Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Dimg4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από Dimg4 »

trouman έγραψε:Τελικά ο ανταγωνισμός έκανε σούπερ μεταγραφές?

Που εμείς κοιμόμαστε και δεν πήραμε?
Aυτο σε καιει εσενα? Αυτοι αντεδρασαν ΟΛΟΙ, εσυ τι εκανες ακριβως? Περιμενεις τον Τειλορ και τον Ζαμπα.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το έχω γράψει εδώ και αρκετό καιρό…Το λάθος του Άρη είναι που έδιωξε Σάσα και Εντιαγέ….με αυτούς σήμερα θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα…Εγώ αυτό που παρατήρησα είναι πως 4-5 από Χάιφα και 2-3 από την Μακάμπι Τελαβιβ για πλάκα έπαιζαν σε εμάς και αναρωτιέμαι χωρίς υψηλο μπατζετ και με τους πιο πολλους να είναι γηγενείς πώς οι ομάδες του Ισραήλ εμφανίζονται τόσο καλύτερες από τις ελληνικές…
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε συ πρόεδρε μη βιάζεσαι όλη την ώρα. Είναι και θέμα timing. ΑΝ παίζαμε σε ένα μήνα με Λέφσκι προφανώς και δε θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. ΑΝ είχαμε φορ ακόμη και τώρα πάλι μπορεί να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τα προκριματικά του Ιουλίου δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Μην προτρέχεις...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Tι το σκαλίζεις...
Κάθε χρόνο τα ίδια...
Εγώ που δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι κάνουν οι άλλοι (και λόγω έλλειψης χρόνου), ούτε πολλά ονόματα μου είναι γνωστά... με όσα διάβαζα εδώ πέρσι, πίστευα ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα (5η βγήκε), και με όσα διαβάζω φέτος, ο Μαρινάκης πάει για τις θέσεις 1-2, βάζελος και αεχ πολύ κοντά τους κι η ομάδα μας πολύ μακριά τους. Το μόνο θετικό είναι ότι μου έχει φύγει το άγχος για την ΠΑΟΚΑΡΑ μου γιατί με έπεισαν από τώρα ότι δεν έχει ούτε πλευ οφ... οπότε λέω οκ... ας απολαύσω το χτίσιμο της νέας μας ομάδας κι ας αφήσω το άγχος για του χρόνου που θα επανέλθουν οι στόχοι.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
proedros

Δημοσίευση από proedros »

makispaspartou έγραψε:Ρε συ πρόεδρε μη βιάζεσαι όλη την ώρα. Είναι και θέμα timing. ΑΝ παίζαμε σε ένα μήνα με Λέφσκι προφανώς και δε θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. ΑΝ είχαμε φορ ακόμη και τώρα πάλι μπορεί να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τα προκριματικά του Ιουλίου δεν προσφέρονται για ασφαλή συμπεράσματα. Μην προτρέχεις...
Με τα αν δεν κάνεις δουλειά…Ειδικά όταν μιλάμε για σοβαρούς στόχους όπως είναι η Ευρώπη…Εσυ δηλ. τι λες;Ότι δεν θα είχε θέση στην ομάδα ο Πιεροτ ή ο Γιοβάνοβιτς;Ο Τσερυ ή ο Μοχαμεντ;Νομίζω κάνουν μπαμ αυτοί που είναι καλοί παίκτες…
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εντάξει εσύ πίστευε ότι θα πάρει νταμπλ η ομάδα και άσε εμάς που μας αγχώνει το γεγονός μήπως πάει στραβά το πλάνο να στενοχωριόμαστε. Στο φινάλε όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Έτσι δεν είναι?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

keep_paokizein έγραψε:

Tι το σκαλίζεις...
Κάθε χρόνο τα ίδια...
Εγώ που δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι κάνουν οι άλλοι (και λόγω έλλειψης χρόνου), ούτε πολλά ονόματα μου είναι γνωστά... με όσα διάβαζα εδώ πέρσι, πίστευα ότι η ΑΕΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα (5η βγήκε), και με όσα διαβάζω φέτος, ο Μαρινάκης πάει για τις θέσεις 1-2, βάζελος και αεχ πολύ κοντά τους κι η ομάδα μας πολύ μακριά τους. Το μόνο θετικό είναι ότι μου έχει φύγει το άγχος για την ΠΑΟΚΑΡΑ μου γιατί με έπεισαν από τώρα ότι δεν έχει ούτε πλευ οφ... οπότε λέω οκ... ας απολαύσω το χτίσιμο της νέας μας ομάδας κι ας αφήσω το άγχος για του χρόνου που θα επανέλθουν οι στόχοι.

Γεια σου ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

makispaspartou έγραψε:Εντάξει εσύ πίστευε ότι θα πάρει νταμπλ η ομάδα και άσε εμάς που μας αγχώνει το γεγονός μήπως πάει στραβά το πλάνο να στενοχωριόμαστε. Στο φινάλε όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Έτσι δεν είναι?
Αν πηγαίνει σε μένα το σχόλιο... φυσικά και συμφωνώ στο ότι ΠΑΟΚ είμαστε όλοι.
Οσο για το άγχος,,, αν αγχώνομαι τώρα με Ιβαν Σαββίδη, θα έπρεπε να είχα πάθει εγκεφαλικό με τον Χάρη Σαββίδη, (το έζησα και τον άλλο πρόεδρο Σαββίδη), ο οποίος έλεγε συχνα πυκνά το αμίμητο " "Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς μυαλοπώληδες, ανθρώπους με λεφτά δεν έχει ..." Τι κι αν ήρθαν τα λεφτά και οι τίτλοι μαζί μ' αυτά. Η πορεία στο χρόνο απέδειξε ότι οι "μυαλοπώληδες" είναι η πιο σταθερή αξία στον οργανισμό ΠΑΟΚ.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Totem_pk έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ωραίος παίκτης αυτός ο Σακβετατζε το 10αρι τους.
Παικτουρα ολκης. Οτι κιαν λεμε για συγχρονο ποδοσφαιρο τέτοιους θελω να βλεπω στο γηπεδο. Παικτες που να το κατεχουν το τοπι. Ναι ναι αθλητικα χαρακτηριστικα κλπ κλπ και ναι μπορεις να κανεις επιτυσιες με στημενες φασεις με με. Αλλα η ομορφια στο ποδοσφαιρο ειναι κατι τετοιοι τυποι.
Δανεικός από την φιλενάδα μας την Γάνδη! Του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Πολλά θέματα τραυματισμού στο γόνατο κυρίως δεν τον άφησαν να εκτοξευτεί η καριερα του.Ειναι μόνο 22 όμως και πλάκα πλάκα δεν θα ήταν καθόλου κακό να τον έχουμε τσεκάρει για το επόμενο καλοκαίρι.Παιζει εξίσου και ως αριστερό εξτρέμ
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Έχει έναν τρομερό πονοκέφαλο αυτή η Πέμπτη. Παίζεις δεν παίζεις.
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

Στον τελικό κυπέλλου όλα καλά έτσι μάγκες του sdna? Αλλά σήμερα ήταν "στεγνό καθάρισμα". Όχι ρε κουφάλες, γιορτή του ποδοσφαίρου ήτανε όπως στον τελικό.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

...και γράφανε για Ευρώπες και πρεσβείες. Λαοθ περίμεναν, τσι-Μπουκε τους προέκυψε. Είχανε καλομαθει στις βουτιές των βαζεχοσαραβακων...
Δεν είδα τους αγώνες παρά μόνο τα τελευταία 20 λεπτά του απογόνου. Εδώ που είμαι δεν έχω καλό σήμα Ευχάριστη βραδιά αν και μας τα χάλασε ο ελαραμπης.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εφικτός στόχος ήταν ο Ζαχαβι για τον γαύρο - ευτυχώς που δεν τους βγήκε. Αδιανόητες επαφές έχει ο τύπος.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Οι φυλλάδες τους φούσκωσαν τα μυαλά. Καλά να πάθουν όλοι τους. Δεν πιστεύω οτι βαζελοσκούλικα μπορούν να το γυρίσουν, ο γάβρος με διαιτησία 50%-50% δεν το βλέπω επίσης. Πάντως είναι αηδία, ό πρώτος μονίμως έχει όλες τις ευκαιρίες, ακόμη και τώρα που δεν μπαίνουν απευθείας ομίλους έχουν τρεις ευκαιρίες να μπουν σε όμιλο ρε γτο.

Μόνο όταν πήραμε εμείς το πρωτάθλημα πέσαμε σε μεγαθήρια κι αυτοί σε κωλοομάδες, και μη μου πείτε τίποτε για βαθμολογίες Ευρώπης κλπ γιατί η χάρτινη προερχόμενη από χρόνια σε χαμηλότερες κατηγορίες είδαμε τί κληρώσεις είχε αυτή στο ΤσουΛου και τι εμείς.

ΥΓ - Το πορτοκαλί σάιτ άνθισε κι έχει γίνει καταπράσινο.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

ο ρούλης έκανε οντως καλές μεταγραφές.
Αν μπορέσει ο Μπούργος να τους δέσει, θα αναδείξουν το ταλέντο τους.

Εχθές πχ, φάνηκε πως ως σύνολο, είναι ασύνδετοι αμυντικά.
Οι Ιουδαίοι εβρισκαν πολλούς χώρους, τα χαφ του ρούλη φαινόντουσαν υπνωτισμένα και για αυτό βλέπαμε συνεχώς αντεπιθέσεις.

Επιθετικά όμως είδαμε ταχύτατες εξορμύσεις, με τρίπλες (εμείς δεν έχουμε παίχτη επιθετικά που να μπορεί να τριπλάρει) και ωραίους συνδυασμούς.

Αν μπορέσει ο Μπούργος να τους οργανώσει αμυντικά, θα ιδρώνεις για να τους κερδίσεις.

Ο βάζελος δείχνει να βασίζεται καθαρά στα μεγάλα του χαρτιά, όλο το παιχνίδι (είδα το β'), ήταν στηριγμένο στο να βρίσκουν αυτούς τους παίχτες.
Τους κλείνεις; Είναι ακίνδυνος.
Δεν τους κλείνεις; Σε χορεύουν.
Αν ενσωματώσει και ένα δύο εναλλακτικά συστήματα ανάπτυξης, θα μπορεί να αναπτύσσεται πιο εύκολα.
Προς το παρών, το παιχνίδι του είναι μονοδιάστατο.

Ο γαύρος είναι ο γνωστός κακός γαύρος των 2 τελευταίων ετών. Γαμώ το ολυμπιακό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”