Αυτό μάλλον.bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.
Πιο πολύ στο στυλ "όποιος γουστάρει και μπορεί" τον έχω.
το "λιγδωθηκε το εντερο μας" ειναι αυτο που περιγραφει γλαφυρα την κατασταση που ζουμε τις τελευταιες μεταγραφικες περιοδουςshark4 έγραψε:To καινουργιο σπορ , επειδη γιναμε νεοπλουτοι και λιγδωθηκε το εντερο μας - περασαν οι εποχες που μας κυνηγουσαν μεχρι και οι καθαριστριες - ειναι γιατι ο γαυρος πηρε τον ταδε παικτη , και γιατι δεν απαντησαμε στον χοντρο που πηρε τον παλαιμαχο Σαβιολα , και γιατι δεν πηραμε τον Τζιμπουρ να τους κανουμε καζουρα , και γιατι εμεις δεν φεραμε τον Αρσαβιν και παει λεγοντας ....
Και φυσικα αυτη την γκρινια την ανακυκλωνουν και οι αρδ-εφιαλτες- λιγουρια της πολης με την καινουργια τους αγαπη που λεγεται "Μαρινακης "...
Πόσο έτοιμος ήταν Μαντουρο σε αυτό το παιχνίδι. Πόσο μπορούσε και πόσο γούσταρε. Παραπάνω από τον P. Garcia;kataramenos5 έγραψε:Αυτό μάλλον.bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.
Αν δεν ειχε γινει θεμα οτι θα φυγει νομιζω θα τα επαιρνε τα λεπτα συμμετοχης του ο Παμπλο.Realcon έγραψε:Πόσο έτοιμος ήταν Μαντουρο σε αυτό το παιχνίδι. Πόσο μπορούσε και πόσο γούσταρε. Παραπάνω από τον P. Garcia;kataramenos5 έγραψε:Αυτό μάλλον.bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.
Του δόθηκαν 45 λεπτά και είναι στην ομάδα 48 ώρες. Τοσο έτοιμος ήταν; Μακάρι να κάνω λάθος. Με πείραξε που δεν του δόθηκαν λεπτά συμμετοχής στον Garcia.και Όχι μόνο σε αυτόν. Θέλω να δω την συνέχεια. Και εύχομαι να είναι πάντοτε για το καλό και μόνο της ομάδας.
Τί πράγμα;;Παλμός και στήριξη;;Τί είναι αυτά;Αυτά μας τελειώσανε.Τώρα λευτεριά στα αδέρφια μας,η πουτάνα η αστυνομία,όλοι οι μπάτσοι είναι αδερφές,τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία,πούστη κοντέ,είναι τατιάνα του Ζαγοράκη η μάνα,κράξιμο και γκρίνια.Άρρωστη κατάσταση.xalara έγραψε:Να θέσω και μια άλλη προοπτική στο παιχνίδι. Πόσο καιρό έχετε να δείτε Τούμπα με παλμό, πάθος και ένταση όση αυτή που είχε χθες το Καυτατζόγλειο?
Παρότι ζω στο εξωτερικό και δεν παρακαλουθώ από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας μου πάντα τα ακούω είτε τα βλέπω. Τέτοιο σπρώξιμο στην ομάδα, όση αυτό που κάνανε χθες οι Ηρακληδείς έχω πολύ καιρό να νιώσω.
Κατέβηκα και είδα το ΠΑΟΚ - Λεβαδειά.. Στο μεγαλύτερο μέρος γρίνια, μίρλα, όλοι είναι άχρηστοι, ανίκανοι, να πάρουν όλοι τον μπούλο... Δεν άντεξα και έφυγα γιατί θα γινότανε μανούρα..
Ας αγαπήσουμε και ας στηρίξουμε περισσότερο την ομάδα..
Σχόλια τύπου τα μάτια μας πονάνε μου θυμίζουνε εποχές Σάντος.. Στο τέλος μας βαρέθηκε ο άνθρωπος και έφυγε.
Το νου σας ρεμάλια (όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας), να μην φύγει ο Στέφενς..
Το είχα καταλάβει εγω οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ(διαβασα όλα τα ποστ σου) .Βιειρίνια ήσουν απο μικρό παιδίΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4 έγραψε: +++++++++++ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
να θυμησω λοιπον...για αυτους που ξεχνανε ευκολα...ειδικα τον τελευταιο μηνα...
Αλκμαρ-Ατρομητος-Ξανθη-Ηρακλης....απο το κακο στο χειροτερο...πονεσαν τα ματια μας...κολυριο και παλι κολυριο...μαυρο χαλι....με εξαιρεση τον Γλυκο...φαντασου που φτασαμε...mvp ο τερματας...
τωρα καποιοι πειτε οτι εμεις που γκρινιαζουμε δεν ειμαστε Παοκτσιδες και παρακαλαμε να χασει ο ΠΑΟΚ....
sorry αλλα εγω αλλον ΠΑΟΚ περιμενω με Σαββιδη και Στεφενς.....και το εργο που βλεπω τελευταια με κουραζει παρα πολυ...