Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από goran 64 »

Το πιθανότερο είναι να τις έχουν ακόμα... ;)
Γιατί δεν παίρνεις πρώτα ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις??? :?
2310 550 760... 8-)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Ευχαριστω πολυ!Θα παρω αυριο..
Θυμαμαι επαιρνα οταν ηθελα να παραγγειλω και δεν το σηκωναν ποτε..Γι'αυτο το εκανα μεσω μειλ..
Miltos Nero

Δημοσίευση από Miltos Nero »

Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να στηρίξουμε τη διοίκηση και τον προπονητή , όποια επιλογή κι αν κάνουν! Όσο για τον Αργεντίνο τα πράγματα είναι απλά! Τόσα λεφτά διαθέτουμε , τέτοιας ποιότητας παίκτη θα πάρουμε! Αν είχαμε λεφτά θα φέρναμε τον Σέρβο! Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά! Δεν γίνεται κάθε χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φέρνεις με λίγα χρήματα παίκτες παγκόσμιας φήμης! Πόσο μάλλον όταν ψάχνεις διαγώνιο , που ως γνωστόν είναι η πιο ακριβή θέση στο βόλεϊ! Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί και για εμάς ο γνωστός κανόνας της αγοράς! Ότι δίνεις , παίρνεις!
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Χωρίς να ξέρω πολλά, από όσα έψαξα και βρήκα, δεν μου αρέσει καθόλου. Από την άλλη, τι ξέρω εγώ από βόλλει, οπότε σκάω.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ρωτησα για τον Περειρα σε ενα φορουμ που εχει θεμα το βολλευ και πηρα 2 απαντησεις....Ενας Τουρκος μου εγραψε καταστροφη και επειδα του ειπα και για τον Γιορντανοφ οτι ακουγετε για Τουρκια ανεφερε οτι αυτος ξερει οτι εχει υπογραψει ηδη εκει ο παικτης...
Ο αλλος ο Βραζιλιανος μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος παικτης οτι επαιξε στην ολυμπιαδα του Λονδινου του αρεσει πολυ και οτι εχει δυνατα χτυπηματα

[youtube]6XGlkTQqW8E[/youtube]

[youtube]3Edf8660I00[/youtube]

[youtube]GnR6RLJ6jok[/youtube]
Miltos Nero

Δημοσίευση από Miltos Nero »

Το συμπέρασμα που βγάζω πάντως για τον Αργεντίνο με βάση τα όσα έχω δει και διαβάσει είναι το εξής: Ο παίκτης ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα του , άφησε πολλές υποσχέσεις , έφτασε να παίξει και στην εθνική Αργεντινής , που δεν είναι λίγο πράγμα , όμως τα τελευταία τρία χρόνια έχει πτωτική πορεία , παρά το γεγονός ,ότι δεν είναι και τόσο μεγάλος σε ηλικία! Φαίνεται ότι έχει βαρύνει πλέον, τόσο στα άλματα του όσο και στα σερβις του! Μάλιστα στο βιντεάκι που ανέβασε ο φίλος "black block attack" από πρόσφατο αγώνα του , νομίζω ότι έχει και κάποια παραπανίσια κιλά! Θα έλεγα , ότι μου θυμίζει λίγο τον Γιοβάνοβιτς!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Η ολυμπιαδα τονιζετε στο βιογραφικο του Περειρα γιατι ειναι η μεγαλυτερη διοργανωση/διακριση για το βολλευ(σαν το παγκοσμιο του ποδοσφαιρου)οπου ηταν βασικος

[youtube]yyVc060SnB4[/youtube]

Ποσταρω και το παιχνιδι με τη φιναλιστ του τελικου Βραζιλια(παιζει και ο Νταντε)

[youtube]OtYns1Vh89w&t=422s[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Miltos Nero έγραψε:Πρώτα απ' όλα θα πρέπει να στηρίξουμε τη διοίκηση και τον προπονητή , όποια επιλογή κι αν κάνουν! Όσο για τον Αργεντίνο τα πράγματα είναι απλά! Τόσα λεφτά διαθέτουμε , τέτοιας ποιότητας παίκτη θα πάρουμε! Αν είχαμε λεφτά θα φέρναμε τον Σέρβο! Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά! Δεν γίνεται κάθε χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φέρνεις με λίγα χρήματα παίκτες παγκόσμιας φήμης! Πόσο μάλλον όταν ψάχνεις διαγώνιο , που ως γνωστόν είναι η πιο ακριβή θέση στο βόλεϊ! Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί και για εμάς ο γνωστός κανόνας της αγοράς! Ότι δίνεις , παίρνεις!
Ο Ιβάν δεν ενισχύει και το Βόλλεϋ μας; Δε ξέρω, πιστεύω δε θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά να έβγαζε ένα ποσό της τάξης των 50-100 χιλιάδων από τα ταμεία της ΠΑΕ. Αλλά δε ξέρουμε, μπορεί να βοηθάει ήδη αρκετά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Επειδή εμπιστευομαι οπως ολοι μας τυφλα τον αβερ αρχιζω και σφιγγομαι με τον αργεντινο...για να δουμε..το ιδανικο εδω ειναι οτι υπαρχει ο καλμα..
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

aver μάθε νέα γιατί εγώ έμαθα ότι ο Αργεντινός δεν έρχεται και το πρόβλημα είναι η ομάδα του...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Απο την μια με τα σχολια που βλεπω χαιρομαι αν δεν ερθει, αλλα απο την αλλη αν τον θελει ο Καλμα κατι παραπανω θα ξερει....
Διχασμενη προσωπικοτητα ο αργεντινος :lol: :lol: :lol: :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Μόνο ο Κάλμα ξέρει... Και αυτό που γίνεται και με το Λιγκ Καπ μας ευνοεί... Βέβαια και να γίνει τώρα το Λιγκ Καπ είναι ένας θεσμός που στα μάτια του Κάλμα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ούτε ψάχνει διαγώνιο για να προλάβει αυτόν τον θεσμό... Με Σακόγλου λέω εγώ θα είμαστε στον ημιτελικό και στον τελικό αν γίνουν μέσα στον μήνα οι αγώνες...

Ο Κάλμα ψάχνει τον διαγώνιο που στο τέλος της χρονιάς θα σηκώσει και αυτός αν όχι και το Κύπελλο σίγουρα το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Είναι μεγάλη ΑΛΕΠΟΥ ο Καλμαζίδης!!! :opaokara:
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Ελπίζω ο πρόεδρος να μας κάνει την χάρη κ να κρατήσει τον Περέιρα στην ομάδα του διότι έφυγε κ ο άλλος του ο διαγώνιος ο tejeda
Κάτι μου λέει Κηφισιά κ γιορντανοφ περιμένουν του ΠΑΟΚ κ για αυτό ακόμη δεν έχει πάει Τουρκία άντε φέρτον αφού γουστάρει να τελειώνουμε
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Για τεχεδα ειδα που ειπαν στη νοβα πως δεν υπαρχει ενδιαφερον...
Κατι αλλο δεν παιζει να βρουνε ρε αβερ????
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Είπα οτι απλά έφυγε οπότε αποκλείεται να έρθει ο Περέιρα κ ανακουφίστηκα. Δεν έχουν άλλους διαγώνιος. Κ είπα οτι για να μην δίνει η Κηφισιά ακομη στην Τουρκία τον γιαρντανοφ προφανώς περιμένουν να κάνουμε κίνηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”