αααχχχαχαχαχαχα ο άλλος θέλει και τέρμα,black_star_ninja έγραψε:Αν φυγουν ολοι αυτοι (δεν πιστευω οτι θα φυγει ο Ζαμπα, λογω τραυματισμου), δε θα παρουμε ενα χαφ, εναν επιθετικο (που να παιζει σε δυο θεσεις) και ενα τερμα?
τι θράσος!
αααχχχαχαχαχαχα ο άλλος θέλει και τέρμα,black_star_ninja έγραψε:Αν φυγουν ολοι αυτοι (δεν πιστευω οτι θα φυγει ο Ζαμπα, λογω τραυματισμου), δε θα παρουμε ενα χαφ, εναν επιθετικο (που να παιζει σε δυο θεσεις) και ενα τερμα?
Οτι πιο στραβοστομικο, γλοιωδες και κομπλεξικο μπορει να πει καποιος εδω μεσαblack_star_ninja έγραψε:αλλα αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
Το PAOKmania ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσεςinvincible έγραψε:Αμα έλεγα εγώ κάτι τέτοιο θα μπαίνανε και θα παρακαλούσαν τον Σουρε να μου σβήσει το ποστ και να με μπανάρει και θα με λέγανε απαράδεχτο κτλ. Θα έμπαινε ο Σουρε να με κάνει συστάσεις email κτλ... Τώρα που το λες εσύ όμως είναι απλώς Παρασκευή.black_star_ninja έγραψε:αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..![]()
Αυτοί είστε...
Κατω απο 31, εχει παιξει εθνικη, πανω απο 6 μυρια στο τρανσφερμαρκτ. Στην ανεργια θα μας στειλεις.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/giuliano/profil/spieler/54375
Αφήνω αυτό εδώ. Μάλλον και ο ΠΑΟΚ εδώ θα το αφήσει βέβαια.
Το PAOKmania ειναι για ninja μάλλον δεν είναι για τους αράπηδες ... Δεν μας θέλουν Κενεθ.barlow4 έγραψε:Το PAOKmania ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσεςinvincible έγραψε:Αμα έλεγα εγώ κάτι τέτοιο θα μπαίνανε και θα παρακαλούσαν τον Σουρε να μου σβήσει το ποστ και να με μπανάρει και θα με λέγανε απαράδεχτο κτλ. Θα έμπαινε ο Σουρε να με κάνει συστάσεις email κτλ... Τώρα που το λες εσύ όμως είναι απλώς Παρασκευή.black_star_ninja έγραψε:αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..![]()
Αυτοί είστε...
Τον είχε γράψει ο Τοσκιτσης κάποια στιγμή μετά την Μπεσίκτας νομίζω..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/giuliano/profil/spieler/54375
Αφήνω αυτό εδώ. Μάλλον και ο ΠΑΟΚ εδώ θα το αφήσει βέβαια.
Ακριβώς αυτό!!!black_star_ninja έγραψε:Αδερφε συγνωμη αν σε προσβαλλω με το μηνυμα μου, αλλα αυτοι που αναφερεις δεν καταφεραν να καθαρισουν ουτε τη Μπατε, ουτε τη Βιντι, ουτε την Εστερσουντ, ουτε τη Σλοβαν. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν και αυτα τα παιδια.. Μεχρι εδω νομιζω οτι μας εβγαλαν ασπροπροσωπους..tsaousila έγραψε:παικτες παικτες παικτες μεταγραφες κλπ !!!! δηλ αν εχεις καλα υλικα και χαλια μαγειρα το γινεται???
Υπαρχουν ευθυνες για τη διαχειριση του πιο κρισιμου ματς της ιστοριας μας τα τελευταια 40 χρονια τουλαχιστον,
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΟΥ ΤΟΝ ...ΕΣΙΤΙ....
ΠΟΙΟς ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο 18 ΧΡΟΝΟΣ??? ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..
ΠΟΙΟς ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΡΕΣΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΤΡΕΜ???
προπονητης- ρεμπε ( που δεν μιλαει κανεις γιαυτον) και διοικηση ( οποιος παιρνει αποφασεις)
Δηλ σαν διοικητικος θα επιτρεψω την ομαδα να κατεβει χωρις ματος -μπισεσβαρ-σεντερφορ -και χαφ εμπειρου παικταρα να παρουμε το ματσακι??????
ερωτηση: υπηρχε περιπτωση να χαθει το ματς μαυτο το χωριο που παιξαμε αν επαιζε ο ματος ο ακπομ ο μπισεσβαρ και ο μαουριτσιο η καποιος επιπεδου μαουριτσιο????
ΟΧΙ!!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ !
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!
Τι να το κανω Θοδωρη το μεγαλο ονομα? Μπορουν να φερουν 3 τουλαχιστον παικτες Ποιοτικου και οικονομικου επιπεδου Σβαμπ, δυο για τα χαφ και εναν για μπροστα? Και να μην διωξουν κανεναν? Τοτε ισως γεμισουμε λιγακι. Τι να μου φερουν εναν κραχτη και να παιζει με περειρες και νινουες να χαθει και αυτος στην μετριοτητα. Και δεν λεω οτι δεν ειναι καλες μεταγραφες αυτες που καναμε απλα λεω οτι δεν μπορουν να βοηθησουν τωρα. Στο τελος Οκτωμβρη εχεις χαρτινη εξω ευρωπη γαυρο μεσα ευρωπη. Και εχεις και εθνικες στις αρχες Οκτωβρη που θα φυγουν οι μισοι σου παικτες. 2 βδομαδες να σκασουν οι βασικοι και αναντικαταστατοι και να τα χασουμε ολα. Επειδη καποιοι,στην παε μαλακιζονται.theodorsalonika έγραψε:εγω πιστευω θα παρουμε μεγαλο ονομα....λιγες μερες μεινανε...![]()
![]()