Σειρά έχει κάποιος Αστέρας Τρίπολης. Έφτασες στα 4 γκολ. Περιμένω να φτάσεις τουλάχιστον τα 8 στα επόμενα 3 παιχνίδια.wickerman έγραψε:Το έχω δει το όνειρο να το καρφώνεις στη χάρτινη. Τώρα που ξεμπούκωσες επιτέλους βλέπω να τα βάζεις δύο δύο για να αναπληρώσεις τον χαμένο καιρό.
![]()
![]()
![]()
28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Κωλοτούμπα και από μένα, πλέον θέλω να μείνει. Τουλάχιστον ως αντι-Μαουρίσιο μέχρι να επιστρέψει.
Μπήκε στην κουλτούρα της πόλης και της ομάδας, ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και στο δεύτερο γύρο είναι πάντα από τους κορυφαίους.
1+1 χρόνια παρακαλώ.
Μπήκε στην κουλτούρα της πόλης και της ομάδας, ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και στο δεύτερο γύρο είναι πάντα από τους κορυφαίους.
1+1 χρόνια παρακαλώ.
- ΑποστόληςΑ
Το sportime αναφέρει ότι έγινε πρόταση στον Ευγένιο να συνεχίσει στην Σ. Αραβία με 900 χιλιάρικα το χρόνο.
- ΑποστόληςΑ
- Mauricio-8-
Πρέπει να τον Ανανεώσουνε όπωςδηποτε!Αν και πιστεύω ότι και αυτός αλλά και ο Βαρελα αν ήτανε να μείνουνε θα είχανε ήδη ανανεώσει.Παντως μεγάλη η προσφορά του έγραψε το όνομα του στην ιστορία της Ομάδας!
Ακόμη στα 5 γκολ είσαι πασά μου; Δηλαδή πρέπει να κάνεις hat-trick με την Κούλα το Σάββατο για να φτάσεις στα 8 που βάλαμε σαν στόχο; Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!!!wickerman έγραψε:Σειρά έχει κάποιος Αστέρας Τρίπολης. Έφτασες στα 4 γκολ. Περιμένω να φτάσεις τουλάχιστον τα 8 στα επόμενα 3 παιχνίδια.wickerman έγραψε:Το έχω δει το όνειρο να το καρφώνεις στη χάρτινη. Τώρα που ξεμπούκωσες επιτέλους βλέπω να τα βάζεις δύο δύο για να αναπληρώσεις τον χαμένο καιρό.
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω σν μεινεις ή οχι. Ο λουτσε νομιζω σε ηθελε παντα...η διοικηση ειναι πιστευω ολεον θετικη...Πλεον πιστευω σε θελουμε κ ως οπαδοι...αλλα ισως μας χαιρετησεις εσυ αν προκυψει τελευταιο μεγαλο συμβολσιο σαν αυτο που γραφτηκε.
Οπως κ να εχει θα μεινεις στην ιστορια μας ως παιχτης μιας μεγαλης ομαδας που προσεφερε πολυ περισδοτερα απο αυτα που οι περισσοτεροι θεωρουσαν οτι μπορεις να δωσεις.
Αντε μια μαγαλη εμφανιση κ στον τελικο τωρα!
Οπως κ να εχει θα μεινεις στην ιστορια μας ως παιχτης μιας μεγαλης ομαδας που προσεφερε πολυ περισδοτερα απο αυτα που οι περισσοτεροι θεωρουσαν οτι μπορεις να δωσεις.
Αντε μια μαγαλη εμφανιση κ στον τελικο τωρα!
Ματος ,σαχωφ τα γκολ στο οακα.......θα μεινει ειναι απαραιτητος ειδικα για ελλαδα.....
- thanos-xanthi
φοβερο δευτερο γυρο εκανε ο Ευγενιος
και βοηθησε παρα πολυ μετα τον τραυματισμο του Μαουρισιο
και βοηθησε παρα πολυ μετα τον τραυματισμο του Μαουρισιο
- falconakis
Εαν δεν έπιανε θέση ξένου νομίζω δεν θα το συζητούσαμε καν!
Αλλά θέλω να μείνεις γιατί ήσουν ΠΑΟΚ από την μέρα που γεννήθηκες απλά έπρεπε να ρθεις Ελλάδα να το μάθεις!!!
Έχεις κάνει πολλούς πρωταθλητές στις κυβιστήσεις!!!

Αλλά θέλω να μείνεις γιατί ήσουν ΠΑΟΚ από την μέρα που γεννήθηκες απλά έπρεπε να ρθεις Ελλάδα να το μάθεις!!!
Έχεις κάνει πολλούς πρωταθλητές στις κυβιστήσεις!!!

Ο τύπος αυτός από τη μέρα που ήρθε έχει φέρει άλλη αύρα στην καθημερινότητα της ομάδας....
Είναι από αυτά τα μικρά στορυ, που δεν τα βλέπουμε, δεν τα γνωρίζουμε...
Σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ
SM-G965F
Είναι από αυτά τα μικρά στορυ, που δεν τα βλέπουμε, δεν τα γνωρίζουμε...
Σήκω χόρεψε κουκλί μου να σε δω να σε χαρώ
SM-G965F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator