11.Χρήστος Τζόλης
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Μετά την επιτυχημένη μεταγραφή του Γιαννούλη θα είναι τεράστιας σημασίας για τον ΠΑΟΚ να τα καταφέρει και ο Χρήστος στην Πρέμιερ λιγκ. Θα έχουμε ανοίξει μια πόρτα που μόνο κέρδος μπορεί να φέρει.
Μέχρι τώρα ήμασταν ομάδα που πουλούσε με 3-4 εκ. και από σποντα δώσαμε τον Πριγιοβιτς. Ανεβήκαμε επίπεδο και πρέπει να διατηρηθούμε εκεί. Μεγάλη διαφήμιση για τον σύλλογο και τις ακαδημίες του.
Χρήστο καλή επιτυχία, να χαρείς την ομορφιά του ποδοσφαίρου και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να σε δούμε να πανηγυρίζεις στην Τούμπα!
Μέχρι τώρα ήμασταν ομάδα που πουλούσε με 3-4 εκ. και από σποντα δώσαμε τον Πριγιοβιτς. Ανεβήκαμε επίπεδο και πρέπει να διατηρηθούμε εκεί. Μεγάλη διαφήμιση για τον σύλλογο και τις ακαδημίες του.
Χρήστο καλή επιτυχία, να χαρείς την ομορφιά του ποδοσφαίρου και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να σε δούμε να πανηγυρίζεις στην Τούμπα!
... και φυσικά μεγάλη χαρά για την εξέλιξη του όσοι τον παρακολουθούμε χρόνια από τις ακαδημίες. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα τον έμαθαν τον τελευταίο χρόνο αλλά όσοι παρακολουθούμε τις ακαδημίες μας κάνει να νιώθουμε περήφανους για την δουλειά που γίνεται και την ποιότητα τους.

Μπράβο Χρήστο.
Σου αξίζουν τα καλύτερα και αυτά είναι μπροστά σου.
Για όσους παρακολουθούσαμε τις ακαδημίες (όπως προείπε και ο φίλος από πάνω) ξέρουμε ότι έχουμε κι άλλους Χρήστους.
Γαιτανιδης, Τσίκος, Μιχαηλίδης, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, Τάχατος, Τσιγγάνας κ.α περιμένουν να πάρουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται και να καθιερωθούν στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω πραγματικά, ο προπονητής να σεβαστεί αυτά τα νεαρά παιδιά με τον ίδιο τρόπο που σέβεται τον εαυτό του.
Σου αξίζουν τα καλύτερα και αυτά είναι μπροστά σου.
Για όσους παρακολουθούσαμε τις ακαδημίες (όπως προείπε και ο φίλος από πάνω) ξέρουμε ότι έχουμε κι άλλους Χρήστους.
Γαιτανιδης, Τσίκος, Μιχαηλίδης, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, Τάχατος, Τσιγγάνας κ.α περιμένουν να πάρουν τις ευκαιρίες που δικαιούνται και να καθιερωθούν στον ΠΑΟΚ.
Ελπίζω πραγματικά, ο προπονητής να σεβαστεί αυτά τα νεαρά παιδιά με τον ίδιο τρόπο που σέβεται τον εαυτό του.
Το παιδί θα παίξει στο κορυφαίο ποδοσφαιρικο πρωτάθλημα. Τι να λέμε. Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο.
Καλή συνέχεια ΠΑΟΚτσάκι μου.
Παίξε καλά, δείξε σπουδαία πράγματα και φέρε επιπλέον χρήματα στην ΠΑΟΚάρα που σε ανέδειξε στας Ευρώπας.
Παίξε καλά, δείξε σπουδαία πράγματα και φέρε επιπλέον χρήματα στην ΠΑΟΚάρα που σε ανέδειξε στας Ευρώπας.
-
sn0ufel4 έγραψε:Καλή συνέχεια παικταρα κακή επιτυχία
Μαλλον καλη επιτυχια ηθελες να γραψεις.
-
gpap έγραψε:Καλή συνέχεια ΠΑΟΚτσάκι μου.
Πού το είδες το ΠΑΟΚτσάκι???
Δεν εβγαλε ίχνος συναισθήματος για την ομάδα που τον έκανε, τουλάχιστον, παίχτη για χαρακτήρα δεν ξέρω.
Το έδειχνε και η συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες.
Δεν είναι το θέμα μου που προτίμησε την Αγγλία, ο τρόπος του ειναι που με εξαγρίωσε.
Σε κάθε περίπτωση, καλη επιτυχία, σταδιοδρομία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 12 Αύγ 2021, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:gpap έγραψε:Καλή συνέχεια ΠΑΟΚτσάκι μου.
Δεν εβγαλε ίχνος συναισθήματος για την ομάδα που τον έκανε, τουλάχιστον, παίχτη για χαρακτήρα δεν ξέρω.
Δεν είναι το θέμα μου που προτίμησε την Αγγλία, ο τρόπος του ειναι που με εξαγρίωσε.
Ελεος με την τοξικοτητα. Αν δεν ειναι ο Χρηστος ΠΑΟΚτσακι ποιος ειναι;
Πολύ καλά τα είπε το παλικάρι.
Σας πειράζει η ειλικρίνεια;
Σας πειράζει η ευθύτητα;
Σας πειράζουν οι άνθρωποι που έχουν στόχους;
Σας πειράζει που τους πετυχαίνουν;
Εύχεστε κακή τύχη στην πορεία τους;
Το πρόβλημα είναι δικό σας.
Κοιτάξτε τα χάλια σας.
Σας πειράζει η ειλικρίνεια;
Σας πειράζει η ευθύτητα;
Σας πειράζουν οι άνθρωποι που έχουν στόχους;
Σας πειράζει που τους πετυχαίνουν;
Εύχεστε κακή τύχη στην πορεία τους;
Το πρόβλημα είναι δικό σας.
Κοιτάξτε τα χάλια σας.
-
Αν ξέρεις να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις, εχω αναφέρει αυτό που με πείραξε.
"Δεν εβγαλε ίχνος συναισθήματος για την ομάδα που τον έκανε, τουλάχιστον, παίχτη για χαρακτήρα δεν ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση, καλη επιτυχία, σταδιοδρομία. """
Τον βλέπω από τα 12του και τον παρακολουθούσα όπως παρακολουθώ όλα τα πιτσιρίκια εδώ και παρα-παρα πολλά χρόνια.
Θελω να βγάζουν συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ (τουλαχιστον οι παίχτες από τις ακαδημίες),
γιατί για μενα
"Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" κι απ όλους.
"Δεν εβγαλε ίχνος συναισθήματος για την ομάδα που τον έκανε, τουλάχιστον, παίχτη για χαρακτήρα δεν ξέρω.
Σε κάθε περίπτωση, καλη επιτυχία, σταδιοδρομία. """
Τον βλέπω από τα 12του και τον παρακολουθούσα όπως παρακολουθώ όλα τα πιτσιρίκια εδώ και παρα-παρα πολλά χρόνια.
Θελω να βγάζουν συναίσθημα για τον ΠΑΟΚ (τουλαχιστον οι παίχτες από τις ακαδημίες),
γιατί για μενα
"Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ" κι απ όλους.
aivas19 έγραψε:ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:gpap έγραψε:Καλή συνέχεια ΠΑΟΚτσάκι μου.
Ελεος με την τοξικοτητα. Αν δεν ειναι ο Χρηστος ΠΑΟΚτσακι ποιος ειναι;
Σε παρακαλώ τώρα
Όποιος βγαίνει από τις ακαδημίες δεν είναι και τρελό ΠΑΟΚΙ.
Για μένα είναι τραγικό που δεν είπε μισή καλή κουβέντα για τον ΠΑΟΚ
-
- john4serres
Ο Τζολης από τα 18 έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστης με όλη την σημασία της λέξης.
Ούτε πολλά σοσιαλ, ούτε οπαδιλικια.
Καλή συνέχεια στη καριέρα του.
Ούτε πολλά σοσιαλ, ούτε οπαδιλικια.
Καλή συνέχεια στη καριέρα του.