Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Καπου εδω θα σταματησω να σ δινω τροφη και θα σ αφησω να μαλωνεις μονος.
Πολυ αξια σου δωσα κιολας.
next time κανε αναφορα αν δεν σ αρεσουν τα ποστ μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολυ αξια σου δωσα κιολας.
next time κανε αναφορα αν δεν σ αρεσουν τα ποστ μου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
- thomas Murg
Πες εσύ ρε Κατ τώρα πόσο έλειψε φέτος ο Μαργαρίτης από την ομάδα του μπάσκετ και τα αποδυτήρια και πάω να φέρω εντωμεταξύ τον Πόρκαρο.
- kataramenos5
- thomas Murg

Οι υποσχέσεις τηρούνται
Σόρι μοντς ,τιμής ένεκεν στο τοτέμ του τόπικ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Σάβ 28 Μάιος 2022, 16:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Ναι ρε πουστη μου!! Πορκυ !! Που είσαι;;;; Γιατι χάθηκες; Φίλε δεν υπάρχει νήμα μεταγραφών χωρίς εσένα κι πέρσι που δεν είχες δυναμική παρουσία όλο παλτά μας γεμισανε. Φέτος επιβάλλεται να μπεις μπροστά.
Φτάνει μέ τις αντιπαράθεσεις χωρίς νόημα, πάρε το παιχνίδι πάνω σου

Φτάνει μέ τις αντιπαράθεσεις χωρίς νόημα, πάρε το παιχνίδι πάνω σου
Μιλάς σοβαρά ή τρολάρεις; Διότι αν μιλάς σοβαρά να σου απαντήσω πως προφανώς οι παίκτες κάποτε καθίστανται άχρηστοι λόγω ηλικίας. Διαφορετικά θα έπαιζαν ακόμη μπάλα ο Κούδας και ο Σαράφης.omerta76 έγραψε:Το να αποκαλεις κάποιον που σου έφερε αήττητο Πρωτάθλημα και τίτλους ως άχρηστο επειδή δεν τον γουστάρεις ή έχει μεγαλώσει σε ηλικία, απλά με ξεπερνά. Απιστευτο
Αν ένας παίκτης είναι "παλαίμαχος" στα 32, ενώ άλλος είναι ακόμη μάχιμος στα 35 είναι θέμα πολλών σύνθετων παραγόντων όπως γονίδια, καταχρήσεις, συνολικοί τραυματισμοί κ.α.
Για τους δικούς μας τώρα: δυστυχώς Βιερίνια - Κρέσπο - Μπίσεσβαρ δεν έχουν καμία σχέση με τους παίκτες που ήταν 3 χρόνια πριν. Αυτό νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο. Το αν σήμερα αξίζουν θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι σχετικό. Μην ισχυριζόμαστε όμως πως επειδή ένας παίκτης ήταν καλός στα 28 του θα πρέπει να τον έχουμε μέχρι τα 40 του.
ΠΟΡΚΥ και το αλλο το παλικαρι πριν κανα 2 χρονια που εγραφε εκ των εσω με διαρροες και μισολογα, νομιζω ειχε καλα ποσοστα πετυχημενων προβλεψεωνkataramenos5 έγραψε:Αληθειες λες. Φερε Πορκυ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Όχι απλά καλός. Ένας αναβαθμισμένος Γιαννούλης είναι. Λόγω ηλικίας βέβαια θα προτιμούσα Hamache (και ιδανικά βέβαια και τους δυο) αλλά είναι εξαιρετική επιλογή (αν ισχύει)Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ πιστεύω ο Σοάρες είναι καλός. Έχει και φωτογραφία στο transfermarkt
Αναβαθμισμένος κι όλας
Που το στηρίζεις
Που το στηρίζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 28 Μάιος 2022, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κοίτα λίγο που έπαιζε ο Lino μέχρι τα 29 του....JohnDag έγραψε:Στα 23. Όχι στα 27.kos έγραψε:Αυτό δεν λέει κάτι για την αξία του.
Έπαιρνε 100 Χιλ μένει ελεύθερος θα πάρει 400.
Ο Γιαννούλης πόσα έπαιρνε και έκανε μεταγραφή 9 εκατομμύρια και συμβόλαιο 800χιλ?
Παίκτης που στα 27 του παίρνει 100Κ το χρόνο τι περιμένετε να είναι πραγματικά;
Ο νέος Βιειρινια;
Ή θα ήταν κάτι το εξαιρετικό και παίζοντας σε ένα από τα βασικά πρωταθλήματα που κοιτανε οι scouter σε όλη την Ευρώπη θα έπαιζε ακόμα στην Vitoria;
Εν πάση περιπτώσει, κακώς καθόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο.
Η περίοδος των παχιων αγελάδων έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ας το βάζουμε σιγά σιγά στο μυαλό μας για να έχουμε και τις ανάλογες απαιτήσεις από δω και πέρα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς, η απόφαση για το ποιος θα μείνει ή θα φύγε, δεν θα το αποφασίσεις εσύ ή εγώ.Anthimox έγραψε:Μιλάς σοβαρά ή τρολάρεις; Διότι αν μιλάς σοβαρά να σου απαντήσω πως προφανώς οι παίκτες κάποτε καθίστανται άχρηστοι λόγω ηλικίας. Διαφορετικά θα έπαιζαν ακόμη μπάλα ο Κούδας και ο Σαράφης.omerta76 έγραψε:Το να αποκαλεις κάποιον που σου έφερε αήττητο Πρωτάθλημα και τίτλους ως άχρηστο επειδή δεν τον γουστάρεις ή έχει μεγαλώσει σε ηλικία, απλά με ξεπερνά. Απιστευτο
Αν ένας παίκτης είναι "παλαίμαχος" στα 32, ενώ άλλος είναι ακόμη μάχιμος στα 35 είναι θέμα πολλών σύνθετων παραγόντων όπως γονίδια, καταχρήσεις, συνολικοί τραυματισμοί κ.α.
Για τους δικούς μας τώρα: δυστυχώς Βιερίνια - Κρέσπο - Μπίσεσβαρ δεν έχουν καμία σχέση με τους παίκτες που ήταν 3 χρόνια πριν. Αυτό νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο. Το αν σήμερα αξίζουν θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι σχετικό. Μην ισχυριζόμαστε όμως πως επειδή ένας παίκτης ήταν καλός στα 28 του θα πρέπει να τον έχουμε μέχρι τα 40 του.
Το να αποκαλούν κάποιοι άχρηστο έναν παίχτη, πάει πολύ. Αυτή ήταν η ένσταση μου και όχι αν κάνει ο Μπισεσβαρ και ο κάθε Μπισεσβαρ.Νιμιζω κάποιοι στην ομάδα ξέρουν καλύτερα
Ο Κούδας πάντως μπορεί μερικά ποιοτικά 15/20λεπτα και θα βοηθούσε στα αποδυτήρια... 
σ.σ. σαν την γριά ξεδοντιάρα την έμπειρη δέν έχει, τι να πούν τώρα οι 20χρονες οι άπειρες...
σ.σ. σαν την γριά ξεδοντιάρα την έμπειρη δέν έχει, τι να πούν τώρα οι 20χρονες οι άπειρες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Σάβ 28 Μάιος 2022, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.