Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Σωστός χαχα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εγω παντως, κεντρωο παικτη του Π.Α.Ο.Κ.,
που σουταρει και πασαρει με την ιδια ευχερεια

ΚΑΙ με τα δυο ποδια,δεν θυμαμαι και εχω δει παρα πολλους.

O μονος που θυμαμαι ειναι ο Βιερινια

αλλά αυτος ειναι δεξι μπακ. :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

AntoniosK έγραψε:
Asimos έγραψε:Υποστηρικτής των ΑΡΔ... Το είδα κι αυτό...

Το να μην έχεις επαφή και να μην γνωρίζεις είναι σεβαστό. Το να μην θες να μάθεις επίσης. Το να μην μπορείς να αντιληφθείς την μπινια και να ισχυρίζεσαι ιστορίες για άγριους είναι αιτία πονταρίσματος.

θέλουν δε θέλουν θα γίνουν δημοσιογράφοι. τέλος.

Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν είμαι κανενός υποστηρικτής. Απλά δε θεωρώ πως για ότι συμβαίνει φταίνε εκείνοι και πως a priori όποιος είναι δημοσιογράφος είναι απαράδεκτος. Αυτές οι γενικεύεις μας κατέστρεψαν όπως και το γεγονός ότι εκφράζουμε άποψη για τους άλλους μετά βεβαιότητας και με αλαζονεία.
Επειδή ειμαι καυλωμενος τωρα πες μου που βλεπεις τη γενικευση οταν σου λεω πως τα ΑΡΔ του ΠΑΟΚ ζουνε απο τη σαρκα του και πιεζουν τον εκάστοτε πρόεδρο με τα αρθρα τους για 5 φραγκα και 2 ταξιδια εκτος.

Πες μου που ειναι η γενικευση οταν σου λεω πως αυτοι οι ανθρωποι μεχρι να ξαναμπουν σε payrol της ΠΑΕ θα ανακαλύπτουν θεματα φυσικα αρνητικά για τον ΠΑΟΚ.

Πες φιλε πως εχεις πληρη αγνοια και ζεις σε εναν ωραιο ρομαντικο πλασμενο κοσμο μεσα στο κεφαλι σου αλλα να χαρεις μην δικαιολογεις τα ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ζαχαριαδης νέο ηλιθιο άρθρο κατά τουντορ αυτή την φορά τετοιο κάψιμο ενώ είναι αντιπαοκτσης να γράφει μόνιμα για ΠΑΟΚ και φυσικά πάντα αρνητικά δεν ξαναγινε, ούτε για ξεκαρφωμα δεν λέει ένα καλό λόγο
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

eorptol έγραψε:Ζαχαριαδης νέο ηλιθιο άρθρο κατά τουντορ αυτή την φορά τετοιο κάψιμο ενώ είναι αντιπαοκτσης να γράφει μόνιμα για ΠΑΟΚ και φυσικά πάντα αρνητικά δεν ξαναγινε, ούτε για ξεκαρφωμα δεν λέει ένα καλό λόγο
ε τι τον διαβαζεις αμα ειναι. Δεν ξερεις οτι στην σημερον ημερα αυτοι ζουν απο αυτα τα κλικ, αμα θελουμε να σταματησουν να βγαινουν αυτα τα αρθρα πρεπει ολοι μας να σταματησουμε να πηγαινουμε σε τετοια σαιτ.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

sic-4 έγραψε:
vs40 έγραψε:Παιδιά κάθισα και είδα πολλά βίντεο του πρωταθλήματός τους ώστε να καταλάβω γιατί τόσο πολλά γκολ κάνουν και γιατί αυτή η τεχνική και ταχύτητα. Κάνετε λάθος ότι η Σούπερλιγκ είναι πιο τεχνική. Καμία σχέση ως προς αυτό πυ βγάζει το θέαμα. Στην τηλεόραση φαίνονται αυτοί πιο τεχνικοί και θεαματικοί. Ο λόγος είναι οι ανύπαρκτες άμυνες. Μαρκάρουν πολύ με τα μάτια και παίζουν ποδόσφαιρο μόνο για το θέαμα. Καμία τακτική στο παιχνίδι τους. Σκορ 5-4 είναι συχνά :lol: :lol: . Δε βλέπω τάκλιν πολλά και γενικά καθόλου agressive άμυνα. Δεν πάει πρώτος ποτέ ο αμυντικός στην μπάλα. Το βλέπεις ακόμη και στις 40άρες μπαλιές όλων των παικτών (όχι μόνο του Άντονις). Από ταχύτητα δεν είναι άσχημα και φυσική κατάσταση. Τα γήπεδά τους είναι σούπερ και βοηθάει πολύ στο θέαμα.

Για τον Άντονις βλέπω πολύ τεχνική. Είναι κάποια πράγματα αδιαμφισβήτητα είτε παίζεις στο ερασιτεχνικό είτε Μουντεσίλγκα: Κοντρόλ παίκτη από βολέ ή από δυνατό κόρνερ. Στη σούπερλιγκ δε βλέπουμε πολλούς να το κατορθώνουν. Πάσες στο κενό χώρο - διαβήτη. Φοβερές μακρινές μπαλιές. Οι δυσκολίες που θα βρει σε Ελλάδα ο Άντονις είναι ότι εδώ δεν έχουμε πολλούς κενούς χώρους για μπαλιές τρύπες, και οι άμυνες είναι πολύ πιο δυνατές και agressive. Δε σου δίνουν το χώρο να είσαι άπλας. Όλα πρέπει να τα κάνεις πιο γρήγορα, και εδώ θα κριθεί. Καλό είναι να του δώσουμε 1 χρόνο προσαρμογής χωρίς γκρίνια γιατί ήρθε από άλλο κόσμο. Μπορεί να του πάρει και 1,5 χρόνο. Υπομονή. Νομίζω ότι την αξίζει και έχει χαμηλό μισθό. Επίσης τα χωράφια της Σούπερλιγδας και οι συνθήκες του πρωταθλήματος δε θα τον βοηθήσουν. Εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να τον στηρίξουμε. Μπορεί να μας βγεί λαβράκι. Έχει πολύ τεχνική το παιδί και είχε κερδίσει διαγωνισμό juggling (μυτιλίκια) από τα 10του κάνοντας 5,800 χωρίς να του πέσει η μπάλα. Ο Σάλπι στα 34 του αμφιβάλω αν μπορεί να κάνει 10 συνεχόμενα :lol: :lol:

ναι ρε φιλε vs40. ΜΥΤΙΛΙΚΙΑ! Αντε γιατι ολο ακουγα κατι "τσιλικακια" και αλλα φλωρικα και εφτασα να νομιζω οτι μονο στη γειτονια μου τα λεγαμε μυτιλικια.
:opaokara:

Σχετικα με τον ...Αντόνις και οχι Άντονις. Ειδα σε μερικες αναδημοσιευσεις απο αρδ εδω μεσα, οτι οι περισσοτεροι λενε 'Αντονις. Στα βιντεακια του παικτη ακουγεται ο εκφωνητης που λεει Αντόνις. Αλλα το 'Αντονις ακουγεται πιο trendy στα δικα μας βλαχοταγαρα (ενστασεις απο βλαχους δεχομαι μονο αν ορκιστουν στην τιμη τους οτι δεν γελασαν ποτε με ποντιακο ανεκδοτο. Εγω που ειμαι Ποντιος γελαω και στο ιδιο πλαισιο ειναι η λεξη που χρησιμοποιω και οχι για να προσβαλλω κανεναν). Σε καμια περιπτωση δεν "τη λεω" στον vs40 ή σε οποιονδηποτε οπαδο που μπορει να κανει λαθος στο ονομα, μια και ο οπαδος ως επι το πλειστον θα ενημερωθει απο τους αρδ και στο φιναλε δεν εχει καμια υποχρεωση να ξερει πως ακριβως προφερεται το καθε ονομα. Ο δημοσιογραφος ομως, πληρωνεται για να κανει αυτην τη δουλεια. Οταν γραφει (η εκφωνει) για παικτη που δεν ειναι σιγουρος πως προφερεται ΟΦΕΙΛΕΙ να κανει ερευνα και να ενημερωθει. Στην συγκεκρικμενη περιπτωση δεν χρειαζοταν και καμια σπουδαια ερευνα. Απο τα βιντεακια βγαζεις ευκολα ακρη. Ακομα κι αν δεν μπορουσε ομως να βγαλει τοσο ευκολα ακρη θα ΟΦΕΙΛΕ να κανει ερευνα στο δικτυο και στην τελικη ακομα και να παρει τηλεφωνο στα γραφεια της Αυστραλιανης ομαδας ή στον μανατζερ του παικτη και να κανει τη διευκρινιση πριν γραψει εστω μια παραγραφο την οποια θα σερβιρει σε χιλιαδες κοσμου και για την οποια πληρωνεται. Αυτη ειναι η δουλεια του και αν δεν μπορει ουτε το ονομα ενος παικτη να γραψει σωστα τοτε ειναι πληρως ανικανος (οπως ειναι σχεδον ολοι οι "δημοσιογραφοι" στην Ελλαδα). Copy-paste κανω κι εγω...
ωραιος...
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Asimos έγραψε:
AntoniosK έγραψε:
Asimos έγραψε:Υποστηρικτής των ΑΡΔ... Το είδα κι αυτό...

Το να μην έχεις επαφή και να μην γνωρίζεις είναι σεβαστό. Το να μην θες να μάθεις επίσης. Το να μην μπορείς να αντιληφθείς την μπινια και να ισχυρίζεσαι ιστορίες για άγριους είναι αιτία πονταρίσματος.

θέλουν δε θέλουν θα γίνουν δημοσιογράφοι. τέλος.

Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν είμαι κανενός υποστηρικτής. Απλά δε θεωρώ πως για ότι συμβαίνει φταίνε εκείνοι και πως a priori όποιος είναι δημοσιογράφος είναι απαράδεκτος. Αυτές οι γενικεύεις μας κατέστρεψαν όπως και το γεγονός ότι εκφράζουμε άποψη για τους άλλους μετά βεβαιότητας και με αλαζονεία.
Επειδή ειμαι καυλωμενος τωρα πες μου που βλεπεις τη γενικευση οταν σου λεω πως τα ΑΡΔ του ΠΑΟΚ ζουνε απο τη σαρκα του και πιεζουν τον εκάστοτε πρόεδρο με τα αρθρα τους για 5 φραγκα και 2 ταξιδια εκτος.

Πες μου που ειναι η γενικευση οταν σου λεω πως αυτοι οι ανθρωποι μεχρι να ξαναμπουν σε payrol της ΠΑΕ θα ανακαλύπτουν θεματα φυσικα αρνητικά για τον ΠΑΟΚ.

Πες φιλε πως εχεις πληρη αγνοια και ζεις σε εναν ωραιο ρομαντικο πλασμενο κοσμο μεσα στο κεφαλι σου αλλα να χαρεις μην δικαιολογεις τα ΑΡΔ.
Η αλήθεια είναι οτί υπάρχουν και καλοί δημοσιογράφοι...
Το θέμα είναι οτί συνήθως οι αθλητικογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγή είναι κυρίως αγράμματοι, με μηδενική προσφορά στην δημοσιογραφεία και με γλωσσικό επίπεδο αμοιβάδας..
Είναι φυτά που ζούν απ την σάρκα του ΠΑΟΚ του ΑΡΗ του Γαύρου κτλ κτλ...και πίσω απο κάθε καταστροφή ομάδας υπήρχαν πάντοτε τα παπαγαλάκια να λένε όλα καλά πάνε η όλα χάλια πάνε
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

dzudzak Εκλεισε μπουρσα οποτε παιζουμε μονοι για στοχ :opaokara: :opaokara:

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΜΕ

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/29826507.asp
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αδερφε να γινοταν το αντιθετο να πανηγυριζαμε...

Και ο αλλος ο παπαρος ο Ολα λενε παει Mainz..
Πανε μ@λ@κ@ στην ξανθη της γερμανιας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

στοχ-ραικοβιτς-ρουντνβς -τσιμιροτ θεωρω θ ειναι οι 4 τελευταιιοι και κλεισαμε πολυ πολυ καλα!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ελπιζω να διαψευστεις καργα με Rajkovic και το Λετονο.. ;)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Παιδιά εντάξει το πρωτάθλημα της Αυστραλία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά μην κάνουμε λες και το δικό μας είναι κάτι το φοβερό. 3 ομάδες αν αφαιρέσουμε από το Ελληνικό πρωτάθλημα πάνω κάτω το ίδιο είναι.
Τώρα για τον Αντώνης, ο παίκτης έχει καλή ντρίπλα, πάσα και του αρέσει να σουτάρει. Κρατάω μικρό καλάθι αν και τον έχω δει σε πάρα πολλά παιχνίδια. Είναι σαν την μύγα μες το γάλα εδώ. Αλλά στην Ελλάδα δεν παίζεται το ποδόσφαιρο μόνο με την μπάλα δυστυχώς. Είναι καλός χειριστής με την μπάλα και θα τρώει ξύλο.

*Με τον Στοχ που ακούγεται... Αν είναι να κάνει τα ίδια... Καλά είναι εκεί που κάθεται
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εντάξει είπαμε είχαμε έλειψη εξτρεμ αλλα κι αλλο τωρα φτανει ... Αν παμε σε τετράδα μονιμα ναι αλλιως οχι
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο στοχ δε μαρκάρει μονο τη θεςη δεύτερου επιθετικού σε ελεύθερο ρόλο μπορει
Κλειδωμένο