Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

950 χιλιαδες σε πρόστιμα τα δυο τελευταια χρονια.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ???
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ε, τί να κάνουμε; Χρωστάμε και εμείς οι φίλαθλοι 950.000 :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

φαντασου τι μλκιες κανουν(ε) και χρεωνεται η ομαδα ακομα πιο πολυ.... :|
kos

Δημοσίευση από kos »

- βγαινει ο προεδρας να απευθυνθει στον λαο. στο πανελ ο ιδιος, ο υπευθυνος επικοινωνιας και ο οικονομικος συμβουλος ο οικονομολογος κυριος αλκης. κανεις ενας αρδ μια ερωτηση με νουμερα προς τον κυριο αλκη και στο τελος λεει "...αν θελετε να μας το εξηγησετε γιατι δεν ειμαστε οικονομολογοι". σε εκεινο το σημειο υπαρχει προεδρικη παρεμβαση με τον ζαγορ να λεει "ουτε εμεις" :lol:

- μεταξυ αλλων λεει ο προεδρος οτι υπαρχει συγκεκριμενο πλανο και οτι πρεπει ολοι να εχουν εμπιστοσυνη στην διοικηση. ο παντελης και ο ζησης εχουν συγκεκριμενο μπατζετ και θα καταφερουν να κανουν μειωσεις χωρις να χασει ποιοτητα η ομαδα. και εκει που εισαι ετοιμος να πεις "αντε να δουμε" λεει ο προεδρας το απιστευτο "οταν δωσουν συνεντευξη ο ζησης με τον παντελη και εγω θα κατσω κατω με εσας να κανω ερωτησεις" και μαλιστα επειδη προφανως δεν καταλαβε τι ειπε, το επανελαβε. θα κανει ερωτησεις για το πλανο της ομαδας στην οποια ειναι προεδρος, για το οποιο εχει την βεβαιοτητα οτι θα πετυχει και για την εφαρμογη του οποιου ζηταει την εμπιστοσυνη του κοσμου. :shock:

και καπου εκει χανεις την οποια διαθεση να ασχοληθεις και με τα σοβαρα θεματα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δεν ειναι καποια πραγματα σοβαρα..
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Εγω ακόμη καυλωμένος είμαι Πρόεδρε :D :D :D :D
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

και εγώ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

προφανως θελει να διαχωρησει το οικονομικο απο το αγωνηστικο με την λογικη του οτι αυτος ασχολειται κυριως με την λειτουργια του συλλογου και ο ζησης με τον παντελη μονο στο αγωνηστικο υλικο και μπατζετ..
Το λαθος εγω το χω πει κατα την γνωμη μου.Επρεπε πριν την εναρξη της χρονιας την τελευταια μερα των μεταγραφων να βγουν και να μας πουν : Εχουμε το 'χ' υλικο και φετος θα κινηθουμε 'ετσι'΄.....
Δεν εγινε κατι τετοιο γιαυτο ολοι ειμαστε προβλημτισμενοι και δεν ξερουμε αν ολα πανε καλα στην ομαδα η οχι..
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Καλό παιδί ο Τεο. Σκυλος.

Αλλά χρειάζεται γνώση και σοβαρότητα για να διαχειριστείς ενα τόσο μεγάλο μαγαζί.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

απο τετοιους σοβαρους και γνωστες τι να πω ειχαμε εκατονταδες πριν τον ζαγορ ....ενας σοβαρος μας προεκυψε ο γιαννης αλλα η ακρατη φιλοδοξια του που εφτανε μεχρι να παθαινει συχνοουρια στις συνεδριασεις του Δ.Σ για να δωσει πληροφοριες και υλικο στους κλικαδορους τον εκαψε.....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

οταν ειπε στον μινο οτι θα κατεβω και εγω την Πεμπτη και την πρωτη ερωτηση θα την κανω εγω εγω το πηρα για χαβα.δεν ειναι κακο να κανει και λιγο χαβα
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Σε ερώτηση αν δημιουργείται ηθικό θέμα με τα χρήματα που δόθηκαν για διευκολύνσεις, ο Θ. Ζαγοράκης, απάντησε: "Το ότι δάνεισε για ένα προσωπικό πρόβλημα με εγγυητή εμένα και τα γύρισε σε ένα μήνα, δε νομίζω ότι είναι τόσο μείζον θέμα. Αν θέλετε ναι, λάθος μου. Γιατί δεν τον καλείτε να πει και αυτός κάποια πράγματα. Ούτε υποστηρικτής θα γίνω του κ. Βιολίδη ούτε τίποτα. Κάποιοι από εσάς μιλάτε μαζί του. Και ίσως ήταν τελικά λάθος σε μία δύσκολη στιγμή να δανειστεί λεφτά".

δε καταλαβα ο παοκ ειναι η τραπεζα του βιολιδη?ακου λεει του δανεισε λεφτα με εγγυητη τον ιδιο....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Δεν άκουσα από την αρχή την συνέντευξη,ειπώθηκε τίποτα σημαντικό?
:pano:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οτι δανεισαμε στο βιολιδη, Οτι τα ποσα που χρωσταμε ειναι 2 αλλο το ποσο των χρησεων και αλλο η καθαρη θεση..ας τα πει κπς που το ξερει το θεμα να μην λεω οτι να ναι...Βασικα κπ πραγματα για τη διαθεση του μπατζετ θα απαντηθουν απο τους βρυζα παντελο..Γενικα οχι πολλα..οτι μπορει να γινον πωλησεις....Η μπουτικ και το μαρκετιγκ θα αλλαξει μετα το μαιο,

ΥΓ καλωριζικος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Το κλου που δεν ξέραμε ως τώρα είναι οτι ο Βιολίδης χρωστάει στην ΠΑΕ 235.000€ με εγγυητη τον Τεο...και οτι επι τεσσερα χρονια καναμε ανάπτυξη οχι εξυγιανση.
Υ.Γ.Μεγεια τα μπλε...
Χρωστάει ο Βιολίδης στην ΠΑΕ????????!!!!Αν είναι δυνατόν...Αχ ρε ΤΕΟ εσύ και οι καλωσύνες σου :shock: :shock: :shock:
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”