Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από Asimos »

Λογικό, πόσοι σοβαροί δώσανε συνέντευξη για τον ΠΑΟΚ; Δύο; Τρεις;
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Ο χρόνος θα δείξει, παιδιά

Τουλάχιστον δε φαίνεται δημοσίως διάσταση
το αντίθετο, στηρίζει Λούτσε
μιλώντας για ποιοτικό ποδόσφαιρο
και ζητώντας υπομονή

Θα δούμε, μακάρι νά χει δίκιο
γιατί η εικόνα σίγουρα δεν είναι ρόδινη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rade paprica έγραψε:Καθησυχαστική η συνέντευξη του

μακάρι να είναι όπως τα λέει

τουλάχιστον δε φαίνεται να υπάρχει εμφανές ρήγμα
μεταξύ Μπότο - Λούτσε
Μακαρι
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Ο Μποτο εχει αποδειξει οτι ειναι σοβαρος
με πολλες πραξεις της προυπηρεσιας του.-
Σε μας πιστευω οτι προσπαθει να αποδειξει
αυτην τη σοβαροτητα ακομα και μεσα απο
τις λιγοστες και φειδωλες συνεντευξεις του!

Θα ηταν ομως σοβαρος οποιοσδηποτε ΤΔ κι
οποιασδηποτε ομαδας μαλιστα αν εβγαινε
και δηλωνε οτι υπαρχει καποιο θεμα με τον
προπονητη της δηλαδη οταν αυτο ηταν ηδη
προδιαγεγραμμενο οτι δεν λυνεται αμεσα;

Γι αυτο και θα συμφωνησω με τον Αποστολη:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι τις συνεντεύξεις.
Ευχομενος ομως το Γεναρη να αποδειχθει αυτη
η συμπνοια που αποπνεει απ τις δηλωσεις
του πανω απ ολα για το καλο της ομαδας και
ανεξαρτητως των οποιων αποτελεσματων θα
ερθουν ως τοτε ειτε θετικων ειτε αρνητικων!

Εννοω την συμπνοια προπονητη-ΤΔ και διοικησης κι
ας ειναι η τελευταια που (με τη στρατηγικη της μετα
τον καλοκαιρινο αποκλεισμο) δεν δειχνει να μπορει
να δωσει μια απ τις 2 σωστοτερες λυσεις τις οποιες
πιθανολογω οτι θα εχει προτεινει (απ τη μερια του)
προσπαθωντας να ερμηνευσω μερος της συνεντευξης!

ΥΓ. Ξερω οτι ισως η ευχη μου ειναι
να πραγματοποιηθει μια ουτοπια.-
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

Αυτόν τον επικίνδυνο ακόμα δεν τον έχουν διώξει ;;

Πρώτος υπεύθυνος που δεν υπάρχει αριστερό δεξί μπακ ούτε σαν αλλαγή.
Δεν υπάρχει φορ, και δεν υπάρχει και ένα ΔΕΚΑΡΙ να ανοίγει τς ομάδες που παίζουν ταμπούρι,
Γιατί τα χρήματα γίνανε Σοαρες και Κουλιατες.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Κι αυτος αχρηστος;
Και ολα αυτα που παρουσιασε στις προηγουμενες ομάδες του;
Κι αυτος ξαφνικα ξεχασε τη μπαλα;
MikeStr4

iremidynami 4+ έγραψε:Κι αυτος αχρηστος;
Και ολα αυτα που παρουσιασε στις προηγουμενες ομάδες του;
Κι αυτος ξαφνικα ξεχασε τη μπαλα;
Άλλο σκάουτερ κ άλλο Τ.Δ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

πάλι ο Μπότο φταίει;
η ασχετοσύνη σας με το αντικείμενο έχει βαρέσει κόκκινο, κουράσατε.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Καλύτερα που δεν μιλούσες τόσο καιρό. Για ποια ομάδα τα είπες όλα αυτά στη συνέντευξη σου και το κυριότερο σε ποιους τα λες.

Τι 1,8 εκ η ανώτερη αγορά. Ο F. Soares και ο Naray 1,8 κόστισαν? Ή όσα δεν μας συμφέρουν, πάρτα και πέτα τα.

Και αν είναι όλα ονειρεμένα όπως λες, γιατί ο άλλος, ο δήθεν κολλητός σου, ξεφωνίζει στις τηλεοράσεις θέλω τον έναν, θέλω τον άλλον. Και γιατί γίναμε ρεζίλι, για τον παίκτη του δήμαρχου τελευταία στιγμή των μεταγραφών. Και όχι είχες έτοιμο ακραίο από την Αραβία, αλλά δεν σε δώσανε τα χρήματα. Είδαμε και όταν σε δώσανε τι έκανες.

Και θα δείτε, και όχι θα σας δείξω στο τέλος, και παραμύθια. Πότε θα δούμε ?

Τον μήνα που έχει τριάντα δυό μέρες ?

Άκου παίκτες των 8 εκ. έκαστος, και μάλιστα να κάθονται και να μαθαίνουν 3 χρόνια (αστροναύτες θα τους κάνεις ?).

Κύριε Boto δεν γίνεται να τα έχεις με όλους καλά, γιατί τότε θα σε απομακρύνουν όλοι και θα μείνεις στο κενό.

Οίδά σου τα έργα, ότι ούτε ψυχρός ει ούτε ζεστός. Όφελον ψυχρός ης ή ζεστός. Ούτως ότι χλιαρός ει, και ούτε ζεστός ούτε ψυχρός, μέλλω σε εμέσαι εκ του στόματός μου
Maximus Decimus

Δημοσίευση από Maximus Decimus »

Καλημέρα,

Εμένα, η συνέντευξη Μπότο δεν μου άρεσε, αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω ως manager γιατί δεν είναι ο τομέας μου. Δεν γνωρίζω πως δουλεύουν οι μάνατζερ, πως δουλεύει η ΠΑΕ στον τομέα επιλογής παικτών, απλά (πιστεύω) ό,τι κάποια πράγματα δεν είναι domain-specific, αρκεί να έχεις μια αντίληψη των πραγμάτων. Γιαυτό θέλω να σχολιάσω κάτι, συγκεκριμένα για την περίπτωση του Rafa Soares, συν κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου, που γράφτηκε για τον ίδιο παίκτη.

--------------------------------------------------------------

Ο Ράφα Σοάρες, την προηγούμενη σεζόν (2021-2022), αγωνίστηκε σε 30 αγώνες [1] του Πορτογαλικού πρωταθλήματος (συνολικά 2550 λεπτά), από τις συνολικά 34 αγωνιστικές (το Πορτογαλικό έχει 18 ομάδες). Από τους 34 αγώνες, ήταν στην αποστολή σε 31 αγώνες. Απουσίαζε μόνο για 2 εβδομάδες για κάποιο τραυματισμό, έτσι έχασε 3 αγώνες. Από τους 31 αγώνες που συμμετείχε στην αποστολή, αγωνίστηκε ως βασικός σε 29. Σε έναν αγώνα μπήκε ως αλλαγή, και σε έναν "έφαγε" πάγκο. Άρα:

- Βρέθηκε στο 95% των αγώνων στην αποστολή.
- Αγωνίστηκε στο 88% των αγώνων.
- Αγωνίστηκε στο 85% των αγώνων ως βασικός.

Έβαλε 1 γκολ, έβγαλε 5 ασίστ - Αγωνίστηκε μόνος ως LB.

Μ.Ο αγωνιστικού χρόνου (στους αγώνες που συμμετείχε): 85 λεπτά.

Ο Βιεϊρίνια, ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. την σεζόν 2008-2009, δανεικός από την Πόρτο, όμως την σεζόν 2007-2008, αγωνιζόταν δανεικός (από την Πόρτο) στην Λεϊσόες. Όταν ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ., αρκετοί, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, γελούσαν για τον παίκτη που έφερε ο Σάντος. Έλεγαν για έναν κοντό, με κοιλιά και μέτρια στατιστικά. Λέω ψέματα; Την σεζόν 2007-2008, στην Πορτογαλία, βρέθηκε στην αποστολή σε 22 αγώνες [2] Το Πορτογαλικό είχε τότε 16 ομάδες, άρα 30 αγωνιστικές. Ξεκίνησε ως βασικός σε 9 αγώνες, μπήκε ως αλλαγή σε 12 αγώνες (σε αρκετούς στα τελευταία λεπτά), και έπαιξε συνολικά 880 λεπτά, με μόλις ένα γκολ και καμία ασιστ. Άρα:

- Βρέθηκε στο 73% των αγώνων στην αποστολή.
- Αγωνίστηκε στο 70% των αγώνων.
- Αγωνίστηκε μόλις στο 30% των αγώνων ως βασικός.

Έβαλε 1 γκολ, καμία ασσίστ - Αγωνίστηκε περισσότερο μεσοεπιθετικά.

Μ.Ο αγωνιστικού χρόνου (στους αγώνες που συμμετείχε): 42 λεπτά.

Άρα, τα στατιστικά, και η γενική εικόνα της επιλογής Ράφα Σοάρες το 2022, σε σχέση με τον Βιερίνια του 2008, είναι καλύτερη. Διαφωνεί κανείς; ΔΕΝ συγκρίνω παίκτες αλλά ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Για την ιστορία, η Βικτόρια Γκιμαράες, τερμάτισε στην 6η(/18) θέση, με 44 βαθμούς [3] το 2022, έτσι εξασφάλισε την έξοδο στο European Conference League. Ενώ την σεζόν 2007-2008, η Λεϊσόες, τερμάτισε στην 14η(/16) θέση, με 26 βαθμούς [4], και παρέμεινε στην κατηγορία.

Γιατί ο Μπόλονι και ο Σάντος, με μικρότερο μισθολογικό κόστος, δούλευαν με τους νέους, και τους έδιναν θάρρος; και ο σημερινός Π.Α.Ο.Κ, καίει τόσο εύκολα παίκτες; Δεν λέω να τους βάζει, λέω ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, είναι πολύ διαφορετικό. Τι εννοώ; Διαβάστε παρακάτω δημοσίευμα εποχής Μπόλονι. Έχω το κακό χαρακτηριστικό ό,τι διαβάζω να μην το ξεχνάω, τα πάντα αποθηκεύονται στην μνήμη μου, και τότε πήγαινα ακόμα σχολείο...

"Στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ έκαναν έξτρα πρόγραμμα οι δύο τους! Ο Ρουμάνος τεχνικός (Μπόλονι) είπε στον Πορτογάλο άσο ότι θα πρέπει να κάνει περισσότερη προπόνηση από τους υπολοίπους προκειμένου να χάσει τα παραπανίσια κιλά. Ωστόσο, δεν τον άφησε ...μόνο του. Ο Μπόλονι αποφάσισε να τρέξει στο πλάι του Βιεϊρίνια για περίπου 45 λεπτά. Μία κίνηση που δείχνει ότι ο Ρουμάνος είναι δίπλα στους παίκτες και τους στηρίζει." (link στο τέλος)

Και υπάρχουν και άλλα παρόμοια, να δουλεύει με τον Βιερίνια γιατί τον πίστευε... απλά βαριέμαι να τα ψάχνω. Τα ίδια και ο Σάντος, να μιλάει με κάποιους νέους.

Το PAOK24, δημοσίευσε ένα "αποκλειστικό" (φώτο απο κάτω), σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης ζήτησε πριν το Καραισκάκης απο τον προπονητή να μην αγωνιστεί. Πως γίνεται ένας παίκτης, που έπαιζε σε καλύτερο πρωτάθλημα, με πιο καλό επίπεδο, να μην μπορεί να παίξει ένα ελληνικό ντέρμπι; Ποιός απο τον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. επέτρεψε να δημοσιευθεί ένα τέτοιο κείμενο για παίκτη του ΠΑΟΚ; Ποίος "έδωσε" αυτήν την πληροφορία, που κανει ζημιά στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ;

Ο Ράφα Σοάρες, μπορεί να είναι ο χειρότερος παίκτης που αγόρασε ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του. Μπορεί να έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, όμως είναι είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, κάποιος τον πληρώνει κάθε μήνα, και κανένας δεν έχει δικαίωμα να "καίει" παίκτες με τέτοια ευκολία. Δεν γίνεται στις άλλες ομάδες να μην μαθαίνουμε τίποτα, και εδώ τα πάντα στον Τύπο. Διαβάσατε ποτέ για τσακωμούς στο Ρέντη; Για μπινελίκια Τίγρη σε παίκτες; Καταρχάς, αυτό το κείμενο κάνει ζημιά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διότι αν θέλει να τον πουλήσει αύριο-μεθαύριο, μπορεί ένα τέτοιο άρθρο να είναι η αιτία να μην προχωρήσει η πώληση.

Οι παίκτες μαθαίνουν τα πάντα, βρίσκουν τρόπο, είτε παλιότερα στις εφημερίδες, είτε τώρα στα site.Έχω δεί με τα μάτια μου, σε περίπτερο στην Αθήνα, στη Λεωφ. Συγγρού, εκεί που στριβεις για να μπείς Παλαιό Φάληρο μετά το Μαιευτήριο Ρέα, ξένο παίκτη που αγωνιζόταν σε μεγάλη ομάδα, όχι μεγάλο όνομα, αλλά "πάλευε" για βασικός, να χαζεύει εφημερίδες για να δει τι γράφουν για αυτόν πριν 6-7 χρόνια, ημέρα Δεύτερα μετά απο αγώνα. Σας το ορκίζομαι. Αν μαθαίνουν ότι τους αποκαλούν άχρηστους, τους ρίχνεις την ψυχολογία. Ελάχιστοι παίκτες είναι προσωπικότητες, οι περισσότεροι είναι στα μυαλά ό,τι νάναι. IQ - Ραδικιού...

Δεν είναι λογικό να έρχονται παίκτες με καριέρα σε καλύτερα πρωταθλήματα, και να βγαίνουν αμέσως άχρηστοι. Κάτι φταίει. Ο Σοάρες πέρσι επαιζε μέσα σε Μπενφίκα και Πόρτο, βασικός, και εδώ δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Καραισκάκης. Στις 3/4/2021, ο Ράφα Σοάρες έπαιξε με την Έιμπαρ, απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης για 81 λεπτά. Στις 29/12/2020 επαιξε στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρσελόνα για 90' λεπτά. Συνολικά έπαιξε 19 αγώνες στη La Liga την σεζόν 2020-2021, και δεν μπορεί να αγωνιστεί ούτε στην Λειβαδειά και μπαίνει ο Βιερίνια για 5' λεπτά; Κάτι φταίει 100%...

Πριν προλάβει κανείς να μου πει ό,τι τα ρίχνω (μόνο) στον Ρουμάνο, επαναλαμβάνω ό,τι ΔΕΝ μου άρεσε η συνέντευξη του Μπότο. Αλλά στον τελευταίο που θα ρίξω ευθύνες είναι στον πρόεδρο, και ούτε έχω λόγο να τον γλείφω. Θα περιμένω να τελειώσουν όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο (πόλεμος, εκλογές κλπ), και μετά θα κρίνω τις επιλογές του, μέχρι τότε υπομονή. Πάντως μπορεί ο ίδιος να είπε ό,τι φταίει η κεφαλη, τωρα ΔΕΝ φταίει 100%. Εγώ ένα ξέρω ό,τι ο Ιταλός πολιτικός και φιλόσοφος Μακιαβέλι έλεγε: "Έναν ηγέτη πρέπει να τον φοβούνται και να τον αγαπούν. Αν δεν γίνεται και τα δύο, τότε καλύτερα μόνο να τον φοβούνται."

Εικόνα

--------------------------- ΠΗΓΕΣ ----------------------------

[1]
https://www.transfermarkt.com/rafa-soar ... rainer_id=

[2]
https://www.transfermarkt.co.uk/vieirin ... rainer_id=

[3]
https://en.wikipedia.org/wiki/2007%E2%8 ... meira_Liga

[4]
https://en.wikipedia.org/wiki/2021%E2%8 ... meira_Liga

[5]
https://sportdog.gr/archive/article/364 ... -bie-rinia
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

MikeStr4 έγραψε:Αυτόν τον επικίνδυνο ακόμα δεν τον έχουν διώξει ;;

Δεν υπάρχει φορ, και δεν υπάρχει και ένα ΔΕΚΑΡΙ να ανοίγει τς ομάδες που παίζουν ταμπούρι,
:pano: :pano: :pano: :pano:
1ον αριστερο μπακ υπαρχει ειναι ο Rafa Soares :arrow: Vitória Guimarães 67συμμετοχες/Eibar 25συμμετοχες με ματς αντιμετωπος στην ομαδα Barcelona/Real Madrid+++/Portimonense 11συμμετοχες/ Rio Ave 32συμμετοχες/Φουλαμ 17συμμετοχες/Πορτιμονενσες 11συμμετοχες θες αλλον με τετοια νουμερα στον ΠΑΟΚ στην Ελλαδα; 2ος ο Τσαουσης και 3ος ο Vieirinha αρα τι υπευθυνος κ μαυρα αλογα λες δεξι μπακ δεν εχει τον Λυρατζη και τον Sastre(Mallorca 110συμμετοχες 25αρης) Φορ ναι θα συμφωνησω αλλα παρθηκε τελευταια στιγμη αφου δεν μπορουσαν να στειλουςν τον N.Oliveira του 1χαρτιου που παιρνει συμβολαιο πηραν 2ο εφερε ο Μποτο τν Brandon 3ος ο Κουσιας δλδ ποιο μεγαλο κλαμπ στην ευρωπη εχει πανω απο 3 επιθετικους; 10αρι ναι αποκτηθηκε ο Nicolás Quagliata Στην Montevideo Wanderers 70συμμετοχες 10αρι επαιζε κ αποκτηθηκε τον εφερε ο Boto να παιρνε φανελα σπιτι 2ος ειναι ο Biseswar που τον εγλυφε τα π@π@ια υπεγραψε ρε μλκ ο Luce +3oς ο Κωνσταντελιας αρα εχεια και 10αρι+δεν εδωσες 3μιση χαρτια να παρει ο Boto τον F.Soares ; 8αρο10αρι ειναι Που φταιει ο Boto δλδ αν ο Lucesku δεν τους βαζει;
MikeStr4

1. Που είναι ο Σοαρες με το βιογραφικό που αναφέρεις ; Τι έχεις προσφέρει ; Τον έφαγε ο κακός ρουμανος ;
Θα σου πω εγώ, τον έφαγε ο Τσαούσης που είναι μια χρυσή μετριότητα.
Ιανουάριο χαιρετάει παίκτης που τον στέλνεις στον πόλεμο και ζητάει να τον αφήσεις σπιτι έχει τελειώσει.

2. Αυτή η τραγωδία ο Σαστρε με το τεράστιο βιογραφικό εκτός απο 2 3 ματς στην αρχή, τι έχει δείξει ;
Εγώ βλέπω ένα παικτη πολύ χειρότερο του φιλότιμου Τειλορ, απο φυσική κατάσταση μέχρι IQ…
Δηλαδή είχαμε ροδριγκες Τειλορ καλά τον ροδριγκεζ μπροστά σε τειλορ Σαστρε τον λες και ρομπερτο κερλος,
Και ήρθε το λαγωνικό ο Μποτο έδιωξε τους δυο Βραζιλιάνους για να φέρει τον Ισπανό ηθοποιό με 400 αγορά + συμβόλαιο και όλα καλά έτσι ;;;

3. Στα στόπερ Καργας - Νασμπεργκ κάθε μερα πρέπει να κάνει την προσευχή του ο κύριος Μποτο που βγήκε ο Κουλιερακης.

4. Φεύγεις προετοιμασία γνωρίζοντας ότι ο Τσολακ χαιρετάει, και ο Ολιβέιρα είναι πρώην ποδοσφαιριστής και τι φέρνεις στα φορ ;; Τον Μπράντον που δεν τον λες και φορ περιοχής που θα σ κάνει 15 γκολ, για να μην πούμε για την εξωγηπεδική ζωή που κάνει.

5. Ζητάει ο προπονητής ΔΕΚΑΡΙ από πέρσι το καλοκαίρι, και τι φέρνεις ::: 3Μ αγορά ένα 8αρι που όποτε έχει παιξει στην θέση του βασικός ειναι για κόκκινη στο 40 τουλάχιστον επικίνδυνος.
Δεν βγαίνει το 8αρι σαν ΔΕΚΑΡΙ και τι φέρνεις ;;; Κουλιατα 2,2 αγορά με 3 ασίστ κ 2,5 γκολ στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ουρουγουάης που ο 38 χρονος Εστογανοφ κάνει χαβαλε με νούμερα κ ασίστ.
Α και ένα Ρικαρντο με 55 λεπτά επαγγελματικής καριέρας.
Υ.Γ όλους αυτούς ο Ντελιας δεν τους βλέπει στα 18 του.

6. Οι μόνοι που δείχνουν να βγαίνουν ειναι ο Ναρει, ο Νταντάς που με την ρήτρα που έχει τσάμπα το συζητάμε δεν υπάρχει περίπτωση, και ο Κοταρσκι που μέχρι να γίνει κανονικός τερματοφύλακας (και προφανώς να πουληθεί) έχουμε να δούμε πολλά έργα.

Κατά τα αλλά τι φταίει ο Μποτο έτσι ;;;

We trust boto γιε όλα φταίει ο ρουμανος!!! Και όχι ο 2,5 στους 15 παίκτες….
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

MikeStr4 έγραψε:Αυτόν τον επικίνδυνο ακόμα δεν τον έχουν διώξει ;;

Έτσι ακριβώς, ξύπνησε ο Μπότο ένα πρωί και είπε θα αφήσω την ομάδα χωρίς εναλλακτικές, θα φέρω σαπάκια και θα τους κάνω ρδελομπού.

Τι πλάκα έχετε μωρέ.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Το μεγάλο ερώτημα στο οποίο περιμένουμε όλοι να δώσει απάντηση άμεσα η ΠΑΕ είναι το εξής (από άρθρο τού rainmaker):

"Εν τέλει η απόφαση της διοίκησης είναι να γίνει προσπάθεια δυναμικής ενίσχυσης της ομάδας το χειμώνα, ή θα συνεχιστεί η προσπάθεια ανανέωσης με εξελίξιμους παίκτες;"

Όλα τα άλλα που λέει ο Μπότο είναι ενδιαφέροντα μεν, δευτερεύοντα δε.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ο Ζαφείρης(Boto) στις δηλωσεις του πρεπει να πει το ποτε; το λιγο καιρο(διαστημα ειναι και τον Μαρτιο πχ) οπως ειπε θα δειτε τον André Ricardo/F.Soares/Quagliata/(για Rafa Soares ειπε δεν ειναι ετοιμος πιασαμε ΝΟΕ σε λιγες μερες ποτε θα'νε δλδ; στην 11αδα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”