Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από obanebane »

Εσύ, μπορείς αυτό το τρολ να μην το χαρακτηρίζεις αλλόθρησκο;
Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Σε μενα απευθυνεσαι?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

gika έγραψε:
obanebane έγραψε:
gika έγραψε: Καλά πρέπει πρώτα να είσαι ΠΑΟΚ για να το ξέρεις αυτό. Άνθρωποι που λέγανε στους ΠΑΟΚτσήδες να βάλουν στον πάτο τους το Λιμπερταδόρες καλό είναι να μη κουνάνε το δάχτυλο για το τι είναι σημαία του ΠΑΟΚ.

Gika τι άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που δεν είναι ΠΑΟΚ ,είναι αλλόθρησκος που θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στο φόρουμ και επιτρέπει στον εαυτό του να γράφει το παραπάνω σχόλιο;
Δηλαδή το έχετε ξεφτιλίσει και σας αφήνουν να το συνεχίζετε και ζητάτε και τα ρέστα από τους Μοντ.
Κάπου,να υπάρχει και ένα όριο.
Και επειδή θα μου ζαλισετε πάλι τα @@ ειμαι σίγουρος.
Να διευκρινίσω ότι με τον obdulio,δεν συμφωνώ σε πολλά,το αντίθετο,όπως και η πλειοψηφία εδώ μέσα.
Αυτό όμως δε τον κάνει αλλόθρησκο ούτε κατά διάνοια.
Δε γίνεται να τον λουζετε και να μην τολμάει ο άνθρωπος να σας απαντήσει όπως σας αξίζει για να μη φάει ένα μήνα, για πλάκα.
Άντε κόψτε το.
Τρολ τους λένε αυτούς που περιγράφεις. Μπορεί να είναι ΠΑΟΚ, μπορεί να μην είναι. Πάντα θα έχουν προκλητικές απόψεις, θα παίζουν στα όρια του μπαν, θα ειρωνεύονται και θα κάνουν τα πάντα για να ασχολούνται μαζί τους. Βλέπεις ότι με όλους τους άλλους γίνεται κουβέντα. Με άτομα που γράφουν αηδίες όπως το "στον πάτο σας" δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να θυμίζεις στο φόρουμ και σε αυτούς το τι έχουν πει κατά καιρούς.
Όταν για εν ενεργεια προπονητη του ΠΑΟΚ ειπωνονταν εκφρασεις του στυλ: γτσσ, πγ κλπ, δεν ειναι έκπληξη η αντίδραση.
Σορρυ κιόλας.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Miles έγραψε:Δεν λέω για το τριετές και το αν ήξερε, αλλά για τους στόχους που λες, οι οποίοι πρέπει να παραδεχθείς κι εσύ ότι είναι για γέλια, αφού θα μπορούσε να τους είχε πετύχει με χάλια μπάλα ή με ανύπαρκτο αντίπαλο (Γιάννενα) στον τελικό. Θα κρίνανε συνεπώς αν κάνει ο προπονητής απ' αυτά ή από τη συνολική του παρουσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε για πρωτάθλημα φέτος, ούτε για κάτι καλό στην Ευρώπη. Αυτό τουλάχιστον πρέπει να θεωρείται δεδομένο μετά τον καταστροφικό σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Miles έγραψε:Δεν λέω για το τριετές και το αν ήξερε, αλλά για τους στόχους που λες, οι οποίοι πρέπει να παραδεχθείς κι εσύ ότι είναι για γέλια, αφού θα μπορούσε να τους είχε πετύχει με χάλια μπάλα ή με ανύπαρκτο αντίπαλο (Γιάννενα) στον τελικό. Θα κρίνανε συνεπώς αν κάνει ο προπονητής απ' αυτά ή από τη συνολική του παρουσία σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Είπες για στόχους και θυμήθηκα που γράφουν πολλοί πως πέτυχε όλους τους στόχους. Δηλαδή ο στόχος σχετικά με το πρωτάθλημα ήταν να μη μείνουμε πάνω από 30 βαθμούς πίσω από τον πρώτο? Αν ναι τότε οκ. Πέτυχε όλους τους στόχους.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Gika, αυτούς τους 4-5 που συνεχίζουν 4 μέρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης το τροπάρι του "αδικημένου" Γκαρσία πως τους χαρακτηριζεις; θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψη σου για αυτό.

Και για να μην κάνουμε την συζήτηση να τραβήξει επι μακρόν να δεχτώ ότι ο Γκαρσία αδικήθηκε από την απόφαση. Ας το θεωρήσουμε αυτό δεδομένο.

Το να συνεχίζεται αυτό ο οδυρμος του στυλ "μανα δεν μου κόλλαν τα ένσημα" τόσες μέρες που αποσκοπεί; και τι θέλουν να κερδίσουν αυτοί που τον συντηρούν;

Ακόμα και δίκιο να έχεις, όταν γίνεσαι κουραστικός και δεν ξέρεις να το διαχειριστεις το χάνεις.

Φτάνει ρε μάγκες, φτάνει. Πάμε λέμε παρακάτω. Φτάνει, πως αλλιώς να σας το πει κάποιος;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 28 Μάιος 2021, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

ΛΟΛ τι σημασία έχει πόσους πόντους πίσω τερμάτισες από τη στιγμή που ο στόχος πρωτάθλημα ήταν καμμένος εξαρχής. Η θέση ή η διαφορά μετράει;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

flash4 έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε για πρωτάθλημα φέτος, ούτε για κάτι καλό στην Ευρώπη. Αυτό τουλάχιστον πρέπει να θεωρείται δεδομένο μετά τον καταστροφικό σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού.
Σου απάντησε ο αρκούδος από κάτω. Πιστεύω, ότι αν έκανε μια πορεία ανάλογη του Ίβιτς όταν πρωτοανέλαβε, θα έμενε. Επίσης ίσως ρόλο να έπαιξαν και οι προτάσεις του για μεταγραφές τον Ιανουάριο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ίσα με 40 φορές γράψαμε ρε συ J ότι φτάνει.

Την κλαψα πού την είδες απορώ πάντως.

Κι αν κάποιος στεναχωρεθηκε το λέει μια φορά. Δικαίωμα του. Το να του λένε 15 άτομα ότι οκ και ποιος είναι ο Γκαρσία και και και και και να τρεναρεται το έργο και αλλάξτε ομάδα ποιος κάνει τον αχταρμα?

Έφερε άλλον προπονητή ασχολησου με αυτόν και τις μεταγραφές όχι με τους άλλους.
Κάνε τα στραβά μάτια που λένε δεν είναι κακό.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

flash4 έγραψε:ΛΟΛ τι σημασία έχει πόσους πόντους πίσω τερμάτισες από τη στιγμή που ο στόχος πρωτάθλημα ήταν καμμένος εξαρχής. Η θέση ή η διαφορά μετράει;
Ειλικρινά ρωτάω δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση, γιατί ο στόχος πρωτάθλημα ήταν καμμένος από την αρχή?
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Επιτρέψτε μου να θέσω ένα ερώτημα :
Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση όταν έδωσαν την ευκαιρία στον Γκαρσία, να του έγινε τριετές συμβόλαιο, ως ένδειξη στήριξης από την ιδιοκτησία, για να σταλεί και ένα μήνυμα στα αποδυτήρια, τα οποία καθώς φαίνεται ήταν δυσαρεστημένα με τον προηγούμενο προπονητή;
Ή δεν υπάρχει περίπτωση να θέλανε ειλικρινά να τον δουν να πετυχαίνει (άπειρα τα οφέλη-πιο εύκολη η ζωή όλων), αλλά να διαπίστωσαν όταν μπήκε η ομάδα ως τέταρτη στα πλέι όφ, με την εικόνα που είχε το προηγούμενο διάστημα, πως ίσως ο Γκαρσία και το τιμ του, να μην είναι ακόμα έτοιμοι να διαχειριστούν την πίεση σε μια χρονιά πρωταθλητισμού;
Διότι, αν ισχύει η φημολογία πως οι επαφές με τον Λουτσέσκου ξεκίνησαν κάποιους μήνες πριν, δεν θα μου φαινόταν παράλογο κάτι τέτοιο. Φυσικά η ευθύνη της διαρροής των επαφών βαραίνει τους υπεύθυνους.
Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν βλέπω πως ό,τι έγινε, άκομψο εώς και αγενές ενδεχομένως , δεν έγινε για το καλό της ομάδας. Ούτε ο Γκαρσία απομακρύνθηκε εν μέσω πλέι όφ, ούτε η ομάδα αποπροσανατολίστηκε και εν τέλει ο ΠΑΟΚ κατέληξε να πετύχει και τους στόχους του.
Επίσης, δεν κατανοώ και το επιχείρημα πως οι διοικούντες ήξεραν πως ήταν ανέτοιμος και του έδωσαν την ομάδα σε μια καυτή περίοδο για να τον 'κάψουν'. Ο ίδιος με δημόσιες τοποθετήσεις δικές του και του περίγυρου του, έλεγε για το πόσο έτοιμος ήταν να αναλάβει. Και εκεί όλοι έλεγαν πως αν όχι τώρα, πότε;
Θέλω να καταλήξω πως τα πράγματα δεν είναι πάντα μόνο άσπρα ή μαύρα. Υπάρχουν διάφορες παράμετροι και γεγονότα που ίσως δεν γνωρίζουμε, οπότε βαρύτατοι χαρακτηρισμοί περί ανηθικότητας θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

εσεις που υπερασπιζεστε τον Obdulio

μην ξεχασετε να βγαλετε το Λιμπερταδορες απο τον κωλο σας

αν το βγαλατε ηδη,προσπεραστε το ποστ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Κατσε ρε συ P, μην μου κάνεις χαλί γκαλι την καρδιά:)

Έχω γράψει 3-4 ποστ από τότε που ανακοινώθηκε το όλο θέμα.

Κάνω τα στραβά μάτια γιατί κατανοώ την αγάπη του κόσμου για τον άνθρωπο Γκαρσία. Δεν την ενστερνιζομαι αλλά την κατανοώ και την σέβομαι.

Και για να μην παρεξηγηθώ, ότι δεν την ενστερνιζομαι δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ τον Παμπλο σημαντικότατη προσωπικοτητα του μοντέρνου ΠΑΟΚ.

Και να δεχτώ ότι με την προκειμένη απόφαση αδικήθηκε. Πιστεύω βεβαια ότι στο σύνολο της πορείας του από την στιγμή που σταμάτησε το ποδόσφαιρο δε νοείται να έχει παράπονο από τον Ιβαν αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.

Και στραβά μάτια να κάνω, και υπομονή να κάνω, και συγκαταβατικος είμαι κι εγώ (όπως και η πλειοψηφία του φόρουμ) τόσες μέρες.

Ε φτάνει όμως ρε παιδάκι μου, θα αρχίσουμε να μαλώνουμε μεταξύ μας στο τέλος άνευ λόγου και ουσίας.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

prist64 έγραψε:εσεις που υπερασπιζεστε τον Obdulio

μην ξεχασετε να βγαλετε το Λιμπερταδορες απο τον κωλο σας

αν το βγαλατε ηδη,προσπεραστε το ποστ
Εισαι θεουλης...πνιγηκα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »