Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

black_star_ninja έγραψε:Αν φυγουν ολοι αυτοι (δεν πιστευω οτι θα φυγει ο Ζαμπα, λογω τραυματισμου), δε θα παρουμε ενα χαφ, εναν επιθετικο (που να παιζει σε δυο θεσεις) και ενα τερμα?
αααχχχαχαχαχαχα ο άλλος θέλει και τέρμα,
τι θράσος!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

black_star_ninja έγραψε:αλλα αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
Οτι πιο στραβοστομικο, γλοιωδες και κομπλεξικο μπορει να πει καποιος εδω μεσα
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Ποδοσφαιριστής Αουγκουστο για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Για το Βραζιλιάνικο, Λατίνο- αμερικανικό προφανώς κάνει, αν και έχω τις αμφιβολίες μου όταν θυμάμαι τους πανηγυρισμους των φίλων της ομάδος του όταν τον πήραμε εμείς. Έχει πολλά πράγματα να δουλέψει και να βελτιώσει που δεν νομίζω ότι προλαβαίνει!!! Δεν μας βγήκε. Ο Εσιτι πάλι είναι χαφ συγκεκριμένων αποστολων με κάποιες καλούτσικες εξάρσεις Ως εκεί. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν θέλουμε ένα ή δύο χαφ ακόμα για τις τρεις διοργανώσεις που μας περιμένουνε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

invincible έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
Αμα έλεγα εγώ κάτι τέτοιο θα μπαίνανε και θα παρακαλούσαν τον Σουρε να μου σβήσει το ποστ και να με μπανάρει και θα με λέγανε απαράδεχτο κτλ. Θα έμπαινε ο Σουρε να με κάνει συστάσεις email κτλ... Τώρα που το λες εσύ όμως είναι απλώς Παρασκευή. ;) :lol: Αυτοί είστε...
Το PAOKmania ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσες :P
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

https://www.transfermarkt.com/giuliano/ ... eler/54375
Αφήνω αυτό εδώ. Μάλλον και ο ΠΑΟΚ εδώ θα το αφήσει βέβαια.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Οπως εγραψα και πριν, συγνωμη αν αυτο που λεω προσβαλει, ειλικρινα δε θελω να μπουμε στη διαδικασια να ανεβαζουμε την ενταση της κουβεντας, αλλα ειναι πολυ δυσαρεστο να μπαινει κανεις στο τοπικ των μεταγραφων του ΠΑΟΚ και να διαβαζει τι εχει κανει η ομαδα που τοσα χρονια προσπαθει να μας σβησει.. Δεν εχω προσωπικα με κανενα και δε θελω να μαλωσω με κανεναν. Ολοι τον ιδιο νταλκα κουβαλαμε. Αλλα ρε σεις καπου πρεπει να κρατησουμε μια ισορροπια. Αν θεωρησουν οι συντονιστες οτι ειναι προσβλητικο αυτο που εγραψα, στο υφος που το εγραψα μετα χαρας να το αφαιρεσω..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/giuliano/profil/spieler/54375
Κατω απο 31, εχει παιξει εθνικη, πανω απο 6 μυρια στο τρανσφερμαρκτ. Στην ανεργια θα μας στειλεις.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

barlow4 έγραψε:
invincible έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:αμα σας αρεσει τοσο πολυ ο γαυρος, γινετε γαυροι..
Αμα έλεγα εγώ κάτι τέτοιο θα μπαίνανε και θα παρακαλούσαν τον Σουρε να μου σβήσει το ποστ και να με μπανάρει και θα με λέγανε απαράδεχτο κτλ. Θα έμπαινε ο Σουρε να με κάνει συστάσεις email κτλ... Τώρα που το λες εσύ όμως είναι απλώς Παρασκευή. ;) :lol: Αυτοί είστε...
Το PAOKmania ειναι για αρχοντους δεν ειναι για λινατσες :P
Το PAOKmania ειναι για ninja μάλλον δεν είναι για τους αράπηδες ... Δεν μας θέλουν Κενεθ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Με 2 προσθήκες μεσοεπιθετικά θα είμαστε πολύ καλά φέτος

Αλλά κάνει μπαμ ότι πρέπει να είναι και οι δυο καλύτεροι
από αυτούς που έχουμε
Δλδ δεν θελουμε τον 22-25 χρόνων παίχτη !
Θα χρειαστούμε παίχτες με μπόλικη εμπειρία σε ηλικία 30 και άνω
Ονόματα που έχουν δείξει στο παρελθόν πράματα και σε μεγάλα πρωταθλήματα !

Ευελπιστώ ότι το βλέπουν και οι υπεύθυνοι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κλεισε μεσα σου το φουτσινι κ στο φουτσο σου ολα
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:https://www.transfermarkt.com/giuliano/profil/spieler/54375
Τον είχε γράψει ο Τοσκιτσης κάποια στιγμή μετά την Μπεσίκτας νομίζω..
malampar

Δημοσίευση από malampar »

Απορω καποιοι που ασχολειστε με τον αν σας Μπαναρουν ημαρτον δηλαδη ..Λογικα μετα το ματς με τους ρωσους επρεπε να πεσει σκουπα σε κατι ευγενικους συνοπαδους που ξεφυγαν ολιγον τι με απειρα μπινελικια..Και καλα εκαναν αν ξεθυμαναν αλλα δε μπορεις να λειτουργεις με δυο μετρα κ δυο σταθμα..Επισης δεν ειναι δικαστηριο εδω ουτε εισαγγελεις υπαρχουν..Φαρισαιοι και λαγοι πολλοι
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Η μεταγραφική περίοδος για τη Διοίκηση πρέπει να ξεκινάει στις 6/10/2020 και να τελειώνει στις 31/12/2020.
Στη συνέχεια η άλλη μεταγραφική περίοδος πρέπει να ξεκινάει στη 01/02/2021 και να τελειώνει στις 30/06/2021.
Τα ενδιάμεσα διαστήματα είναι για τις υπογραφές, τις ανακοινώσεις, για τον κόσμο.
Δεν είναι δυνατόν τρεις μέρες πριν τη λήξη των μεταγραφών να βγαίνουν προς τα έξω τόσο αντιφατικά μηνύματα να υπάρχει τόση κωλυσιεργια.
Παίζει να έχουμε και την χειρότερη επικοινωνιακη πολιτική, με μια στείρα και άνευ ουσίας μυστικόπάθεια άλλων εποχών.
Άβαταρ μέλους
val4

Δημοσίευση από val4 »

black_star_ninja έγραψε:
tsaousila έγραψε:παικτες παικτες παικτες μεταγραφες κλπ !!!! δηλ αν εχεις καλα υλικα και χαλια μαγειρα το γινεται???
Υπαρχουν ευθυνες για τη διαχειριση του πιο κρισιμου ματς της ιστοριας μας τα τελευταια 40 χρονια τουλαχιστον,
ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΟΥ ΤΟΝ ...ΕΣΙΤΙ....
ΠΟΙΟς ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ 2 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο 18 ΧΡΟΝΟΣ??? ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..
ΠΟΙΟς ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 5 ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΡΕΣΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΤΡΕΜ???
προπονητης- ρεμπε ( που δεν μιλαει κανεις γιαυτον) και διοικηση ( οποιος παιρνει αποφασεις)
Δηλ σαν διοικητικος θα επιτρεψω την ομαδα να κατεβει χωρις ματος -μπισεσβαρ-σεντερφορ -και χαφ εμπειρου παικταρα να παρουμε το ματσακι??????
ερωτηση: υπηρχε περιπτωση να χαθει το ματς μαυτο το χωριο που παιξαμε αν επαιζε ο ματος ο ακπομ ο μπισεσβαρ και ο μαουριτσιο η καποιος επιπεδου μαουριτσιο????
ΟΧΙ!!!!! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕ !
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!
Αδερφε συγνωμη αν σε προσβαλλω με το μηνυμα μου, αλλα αυτοι που αναφερεις δεν καταφεραν να καθαρισουν ουτε τη Μπατε, ουτε τη Βιντι, ουτε την Εστερσουντ, ουτε τη Σλοβαν. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα κανουν και αυτα τα παιδια.. Μεχρι εδω νομιζω οτι μας εβγαλαν ασπροπροσωπους..
Ακριβώς αυτό!!!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

theodorsalonika έγραψε:εγω πιστευω θα παρουμε μεγαλο ονομα....λιγες μερες μεινανε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τι να το κανω Θοδωρη το μεγαλο ονομα? Μπορουν να φερουν 3 τουλαχιστον παικτες Ποιοτικου και οικονομικου επιπεδου Σβαμπ, δυο για τα χαφ και εναν για μπροστα? Και να μην διωξουν κανεναν? Τοτε ισως γεμισουμε λιγακι. Τι να μου φερουν εναν κραχτη και να παιζει με περειρες και νινουες να χαθει και αυτος στην μετριοτητα. Και δεν λεω οτι δεν ειναι καλες μεταγραφες αυτες που καναμε απλα λεω οτι δεν μπορουν να βοηθησουν τωρα. Στο τελος Οκτωμβρη εχεις χαρτινη εξω ευρωπη γαυρο μεσα ευρωπη. Και εχεις και εθνικες στις αρχες Οκτωβρη που θα φυγουν οι μισοι σου παικτες. 2 βδομαδες να σκασουν οι βασικοι και αναντικαταστατοι και να τα χασουμε ολα. Επειδη καποιοι,στην παε μαλακιζονται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”