Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
northend4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από northend4 »

Κακά τα ψέματα κ παρόλα τα ελαφρυντικά της σημερινής εμφάνισης ( κούραση, ελλείψεις, στραβό κλίμα ) ειναι ξεκάθαρο πως στους 13 απο τους 15 αγώνες της Τουμπας, το παιχνιδι θα πηγαίνει όπως το σημερινο. Ταμπουρι οι ομάδες (βλέπε Ξάνθη) , ανούσια κυκλοφορία εμείς.
Οτι πάρουμε πρεπει να ναι απο αρκετά ψηλό ράφι παίκτης για να βοηθήσει στο να κατηφοριζει επιτέλους η Τούμπα.

Στα θετικά σημερα, είμασταν κύριοι του παιχνιδιού και τα 90' λεπτά με όποιους κ αν είχαμε μεσα
Στα αρνητικά, την ωρα που πίεσε καλα η Ξάνθη (στο πρωτο τέταρτο) η μπαλα έφευγε όπου να ναι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αρδ
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Mpoz έγραψε:δουκας who?
Πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας της παε ΠΑΟΚ, ΔΟΥΛΟΣ και γλύφτης του Ζαγοράκη, πρώην ΑΡΔ (είχε βγει μια βρώμα ότι του αφαίρεσαν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για επίθεση στο συνάφι του), συγγραφέας της Ζαγοριάδας (βιβλίο για την εποχή Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ στο οποίο μαθαίνουμε ότι φταίει όλος ο κόσμος εκτός από τον πρώην εργοδότη του για το ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν πήρε πρωτάθλημα αλλά εμφάνισε στα οικονομικά του και τη γνωστή μαύρη τρυπάρα), blogger με κείμενα κατά πάντων που όλα βέβαια έχουν κοινό παρονομαστή το να βγάλουν λάδι τον ΘΖ, ραδιοφωνατζής της κακιάς ώρας και γρήγορος στα πόδια.
Και τώρα επειδή προφανώς τον πρόδωσε ο έρωτάς του και δεν τον πήρε για γραμματέα στην ευρωβουλή κάθεται και το παίζει επαναστάτης καφτηριάζοντας θέματα που κάποτε ο ίδιος έκρυβε επιμελώς κάτω από το χαλάκι της παε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

BlackAngel85 έγραψε:αδερφια να σας πω την γνωμη μου απο (ενα γνωστο μου που γνωριζει προσωπικα τον ζβ) και μου το ειπε αυτο
βεβαια αυτο ειναι μια αποψη τιποτα παραπανω τωρα αληθεια ειναι? ψεμματα ειναι? who knows

θα γινουν 3+1 μεταγραφες περιμενουν την κληρωση του europa league k αναλογα τον αντιπαλο εχουν stnd by
παιχτες σε plan a και plan b η 1 μεταγραφη εξαρταται αν κατσει η η οχι ο ιτανζ GK
* αναλογως αν δεν μας κατσει plan a pame gia plan b ή μπερδεμα α&β plan.

plan a position DM/AMC Natho CB insa (με τα δεδομενα οτυ παοκ κ οχι τα θελω του παιχτη) AML (δανεικο απο καμια chelsea px Atsu h απ μεγαλη ευρωπαικη ομαδα jonathan viera (valencia) josue (porto) vitinho (cska moscow) η κανεναν να περιμενουν μετα τον 15αυγουστο να παρουν κανενα δανεικο απ ουκρανια σαχταρ/δυναμο κιεβου κτλπ.

plan b DM/AMC (αν δεν ερθει με τα δεδομενα τα 700χιλιαρικα π δινει ο ΠΑΟΚ) θα παρει απ οτι σαβουρα περισεψει ειχε σαν 2ο στοχο τον Celso Borges (costa rica-AIK στοκχολμης) τον εφαγε με 400χιλιαρικα η Ελτσε. CB se plan b ειναι ο Runje η αν σπρωξει τον κατσικα που δε τραβαει το παλκαρι θα τον εχει για 3ο τον Runje an parei px ton Daelbert(valencia) καποιον εμπειρο απ free players αν δει δεν μπορει να κλεισει τιποτα που ειχε στα πλανα του.
AML Lamah (free player winger 26 plan b) η αν παρει τον Ιbrahim Sissoko (οτι θα κανει μεταγραφες θα κανει)..

και χωρις το φιλαρακι σου αυτα λεει η λογικη οτι θα γινουν.....παντως βαλε λιγο τα plan abcd σε μια σειρα να καταλαβουμε τι λες ακριβως....τοσα ονοματα ουτε πρωτοσελιδο πρωταθλητη και γαυρου μαζι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

barlow4 έγραψε:αρδ

ου ρε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Τα ξερω ρε ντεσπε τους σιχαθηκα τους καριοληδες,και να σου πω και κατι που δεν το εχω γραψει ποτε εδω μεσα.
Εχω σπουδασει αθλητικη δημοσογραφια στο εργαστηρι δημοσιογραφιας το 1998 για εναν χρονο, εξασκησα το επαγγελμα για πολλα χρονια σε τοπικα μεσα.

τεοιος εισαι ρε .... εισηγουμε μπαν μεχρι να λειξουθν οι μεταγραφες αρδακι ε αρδακι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσυ μη ξεχνιεσαι,λουκας θα λες και θα κλαις. :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κλαιω ηδη καθε μερα που τον γκουγκλαρω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οπως ειπα ομως ηδη νεκρα καμια ειδηση λογω τραυματισμου
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

obanebane έγραψε:
barlow4 έγραψε:αρδ

ου ρε :mrgreen:
ρε συ μπανεμπανε δωσε καμια βρωμα ρε.εναν παπα..μη γ@μιεσαι.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

λίγο off top
είδα 1ο ημιχρόνιο, κ πόνεσαν οι πνέυμονες
Κατσικάς σε ρόλο Βόκολου με 30 40 άρες μπαλιές (πάσες να πείς_ :mrgreen: )
σύνδεση κέντρο/ άμυνα, επιεικώς μηδαμινή
κέντρο/ επίθεση ανυ'παρκτη
ο Κάτσε να πούμε κ κάνα καλό , μου φάνηκε φανερά βελτιωμένος

on topic
'ε μαλλον κάποιες μεταγραφές χρειαζόμαστε :opaokara:
δε νομίζω νσ μείνουμε τόσο γυμνοι , :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μακάρι να αποτελεί παρελθόν αυτό το δήθεν λαβράκι. Εκεί στην ΠΑΕ Ξυπνήστε !!
Κάθε πέρυσι και καλυτερα.

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Εκτος απο τις αναγκαιες μεταγραφες στο ποδοσφαιρικο τμημα δεν κανουμε κ καμμια στο τμημα των ΑΡΔ?

κολκας (μονο για τερμα μπορει ειναι ο κλασικος μπουλης)
πετρωτος-βασιλοπουλος-ραγκα-τζαντζαρας-τσαρτσαρος (ενα ποιοτικο δεκαλεπτο το εχουν σαν μπακοτερμα)
ολο το επιτελειο των αρδ24 (κ αυτος που εφυγε μαζι)
επισης εργαζομενοι σε σαιτ οπως inpaok,paokweb,olapaok κτλ κτλ κτλ
δουκας,ανθρωποι ειδικων αποστολων,τυποι που κραζουν τα παντα με την ανωνυμια σαν προστατη απο φουμπου κ λοιπα δικτυα κ καθε λογης πικραμενος που εχει εκπομπη σε τηλεοραση η ραδιο.
Σορρυ που δεν αναφερω ολα τα ονοματα αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζετε ολοι τους ξερουμε...

Υπαρχει ΕΝΑΣ απο αυτους που θα κρατουσατε?
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

eorptol έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Karelias έγραψε: Μα η ΠΑΕ έδωσε το όνομα στον Τύπο.
Απο που προκυπτει αυτο??
Απο πουθενα κυριολεκτικά απο πουθενα
Ένα απλό τηλεφώνημα σε οποιαδήποτε εφημερίδα στον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αρκεί. Το λέω, γιατί μου το είπε ένας φίλος που δουλεύει σαν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ σε Αθηναϊκό έντυπο. Δεν είναι κάτι κακό, έγινε, πάμε παρακάτω.

Για το κείμενο του Δούκα, είναι αστείο να ρίχνονται όλες οι ευθύνες στον Βρύζα και στον Αναστασιάδη. Είναι γνωστό ότι τα χνώτα τους δεν ταιριάζουν, αλλά η δικαιολογία ότι ο Σαββίδης είναι μακριά και δεν ξέρει τι γίνεται είναι αστεία. Στην εποχή του internet και του skype ζούμε, δεν είναι δυνατόν να γράφονται αυτά τα πράγματα. Ευθύνη γι αυτό το τσίρκο έχουν όλοι, ο καθένας αυτή που του αναλογεί.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

che4 έγραψε:
BlackAngel85 έγραψε:αδερφια να σας πω την γνωμη μου απο (ενα γνωστο μου που γνωριζει προσωπικα τον ζβ) και μου το ειπε αυτο
βεβαια αυτο ειναι μια αποψη τιποτα παραπανω τωρα αληθεια ειναι? ψεμματα ειναι? who knows

θα γινουν 3+1 μεταγραφες περιμενουν την κληρωση του europa league k αναλογα τον αντιπαλο εχουν stnd by
παιχτες σε plan a και plan b η 1 μεταγραφη εξαρταται αν κατσει η η οχι ο ιτανζ GK
* αναλογως αν δεν μας κατσει plan a pame gia plan b ή μπερδεμα α&β plan.

plan a position DM/AMC Natho CB insa (με τα δεδομενα οτυ παοκ κ οχι τα θελω του παιχτη) AML (δανεικο απο καμια chelsea px Atsu h απ μεγαλη ευρωπαικη ομαδα jonathan viera (valencia) josue (porto) vitinho (cska moscow) η κανεναν να περιμενουν μετα τον 15αυγουστο να παρουν κανενα δανεικο απ ουκρανια σαχταρ/δυναμο κιεβου κτλπ.

plan b DM/AMC (αν δεν ερθει με τα δεδομενα τα 700χιλιαρικα π δινει ο ΠΑΟΚ) θα παρει απ οτι σαβουρα περισεψει ειχε σαν 2ο στοχο τον Celso Borges (costa rica-AIK στοκχολμης) τον εφαγε με 400χιλιαρικα η Ελτσε. CB se plan b ειναι ο Runje η αν σπρωξει τον κατσικα που δε τραβαει το παλκαρι θα τον εχει για 3ο τον Runje an parei px ton Daelbert(valencia) καποιον εμπειρο απ free players αν δει δεν μπορει να κλεισει τιποτα που ειχε στα πλανα του.
AML Lamah (free player winger 26 plan b) η αν παρει τον Ιbrahim Sissoko (οτι θα κανει μεταγραφες θα κανει)..

και χωρις το φιλαρακι σου αυτα λεει η λογικη οτι θα γινουν.....παντως βαλε λιγο τα plan abcd σε μια σειρα να καταλαβουμε τι λες ακριβως....τοσα ονοματα ουτε πρωτοσελιδο πρωταθλητη και γαυρου μαζι
και εκτός των άλλων λεω να κοψουμε και τα μανατζερίστικα αλφ σμκ κτπ γουίνγκερ γιούνγκερ κτλ
τι ειναι αυτα ρε;
που να παμε και ταζμπιολί καμια φορα... θα χρειαζόμαστε μεταφραστή μονιμως!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτή η γελοιότητα του "περιμένω να δω την κλήρωση για νακ άνω μεταγραφές" πρέπει να είναι ΑΡΔιά. Δεν δέχομαι ότι υπάρχει αυτή η άποψη στα στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ. Αν εγώ ήμουν manager θα είχα διώξει με τις κλωτσιές όποιον σκεφτόταν κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει και για την περίφημη άποψη, όλων των προηγούμενων ετών, πως παίκτη καλό θα πάρουμε ΑΝ περάσουμε στους ομίλους του Ch.L. (δηλαδή ποτέ, όπερ εγένετο).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”