Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Dimg4 »

nunies4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
ariskatiforos έγραψε:Γέμισε φαίνεται η τροπαιοθήκη
Στους πόσους βαθμούς διαφορά δηλαδή διαχωρίζεται η επιτυχία από την αποτυχία ;
Αν χάσουμε το πρωτάθλημα με πέντε κ χάσουμε κ το κύπελλο είναι επιτυχία ;
Αν χάσουμε το πρωτάθλημα με 7;
Ποιο είναι το όριο ;
Ο τίτλος είναι χειροπιαστός μένει στη τροπαιοθήκη μένει στις αναμνήσεις δημιουργεί μέταλλο
Τ αλλά είναι θεωρίες του αέρα
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε φιλε οντως, ειναι δυνατον να αποκαλει ΠΑΟΚτσης το περσινο κυπελλο συγκυριακο? :lol:
Δηλαδη αν χασεις το πρωταθλημα για 6-7 και οχι 20 θα μας κερασουν πορτοκαλαδα ε?
Εγω παντως κατακαβλωσα που τους πηδηξαμε μεσα στη χαβουζα και ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ τους τα ετριψε μεσα στα μουτρα. Τωρα αν καποιοι δεν πανηγυρισαν το "συγκυριακο" κυπελλο προβλημα τους. Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται τιτλους, αυτα σε γιγαντωνουν και οχι τα παραλιγο πρωταθληματα.
Ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τιποτα.
Ο Λουτσεσκου και τιποτα να μην παρει φετος επιβαλλεται να μεινει και να ενισχυθει. Το υλικο μας ειναι μετριο και ας μη θελετε να το παραδεχτειτε.
Επειδή σε εμένα απευθύνεσαι, δεν αποκάλεσα το περυσινο κύπελλο συγκυριακό. Αποκάλεσα τον θεσμό του κυπέλλου και το τρόπαιο συγκυριακό. Και ΕΥΤΥΧΩΣ ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη έφτασε στο σημείο να μπορεί να αποκαλεί αυτόν τον θεσμό έτσι...
Δεν είμαστε ούτε την εποχή του Μπάτμαν που γυρίσαμε από την Φιλαδέλφεια και ήμασταν μεθυσμένοι 2 μήνες, ούτε καν στην εποχή του πρώτου κυπέλου του Ιβάν που ακόμα δεν ξέραμε τι έρχεται.
Προφανώς και οι μαστραπαδες προσθέτουν αίγλη σε μια ομάδα , προφανώς και το περυσινο πανηγυριστηκε έξαλλα επειδή απέναντι ήταν οι σιχαμενοι αλλά στην εποχή Σαβιδη εμένα ο ΠΑΟΚ για άλλα πράγματα μου ανυψώνει την....διάθεση.
Που δεν είμαι πλέον κομπάρσος, που κατεβαίνω στην Αθήνα και όταν δεν τους πάω μαμιωντας φτύνουν αίμα να κερδίσουν, που Βαζελο και χάρτινη δεν τους βλέπω εδώ και μια 5ετια...
Δεν αγαπήσαμε τον ΠΑΟΚ για αυτό γιατί όπως έχω ξαναπεί και όπως έλεγαν οι ακόμα παλαιότεροι έτσι και αλλιώς "ο δικός μας ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ", αλλά την τελευταία 7ετια ζούμε τον άλλον ΠΑΟΚ , αυτόν που ονειρευόμασταν. Αυτός ο ΠΑΟΚ λοιπόν οφείλει να είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος ΚΑΘΕ χρόνο.
Οχι φιλε, δεν εφτασε ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη εκει ακομα. Για το μεγεθος μας εχουμε ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ τιτλους και με 4 κυπελλα τα τελευταια χρονια δεν αλλαξε αυτο. Καθε τιτλος ειναι πολυτιμος ειδικα απεναντι στα σιχαματα.
Ειμαστε διεκδικητες καθε χρονο ετσι κι αλλιως, απλως τυχαινει να μην εχουμε την καταλληλη χημεια και τους παικτες για να ειμαστε κοντα παντα. Φετος ηδη ειμαστε πολυ πισω και εγω προσωπικα ειμαι ρεαλιστης και βλεπω οτι με αυτο το ροστερ δεν προκειται να διεκδικησω επαξια πρωταθλημα.
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Συμφωνώ με nunies4.

Προφανώς μια χρονιά είναι πετυχημένη όταν παίρνεις τίτλο αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς στο κύπελλο.
Μπορεί ν'αποκλειστείς στον επόμενο γύρο μπορεί να το πάρεις, μπορεί να κτυπήσει η μπάλα στο δοκάρι.
Και φυσικά η διαφορά στο πρωτάθλημα παίζει ρόλο φτιάχνει νοοτροπία κλπ. Το ίδιο είναι να είσαι δεύτερος με 30 πόντους διαφορά με το να είσαι μέχρι τέλους μέσα;
Και καλά γράφει πλέον είσαι στη συνείδηση του κόσμου δεύτερο φαβορί και πρώτο κάποιες χρονιές τα τελευταία 10 χρόνια σχεδόν θα πω εγώ.
Και φέτος αν δεν το πάρεις δεν θα το πάρεις λόγω των μεταγραφών που δεν έγιναν το καλοκαίρι.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Χωρίς Ευρώπη δεν υπάρχει καμία καταξίωση. Τα περί διεκδικητών και άλλα συναφή μπαίνουν όλα σε μια ζυγαριά, που ορίζεται από τους τίτλους που φέρνεις , κι αν ο εντελώς άκαρπος κι άστοχος διάλογος γίνεται για να πούμε ότι το κύπελλο είναι συγκυριακο και το πρωτάθλημα όχι , τότε θα βάζετε και στο κάδρο τις ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ μας που δυστυχώς επί εποχής Σαββίδη είναι απλά όνειδος. Ο ΠΑΟΚ επί εποχής δισεκατομμυριούχου προέδρου πρέπει να διεκδικεί τα πάντα και παντού!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Τρί 26 Οκτ 2021, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

συμφωνω....εν μερη...

απο μικρος εχω μαθει οτι ο ΠΑΟΚ με ή χωρις λεφτα πρεπει να διεκδικει τα παντα και παντου....
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Μόνο που όταν υπάρχει κι το κασέρι , τότε αυξάνουν κι σημαντικά οι πιθανότητες φίλε καρπουζα.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Τον έχουν προδώσει από όλες τις πλευρές:

Διοίκηση, ιατρικό τιμ, Θύρα 4, ατυχία. Είναι περικυκλωμένος αλλά ελπίζω να τα καταφέρει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

stravostomis έγραψε:Τον έχουν προδώσει από όλες τις πλευρές:

Διοίκηση, ιατρικό τιμ, Θύρα 4, ατυχία. Είναι περικυκλωμένος αλλά ελπίζω να τα καταφέρει.
Δυστυχως ναι. Αν και η διοικηση δειχνει λιγο πιο ενεργη απο το καλοκαιρι σε καποια θεματα (επιστροφη Ιβαν, δηλωσεις για γηπεδο, ενεργοποιηση θυρας 4). Θα δειξει τον Γεναρη τι ακριβως πιστευουν και θελουν να κανουν. 4 κομβικα ματς ειναι το ζουμι τους επομενους 2 μηνες μεχρι το ματς με Παναιτωλικο εντος (5 Γεναρη) : εκτος με βαζελο εντος με σκουληκι, εντος με Κοπεγχαγη, Εκτος με Σλοβαν.
Μακαρι να περασουμε πρωτοι στον ομιλο κ να μεινουμε στο μαξ -4 απο γαυρο.
icue

Δημοσίευση από icue »

Σταματα να βαζεις τον Τειλορ. Σταματα να κανεις τα ευκολα δυσκολα. Σταματα να βγαζεις τα ματια σου μονος σου. Απλα σταματα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΞΕΚΟΛΛΑ
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mακαρι το προβλημα στην αμυνα να ηταν απλα ενας Τειλορ.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Βάλε τα δυνατά σου την Πέμπτη με την Κοπεγχάγη γιατί σε αυτό το ματς, ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την μελλοντική του ιστορία.

Επειδή είσαι εγωιστής και καπάκια εμμονικός, μη συνεχίζεις να επιμένεις στο παραμύθι του πρωταθλήματος και συγκεντρώσου στην πορεία της ομάδας στην Ευρωπη.

Το Conference League είναι η τέλεια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ (και για το δύσμοιρο πρωτάθλημα μας), ώστε να εκτοξευτεί στο ranking της UEFA.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Οχι αλλο Τευλορ και Βαρελα....
ΞΕΚΟΛΛΑ..ΦΤΑΝΕΙ..
Αφου δεν μπορουν τα παληκαρια...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα να οδηγείς την ομάδα προς το στόχο της.
Γραψτους όλους και προχώρα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

ΚΩΣΤΑΣ2019

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”