Εχω προβλήματα με το μικρό,μου κάνουν έξωση, και περιμένω κατι να καλό να ακούσω για την ΠΑΟΚΑΡΑ μπας και γελάσει το χειλάκι μας λιγάκι.Τα νεύρα μου είναι κουρελι.Αμα ξες κατι μίλα δεν αντέχω άλλο.Δε μ ενδιαφέρει τ όνομα αρκεί να ξέρω οτι αύριο τελείώνουμε μ αυτό.moican4 έγραψε:Που θα πάει, θα κλείσει το τόπικ αυτό...
Νέος προπονητής
- kataramenos5
Re: Νέος προπονητής
Στα ίδια είμαστε.
Από τις 11 το πρωί λείπω στις 11 το βράδυ γύρισα και βλέπω έναν γενικό χαμό σε κεντρική και φόρουμ..
Σήμα,ερτ, μερτ ευτυχώς εκεί που ήμουν δεν έπιανε ούτε κινητό..
Στο θέμα μας, πιστεύω πως ναι..
Από τις 11 το πρωί λείπω στις 11 το βράδυ γύρισα και βλέπω έναν γενικό χαμό σε κεντρική και φόρουμ..
Σήμα,ερτ, μερτ ευτυχώς εκεί που ήμουν δεν έπιανε ούτε κινητό..

Στο θέμα μας, πιστεύω πως ναι..
Στέφενς ή Μπάμπελ λοιπόν...άρα ή προπονηταράς ή μεγάλη μεταγραφή....
Προτιμώ Μπάμπελ, μεγάλη κλάση, ταχύτατος και καλός σκόρερ...κι ας έχω Άγγελο για 1-2 χρόνια.
EDIT: Ρε σεις, ο Μπάμπελ είναι προπονητής;;

Προτιμώ Μπάμπελ, μεγάλη κλάση, ταχύτατος και καλός σκόρερ...κι ας έχω Άγγελο για 1-2 χρόνια.
EDIT: Ρε σεις, ο Μπάμπελ είναι προπονητής;;

Την πρώτη χρόνια που είχαμε βγει στα προκριματικά του CL, την τελευταια μέρα των μεταγραφών ήμουν διακοπές σε ένα νησί... Ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα και περίμενα να παει η ώρα 8 ώστε να τελειώσουν οι μεταγραφές και να μάθω ποιον πήραμε... Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, το ΜΠΑΜ παραμονευε, χτυπούσαμε Λυμπεροπουλο στα φόρτε του και διάφορους άλλους... Χτυπάει λοιπόν στις 8 και 1 το τηλεφωνο μου και μαθαίνω ότι κάναμε διπλό χτύπημα της τελευταίας στιγμής... Μονο που αντι για Λυμπε και δεν ξέρω ποιον άλλον, η φωνή στην αλλη άκρη της γραμμής μου ψιθυρησε διστακτικά δυο αλλα ονόματα... Ναπολεων & Thanksgod (!!!) Αμαφούλε...
Ήμουν στο αμάξι... Άφησα το ακουστικό να πέσει, έβαλα όπισθεν και χωρίς να κοιτάξω πίσω μου πατησα το γκάζι... ΜΠΑΑΑΑΜ...! Το πολυπόθητο ΜΠΑΜ ακούστηκε τελικα, αλλα δεν ήταν απο τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ήταν απο το σταματημένο αμάξι του Λευκαδιτη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου τον οποίο καρφωσα με φορα...
Πως θυμήθηκα αυτή την ιστοριουλα...? Εχει παει 11 Ιουνίου, σε δυο βδομάδες μαζεύεται η ομάδα, ανακοινώθηκαν τα διαρκείας, οπότε συνειρμικά όλοι περιμένουν καρτερικά το νέο μεγαλο προπονητή να ανακοινωθεί... Και το άρρωστο μυαλο μου σκέφτηκε τι θα ήταν ποιο αστείο (απο τα εφικτά σενάρια)... Αντι για Στεφενς, Μπιελσα ή δεν ξέρω ποιον άλλον, να ανακοινωθεί κανας Τσετσενος αυτονομιστής ή ο Αγγελος... Εκει να δεις ΜΠΑΜ... Θα ακουστεί απο τη Θεσσαλονικη μέχρι το Ροστοφ...!
Ήμουν στο αμάξι... Άφησα το ακουστικό να πέσει, έβαλα όπισθεν και χωρίς να κοιτάξω πίσω μου πατησα το γκάζι... ΜΠΑΑΑΑΜ...! Το πολυπόθητο ΜΠΑΜ ακούστηκε τελικα, αλλα δεν ήταν απο τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ήταν απο το σταματημένο αμάξι του Λευκαδιτη ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου τον οποίο καρφωσα με φορα...
Πως θυμήθηκα αυτή την ιστοριουλα...? Εχει παει 11 Ιουνίου, σε δυο βδομάδες μαζεύεται η ομάδα, ανακοινώθηκαν τα διαρκείας, οπότε συνειρμικά όλοι περιμένουν καρτερικά το νέο μεγαλο προπονητή να ανακοινωθεί... Και το άρρωστο μυαλο μου σκέφτηκε τι θα ήταν ποιο αστείο (απο τα εφικτά σενάρια)... Αντι για Στεφενς, Μπιελσα ή δεν ξέρω ποιον άλλον, να ανακοινωθεί κανας Τσετσενος αυτονομιστής ή ο Αγγελος... Εκει να δεις ΜΠΑΜ... Θα ακουστεί απο τη Θεσσαλονικη μέχρι το Ροστοφ...!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 11 Ιουν 2013, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε εννοεί τον Ράιαν Μπάμπελ τον επιθετικό, αλλά τον Μάρκους Μπάμπελ που έπαιζε παλιά στην Μπάγερν και Λίβερπουλ 

hitman έγραψε:Στέφενς ή Μπάμπελ λοιπόν...άρα ή προπονηταράς ή μεγάλη μεταγραφή....
EDIT: Ρε σεις, ο Μπάμπελ είναι προπονητής;;![]()
![]()
Μακράν το καλύτερο post του topic. Τα σπασες

αν ερθει κανας αγγελος αρισκ πες μονο που παρκαρεις ..arisk έγραψε:Την πρώτη χρόνια που είχαμε βγει στα προκριματικά του CL, την τελευταια μέρα των μεταγραφών ήμουν διακοπές σε ένα νησί... Ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα και περίμενα να παει η ώρα 8 ώστε να τελειώσουν οι μεταγραφές και να μάθω ποιον πήραμε... Οι προσδοκίες ήταν υψηλές, το ΜΠΑΜ παραμονευε, χτυπούσαμε Λυμπεροπουλο στα φόρτε του και διάφορους άλλους... Χτυπάει λοιπόν στις 8 και 1 το τηλεφωνο μου και μαθαίνω ότι κάναμε διπλό χτύπημα της τελευταίας στιγμής... Μονο που αντι για Λυμπε και δεν ξέρω ποιον άλλον, η φωνή στην αλλη άκρη της γραμμής μου ψιθυρησε διστακτικά δυο αλλα ονόματα... Ναπολεων & Thanksgod (!!!) Αμαφούλε...

Αυτός είναι ο Μάρκους Μπάμπελ
Σε ό,τι εχει να κάνει με το βιογραφικό του Μάρκους Μπάμπελ, ως παίκτης έπαιξε σε Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο, Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν και Στουτγκάρδη, έως το 2007. Στη συνέχεια εργάστηκε για μία σεζόν ως βοηθός προπονητή στην Στουτγάρδη, βρέθηκε στον πάγκο το Νοέμβριο του 2008 οδηγώντας την ομάδα μέχρι την τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, το Δεκέμβριο του 2009 αποχώρησε λόγω της κακής πορείας της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα και παρότι την είχε πάει στους ομίλους αρχικά και στη συνέχεια στους "16' του Τσάμπιονς Λιγκ.Το 2010 κάθισε στον πάγκο της Χέρτα οδηγώντας την από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας στην Μπουντεσλίγκα. Τον Δεκέμβριο του 2011, πάντως, απολύθηκε από την Χέρτα και τον Φεβρουάριο του 2012 προσλήφθηκε από την Χόφενχάιμ, την οποία καθοδήγησε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
Σε ό,τι εχει να κάνει με το βιογραφικό του Μάρκους Μπάμπελ, ως παίκτης έπαιξε σε Μπάγερν Μονάχου, Αμβούργο, Λίβερπουλ, Μπλάκμπερν και Στουτγκάρδη, έως το 2007. Στη συνέχεια εργάστηκε για μία σεζόν ως βοηθός προπονητή στην Στουτγάρδη, βρέθηκε στον πάγκο το Νοέμβριο του 2008 οδηγώντας την ομάδα μέχρι την τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, το Δεκέμβριο του 2009 αποχώρησε λόγω της κακής πορείας της Στουτγάρδης στο πρωτάθλημα και παρότι την είχε πάει στους ομίλους αρχικά και στη συνέχεια στους "16' του Τσάμπιονς Λιγκ.Το 2010 κάθισε στον πάγκο της Χέρτα οδηγώντας την από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας στην Μπουντεσλίγκα. Τον Δεκέμβριο του 2011, πάντως, απολύθηκε από την Χέρτα και τον Φεβρουάριο του 2012 προσλήφθηκε από την Χόφενχάιμ, την οποία καθοδήγησε έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.
Γαμώ το στανιό μου.
Πέντε λεπτά τόλμησα να χαρώ σήμερα και σε λίγη ώρα έγινε της πόπης στην κεντρική.
Πέντε λεπτά τόλμησα να χαρώ σήμερα και σε λίγη ώρα έγινε της πόπης στην κεντρική.
Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις βροχοποιέ και να περάσεις με αγωνία για τον προπονητή το υπόλοιπο βράδυ όπως όλοι μας