42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
Μετα τη περσινη χρονια δεν ξερω αν τον θελω κατω απτα δοκαρια, αλλα 5 χαρτια ειναι λιγα και δειχνεις οτι ξεπουλας(;) Δεν ξερω. Η αξια του γραφεται οτι ειναι στα 9 και τον δινεις 4 λιγοτερα.. Αν φυγει αυτος πιστευω φευγει και ο Ντελιας
Ασχετο το ποιος θα μεινει και ποιος οχι, πρεπει καποια στιγμη να αποφασισουμε να δωσουμε το κυπελλο ΟΛΟ στον δευτερο τερματοφυλακα. Οσο παει. Και ας το χασουμε εξαιτιας του. Το να παιζει μονο με κανα καφενειο και στα δυσκολα να ξαναερχεται ο "βασικος" ειναι σαν να του λες, δεν σε εμπιστευομαι.
Στην λεωφορο με τη Καλλιθεα εκανε πολυ καλο παιχνιδι. Θα ηθελα να τον δω βασικο πιστευω θα ανταποκριθει
- Skoufos_tou_Lucescu
Ο Κοταρσκι αν μείνει κι έχει το μυαλό αλλού όπως φέτος θα είναι πρόβλημα, μακάρι να δοθεί με ένα ποσό πάνω από 6 εκ.
Μακαρι να μην ειχε φελλο μανατζερ και να ειχε το μυαλο του εδω και να εμενε αλλα δεκα χρονια. Δεν θα μας λειψουν τα 5 και τα 6. Αλλα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες με τα δεδομενα που υπαρχουν.
Οι πωλήσεις συνεχίζονται... να παίρνει σειρά ο κωνσταντελιας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Di testa την Κυρ 06 Ιούλ 2025, 14:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δυστυχώς έγιναν λάθος χειρισμοί και το όλο φταίξιμο δεν θα το ρίξω στην ΠΑΕ, αλλά αυτή τη φορά στον παίκτη, όσο και να τον συμπαθώ ως τερματοφύλακα.
Λογικά αυτός ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Ήθελε μάλλον πολύ να πάει στη Γαλατά.
Αλλά οι Τούρκοι θέλουν - ήθελαν να τον πάρουν κοψοχρονιά, γιατί είδαν ότι εμείς κρατήσαμε Παβλένκα και πήραμε νωρίς νωρίς τον Γκουγκεσασβίλι. Καλώς πράξαμε με προπορεία και προνοητικότητα (βέβαια τα λεφτά για τον Γεωργιανό ήταν υπερβολικά πολλά).
Νομίζω όμως, ότι μέχρι να ερχόταν επίσημη πρόταση για Κοτάρσκι, στα θέλω του ΠΑΟΚ και της αξίας του παίκτη, δεν έπρεπε να ανακοινωθεί ο Γεωργιανός των Σερρών. Γιατί αυτοί (οι Τούρκοι) ξέροντας ότι έχουμε κάνει τις κινήσεις μας, θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Το ίδιο και οι Δανοί της Κοπεγχάγης.
Δύσκολη περίπτωση, από τη στιγμή που θέλει να φύγει.
Εκεί ή πατάς πόδι ως ΠΑΕ και τον αφήνεις στον πάγκο μέχρι να φέρει πρόταση σωστή ή τον δίνεις κρατώντας το 50% των δικαιωμάτων.
Αλλιώς, βγαίνουμε εμείς ζημιωμένοι.
Χρειάζεται μια εκ νέου συζήτηση με τον παίκτη. Δεν ξέρω αν φταίει ο μάνατζερ του παίκτη ή ο ίδιος ο παίκτης.
Και να επαναλάβω, ότι τον γουστάρω απίστευτα ως τερματοφύλακα. Δεν συγκρίνω καν το potential ή την ικανότητα του Κοτάρσκι, με αυτούς που θα έχουμε φέτος, ακόμα κι αν ο Τσέχος έχει βιογραφικό από Μπουντεσλίγκα.
Λογικά αυτός ενημέρωσε ότι θέλει να φύγει. Ήθελε μάλλον πολύ να πάει στη Γαλατά.
Αλλά οι Τούρκοι θέλουν - ήθελαν να τον πάρουν κοψοχρονιά, γιατί είδαν ότι εμείς κρατήσαμε Παβλένκα και πήραμε νωρίς νωρίς τον Γκουγκεσασβίλι. Καλώς πράξαμε με προπορεία και προνοητικότητα (βέβαια τα λεφτά για τον Γεωργιανό ήταν υπερβολικά πολλά).
Νομίζω όμως, ότι μέχρι να ερχόταν επίσημη πρόταση για Κοτάρσκι, στα θέλω του ΠΑΟΚ και της αξίας του παίκτη, δεν έπρεπε να ανακοινωθεί ο Γεωργιανός των Σερρών. Γιατί αυτοί (οι Τούρκοι) ξέροντας ότι έχουμε κάνει τις κινήσεις μας, θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση. Το ίδιο και οι Δανοί της Κοπεγχάγης.
Δύσκολη περίπτωση, από τη στιγμή που θέλει να φύγει.
Εκεί ή πατάς πόδι ως ΠΑΕ και τον αφήνεις στον πάγκο μέχρι να φέρει πρόταση σωστή ή τον δίνεις κρατώντας το 50% των δικαιωμάτων.
Αλλιώς, βγαίνουμε εμείς ζημιωμένοι.
Χρειάζεται μια εκ νέου συζήτηση με τον παίκτη. Δεν ξέρω αν φταίει ο μάνατζερ του παίκτη ή ο ίδιος ο παίκτης.
Και να επαναλάβω, ότι τον γουστάρω απίστευτα ως τερματοφύλακα. Δεν συγκρίνω καν το potential ή την ικανότητα του Κοτάρσκι, με αυτούς που θα έχουμε φέτος, ακόμα κι αν ο Τσέχος έχει βιογραφικό από Μπουντεσλίγκα.
αν ένας παίχτης κάνει μια κακή χρονιά, δεν σβήνεται αυτομάτως η προοπτική (Potential) του παίχτη.
Αν θέλει να φύγει, να παίξει τόσο καλά, ώστε ο ΠΑΟΚ να εισπράξει αυτά που θέλει από την πώληση.
Όχι λοιπόν στο ''ξεπούλημα'' που βασίζεται σε ψευτοδιλλήμματα τύπου ''αν ο παίχτης θέλει να φύγει, δεν μπορείς να τον κρατήσεις''.
Ο ΠΑΟΚ κοστολογεί στον Κοτάρσκι, ας πούμε, γύρω στα 10μμύρια.
Τόσο θέλει να τον πουλήσει, και αν ο Κοτάρσκι θέλει να φύγει, ας φέρει τέτοια πρόταση.
Αν δεν φέρει τέτοια πρόταση, τότε μένει και θα πρέπει να παίξει τόσο καλά, ώστε την επόμενη φορά να μπορεί να φέρει τέτοια πρόταση.
Αν θέλει να φύγει, να παίξει τόσο καλά, ώστε ο ΠΑΟΚ να εισπράξει αυτά που θέλει από την πώληση.
Όχι λοιπόν στο ''ξεπούλημα'' που βασίζεται σε ψευτοδιλλήμματα τύπου ''αν ο παίχτης θέλει να φύγει, δεν μπορείς να τον κρατήσεις''.
Ο ΠΑΟΚ κοστολογεί στον Κοτάρσκι, ας πούμε, γύρω στα 10μμύρια.
Τόσο θέλει να τον πουλήσει, και αν ο Κοτάρσκι θέλει να φύγει, ας φέρει τέτοια πρόταση.
Αν δεν φέρει τέτοια πρόταση, τότε μένει και θα πρέπει να παίξει τόσο καλά, ώστε την επόμενη φορά να μπορεί να φέρει τέτοια πρόταση.
Αμα γραψω τι πιστευω,θα με βριζει ΟΛΟ το φορουμ.
Θελεις να φυγεις,ευχαριστουμε,στο καλο.
Respect,σε οτι προσφερες...σου ειμαστε λιγοι,πανε παρακατω,τα μπ@λ@κια και την ΟΜΑΔΑΡΑ μου μη χαλας..
P.S. Your manager gamietai.
Θελεις να φυγεις,ευχαριστουμε,στο καλο.
Respect,σε οτι προσφερες...σου ειμαστε λιγοι,πανε παρακατω,τα μπ@λ@κια και την ΟΜΑΔΑΡΑ μου μη χαλας..
P.S. Your manager gamietai.
Τα χαρακτηριστικά και η ηλικία του Κοτάρσκι δεν είναι μόνο για 5εκ..
Εμείς καθόμαστε και διαβάζουμε άρθρα "Επιτέλους ήρθε πρόταση για τον Κοτάρσκι"
Εμείς καθόμαστε και διαβάζουμε άρθρα "Επιτέλους ήρθε πρόταση για τον Κοτάρσκι"
Ρε τι ασχολουμαστε μ'αυτον,δε γουσταρεις..φυγε.Το μελλον της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας νοιαζει,θελεις να μεινεις ,να προσφερεις,καλως.. αν δεν θελεις,αντε γ@μησου -σορι φορουμ- εισαι σε μια ομαδα που σου προσφερει τα παντα,αν εσυ εχεις περιοδο 1 χρονο τωρα,δε φταιει ο ΠΑΟΚ.
Μπαγλαμα,σε κορυφαια ομαδα στην Ευρωπη παιζεις,αντε μας γκ@στρωσες με τα νευρακια σου.
Μπαγλαμα,σε κορυφαια ομαδα στην Ευρωπη παιζεις,αντε μας γκ@στρωσες με τα νευρακια σου.
-
Η ομάδα αγόρασε τερματοφύλακα τον χειμώνα, τον έχει βάλει στην βιτρίνα , βλέπει εκκατομυρια και της τρέχουν τα σάλια χωρίς να έχει την ψυχραιμία να αξιολογήσει σωστά τους παίκτες της. Αλλά ναι, ο κοταρσκι έχει το μυαλό του άλλου και θέλει να φύγει, όπως ενδέχεται να έχει και το μυαλό του άλλου σε λίγο καιρό και ο κωσταντελιας.
Δυστυχώς για μένα και θα επανέλθω σε αυτό η ομάδα αποφάσισε να τον βάλει βιτρίνα ίσως και από την αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Τα προβλήματα ρευστότητας μετά από την ίσως πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία του τμήματος έκανε πολύ κόσμο να παρακαλάει να έρθει πρόταση για τον κοταρσκι και γι'αυτό και οι άστοχοι τίτλοι στους σχετικούς τίτλους άρθρων. Τα 5 εκ. είναι λίγα για τα προσόντα και την ηλικία του , τουλάχιστον στα μισά απ'τι θα μπορούσε να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ .
Δεν είμαι και πολύ μικρός αλλά δεν παρακολουθώ καμία άλλη ομάδα σε βάθος ολόκληρης χρονιάς.
Ο Κοταρσκι ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας που μου έμαθε πόσο καταλυτικά μπορεί να διαμορφώσει αυτή η θέση ένα αποτέλεσμα και αν υπάρχει συνέχεια,ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! Γι'αυτό για μένα ήταν ο mvp του πρωταθλήματος από μια θέση που πολλοί την θεωρούν αναλώσιμη και αδιάφορη. Ένας παίκτης που για μένα μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Καλή συνέχεια και σε ευχαριστώ,ξέρω ότι θα πουληθείς ας έχουν την υπομονή και την ψυχραιμία να σε πουλήσουν κάπου σωστά και για τις δύο πλευρές
Δυστυχώς για μένα και θα επανέλθω σε αυτό η ομάδα αποφάσισε να τον βάλει βιτρίνα ίσως και από την αρχή της προηγούμενης χρονιάς. Τα προβλήματα ρευστότητας μετά από την ίσως πιο κερδοφόρα χρονιά στην ιστορία του τμήματος έκανε πολύ κόσμο να παρακαλάει να έρθει πρόταση για τον κοταρσκι και γι'αυτό και οι άστοχοι τίτλοι στους σχετικούς τίτλους άρθρων. Τα 5 εκ. είναι λίγα για τα προσόντα και την ηλικία του , τουλάχιστον στα μισά απ'τι θα μπορούσε να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ .
Δεν είμαι και πολύ μικρός αλλά δεν παρακολουθώ καμία άλλη ομάδα σε βάθος ολόκληρης χρονιάς.
Ο Κοταρσκι ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας που μου έμαθε πόσο καταλυτικά μπορεί να διαμορφώσει αυτή η θέση ένα αποτέλεσμα και αν υπάρχει συνέχεια,ένα ολόκληρο πρωτάθλημα! Γι'αυτό για μένα ήταν ο mvp του πρωταθλήματος από μια θέση που πολλοί την θεωρούν αναλώσιμη και αδιάφορη. Ένας παίκτης που για μένα μπορεί να σταθεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Καλή συνέχεια και σε ευχαριστώ,ξέρω ότι θα πουληθείς ας έχουν την υπομονή και την ψυχραιμία να σε πουλήσουν κάπου σωστά και για τις δύο πλευρές
Ο Κοταρσκι ακομα και μετα την πρωτη χρονια προσπαθησε να φυγει (ο Μποτο του φουσκωσε τα μυαλα αν θυμασαι πως επαιζε, ειναι ενας απο τους λογους που εστειλαν τον Μποτο). Οποτε καμια ΠΑΕ δεν τον εβαλε στη βιτρινα, ο μανατζερ του το εκανε απο τη στιγμη που ηρθε και ποτε δεν εφερε μεγαλη προταση. Η ομαδα καλα εκανε και φύλαξε τα νωτα της και προσεξε το αγωνιστικο.blackchaos έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 18:18 Η ομάδα αγόρασε τερματοφύλακα τον χειμώνα, τον έχει βάλει στην βιτρίνα , βλέπει εκκατομυρια και της τρέχουν τα σάλια χωρίς να έχει την ψυχραιμία να αξιολογήσει σωστά τους παίκτες της. Αλλά ναι, ο κοταρσκι έχει το μυαλό του άλλου και θέλει να φύγει, όπως ενδέχεται να έχει και το μυαλό του άλλου σε λίγο καιρό και ο κωσταντελιας.
Εντωμεταξυ το αφήγημα ότι ο Κοταρσκι ήταν αδιάφορος βασίζεται μόνο στο ότι έτσι τον έκοψαν από την τηλεόραση 5-6 άτομα εδώ μέσα. Εγώ δεν είδα ένα αδιάφορο τερματοφύλακα, είδα ένα που βρέθηκε ξαφνικά σε μια άμυνα μπουρδέλο, και τον παρέσυρε κι αυτόν κάποιες φορές. Αλλά ακόμα κι έτσι, όλα τα πέναλτι και τα 1-1 που έβγαλε υπερκαλύπτουν τα λάθη του.kayde έγραψε: Κυρ 06 Ιούλ 2025, 17:12 Ρε τι ασχολουμαστε μ'αυτον,δε γουσταρεις..φυγε.Το μελλον της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας νοιαζει,θελεις να μεινεις ,να προσφερεις,καλως.. αν δεν θελεις,αντε γ@μησου -σορι φορουμ- εισαι σε μια ομαδα που σου προσφερει τα παντα,αν εσυ εχεις περιοδο 1 χρονο τωρα,δε φταιει ο ΠΑΟΚ.
Όλοι οι τερματοφύλακες κάνουν λάθη, και ειδικά στην ηλικία του.
Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να τον πουλήσει όσο όσο οπότε πρέπει να είναι ή παλτό ή μ@λ@κ@ς.