15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
Ναι ρε φιλε, ο Ελ Σιντ του ΠΑΟΚ!!!
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ατελείωτος σεβασμός για τον τεράστιο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο!
Παιχταράς, τιμάει και το τελευταίο ευρώ που παίρνει από τον σύλλογο. Δεν κάνει καραγκιοζλίκια για να ανεβάσει το νούμερο στο συμβόλαιό του και νιώθει τι εστί ΠΑΟΚ ακόμα κι έμαθε γι αυτόν στα 30φεύγα του.
Παιχταράς, τιμάει και το τελευταίο ευρώ που παίρνει από τον σύλλογο. Δεν κάνει καραγκιοζλίκια για να ανεβάσει το νούμερο στο συμβόλαιό του και νιώθει τι εστί ΠΑΟΚ ακόμα κι έμαθε γι αυτόν στα 30φεύγα του.
-
- Επικοινωνία:
Το "αειθαλής" περιμένω να ακούσω από κάποιον τόση ώρα. Μαρεσει αυτό το επίθετο και του ταιριάζει.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές
Για εμένα ο MVP αυτής της 6ετιας των τίτλων.
Ένας φοβερός πολεμιστής και στρατιώτης της ομάδας.
Που δεν πρέπει να ξεχνάμε το τι άκουσε από την προετοιμασία κιόλας την 1η χρόνια του από ΑΡΔ αλλά και κόσμο. Με την δουλειά του μας έκλεισε τα στόματα
Γενικά δεν παίρνω φανέλες της ομάδας με ονοματα ποδοσφαιριστών. Για εσένα όμως τεράστιε Άνχελ Κρέσπο θα κάνω εξαίρεση μόλις φύγεις από την ομάδα...
Για εμένα ο MVP αυτής της 6ετιας των τίτλων.
Ένας φοβερός πολεμιστής και στρατιώτης της ομάδας.
Που δεν πρέπει να ξεχνάμε το τι άκουσε από την προετοιμασία κιόλας την 1η χρόνια του από ΑΡΔ αλλά και κόσμο. Με την δουλειά του μας έκλεισε τα στόματα
Γενικά δεν παίρνω φανέλες της ομάδας με ονοματα ποδοσφαιριστών. Για εσένα όμως τεράστιε Άνχελ Κρέσπο θα κάνω εξαίρεση μόλις φύγεις από την ομάδα...
- bersekeros
Σεβασμός στον Χοσέ Άγγελο Κρέσπουρα.
Βράχος.
Πιστός και φιλότιμος στρατιώτης του ΠΑΟΚ, μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός του.
Respect!
Βράχος.
Πιστός και φιλότιμος στρατιώτης του ΠΑΟΚ, μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός του.
Respect!
- ΑποστόληςΑ
- invincible
Και εσύ ρε παππού τι κεφαλιά προς τα πίσω ήταν αυτή ? Δεν ξέρεις ότι έχεις πουλιά τερματοφύλακες ? 

-
Φυγε πριν ξεφτιλιστεις,ειχες μια καλη παρουσια ,μην χαλας την καλη εικονα των τελευταιων χρονων.
-
Ο καλύτερος ήταν ο Κρέσπο σήμερα. Έτρεχε να καλύψει την βλακεία του καθενός.