Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παπάς που δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε περαιτέρω.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αν ισχύει, όλο και καποιο σκάουτιν θα έχει γίνει. Κι εμένα αργός μου φάνηκε.

Βασικά το πρόβλημα του ΠΑΟΚ διαχρονικά ήταν η έλλειψη ταχύτητας στον άξονα.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

......Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, θα πρέπει να γίνει μια υποσημείωση. Ο ΠΑΟΚ ξόδεψε ένα ποσό κοντά στα 5 εκ. ευρώ, μεγάλο για τα δεδομένα του, προκειμένου να ντύσει στα ασπρόμαυρα τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Άντερσον Εσίτι. Πρόκειται για δυο ποδοσφαιριστές από τους οποίους περίμενε πολλά στις θέσεις «6» και «8», καθώς η πόρτα της εξόδου είχε ανοίξει για τους Κάνιας και Σάχοφ οι οποίοι άφησαν το στίγμα τους την προηγούμενη τριετία. Συνολικά οι Αουγκούστο και Εσίτι έγραψαν 30 συμμετοχές (18 για τον Βραζιλιάνο και 12 για τον Νιγηριανό) με απολογισμό ένα γκολ και δυο ασίστ, όλα για τον Αουγκούστο.,,,, forza
να δουμε απολογισμο κανιας σακχοφ???? αστο καλυτερα!!
Δεν μπορει να παιζει αλλαγη η βασικος κατα λαθος καποιος που παιρνει κανα μυρριο οπως ο καντουρι να βρουνε ομαδες να φυγουν τα πολυ υψηλα συμβολαια!!! δεν ειμαστε τραπεζα η ,,ειμαστε τελικα>>>>???????
Αλλα ετσι που απαξιωσε την ομαδα ο μουρινιο , πεσανε οι τιμες στο ενα τριτο !! αντε πουλα το λημνιο τωρα ενα μυρριο το πολυ, το πελκα 800.000 μιας και ληγει το συμβολαιο , τον ακπομ 1.500.000 μιας και ληγει επισης χαμενα λεφτα δηλ !!! Και μαουριτσιο και βιερινια απο 700.000 αν θελετε παιδια και πολλα ειναι. Δεν μιλαμε φυσικα για εσιτι ( τιμη : 200.000 ) απο 3,5 μυρρια!! ανατριχιαζεις που το ακους!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα, επειδη εμεις ειμαστε χαλβαδες και δωσαμε τα 3μιση για τον Εσιτι δεν δημαινει οτι ειχε πραγματικα αυτην την αξια...
Παιχτες σαν τον Εσιτι δεν αξιζουν πανω απο 500.000 δυστυχως.
Μονοδιαστατος και ασταθης σε αποδοση.
Κατα καιρους μικρομεσαιες ομαδες της σουπερ λιγκ εχουν φερει στην ιδια ηλικια καλυτερους κοφτες απο τον Ειστι με συνολικο κοστος να μην ξεπερναει τα 300.000...
Επειδη εμεις παθαμε νεοπλουτισμο και πληρωνουμε οσα μας ζηταει ο καθενας δεν σημαινει οτι θα βρουμε ευκολα αντιστοιχα κοροιδα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όταν μια ομάδα παίρνει παίκτες που δεν ταιριάζουν στο αγωνιστικό της στιλ θα λέμε ότι δεν αξίζουν.
Διαφωνώ ότι ένα ποσό στα 3,5 για εσιτι είναι πολλά, απλά ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής δεν ταιριάζει καθόλου για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ... ειδικά στους σχηματισμούς που προσπάθησε να παίξει όλη τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Εσιτι ειναι καλος για ομαδες σαν αυτην απο τον οποία τον αποκτήσαμε. Μικρομεσαιες που παιζουν κυριως αμυνα και σε εγχωριο επιπεδο μονο.
Δεν μπορει να αποτελει τον πιο ακριβοπληρωμενο χαφ μιας ομαδας που θέλει να πρωταγωνιστει και να διακριθεί σε ευρωπαικο επιπεδο.
Ειναι μια εναλλακτική ειδικού σκοπου, και δυστυχως ο ΠΑΟΚ ακομη δεν εχει φτασει σε επίπεδο να διαθετει στο ροστερ του παιχτες για συγκεκριμενα μονο ματς.
Τα κουκια μας ειναι μετρημενα και καθε κινηση θα πρεπει να μπορει να καλυψει ολα τα δεδομενα.
Παντως η αξια του Εσιτι θα φανει απο το αν θα ρθει πρόταση στα λεφτα π δωσαμε ή αν θα αποχωρησει ελευθερος στο τελος του συμβολαιου του...
Εγω φοβαμαι το δευτερο και ελπιζω στο πρωτο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Νομίζω εάν κρίναμε Λημνιό, Μπίσε, Ακπομ, και τα χάφ μας μόνον από την φετινή χρονιά, θα τους βγάζαμε χειρότερους του Εσίτι. Δεν ξέρω τί θα έκανε παραπάνω ο Κάνιας φέτος (μέσα στη γενική μετριότητα).

Ο Εσίτι θέλει έναν γρήγορο χάφ δίπλα του (πολύ δύσκολο να παίζει με Μάου και Μπίσε μπροστά του).

Θα προτιμούσα κι εγώ να τον κρίνω σε έναν σωστά στημένο και προετοιμασμένο ΠΑΟΚ και όχι αυτόν που είδαμε φέτος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο γρηγορος χαφ διπλα του θα βελτιωσει τα κοντρολ του? Θα τον βοηθησει να μην κλεινεται οταν τον πιεζουν οι αντιπαλοι χαφ?
Δεν ειναι το προβλημα του η ταχυτητα. Ο συγκεκριμένος παιχτης εχει τραγικη ικανοτητα χειρισμου της μπάλας. Ή μαλλον θα ελεγα συγκυριακη... Αν του κατσει καλα στο ποδι η μπάλα θα την κοντρολαρει. Αν δεν του κατσει καλα ή αν πιεζεται την ωρα που κανει την υποδοχη τοτε κατα 99% θα την χασει. Και μαλιστα στο πιο επικινδυνο χωρικα σημειο του παιχνιδιου. Εξω απο την μεγαλη μας περιοχη.
Αρα δεν νομιζω πως κανενας χαφ διπλα του θα του αλλαξει τα κοντρολ...

makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Τελικά έχουμε αλλεργία στους ταχυδυναμικούς χαφ.. Τουλάχιστον ας παίρναμε αργούς αλλά με άριστη τεχνική ώστε να κάνουν κατοχή. Καλύτερη περίπτωση ο Pavel Bucha της Πλζεν που νομίζω ότι γράφτηκε πιο παλιά... Βασικά ενώ στην αρχή γραφόντουσαν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών βλέπω ότι πλέον κυκλοφορούν τα σαπάκια.. Ελπίζω να γίνεται αυτό επειδή συζητάμε τις αξιόλογες περιπτώσεις...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Εγώ αυτό που είδα είναι ότι πολλές πάσες που του δώσανε και έχασε μπάλα, ήταν επικίνδυνες πάσες ενώ ήταν κλεισμένος. Βασικά θέλω να πώ ότι ο ρόλος του δεν είναι να βγάζει την μπάλα υπό πίεση στο κέντρο. Δεν νομίζω ότι τον πήραμε να κάνει αυτή την δουλειά. Είναι καθαρός κόφτης, δυνατός, και έχει κάνει και καλά παιχνίδια φέτος. Η σωματοδομή του δεν τον βοηθάει στο να φαίνεται σαν ένα κομψό χάφ, αλλά να πώ την αλήθεια ο Καντουρί και ο Μάου που υποτίθεται ότι είναι αεράτα χάφ έχουν σχεδόν μία στις δύο προσπαθειες λάθος. Τουλάχιστον ο Εσίτι κλείνει χώρους και μαρκάρει.

Πραγματικά είναι υπερβολή να τον βγάλουμε τόσο μέτριο, πρίν τον δούμε σε παραπάνω αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι όντως ούτε εγώ είμαι σίγουρος και δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά, αλλά θεωρώ ότι θα δούμε άλλο Εσίτι φέτος. Φυσικά ποτέ δεν θα γίνει το χάφ των ονείρων μας, μιλάω μόνο για την προσφορά ενός ρολίστα.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Στα χαφ η ομαδα τηρει απαρέγκλιτα το ρητο "σπευδε βραδεως"
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Αυτός ο πιοτροφσκι δεν εχει πονηριά κ αλητεία στο ματι θα φρικάρει εδώ, κάνα λατινο αλήτη γρήγορο κοντό ανακατωσουρα θες, πιστεύω με το που θα προσγειώθει ο Ιβάν θα τα ανακοίνωσει όλα μαζί 3 4 κινήσεις
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Μακάρι να έρθει γρήγορα ο Ιβάν
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Magpies4 έγραψε:Εγώ αυτό που είδα είναι ότι πολλές πάσες που του δώσανε και έχασε μπάλα, ήταν επικίνδυνες πάσες ενώ ήταν κλεισμένος. Βασικά θέλω να πώ ότι ο ρόλος του δεν είναι να βγάζει την μπάλα υπό πίεση στο κέντρο. Δεν νομίζω ότι τον πήραμε να κάνει αυτή την δουλειά. Είναι καθαρός κόφτης, δυνατός, και έχει κάνει και καλά παιχνίδια φέτος. Η σωματοδομή του δεν τον βοηθάει στο να φαίνεται σαν ένα κομψό χάφ, αλλά να πώ την αλήθεια ο Καντουρί και ο Μάου που υποτίθεται ότι είναι αεράτα χάφ έχουν σχεδόν μία στις δύο προσπαθειες λάθος. Τουλάχιστον ο Εσίτι κλείνει χώρους και μαρκάρει.

Πραγματικά είναι υπερβολή να τον βγάλουμε τόσο μέτριο, πρίν τον δούμε σε παραπάνω αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι όντως ούτε εγώ είμαι σίγουρος και δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά, αλλά θεωρώ ότι θα δούμε άλλο Εσίτι φέτος. Φυσικά ποτέ δεν θα γίνει το χάφ των ονείρων μας, μιλάω μόνο για την προσφορά ενός ρολίστα.
Ρολιστας στον ΠΑΟΚ του 2020 ενας παιχτης π δαπανηθηκαν 3μιση μυρια?
Μαλλον απλησιαστη πολυτελεια...
Εδω δεννεχουμε βασικα χαφ να παιξουμε στην ευρωπη με αξιωσεις...
Αν παμε με Εσιτι Καντουρι στα χαφ στο πρωτο παιχνιδι, θα κλαιμε...
Δεν ειναι σουπερ λιγκ η ευρωπη...

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Mutasevic έγραψε:Αυτός ο πιοτροφσκι δεν εχει πονηριά κ αλητεία στο ματι θα φρικάρει εδώ, κάνα λατινο αλήτη γρήγορο κοντό ανακατωσουρα θες, πιστεύω με το που θα προσγειώθει ο Ιβάν θα τα ανακοίνωσει όλα μαζί 3 4 κινήσεις
Τον κάναμε πρόταση λέει ένας Πολωνός αρδ στο ράδιο, αλλά θα προτιμήσει να πάει Γερμανία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”