Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

ναι, αλλά το θέμα είναι και εμείς ως ακροατές :twisted: :twisted: να αποκτήσουμε καλύτερη κριτική ικανότητα.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για να βελτιώσεις κάτι προϋποτίθεται να το διαθέτεις.

Κάντε κάτι με τον καιρό.Υπάρχει κίνδυνος να μας κατσικωθεί για χρόνια ο ... μυρωδιάς!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.

Πιο πολύ στο στυλ "όποιος γουστάρει και μπορεί" τον έχω.
Αυτό μάλλον.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

shark4 έγραψε:To καινουργιο σπορ , επειδη γιναμε νεοπλουτοι και λιγδωθηκε το εντερο μας - περασαν οι εποχες που μας κυνηγουσαν μεχρι και οι καθαριστριες - ειναι γιατι ο γαυρος πηρε τον ταδε παικτη , και γιατι δεν απαντησαμε στον χοντρο που πηρε τον παλαιμαχο Σαβιολα , και γιατι δεν πηραμε τον Τζιμπουρ να τους κανουμε καζουρα , και γιατι εμεις δεν φεραμε τον Αρσαβιν και παει λεγοντας ....

Και φυσικα αυτη την γκρινια την ανακυκλωνουν και οι αρδ-εφιαλτες- λιγουρια της πολης με την καινουργια τους αγαπη που λεγεται "Μαρινακης "...
το "λιγδωθηκε το εντερο μας" ειναι αυτο που περιγραφει γλαφυρα την κατασταση που ζουμε τις τελευταιες μεταγραφικες περιοδους
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

kataramenos5 έγραψε:
bane1980 έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο η σχολή του και η ιδιοσυγκρασία του έχουν την ψυχολογία ως προτεραιτότητα.

Αυτό μάλλον.
Πόσο έτοιμος ήταν Μαντουρο σε αυτό το παιχνίδι. Πόσο μπορούσε και πόσο γούσταρε. Παραπάνω από τον P. Garcia;
Του δόθηκαν 45 λεπτά και είναι στην ομάδα 48 ώρες. Τοσο έτοιμος ήταν; Μακάρι να κάνω λάθος. Με πείραξε που δεν του δόθηκαν λεπτά συμμετοχής στον Garcia.και Όχι μόνο σε αυτόν. Θέλω να δω την συνέχεια. Και εύχομαι να είναι πάντοτε για το καλό και μόνο της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο φετινός ΠΑΟΚ είναι λίγο μπασκετικός. Λέμε ότι στο μπάσκετ είναι δύσκολο να γίνει η έκπληξη επειδή υπάρχουν πολλές επιθέσεις και συνήθως κερδίζει η καλύτερη, η πιο ποιοτική ομάδα. Το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Επίσης ο ΠΑΟΚ μου θυμίζει την ομάδα του Σάντος που δεν κέρδιζε τα ντέρμπυ (όχι η χρονιά των σαρδελών, η επόμενη). Τότε μπορεί να χάναμε τα ντέρμπυ (όπως και φέτος) αλλά κερδίζαμε κατά κανόνα τις υπόλοιπες ομάδες, λόγω και του μεγαλύτερου ανταγωνισμού φτάσαμε ψηλά (ή αλλιώς κατέβηκε ο πήχης της δεύτερης θέσης).
Μόνη παραφωνία σε αυτό το σκεπτικό μου ο αγώνας με το Μακηχάβο που όμως στην πορεία του πρωταθλήματος έδειξε ότι ήταν αγώνας ειδικών συνθηκών. Ελπίζω ο επαναληπτικός την Κυριακή να είναι μια από τα γνωστά.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Realcon έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:

Αυτό μάλλον.
Πόσο έτοιμος ήταν Μαντουρο σε αυτό το παιχνίδι. Πόσο μπορούσε και πόσο γούσταρε. Παραπάνω από τον P. Garcia;
Του δόθηκαν 45 λεπτά και είναι στην ομάδα 48 ώρες. Τοσο έτοιμος ήταν; Μακάρι να κάνω λάθος. Με πείραξε που δεν του δόθηκαν λεπτά συμμετοχής στον Garcia.και Όχι μόνο σε αυτόν. Θέλω να δω την συνέχεια. Και εύχομαι να είναι πάντοτε για το καλό και μόνο της ομάδας.
Αν δεν ειχε γινει θεμα οτι θα φυγει νομιζω θα τα επαιρνε τα λεπτα συμμετοχης του ο Παμπλο.
Θα στο εξηγησω ετσι οπως το βλεπω εγω
28χρονος με 30 συμμετοχες περυσι στο Ισπανικο πρωταθλημα/Κυπελλο κ 6μηνη αγωνιστικη απραξια (προπονησεις εκανε κανονικα)
35χρονος με 2 90λεπτα σε 1 χρονο κ 6 μηνες προπονησεις
ποιον θα δοκιμαζες σε ενα παιχνιδι σαν αυτο?
Άβαταρ μέλους
xalara

Δημοσίευση από xalara »

Να θέσω και μια άλλη προοπτική στο παιχνίδι. Πόσο καιρό έχετε να δείτε Τούμπα με παλμό, πάθος και ένταση όση αυτή που είχε χθες το Καυτατζόγλειο?
Παρότι ζω στο εξωτερικό και δεν παρακαλουθώ από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας μου πάντα τα ακούω είτε τα βλέπω. Τέτοιο σπρώξιμο στην ομάδα, όση αυτό που κάνανε χθες οι Ηρακληδείς έχω πολύ καιρό να νιώσω.
Κατέβηκα και είδα το ΠΑΟΚ - Λεβαδειά.. Στο μεγαλύτερο μέρος γρίνια, μίρλα, όλοι είναι άχρηστοι, ανίκανοι, να πάρουν όλοι τον μπούλο... Δεν άντεξα και έφυγα γιατί θα γινότανε μανούρα..
Ας αγαπήσουμε και ας στηρίξουμε περισσότερο την ομάδα..
Σχόλια τύπου τα μάτια μας πονάνε μου θυμίζουνε εποχές Σάντος.. Στο τέλος μας βαρέθηκε ο άνθρωπος και έφυγε.
Το νου σας ρεμάλια (όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας), να μην φύγει ο Στέφενς..
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Βεβαια διαφεύγει απο καποιους οτι ενας προπονητής είναι πιο λογικό να δίνει ευκαιρίες και να ετοιμάζει εναν 28χρονο που μπορεί να βασισθεί και για τα επόμενα χρόνια πανω του. Πάντως το τελευταιο που σκέφτεται ο προπονητής ειναι το τι και το πόσο γουστάρει ο καθε παίχτης.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

xalara έγραψε:Να θέσω και μια άλλη προοπτική στο παιχνίδι. Πόσο καιρό έχετε να δείτε Τούμπα με παλμό, πάθος και ένταση όση αυτή που είχε χθες το Καυτατζόγλειο?
Παρότι ζω στο εξωτερικό και δεν παρακαλουθώ από κοντά τα παιχνίδια της ομάδας μου πάντα τα ακούω είτε τα βλέπω. Τέτοιο σπρώξιμο στην ομάδα, όση αυτό που κάνανε χθες οι Ηρακληδείς έχω πολύ καιρό να νιώσω.
Κατέβηκα και είδα το ΠΑΟΚ - Λεβαδειά.. Στο μεγαλύτερο μέρος γρίνια, μίρλα, όλοι είναι άχρηστοι, ανίκανοι, να πάρουν όλοι τον μπούλο... Δεν άντεξα και έφυγα γιατί θα γινότανε μανούρα..
Ας αγαπήσουμε και ας στηρίξουμε περισσότερο την ομάδα..
Σχόλια τύπου τα μάτια μας πονάνε μου θυμίζουνε εποχές Σάντος.. Στο τέλος μας βαρέθηκε ο άνθρωπος και έφυγε.
Το νου σας ρεμάλια (όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας), να μην φύγει ο Στέφενς..
Τί πράγμα;;Παλμός και στήριξη;;Τί είναι αυτά;Αυτά μας τελειώσανε.Τώρα λευτεριά στα αδέρφια μας,η πουτάνα η αστυνομία,όλοι οι μπάτσοι είναι αδερφές,τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία,πούστη κοντέ,είναι τατιάνα του Ζαγοράκη η μάνα,κράξιμο και γκρίνια.Άρρωστη κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Odi ξερεις οτι κατα βαση δεν διαφωνουμε,καλο ειναι ομως να μην ισωπεδωνουμε τα παντα.
Εχουν μεγαλη ευθηνη για την ολη κατασταση (το ξενερωμα του κοσμου εννοω) οι ΖΖ και οι επιλογες τους.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτοι οι ανθρωποι μπορουν να φτιαξουν κατι μεγαλο ξανα και αυτη τη φορα μεγαλυτερο γιατι υπαρχει μεγαλομετοχος.
Δυστηχως ομως δεν θα τους στηριξει ο κοσμος αυτο για μενα ειναι πλεον ξεκαθαρο γιαυτο οσο πιο γρηγορα απομακρυνθουν τοσο καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.
Γιατι κακα τα ψεματα ομαδα υψηλου επιπεδου χωρις την στηριξη του κοσμου δεν μπορει να υπαρξει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γενικά συμφωνώ,αλλά πιστεύω πως και ο κόσμος έχει τεράστιες ευθύνες.

Καλό είναι να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα,αλλά ο κόσμος είναι αυτός που έχει ρίξει άκυρο στον Σαββίδη.

Αρχικά οι οργανωμένοι,γιατί κόπηκε το κουμάντο και το τζάμπα και από εκεί και πέρα συνέβησαν και άλλα και κατάλαβαν πως ο Σαββίδης τους υπολογίζει μόνο ως αυτό που είναι :Οπαδοί που αγαπούν παθολογικά τον ΠΑΟΚ.

Ούτε συμβουλάτορες,ούτε τίποτα.

Συμφωνώ για τους ΖΖ,αλλά ας μην αποποιούμαστε των ευθυνών.

Και για όνομα του Θεού ας πάψει πια αυτή η μίρλα..Και ας πατήσει και κανένας στο γήπεδο,μόνο λόγια είναι όλοι (οργανωμένοι και μη).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4 έγραψε: +++++++++++ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...
να θυμησω λοιπον...για αυτους που ξεχνανε ευκολα...ειδικα τον τελευταιο μηνα...
Αλκμαρ-Ατρομητος-Ξανθη-Ηρακλης....απο το κακο στο χειροτερο...πονεσαν τα ματια μας...κολυριο και παλι κολυριο...μαυρο χαλι....με εξαιρεση τον Γλυκο...φαντασου που φτασαμε...mvp ο τερματας...
τωρα καποιοι πειτε οτι εμεις που γκρινιαζουμε δεν ειμαστε Παοκτσιδες και παρακαλαμε να χασει ο ΠΑΟΚ....

sorry αλλα εγω αλλον ΠΑΟΚ περιμενω με Σαββιδη και Στεφενς.....και το εργο που βλεπω τελευταια με κουραζει παρα πολυ...
Το είχα καταλάβει εγω οτι δεν εισαι ΠΑΟΚ(διαβασα όλα τα ποστ σου) .Βιειρίνια ήσουν απο μικρό παιδί :P :lol:
Περα απ την πλακα φιλε Τάγμα τι άλλο να κάνουμε?Να διώξουμε Στέφενς κι άντε πάλι απ την αρχή?Για να ρθεί ποιος, ο Μουρίνιο? Ταβάνι χτυπήσαμε με Στέφενς ως ελληνική ομάδα.Απ το παραπάνω ράφι δεν έρχονται αλλά κι εμείς δε το αντέχουμε οικονομικώς .Κι εγώ δε γουστάρω αυτή την εικόνα που συνήθως βλέπουμε αλλα ξες τi σκεφτομαι και ηρεμώ?Αυτόν τον κοκκινομούρη Ολλανδό κάποιοι Γερμανοί τεχνοκράτες(το χεις νιώσει στο πετσί σου τι σημαίνει αυτό) τον πληρώνανε ένα σκασμό λεφτά για να το έχουν στην ομάδα τους.Αν δε τ αξιζε θα έπαιρναν τον Αγγελο,το ΓΔ,το Σουλη Παπαδόπουλο.Επειδή θεωρώ οτι αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα κι απο μένα κι απο σένα ,κι απ το Μπάμπη το Σουγιά αλλα και σίγουρα καλύτερα απ τον Ιβαν, βγάζω το σκασμό και περιμένω.Και ναι, στα κρυφά βάζω και λίγο κολλύριο στα μάτια.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μαλλον σε εχουν καταραστει να σκεφτεσαι λογικα! :)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ρε συ Κατ5...
υπομονη κανω...αλλα μεχρι ποτε....τα 50ηντα κοντευω :o :mrgreen:
και εξαλλου για να σου απαντησω σε αυτα που λες...
1) ξερεις οτι την Κυριακη στα τσιμεντα θα ειμαι...και οχι στα κυριλε της 5 ;) ...αλλα στη 4 μαζι με τα ''πετσια''
2)δεν ειπα να φυγει ο Στεφενς, το αντιθετο...αλλα θα στο ξαναπω...το εργο αρχισε να κουραζει....
3)αυτο που με τρελενει ειναι οτι επειδη ακριβως εχω Σαββιδη-Στεφενς...δεν βλεπω τον ΠΑΟΚ που θελω...
4)θα σε παρακαλουσα ...να μην βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τον ΑΓΓΕΛΟ,με κατι αλλους περιεργους...
5)...την καψουρα που εχω με τον Βιερινια....την διατηρω αμειωτη :mrgreen:
6)με αγωνιστικους χαιρετισμους σε καληνυχτω...γιατι αυριο εχει δουλεια...εγερτηριο στις 6... :opaokara:

....ΠΑΟΚ...και δεν ειμαι καλα... :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”