Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- Dark Knight
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ε ναι. Και στη Real Madrid είναι ερασιτέχνες που τους έφυγε ο Benzema και δεν πήραν CF.
Αφού λοιπόν τους καίει τόσοοοο πολύ ο Μαξίμοβιτς και επειδή δεν υπάρχει στο ντουνιά άλλος χαφ, εμπρός λοιπόν το εξτρεδάκι από τον Ακπομ να το δώσουν γι' αυτόν.ΑποστόληςΑ έγραψε:1,2M από Ακπομ και 0,4M από Colak.
Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Και 300 από Τέηλορ και άλλα 320 από Μουντιάλ-Ζίφκοβιτς και δεν ξέρω αν πήραμε κανένα ψιλό από τον Αγγελίδη που πήγε Βρέμη. Χεστήκαμε στα λεφτάΑποστόληςΑ έγραψε:1,2M από Ακπομ και 0,4M από Colak.

- ΑποστόληςΑ
Για μένα δεν αξίζει να υποχωρήσουν στον εκβιασμό. Παίρνουν τον Ευρωπαίο δανεικό και από τον Ιούνη μας έρχεται (ΑΝ έρθει) ο Νεμάια. Αν πάρουμε τον δανεικό πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις τους οι Ισπανοί.
Αναφέρεσαι τώρα στη Ρεάλ, που πήρε 4 χαρτιά από πωλήσεις και έδωσε 130 για αγορές. Επίσης του χρόνου έρχεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έχουν ήδη αγοράσει με 37 χαρτιά.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ε ναι. Και στη Real Madrid είναι ερασιτέχνες που τους έφυγε ο Benzema και δεν πήραν CF.
Τι ψάχνεις να βρεις..
Βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου. Και πολύ κράτησε η ιστορία. Και όχι μόνο δανεικό και ελεύθερο αν θέλουν να φέρουν ακόμη καλύτερα. Το λέω γι' αυτούς που πιστεύουν ότι ο όλος ο μεταγραφικός κόσμος πρέπει να γυρίζει γύρω απο ένα παίκτη τον οποίο πρέπει μέχρι την δευτέρα παρουσία να τον περιμένουν.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα δεν αξίζει να υποχωρήσουν στον εκβιασμό. Παίρνουν τον Ευρωπαίο δανεικό και από τον Ιούνη μας έρχεται (ΑΝ έρθει) ο Νεμάια. Αν πάρουμε τον δανεικό πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν στις απαιτήσεις τους οι Ισπανοί.
- ΑποστόληςΑ
Τον ελεύθερο έπρεπε να τον είχαν πάρει εδώ και ένα μήνα. Το ήξεραν ότι ο Ντούγκλας ήθελε να φύγει.
-
Άμα τα προσθέσεις όλα μαζί πωλήσεις, ποσοστά μεταπώλησης κτλπ φτάνουν τα 11 αν δώσουν 4 για Μαξίμοβιτς μπορούν α φέρουν άλλους δύο παιχταραδες αλλά που τέτοια τύχη...Miles έγραψε:Και 300 από Τέηλορ και άλλα 320 από Μουντιάλ-Ζίφκοβιτς και δεν ξέρω αν πήραμε κανένα ψιλό από τον Αγγελίδη που πήγε Βρέμη. Χεστήκαμε στα λεφτάΑποστόληςΑ έγραψε:1,2M από Ακπομ και 0,4M από Colak.
Ποιον Ακπομ λέτε?
Τον "Έλεος με τον αμπαλο πάρτε στον άνθρωπο ένα φορ να δείξει το σύστημα" Ακπομ?
Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον "Έλεος με τον αμπαλο πάρτε στον άνθρωπο ένα φορ να δείξει το σύστημα" Ακπομ?
Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαιρετικες χρονιες εκανε και στον ΠΑΟΚ.Εμενα απο την αρχη μου αρεσε περισσοτερο πχ απο τον Πριγιοβιτς.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙις
Εγώ δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες για τη διοίκηση. Κάνουν και τα καλά τους κάνουν και τα στραβά τους. Κατά τη γνώμη τη δική μου τα στραβά είναι περισσότερα απόσα θα ήθελα.
Σε μερικά θέματα η καθυστέρηση είναι δικαιολογημένη πχ για Μαξίμοβιτς θα ήταν κοροιδία να πληρώσουμε αυτά που ζητάνε τώρα ενώ το χειμώνα (με τα ρίσκα που αυτό φέρνει βέβαια) μπορείς να γλιτώσεις ένα σκασμό λεφτά και να φέρεις έναν ακόμη παικταρά. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου.
Σε μερικά θέματα η καθυστέρηση είναι δικαιολογημένη πχ για Μαξίμοβιτς θα ήταν κοροιδία να πληρώσουμε αυτά που ζητάνε τώρα ενώ το χειμώνα (με τα ρίσκα που αυτό φέρνει βέβαια) μπορείς να γλιτώσεις ένα σκασμό λεφτά και να φέρεις έναν ακόμη παικταρά. Δεν είναι εκεί το πρόβλημά μου.
Εγώ βλέπω ο blackgr4 την έκανε από την ομάδα...
Ο καρπουζας φυσικά έχει πολλές επιλογές, δεν λέω.
Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις φίλε blackgr4
Ο καρπουζας φυσικά έχει πολλές επιλογές, δεν λέω.
Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις φίλε blackgr4