον Βιεϊρίνια κακώς τον έβαλες αλλά άργησες να τον βγάλεις ένα εικοσάλεπτο. Συν ότι μπηκαμε με τεράστιες αποστάσεις στις γραμμές και φαγαμε το γκολ. Ελπίζω να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη σε μια εβδομάδα.
Μαζί με τον ντελια ήσασταν σε άλλο γήπεδο.
Η ομάδα σήμερα που κατέβασες και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν την βοήθησες καθόλου ήταν για ένα 3-0 χαλαρό.
Ξέρω θα αρχίσεις πάλι τα " το καλοκαίρι δεν μας πιστευε κανένας" και τα ωραία σου.
Η ομάδα σήμερα που κατέβασες και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν την βοήθησες καθόλου ήταν για ένα 3-0 χαλαρό.
Ξέρω θα αρχίσεις πάλι τα " το καλοκαίρι δεν μας πιστευε κανένας" και τα ωραία σου.
-
- Επικοινωνία:
Σε παρακαλώ μην ξαναξεκινησεις τον αρχηγό σε τέτοια ματς.Δωρο τον αγώνα τους έκανες.Αν δεν λυπάσαι εκείνον που τον έκαναν γιο γιο , λυπήσου εμάς!
Αδικαιολογητο ξεκίνημα
Μεσοεπιθετικα δε βγήκε τίποτα με ένα απλό τρίγωνο στο κέντρο με βάση τον Ονιεντικα μας έκαναν πλάκα στο πρώτο
Βρες το
Μεσοεπιθετικα δε βγήκε τίποτα με ένα απλό τρίγωνο στο κέντρο με βάση τον Ονιεντικα μας έκαναν πλάκα στο πρώτο
Βρες το
- PAOK_Antarctica
Σιγά μην ήταν και για 15-0 με φραπεδιά στο χέρι ρε συ.renegade έγραψε:Μαζί με τον ντελια ήσασταν σε άλλο γήπεδο.
Το σκορ του αγώνα ήταν δίκαιο και οι άλλοι δεν ήταν Παναιτωλικός.
- thomas Murg
Εντωμεταξύ οι Βέλγοι κάπου προς το τέλος είχαν 450 πάσες περίπου και μεις γύρω στις διακόσιες κάτι. Παίζει να έκαναν μονοψήφιο αριθμό στις μεταβιβάσεις στο μπίλντ απ στα 2/3.
Μια χαρά το πήγε η ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είναι ακόμη στο παιχνίδι.
Μπράβο κόουτς.
Μια χαρά το πήγε η ομάδα. Στο τέλος της ημέρας είναι ακόμη στο παιχνίδι.
Μπράβο κόουτς.
Δίκαιο το 1-0?PAOK_Antarctica έγραψε:Σιγά μην ήταν και για 15-0 με φραπεδιά στο χέρι ρε συ.renegade έγραψε:Μαζί με τον ντελια ήσασταν σε άλλο γήπεδο.
Το σκορ του αγώνα ήταν δίκαιο και οι άλλοι δεν ήταν Παναιτωλικός.
Με χαμένο πέναλτι
Με επέμβαση του βκοταρσκι χαμηλά πολύ δύσκολη
Με την φάση στο πρώτο ημίχρονο που σε άδειο τέρμα δεν την βρίσκει ο επιθετικός
Αν τα ίδια τα έβλεπες σε ΠΑΟΚ γάβρος θα έλεγες ότι έπρεπε να κερδίσεις 5-0
Σήμερα ήμασταν 5 φορές χειρότεροι από ότι στην Κροατία
Έγκλημα χωρίς τιμωρία ευτυχως ήταν το σημερινό, αλλά μας επιτρέπει - σε συνδιασμο και με τις απουσίες των αντιπάλων- να κρατάμε τις τύχες στα χέρια μας.
Όπως και στην Κροατία (που εκεί το κλίμα της εξέδρας δικαιολογούσε το ψαρωμα κάποιων παιχτων), φανηκαμε κατώτεροι των περιστάσεων ίσως και χειρότεροι συνολικά.
Όπως και στην Κροατία (που εκεί το κλίμα της εξέδρας δικαιολογούσε το ψαρωμα κάποιων παιχτων), φανηκαμε κατώτεροι των περιστάσεων ίσως και χειρότεροι συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό το τελευταίο είναι ψέμα;renegade έγραψε:Μαζί με τον ντελια ήσασταν σε άλλο γήπεδο.
Να σου θυμίσω τι γραφόταν εδώ μέσα;
Βασικά και τον πιο αισιόδοξο να ρωτούσες, δεν θα περίμενε να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα.