Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από nothu »

Ντενισοφ-Νομποα κεντρο. Αντε γεια.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΓΟΥΤΑ, ΓΟΔΟΪ, ΜΑΡΤΙΝΕΣ και ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ...! ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ ΚΑΙ ΝΤΙΟΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΑΝΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΜΕ...!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Σάβ 11 Απρ 2015, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

alp920 έγραψε: φίλε μου θεωρώ ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι δεν έχουμε ανθρώπους να βρούνε και να ζυγίσουνε ποιοί παίχτες είναι καλοί για την ομάδα,όσο το γεγονός ότι για να γίνει μια μεταγραφή στην ομάδα μας πρέπει να περάσει από πολλά ταμεία.
Θες π.χ. παίκτη από τον Εργοτέλη, πρέπει να ρωτήσεις πρώτα τον γάβρο. :lol:
alp920 έγραψε:π.χ. στον αστέρα ασχολείται ΕΝΑΣ με τις μεταγραφές τόσα χρόνια.Το αποτέλεσμα(όσον αφορά τα λαβράκια που φέρνει ο αστέρας) το βλέπουμε όλοι.
Ποιός είναι αυτός ο ένας;
Γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι ο Αστέρας ΔΕΝ έχει τεχνικό διευθυντή (τουλάχιστον δεν αναφέρεται ουδείς ως τέτοιος στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ) και ότι τις «μεταγραφές» τις κάνουν γραφεία μάνατζερ, στα οποία ανήκουν κατά μεγάλο ποσοστό τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.
Γι' αυτό και πέρα από τα πέντε λαβράκια που φέρνουν κάθε χρόνο, φέρνουν και άλλους δέκα που περνάνε και δεν ακουμπάνε.

Κουρμπέλη θα ήθελα, αλλά ανήκει στον Αστέρα και όπως εύστοχα έγραψε ο αδερφός παραπάνω, «η μεταγραφή πρέπει να περάσει από πολλά ταμεία».
Γούτα επίσης θα ήθελα, αλλά μάλλον πάει γάβρο.
Γιαννιώτα δεν θέλω. Το μισό του παιχνίδι είναι τρέξιμο κατά μέτωπο, χωρίς αντίπαλο μπροστά και τελείωμα όπου νά'ναι. Το έχει κάνει δέκα φορές, την μία μπήκε γκολ και απλώς έτυχε να παίζει αντίπαλός μας και το θυμόμαστε. Αν ήταν ο Άγγελος αυτός που απέρριψε την μεταγραφή, του χρωστάω κέρασμα (ένα ακόμη μετά από τον Αμπντούν).
Γοδόι ναι, αν και πήραμε Χαρίση και δεν ξέρω αν χωράει πλέον.

Και για Ντζούντζακ ψήνομαι. Καλός, προσιτός και σε καλή ηλικία.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ο Χαρίσης τι είναι τελικά?Νόμιζα είναι 6-8άρι κ ο Τσιώλης λέει παίζει πίσω απ τον επιθετικό και τις 3 θέσεις, δηλαδή να υποθέσω 8-10άρι που παίζει και στα άκρα...?παρακολουθεί κάποιος το Γιάννενο?
Απ τον Γκολάσα είναι καλύτερος τουλάχιστον?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Φίλε Στέφανε, έχεις αμπτουν;
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

πλακα πλακα αν εξαιρεσεις τον Μακ,δεν υπαρχει καλυτερο εξτρεμ απ τον Αμπντουν στην Ελλαδα.
το λεω κι ας μην το θελω στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

τσιριγώτης έγραψε:Φίλε Στέφανε, έχεις αμπτουν;
Τι λογική είναι αυτή?
Αν το πάμε έτσι...
Και από τίποτα (που έχουμε), καλός είναι και ένας κώνος... ας πάρουμε και έναν κώνο.

Από την μια γκρινιάζουμε ότι δεν παίρνουμε παίχτες να μας ανεβάσουν επίπεδο αλλά παίρνουμε μετριότητες.
Και από την άλλη θα θέλαμε να έχουμε τον ανύπαρκτο τα τελευταία 2-3 χρόνια... Αμπντούν :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όχι άλλους Μουσουλμάνους!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ψιλό ανακοινώσαμε τους Γιαννιώτες ..μακάρι να γίνουν 3 για μενα :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν ξερω για σας, αλλα ο γιος Σαββιδης φαινεται τρελαμενος και τον παω πολυ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ότι γουσταρει πολύ είναι φανερο ετσι Γιωργο .....
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

GiorgosAtha έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Φίλε Στέφανε, έχεις αμπτουν;
Τι λογική είναι αυτή?
Αν το πάμε έτσι...
Και από τίποτα (που έχουμε), καλός είναι και ένας κώνος... ας πάρουμε και έναν κώνο.

Από την μια γκρινιάζουμε ότι δεν παίρνουμε παίχτες να μας ανεβάσουν επίπεδο αλλά παίρνουμε μετριότητες.
Και από την άλλη θα θέλαμε να έχουμε τον ανύπαρκτο τα τελευταία 2-3 χρόνια... Αμπντούν :shock:
Ανύπαρκτο τα τελευταία 3 χρόνια; πότε έφυγε απο τον γκέι θυμάσαι; εγώ πιστεύω πως ακόμα και απροπονητος στη φετινή ομάδα μας είχε άνετα θέση βασικού. Τη μπάλα που ξέρει δε την ξέρουν παραπάνω απο τρεις σε εμάς. ..βάλτον δίπλα στον σαλπιγγιδη και έλα πες μου ποιος θα έπαιζε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας, αλλα ο γιος Σαββιδης φαινεται τρελαμενος και τον παω πολυ

πτου πιπέρι,όχι τέτοια λόγια :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

τσιριγώτης έγραψε: Ανύπαρκτο τα τελευταία 3 χρόνια; πότε έφυγε απο τον γκέι θυμάσαι;
Καταρχήν είπα 2-3 τελευταία χρόνια... κατ' τα άλλα...
Άλλη δουλειά δεν έχω από το να θυμάμαι πότε ακριβώς έφυγε από τον gay! Ωραία λοιπόν! Δεν είναι ανύπαρκτος τα 3 τελευταία χρόνια αλλά τα 2!
Την season 13/14 πάτησε χόρτο 20 φορές σε σύνολο 50+ αγώνων σε Championship/FA Cup/League Cup σε μια μέτρια ομάδα (Nott Forest)...
Την season 14/15 πάτησε χόρτο 0 (ΜΗΔΕΝ!) φορές σε σύνολο 30+ αγώνων στην ίδια ομάδα στο ίδιο επίπεδο και 4 φορές σαν αλλαγή σε σύνολο 6 παιχνιδιών στην Α' Βελγίου σε μια μικρομεσαία ομάδα (Lokeren).
Από τα παραπάνω βλέπουμε πολύ καλά ότι είτε σου αρέσει, είτε όχι... ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!
τσιριγώτης έγραψε:εγώ πιστεύω πως ακόμα και απροπονητος στη φετινή ομάδα μας είχε άνετα θέση βασικού. Τη μπάλα που ξέρει δε την ξέρουν παραπάνω απο τρεις σε εμάς. ..βάλτον δίπλα στον σαλπιγγιδη και έλα πες μου ποιος θα έπαιζε
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα?
Τι λογική είναι αυτή?
Αν το πάμε έτσι...

Μάθε να διαβάζεις! Στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή και ο Καραδήμος να έπαιζε, καλύτερος από τον Σάλπι θα ήταν...
Σε έναν ΠΑΟΚ διεκδικητή πρωταθλήματος παίχτης Αμπντούν όπως είναι αυτή την στιγμή δεν περνά ούτε έξω από την μπουτίκ!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Dimg4 έγραψε:Δεν ξερω για σας, αλλα ο γιος Σαββιδης φαινεται τρελαμενος και τον παω πολυ
Το ίδιο μου δείχνει και μένα και με χαροποιεί πολύ. Ωστόσο θεωρώ υπερβολικά ασόβαρο αυτό που γίνεται με το instagram. Μικρά ζητήματα νοοτροπίας για μένα, που παίζουν μεγάλο ρόλο στο πρεστίζ ενός σοβαρού club.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”